Overzicht bruidsbeurzen. Ga je trouwen ? Bezoek een bruidsbeurs om inspiratie op te doen!

  • July 11th, 2013

trouwbeurs-c

Het uitzoeken van alle leveranciers voor uw bruiloft is een leuke bezigheid. Combineer eens een aantal zaken en bezoek een bruidsbeurs of bruidsmodeshow. Bruidsmodezaken geven modeshows waar ze jou een compleet beeld geven van hun collectie en trouwleveranciers zoals fotografen, trouwautoverhuurbedrijven, bloemisten en videografen tonen hun werk. In een kort tijdsbestek doe je veel nieuwe en leuke ideeen op voor de organisatie van je bruiloft!

 

Bruidsbeurs Nederland

8 september 2013 - Mill - Noord-Brabant

locatie: Kasteel Tongelaar

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Kasteel Tongelaar is een prachtige officiele trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen. Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 8 september 2013 van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van trouwen. Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze dag een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.


Bridal Fairs

9 september 2013 - Woerden - Utrecht

locatie: Grand Kasteel Woerden

prijs: E 3,50

meer informatie: Bridal Fairs

Op maandag 9 september 2013 van 18.30 uur tot 21.30 uur, wordt in Grand Kasteel Woerden een sfeervolle bruidbeurs gehouden. Tijdens deze bruidsbeurs informeren diverse gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche de bezoekers over de vele mogelijkheden om de trouwdag bijzonder te maken. Onder het genot van een welkomstdrankje en hapjes kunt u genieten van diverse demonstraties, proeverijen, live optredens, rondleidingen door het kasteel etc.


Trouwbeurs aan Zee

15 september 2013 - Zandvoort - Noord-Holland

locatie: Strandpaviljoen Meijer aan Zee

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeurs aan Zee

Op zondag 15 september 2013 organiseren Long Island Wedding and Planning en Meijer aan Zee de tweede editie van Trouwbeurs aan Zee op het strand van Zandvoort. Op deze dag wordt een inspirerende trouwbeleving gecreeerd voor aanstaande bruidsparen die een huwelijk op het strand overwegen. In het prieel op het strand worden korte ceremonies voltrokken door een heuse trouwambtenaar. Binnen in het paviljoen kunnen de bezoekers o.a. terecht voor make-overs, heerlijke proeverijen en de mooiste bruidsjurken.


Fletcher Hotels

15 september 2013 - Berg en Dal - Gelderland

locatie: Hotel-Restaurant Erica

prijs: gratis

meer informatie: Fletcher Hotels


Wedding Event

21 september 2013 - Hoevelaken - Gelderland

locatie: Bilderberg Hotel de Klepperman

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Event

In drie prachtige gelegen en in authentieke stijl gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen in Hoevelaken vindt u de trouwlocatie Bilderberg Hotel De Klepperman. In dit decor aan de Utrechtse Heuvelrug waant u zich even helemaal terug in de tijd. Eenmaal achter de boerderijgevels treft u een modern en eigentijdse trouwlocatie waar authenticiteit en hedendaags comfort prima samengaan. Dit is een trouwlocatie waar u met liefde uw huwelijk bezegelt die 20 januari het decor vormt voor het wedding event For Your Inspiration. Een trouwbeurs voor diegene die elkaar binnenkort het ja-woord geven. Met onder andere wervelende bruidsshows, diverse workshops, laatste trends en diverse beurskortingen. Kom inspiratie opdoen samen met je partner, vriendinnen en/of familie.


Bruidsbeurs Nederland

23 september 2013 - Nunspeet - Gelderland

locatie: Hotel Dennenhoeve

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Het sfeervolle Hotel Dennenhoeve in Nunspeet staat maandagavond 23 september 2013 van 18:30 tot 21:30 uur in het teken van trouwen. Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze avond een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.


Love & Marriage beurs

28 en 29 september 2013 - Utrecht - Utrecht

locatie: Jaarbeurs

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


For Your Wedding

28 en 29 september 2013 - Hardenberg - Overijssel

locatie: Evenementenhal

prijs: E 12,50

meer informatie: For Your Wedding


Bruidsbeurs Nederland

29 september 2013 - Beekbergen - Gelderland

locatie: Golden Tulip de Wispelberg

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Midden in de Veluwse bossen, gelegen in de buurt van Apeldoorn, vindt u het mooie landgoed van Golden Tulip de Wipselberg. Golden Tulip De Wispelberg is een officiele trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn en biedt eindeloze mogelijkheden om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Zondag 29 september 2013 van 12:00 tot 16:00 uur staat Golden Tulip de Wipselberg geheel in het teken van trouwen voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden.


Trouwbeleving

29 september 2013 - Ommen - Overijssel

locatie: Landgoed Het Laer

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Landgoed 't Laer vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Bruidsbeurs De Haven

29 september 2013 - Huizen - Noord-Holland

locatie: Restaurant de Haven van Huizen

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs De Haven


Trouwbeleving

5 oktober 2013 - Vollenhove - Overijssel

locatie: Landgoed Oldruitenborgh

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Landgoed Oldruitenborgh vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Wedding Event

6 oktober 2013 - Leeuwarden - Friesland

locatie: WTC Hotel Leeuwarden

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Event

Dit Hotel opende in 2009 haar deuren en beschikt over een prachtige bruidssuite met fantastisch uitzicht over de stad Maak kennis met dit Hotel en laat je verrassen wat de mogelijkheden zijn voor een onvergetelijk huwelijksfeest en doe inspiratie op!


Wedding Fair

6 oktober 2013 - Den Haag - Zuid-Holland

locatie: Grote Kerk

prijs: E 10

meer informatie: Wedding Fair


Bruidsbeurs Nederland

6 oktober 2013 - Exloo - Drenthe

locatie: Fletcher Hotel De Hunzebergen

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen is een officiele trouwlocatie, prachtige gelegen met uitzicht over de Drentse Hondsrug. De statige oprijlaan met marmeren fontein, de prachtige ligging en het idyllische trouwprieel vormen een schitterend decor voor jullie huwelijksdag. Zondag 6 oktober van 12:00 tot 16:00 uur staat Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, zal een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten en demonstreren.


Bruidsbeurs Nederland

7 oktober 2013 - Zeegse - Drenthe

locatie: Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer, de perfecte locatie om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken. maandag 7 oktober 2013 van 18:30 tot 21:30 uur staat Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, zal een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten en demonstreren.


Weddingbubbels

13 oktober 2013 - Almere - Flevoland

locatie: Van der Valk Hotel Almere

prijs: gratis

meer informatie: Weddingbubbels


Wedding Fair

13 oktober 2013 - Zwolle - Overijssel

locatie: DIFF Dancemasters

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Bruidsbeurs Nederland

14 oktober 2013 - Ermelo - Gelderland

locatie: R. Tulip Heerlickheijd van Ermelo

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

In de Veluwse bossen staat het prachtige hotel Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Een bijzondere officiele trouwlocatie waar alle dromen werkelijkheid worden. Het sfeervolle Hotel Heerlickheijd van Ermelo staat maandagavond 14 oktober 2013 van 18:30 tot 21:30 uur in het teken van trouwen.


Wedding Event

19 oktober 2013 - Zwolle - Overijssel

locatie: De Koperen Hoogte

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Event

Uw bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Een bijzondere gebeurtenis die u deelt met familie en vrienden. De Koperen Hoogte is een unieke trouwlocatie en u kunt tegenwoordig ook in De Koperen Hoogte het JA-woord aan elkaar geven! De voormalige watertoren geeft een extra touch aan uw receptie, diner of trouwfeest. Met oog voor detail, stijl en optimale service.


Love & Marriage beurs

19 en 20 oktober 2013 - Rotterdam - Zuid-Holland

locatie: Ahoy

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Bridal Fairs

21 oktober 2013 - Harmelen - Utrecht

locatie: Kloosterhoeve

prijs: E 3,50

meer informatie: Bridal Fairs


Love & Marriage beurs

26 en 27 oktober 2013 - Amsterdam - Noord-Holland

locatie: Rai

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Wedding Fair

27 oktober 2013 - Tilburg - Noord-Brabant

locatie: Koning Willem II Stadion

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Love & Marriage beurs

02 en 03 november 2013 - Den Bosch - Noord-Brabant

locatie: Brabanthallen

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Trouwbeleving

3 november 2013 - Erica - Drenthe

locatie: Hotel Zuid Drenthe

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Hampshire Hotel - Zuid Drenthe vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Bruidsbeurs Nederland

4 november 2013 - Lelystad - Flevoland

locatie: Apollo Hotel Lelystad City Centre

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Het sfeervolle Apollo Hotel Lelystad City Centre staat maandagavond 4 november 2013 van 18:30 tot 21:30 uur in het teken van trouwen. Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze avond een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.


Bruidsbeurs Nederland

17 november 2013 - Bussum - Noord-Holland

locatie: Spant!

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

Trouwen op het podium van een van de bekendste theaters van Nederland met familie en vrienden in de zaal. Een unieke belevenis! Zondag 17 november 2013 van 12:00 tot 16:00 uur staat Spant! in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, zal een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten en demonstreren.


Wedding Fair

17 november 2013 - Amsterdam - Noord-Holland

locatie: Westergasfabriek

prijs: onbekend

meer informatie: Wedding Fair


Trouwbeleving

17 november 2013 - Aldtsjerk - Friesland

locatie: Landgoed De Klinze

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Landgoed De Klinze vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Bridal Fairs

18 november 2013 - Heeswijk - Noord-Brabant

locatie: Kasteel Heeswijk

prijs: E 3,50

meer informatie: Bridal Fairs


Fletcher Hotels

24 november 2013 - Leeuwarden - Friesland

locatie: Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof

prijs: gratis

meer informatie: Fletcher Hotels

Voor de tweede maal zal Paleis Stadhouderlijk Hof een veelzijdige bruidsbeurs organiseren. Op deze beurs kunt u terecht voor leuke optredens, diverse stands, prachtige ideeen voor uw styling en nog veel meer! U bent van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit prachtige paleis.


Bruidsbeurs Nederland

24 november 2013 - Naaldwijk - Zuid-Holland

locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

prijs: gratis

meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

In het hart van het bruisende Westland ligt Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Zondag 24 november van 12:00 tot 16:00 uur organiseren wij een gezellige Wedding- & Winterfair en zal dit gastvrije hotel in het teken staan van trouwen en sfeervolle winters. Een scala aan bedrijven zal deze dag haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten, demonstreren en verkopen.


Fletcher Hotels

15 december 2013 - Heerenveen - Friesland

locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

prijs: gratis

meer informatie: Fletcher Hotels

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof mag sinds 2012 een officiele trouwlocatie noemen! Uiteraard kan een veelzijdige bruidsbeurs dan niet achterblijven! U bent van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom.


Wedding Fair

12 januari 2014 - Naarden-Bussum - Noord-Holland

locatie: Grote kerk

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Trouwbeleving

12 januari 2014 - Mijdrecht - Utrecht

locatie: Hotel Mijdrecht

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Hotel Mijdrecht vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Love & Marriage beurs

18 en 19 januari 2014 - Eindhoven - Noord-Brabant

locatie: Beursgebouw

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Trouwbeleving

19 januari 2014 - Rijswijk - Zuid-Holland

locatie: Hotel & Spa Savarin

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Hotel & Spa Savarin vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Love & Marriage beurs

25 en 26 januari 2014 - Groningen - Groningen

locatie: Martiniplaza

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Sounds of Love

25 en 26 januari - Deurne - Noord-Brabant

locatie: Hotel Willibrordhaeghe

prijs: gratis

meer informatie: Sounds of Love


Wedding Fair

26 januari 2014 - Duiven - Gelderland

locatie: Hotel van der Valk

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Wedding Event

26 Januari 2014 - Hengelo - Overijssel

locatie: De Creatieve Fabriek

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Event

Elkaar het ja-woord geven in een industriele hal met als enige meubelstukken een lange roze loper en een vleugel die zorgt voor de akoestische omlijsting? Het kan op de Creatieve Fabriek, die 20 januari het decor vormt voor het wedding event For Your Inspiration. Een trouwbeurs voor diegene die elkaar binnenkort het ja-woord geven. Met onder andere wervelende bruidsshows, diverse workshops, laatste trends en diverse beurskortingen. Kom inspiratie opdoen samen met je partner, vriendinnen en/of familie.


Bridal Fairs

26 januari 2014 - Baarn - Utrecht

locatie: Groot Kievitsdal te Baarn

prijs: E 3,50

meer informatie: Bridal Fairs


Love & Marriage beurs

01 en 02 februari 2014 - Rotterdam - Ahoy

locatie: Zuid-Holland

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Trouwbeleving

2 februari 2014 - Ruurlo - Gelderland

locatie: Hotel Avenarius & Orangerie

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Het hotel en de orangerie vormen het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Wedding Fair

2 februari 2014 - Sassenheim - Zuid-Holland

locatie: De Oude Tol Partycentre

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Trouwbeleving

15 februari 2014 - Hierden - Gelderland

locatie: Kasteel de Essenburgh

prijs: gratis

meer informatie: Trouwbeleving

Kasteel de Essenburgh vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


Wedding Fair

16 februari 2014 - Etten-Leur - Noord-Brabant

locatie: Nieuwe Nobelaer

prijs: onbekend

meer informatie: Wedding Fair


Love & Marriage beurs

22 en 23 februari 2014 - Utrecht - Utrecht

locatie: Jaarbeurs

prijs: E 15

meer informatie: Love & Marriage beurs


Wedding Fair

16 maart 2014 - Amstelveen - Noord-Holland

locatie: Nieuwe Bankrashal

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Wedding Fair

30 maart 2014 - Rotterdam - Zuid-Holland

locatie: Supporterslounge Sparta Stadion

prijs: gratis

meer informatie: Wedding Fair


Bridal Fairs

31 maart 2014 - Ewijk - Gelderland

locatie: Slot Doddendael

prijs: E 3,50

meer informatie: Bridal Fairs
Share Button