• Trouwen
 • trouwbeurs-c

  Het uitzoeken van alle leveranciers voor uw bruiloft is een leuke bezigheid. Combineer eens een aantal zaken en bezoek een bruidsbeurs of bruidsmodeshow. Bruidsmodezaken geven modeshows waar ze jou een compleet beeld geven van hun collectie en trouwleveranciers zoals fotografen, trouwautoverhuurbedrijven, bloemisten en videografen tonen hun werk. In een kort tijdsbestek doe je veel nieuwe en leuke ideeen op voor de organisatie van je bruiloft!

   

  Bruidsbeurs Nederland

  8 september 2013 - Mill - Noord-Brabant

  locatie: Kasteel Tongelaar

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Kasteel Tongelaar is een prachtige officiele trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen. Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 8 september 2013 van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van trouwen. Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze dag een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.


  Bridal Fairs

  9 september 2013 - Woerden - Utrecht

  locatie: Grand Kasteel Woerden

  prijs: E 3,50

  meer informatie: Bridal Fairs

  Op maandag 9 september 2013 van 18.30 uur tot 21.30 uur, wordt in Grand Kasteel Woerden een sfeervolle bruidbeurs gehouden. Tijdens deze bruidsbeurs informeren diverse gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche de bezoekers over de vele mogelijkheden om de trouwdag bijzonder te maken. Onder het genot van een welkomstdrankje en hapjes kunt u genieten van diverse demonstraties, proeverijen, live optredens, rondleidingen door het kasteel etc.


  Trouwbeurs aan Zee

  15 september 2013 - Zandvoort - Noord-Holland

  locatie: Strandpaviljoen Meijer aan Zee

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeurs aan Zee

  Op zondag 15 september 2013 organiseren Long Island Wedding and Planning en Meijer aan Zee de tweede editie van Trouwbeurs aan Zee op het strand van Zandvoort. Op deze dag wordt een inspirerende trouwbeleving gecreeerd voor aanstaande bruidsparen die een huwelijk op het strand overwegen. In het prieel op het strand worden korte ceremonies voltrokken door een heuse trouwambtenaar. Binnen in het paviljoen kunnen de bezoekers o.a. terecht voor make-overs, heerlijke proeverijen en de mooiste bruidsjurken.


  Fletcher Hotels

  15 september 2013 - Berg en Dal - Gelderland

  locatie: Hotel-Restaurant Erica

  prijs: gratis

  meer informatie: Fletcher Hotels


  Wedding Event

  21 september 2013 - Hoevelaken - Gelderland

  locatie: Bilderberg Hotel de Klepperman

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Event

  In drie prachtige gelegen en in authentieke stijl gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen in Hoevelaken vindt u de trouwlocatie Bilderberg Hotel De Klepperman. In dit decor aan de Utrechtse Heuvelrug waant u zich even helemaal terug in de tijd. Eenmaal achter de boerderijgevels treft u een modern en eigentijdse trouwlocatie waar authenticiteit en hedendaags comfort prima samengaan. Dit is een trouwlocatie waar u met liefde uw huwelijk bezegelt die 20 januari het decor vormt voor het wedding event For Your Inspiration. Een trouwbeurs voor diegene die elkaar binnenkort het ja-woord geven. Met onder andere wervelende bruidsshows, diverse workshops, laatste trends en diverse beurskortingen. Kom inspiratie opdoen samen met je partner, vriendinnen en/of familie.


  Bruidsbeurs Nederland

  23 september 2013 - Nunspeet - Gelderland

  locatie: Hotel Dennenhoeve

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Het sfeervolle Hotel Dennenhoeve in Nunspeet staat maandagavond 23 september 2013 van 18:30 tot 21:30 uur in het teken van trouwen. Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze avond een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.


  Love & Marriage beurs

  28 en 29 september 2013 - Utrecht - Utrecht

  locatie: Jaarbeurs

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  For Your Wedding

  28 en 29 september 2013 - Hardenberg - Overijssel

  locatie: Evenementenhal

  prijs: E 12,50

  meer informatie: For Your Wedding


  Bruidsbeurs Nederland

  29 september 2013 - Beekbergen - Gelderland

  locatie: Golden Tulip de Wispelberg

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Midden in de Veluwse bossen, gelegen in de buurt van Apeldoorn, vindt u het mooie landgoed van Golden Tulip de Wipselberg. Golden Tulip De Wispelberg is een officiele trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn en biedt eindeloze mogelijkheden om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Zondag 29 september 2013 van 12:00 tot 16:00 uur staat Golden Tulip de Wipselberg geheel in het teken van trouwen voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden.


  Trouwbeleving

  29 september 2013 - Ommen - Overijssel

  locatie: Landgoed Het Laer

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Landgoed 't Laer vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Bruidsbeurs De Haven

  29 september 2013 - Huizen - Noord-Holland

  locatie: Restaurant de Haven van Huizen

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs De Haven


  Trouwbeleving

  5 oktober 2013 - Vollenhove - Overijssel

  locatie: Landgoed Oldruitenborgh

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Landgoed Oldruitenborgh vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Wedding Event

  6 oktober 2013 - Leeuwarden - Friesland

  locatie: WTC Hotel Leeuwarden

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Event

  Dit Hotel opende in 2009 haar deuren en beschikt over een prachtige bruidssuite met fantastisch uitzicht over de stad Maak kennis met dit Hotel en laat je verrassen wat de mogelijkheden zijn voor een onvergetelijk huwelijksfeest en doe inspiratie op!


  Wedding Fair

  6 oktober 2013 - Den Haag - Zuid-Holland

  locatie: Grote Kerk

  prijs: E 10

  meer informatie: Wedding Fair


  Bruidsbeurs Nederland

  6 oktober 2013 - Exloo - Drenthe

  locatie: Fletcher Hotel De Hunzebergen

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen is een officiele trouwlocatie, prachtige gelegen met uitzicht over de Drentse Hondsrug. De statige oprijlaan met marmeren fontein, de prachtige ligging en het idyllische trouwprieel vormen een schitterend decor voor jullie huwelijksdag. Zondag 6 oktober van 12:00 tot 16:00 uur staat Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, zal een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten en demonstreren.


  Bruidsbeurs Nederland

  7 oktober 2013 - Zeegse - Drenthe

  locatie: Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer, de perfecte locatie om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken. maandag 7 oktober 2013 van 18:30 tot 21:30 uur staat Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, zal een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten en demonstreren.


  Weddingbubbels

  13 oktober 2013 - Almere - Flevoland

  locatie: Van der Valk Hotel Almere

  prijs: gratis

  meer informatie: Weddingbubbels


  Wedding Fair

  13 oktober 2013 - Zwolle - Overijssel

  locatie: DIFF Dancemasters

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Bruidsbeurs Nederland

  14 oktober 2013 - Ermelo - Gelderland

  locatie: R. Tulip Heerlickheijd van Ermelo

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  In de Veluwse bossen staat het prachtige hotel Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Een bijzondere officiele trouwlocatie waar alle dromen werkelijkheid worden. Het sfeervolle Hotel Heerlickheijd van Ermelo staat maandagavond 14 oktober 2013 van 18:30 tot 21:30 uur in het teken van trouwen.


  Wedding Event

  19 oktober 2013 - Zwolle - Overijssel

  locatie: De Koperen Hoogte

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Event

  Uw bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Een bijzondere gebeurtenis die u deelt met familie en vrienden. De Koperen Hoogte is een unieke trouwlocatie en u kunt tegenwoordig ook in De Koperen Hoogte het JA-woord aan elkaar geven! De voormalige watertoren geeft een extra touch aan uw receptie, diner of trouwfeest. Met oog voor detail, stijl en optimale service.


  Love & Marriage beurs

  19 en 20 oktober 2013 - Rotterdam - Zuid-Holland

  locatie: Ahoy

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Bridal Fairs

  21 oktober 2013 - Harmelen - Utrecht

  locatie: Kloosterhoeve

  prijs: E 3,50

  meer informatie: Bridal Fairs


  Love & Marriage beurs

  26 en 27 oktober 2013 - Amsterdam - Noord-Holland

  locatie: Rai

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Wedding Fair

  27 oktober 2013 - Tilburg - Noord-Brabant

  locatie: Koning Willem II Stadion

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Love & Marriage beurs

  02 en 03 november 2013 - Den Bosch - Noord-Brabant

  locatie: Brabanthallen

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Trouwbeleving

  3 november 2013 - Erica - Drenthe

  locatie: Hotel Zuid Drenthe

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Hampshire Hotel - Zuid Drenthe vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Bruidsbeurs Nederland

  4 november 2013 - Lelystad - Flevoland

  locatie: Apollo Hotel Lelystad City Centre

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Het sfeervolle Apollo Hotel Lelystad City Centre staat maandagavond 4 november 2013 van 18:30 tot 21:30 uur in het teken van trouwen. Naast het beleven van de romantische sferen zal op deze avond een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.


  Bruidsbeurs Nederland

  17 november 2013 - Bussum - Noord-Holland

  locatie: Spant!

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  Trouwen op het podium van een van de bekendste theaters van Nederland met familie en vrienden in de zaal. Een unieke belevenis! Zondag 17 november 2013 van 12:00 tot 16:00 uur staat Spant! in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, zal een scala aan bedrijven uit de trouwbranche haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten en demonstreren.


  Wedding Fair

  17 november 2013 - Amsterdam - Noord-Holland

  locatie: Westergasfabriek

  prijs: onbekend

  meer informatie: Wedding Fair


  Trouwbeleving

  17 november 2013 - Aldtsjerk - Friesland

  locatie: Landgoed De Klinze

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Landgoed De Klinze vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Bridal Fairs

  18 november 2013 - Heeswijk - Noord-Brabant

  locatie: Kasteel Heeswijk

  prijs: E 3,50

  meer informatie: Bridal Fairs


  Fletcher Hotels

  24 november 2013 - Leeuwarden - Friesland

  locatie: Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof

  prijs: gratis

  meer informatie: Fletcher Hotels

  Voor de tweede maal zal Paleis Stadhouderlijk Hof een veelzijdige bruidsbeurs organiseren. Op deze beurs kunt u terecht voor leuke optredens, diverse stands, prachtige ideeen voor uw styling en nog veel meer! U bent van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit prachtige paleis.


  Bruidsbeurs Nederland

  24 november 2013 - Naaldwijk - Zuid-Holland

  locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

  prijs: gratis

  meer informatie: Bruidsbeurs Nederland

  In het hart van het bruisende Westland ligt Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Zondag 24 november van 12:00 tot 16:00 uur organiseren wij een gezellige Wedding- & Winterfair en zal dit gastvrije hotel in het teken staan van trouwen en sfeervolle winters. Een scala aan bedrijven zal deze dag haar diensten en producten tentoonstellen, toelichten, demonstreren en verkopen.


  Fletcher Hotels

  15 december 2013 - Heerenveen - Friesland

  locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

  prijs: gratis

  meer informatie: Fletcher Hotels

  Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof mag sinds 2012 een officiele trouwlocatie noemen! Uiteraard kan een veelzijdige bruidsbeurs dan niet achterblijven! U bent van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom.


  Wedding Fair

  12 januari 2014 - Naarden-Bussum - Noord-Holland

  locatie: Grote kerk

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Trouwbeleving

  12 januari 2014 - Mijdrecht - Utrecht

  locatie: Hotel Mijdrecht

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Hotel Mijdrecht vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Love & Marriage beurs

  18 en 19 januari 2014 - Eindhoven - Noord-Brabant

  locatie: Beursgebouw

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Trouwbeleving

  19 januari 2014 - Rijswijk - Zuid-Holland

  locatie: Hotel & Spa Savarin

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Hotel & Spa Savarin vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Love & Marriage beurs

  25 en 26 januari 2014 - Groningen - Groningen

  locatie: Martiniplaza

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Sounds of Love

  25 en 26 januari - Deurne - Noord-Brabant

  locatie: Hotel Willibrordhaeghe

  prijs: gratis

  meer informatie: Sounds of Love


  Wedding Fair

  26 januari 2014 - Duiven - Gelderland

  locatie: Hotel van der Valk

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Wedding Event

  26 Januari 2014 - Hengelo - Overijssel

  locatie: De Creatieve Fabriek

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Event

  Elkaar het ja-woord geven in een industriele hal met als enige meubelstukken een lange roze loper en een vleugel die zorgt voor de akoestische omlijsting? Het kan op de Creatieve Fabriek, die 20 januari het decor vormt voor het wedding event For Your Inspiration. Een trouwbeurs voor diegene die elkaar binnenkort het ja-woord geven. Met onder andere wervelende bruidsshows, diverse workshops, laatste trends en diverse beurskortingen. Kom inspiratie opdoen samen met je partner, vriendinnen en/of familie.


  Bridal Fairs

  26 januari 2014 - Baarn - Utrecht

  locatie: Groot Kievitsdal te Baarn

  prijs: E 3,50

  meer informatie: Bridal Fairs


  Love & Marriage beurs

  01 en 02 februari 2014 - Rotterdam - Ahoy

  locatie: Zuid-Holland

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Trouwbeleving

  2 februari 2014 - Ruurlo - Gelderland

  locatie: Hotel Avenarius & Orangerie

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Het hotel en de orangerie vormen het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Wedding Fair

  2 februari 2014 - Sassenheim - Zuid-Holland

  locatie: De Oude Tol Partycentre

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Trouwbeleving

  15 februari 2014 - Hierden - Gelderland

  locatie: Kasteel de Essenburgh

  prijs: gratis

  meer informatie: Trouwbeleving

  Kasteel de Essenburgh vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locatie om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag, waaronder een ceremonie, diner- en feestopstelling. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar de real-life ceremonie en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.


  Wedding Fair

  16 februari 2014 - Etten-Leur - Noord-Brabant

  locatie: Nieuwe Nobelaer

  prijs: onbekend

  meer informatie: Wedding Fair


  Love & Marriage beurs

  22 en 23 februari 2014 - Utrecht - Utrecht

  locatie: Jaarbeurs

  prijs: E 15

  meer informatie: Love & Marriage beurs


  Wedding Fair

  16 maart 2014 - Amstelveen - Noord-Holland

  locatie: Nieuwe Bankrashal

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Wedding Fair

  30 maart 2014 - Rotterdam - Zuid-Holland

  locatie: Supporterslounge Sparta Stadion

  prijs: gratis

  meer informatie: Wedding Fair


  Bridal Fairs

  31 maart 2014 - Ewijk - Gelderland

  locatie: Slot Doddendael

  prijs: E 3,50

  meer informatie: Bridal Fairs