Bruiloft Entertainment in Opmeer:

Op zoek naar entertainment voor trouwen, bruiloft, huwelijk in Opmeer ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig entertainment voor uw bruiloft in Opmeer vinden. (bruiloft entertainment, vermaak voor uw bruiloft, trouwen, huwelijk, clowns, goochelaars, troubadour)

foto profiel

Bruiloft Entertainment

Helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht. De resulataten die we wel in de buurt van Opmeer hebben gevonden zijn;

 

Govers Artiesten

Govers Artiesten

Bijzonder Entertainment en Spraakmakende Variétéacts voor een fantastisch huwelijksfeest of bruiloft.

Luiveland 8

1861 JD Bergen

072-5897912

06-55182143

Entree- act -  komische typetjes - sneltekenaar - tafelgoochelaar - comedy - ontvangstact - lopend gastenboek -  akoestische muziekensembles -  culinair entertainment - cateringacts -  casinoverhuur - gastenontvangst - steltenlopers - vuurspuwer - jongleur - straattheater - animatie acteurs - mimespeler - looporkest - bruiloftmuzikanten - aparte acrobatiek - acts voor geliefden (VALENTIJN) - variété & circus - kinderprogramma - kinderclowns (voor huwelijksdag) 

Entertainment, livemuziek, culinaire-acts, gastenontvangst, komische typetjes


Profiel Bruiloft Entertainment in regio Opmeer Bezoek website

Wicky Entertainment

Wicky Entertainment

Wicky Entertainment is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, theatershows, discotheken, café's en Radio 538 drive-in shows door heel Benelux.

inlaat 47

1613 ab Grootebroek

0228-518770

06-51705675

Met Wicky Entertainment haal je een huwelijks DJ in huis die perfect inspeelt op wat jullie willen! Wicky Entertainment levert altijd maatwerk als het gaat om bruiloftsfeesten. Jullie huwelijksdag is uniek, ook voor ons. Jullie wensen als bruidspaar zijn altijd het uitgangspunt. Het is jullie huwelijksdag, dus is het belangrijk dat de muziek aansluit bij wat jullie graag willen. Een bruiloft is liefdewerk, ook voor de DJ. De huwelijks DJ heeft tijdens een bruiloft grote invloed op de aanwezige gasten. Niet alleen jullie als bruidspaar moeten zich lekker voelen bij de sfeer die de DJ oproept, maar ook de gasten. Goede communicatie staat daarom bij Wicky Entertainment voorop. Bij ons bepaal jij zelf niet alleen wat je wilt horen, maar ook hoe het moet klinken en hoe het er uit moet zien. Onze Wedding DJ staat garant voor een sound die staat als een huis en een lichtshow die precies is afgestemd op de sfeer van jullie huwelijksfeest.  Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een geweldig feest wordt. Aan de DJ zal het in elk geval niet liggen!!

dj, muziek, bruiloft, huwelijksfeest, dj tuktuk, artiest. drive-in show, disc jockey, bruiloftmuziek, entertainment, presentator, zanger, lichtshow, verhuur, dansvloer, verlichte dansvloer, conctact, evenement, huwelijksshow, huwelijksfeest, bruidegom, bruid, wedding planner, trouwvervoer, trouwtaxi, bruidsjurk, wedding


Profiel Bruiloft Entertainment in plaats Opmeer Bezoek website

Karikatuur en portretten

Karikatuur en portretten

Ik maak karikaturen - en realistische portretten met viltstift  en kleur van Uw gasten.  Kijk op mijn website voor meer informatie.

Dag Hammarskjoldlaan 11

1902 DT Castricum

0251-659448

06-486 40 308

Karikaturen en portretten in kleur.

Ik maak op feesten en partijen karikaturen en realistische portretten door elkaar met viltstift en vul ze in met kleuraquarel.

Ik maak ongeveer 9 karikaturen in een uur met kleur. Zonder kleur is een tekening af in 4 minuten,

Na afloop van het zittend of staand model  geef ik de tekening mee in een tasje.

 

Ik heb veel ervaring in de loop der jaren opgedaan en weet zonder iemand te kwetsen toch een treffend portret of karikatuur te maken.

En nog wel in kleur.

Vaak willen de mensen het inlijsten, ook de kinderen die ik veelal realistisch doe, vinden het schitteren voor mij te staan en ik heb nog nooit meegemaakt dat ze geen karikatuur of een realistisch portret wilden.

Op scholen teken ik de laatste klassen op een ochtend. Die portretten worden dan ingelijst meegegeven op de afscheids avond.

 

 

karikatuur, snelportret, feestavond, bruiloft, trouwerij, trouwfeest, bedankjes, bedankje, verrassing, portret, portrettiste, sneltekenaar, opening, evenement, markt, tekening, aquarel, portretaquarel.


Profiel Bruiloft Entertainment in Opmeer Bezoek website

C.F.E. Sound Systems

C.F.E. Sound Systems

C.F.E. Sound Systems is een facilitair bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de technische ondersteuning van kleine en grote evenementen, feesten, festivals, presentaties, live-bands en theatershows, maar ook voor de verhuur van geluidsets, presentatiesets, lichtsets, DJ-gear, backline en technici.

Knollendammerstraat 2

1531be wormer

075-6426418

06-37385728

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U organiseert een evenement en daar komt veel bij kijken. Het belang wordt vaak onderschat.  Als het om geluid- en lichttechniek gaat, dan hebben wij de kennis, ervaring en de oplossing op maat voor uw evenement. U kunt ons vrijblijvend een prijs voor een compleet verzorgd verhuurproject, op maat laten berekenen.De gegevens die wij hiervoor nodig hebben kunt u opgeven in het informatieformulier.

P.A.geluidsverhuur

Of het nu gaat om een optreden van een band, een festival, een concert, een evenement, of bedrijfsfeest.Wij kunnen uw zorgen uit handen nemen door de apparatuur te komen brengen, opbouwen en bedienen. We zijn gespecialiseerd in PA geluidsverhuur en bieden op elk gebied de juiste oplossing. Wij gebruiken professionele apparatuur van EAW, Labgruppen, Carver, Allen & Heath, Lexicon, Yamaha, Shure, Sennheiser, AKG enz.

Geluidsets

Wij verhuren makkelijk aan te sluiten en te bedienen audio installaties, geluidsets en geluidsinstallaties t.b.v. zang, omroep, presentatie, disco feest, met zo weinig mogelijk componenten, die geschikt zijn om zelf op te halen. Van kleine sets met 2 actieve boxen voor in de huiskamer, tot sets voor grote zalen of buiten evenementen. Alle geluidsets zijn geschikt om aan te sluiten op een laptop, MP3 speler of i-pod.

Presentatie

Wij beschikken over alle mogelijke apparatuur voor de ondersteuning van congressen, seminars, presentaties, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning bij alle soorten projecten. We zorgen voor een goede voorbereiding, installatie en bediening. U kunt zich volledig richten op uw presentatie en klanten.

DJ-gear

Voor allerlei soorten feesten en partijen hebben wij eenvoudige en professionele dj-sets te huur.Een professionele DJ set met Pioneer CDJ 1000 MK2 en/of SL1200 en DJM 800 samen met een geluidset maakt van uw feest een geweldige muzikale avond. De dj-sets zijn simpel aan te sluiten en te bedienen, dus voor iedereen mogelijk. Deze dj-sets met of zonder geluidset, kunnen wij komen brengen, maar u kunt deze sets ook zelf afhalen.

Backline

Geen zin of mogelijkheid om je backline mee te nemen naar je optreden? Wij zorgen dat er voor je optreden een drumstel en/of gitaar/basversterker van ons staat.

Live opnamen

Bij ons kun je een 24 sporen opname laten maken, waarbij alle instrumenten zoveel mogelijk individueel worden opgenomen. Hiermee blijft volledige flexibiliteit bij het maken van de mix behouden. Verder kan ook het zaalgeluid (inclusief reacties van het publiek) opgenomen zodat je een perfecte klinkende sfeerimpressie krijgt.

Lichtverhuur

De lichtinstallaties die wij voor u klaar hebben staan zijn eenvoudig, makkelijk te bedienen, snel op te bouwen en af te breken. Geschikt als verlichting op een podium, om bijvoorbeeld een band uit te lichten, maar ook voor een playbackshow, modeshow, de presentatie van een nieuw product enz. Tevens kunnen wij ook grotere lichtshows verzorgen met truss, movingheads, laser en rookmachines.

Evenementen en bands

Evenementen

Webwinkel 2e hands geluid en licht

2e hands geluid en licht

Service

Wij leveren alle gehuurde geluid- en lichtapparatuur door heel Nederland, maar met name in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Voor een kleine meerprijs wordt de geluid en/of licht apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest, bediend en na afloop weer opgehaald. Tevens verhuren wij ook tenten, podia, energievoorzieningen enz.

C.F.E. Sound Systems kan ook uw partner zijn. Hiervoor kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Via de website kunt u het informatieformulier invullen en wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

Geluid, licht, artiesten, backline, geluidset


Profiel C.F.E. Sound Systems in Opmeer Bezoek website

dansschool Lekker Stijldansen

dansschool Lekker Stijldansen

Dansschool Lekker Stijldansen is er voor en door dansliefhebbers. Lessen in een ontspannen sfeer, royale danszaal, deskundige en geduldige begeleiding. Bruidsparencursus op afspraak, tevens voor ouders, grootouders, getuigen en vrienden. Eventueel ook op locatie.

Oostzijde 355

1508 EP Zaandam

075-2600844

06-55791305

Gezellige mensen ontmoeten? Chillen? Plezier ervaren door lekker te bewegen?

Dansschool Lekker Stijldansen is er voor en door dansliefhebbers. Kom gerust kijken in onze royale danszaal, met terras aan de Zaan. Geniet van de gezellige lessen en het rustige tempo. Liever les op maat? Of liever wedstrijdtraining? Bij Lekker Stijldansen kan het allemaal.

Je bent welkom voor clubles op verschillende niveaus, wedstrijdtraining, vrijdansen, opfrisles, bruidsparenles, bedrijfsuitjes, dansexcursies, vrije danstraining en workshops bij scholen en bedrijven.

Het dansseizoen bij Lekker Stijldansen looopt van september tot juni. Je betaalt losse lessen, instroom is op elk moment mogelijk. Voor trouwe dansliefhebbers is er een maandkaart met korting verkrijgbaar.

dansles, bal openen, spoedcursus, bruidsparencursus, stijldansen, dansen


Profiel Bruiloft Entertainment dansschool Lekker Stijldansen Bezoek website

foto profiel

In provincie:

In plaatsnaam:

Gaat u trouwen in Opmeer ? Bekijk hier alle trouwbedrijven in Opmeer.