• Trouwen
 • Bruiloft Entertainment Opmeer

  Op zoek naar entertainment voor trouwen, bruiloft, huwelijk in Opmeer ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig trouwentertainment voor uw bruiloft in Opmeer vinden.


  vermaak voor uw bruiloft, trouwen, huwelijk, clowns, goochelaars

  foto profiel

  Bruiloft Entertainment

  Helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht. De resulataten die we wel in de buurt van Opmeer hebben gevonden zijn;

   

  foto profiel Govers Artiesten

  Govers Artiesten

  Bijzonder Entertainment en Spraakmakende Variétéacts voor een fantastisch huwelijksfeest of bruiloft.

  Luiveland 8
  1861 JD Bergen
  072-5897912
  06-55182143

  artikel:

  Entree- act -  komische typetjes - sneltekenaar - tafelgoochelaar - comedy - ontvangstact - lopend gastenboek -  akoestische muziekensembles -  culinair entertainment - cateringacts -  casinoverhuur - gastenontvangst - steltenlopers - vuurspuwer - jongleur - straattheater - animatie acteurs - mimespeler - looporkest - bruiloftmuzikanten - aparte acrobatiek - acts voor geliefden (VALENTIJN) - variété & circus - kinderprogramma - kinderclowns (voor huwelijksdag) 

  keywords: Entertainment, livemuziek, culinaire-acts, gastenontvangst, komische typetjes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Wicky Entertainment

  Wicky Entertainment

  Wicky Entertainment is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, theatershows, discotheken, café's en Radio 538 drive-in shows door heel Benelux.

  inlaat 47
  1613 ab Grootebroek
  0228-518770
  06-51705675

  artikel:

  Met Wicky Entertainment haal je een huwelijks DJ in huis die perfect inspeelt op wat jullie willen! Wicky Entertainment levert altijd maatwerk als het gaat om bruiloftsfeesten. Jullie huwelijksdag is uniek, ook voor ons. Jullie wensen als bruidspaar zijn altijd het uitgangspunt. Het is jullie huwelijksdag, dus is het belangrijk dat de muziek aansluit bij wat jullie graag willen. Een bruiloft is liefdewerk, ook voor de DJ. De huwelijks DJ heeft tijdens een bruiloft grote invloed op de aanwezige gasten. Niet alleen jullie als bruidspaar moeten zich lekker voelen bij de sfeer die de DJ oproept, maar ook de gasten. Goede communicatie staat daarom bij Wicky Entertainment voorop. Bij ons bepaal jij zelf niet alleen wat je wilt horen, maar ook hoe het moet klinken en hoe het er uit moet zien. Onze Wedding DJ staat garant voor een sound die staat als een huis en een lichtshow die precies is afgestemd op de sfeer van jullie huwelijksfeest.  Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een geweldig feest wordt. Aan de DJ zal het in elk geval niet liggen!!

  keywords: dj, muziek, bruiloft, huwelijksfeest, dj tuktuk, artiest. drive-in show, disc jockey, bruiloftmuziek, entertainment, presentator, zanger, lichtshow, verhuur, dansvloer, verlichte dansvloer, conctact, evenement, huwelijksshow, huwelijksfeest, bruidegom, bruid, wedding planner, trouwvervoer, trouwtaxi, bruidsjurk, wedding

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Totale feestavonden met muziek, show en entertainment

  Totale feestavonden met muziek, show en entertainment

  Verrassende live muziek en diverse acts.

  Oranje Nassaustraat 62
  1611 EC Bovenkarspel
  0228-524111
  06-22170099

  artikel:

  Onze spetterende allround show concepten mogen met en gerust hart uniek worden genoemd. Bij onze showsets van ongeveer 30 minuten per stuk, waarvan wij er 3 in huis hebben, wordt nl. bij elk live gezongen nummer van kleding gewisseld. U krijgt per set dus niet alleen 8 á 9 nummers te horen, maar ook nog eens 8 á 9 kledingwisselingen te zien, waardoor u van de ene in de andere verbazing zult vallen.

   

  Met onze allround showsets is er de mogelijkheid om in de tijd te belanden van de rock'n'roll, de twist, de oude swing, de 70's & 80's, de soultijd en naast een country nummer uiteraard ook enkele nummers van eigen bodem. Indien mogelijk worden deze showsets op een interactieve manier tussen uw gasten in gebracht. 

   

  De showsets kunnen op verzoek worden gebracht tijdens optredens van Joyride als duo, trio of band. Daarnaast maken diverse shownummers standaard deel uit van The Time Of Your Life Show, het programma van Goud tot Nieuw en de Hollandse Avond (zie onze website). Uiteraard kunnen de showsets ook los worden geboekt, om in een reeds bestaand programma naar u keuze te worden ingepast.

   

  Een volle dansvloer tijdens de showsets is meer regel dan uitzondering en hier zijn onze showsets ook eigenlijk op gebaseerd ! Kortom: spetterende interactieve muziek, show en entertainment, waar nog lang over zal worden nagepraat !!

  keywords: show, act, entertainment,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Karikatuur en portretten

  Karikatuur en portretten

  Ik maak karikaturen - en realistische portretten met viltstift  en kleur van Uw gasten.  Kijk op mijn website voor meer informatie.

  Dag Hammarskjoldlaan 11
  1902 DT Castricum
  0251-659448
  06-486 40 308

  artikel:

  Karikaturen en portretten in kleur.

  Ik maak op feesten en partijen karikaturen en realistische portretten door elkaar met viltstift en vul ze in met kleuraquarel.

  Ik maak ongeveer 9 karikaturen in een uur met kleur. Zonder kleur is een tekening af in 4 minuten,

  Na afloop van het zittend of staand model  geef ik de tekening mee in een tasje.

   

  Ik heb veel ervaring in de loop der jaren opgedaan en weet zonder iemand te kwetsen toch een treffend portret of karikatuur te maken.

  En nog wel in kleur.

  Vaak willen de mensen het inlijsten, ook de kinderen die ik veelal realistisch doe, vinden het schitteren voor mij te staan en ik heb nog nooit meegemaakt dat ze geen karikatuur of een realistisch portret wilden.

  Op scholen teken ik de laatste klassen op een ochtend. Die portretten worden dan ingelijst meegegeven op de afscheids avond.

   

   

  keywords: karikatuur, snelportret, feestavond, bruiloft, trouwerij, trouwfeest, bedankjes, bedankje, verrassing, portret, portrettiste, sneltekenaar, opening, evenement, markt, tekening, aquarel, portretaquarel.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel C.F.E. Sound Systems

  C.F.E. Sound Systems

  C.F.E. Sound Systems is een facilitair bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de technische ondersteuning van kleine en grote evenementen, feesten, festivals, presentaties, live-bands en theatershows, maar ook voor de verhuur van geluidsets, presentatiesets, lichtsets, DJ-gear, backline en technici.

  Knollendammerstraat 2
  1531be wormer
  075-6426418
  06-37385728

  artikel: Wat kunnen wij voor u betekenen?

  U organiseert een evenement en daar komt veel bij kijken. Het belang wordt vaak onderschat.  Als het om geluid- en lichttechniek gaat, dan hebben wij de kennis, ervaring en de oplossing op maat voor uw evenement. U kunt ons vrijblijvend een prijs voor een compleet verzorgd verhuurproject, op maat laten berekenen.De gegevens die wij hiervoor nodig hebben kunt u opgeven in het informatieformulier.

  P.A.geluidsverhuur

  Of het nu gaat om een optreden van een band, een festival, een concert, een evenement, of bedrijfsfeest.Wij kunnen uw zorgen uit handen nemen door de apparatuur te komen brengen, opbouwen en bedienen. We zijn gespecialiseerd in PA geluidsverhuur en bieden op elk gebied de juiste oplossing. Wij gebruiken professionele apparatuur van EAW, Labgruppen, Carver, Allen & Heath, Lexicon, Yamaha, Shure, Sennheiser, AKG enz.

  Geluidsets

  Wij verhuren makkelijk aan te sluiten en te bedienen audio installaties, geluidsets en geluidsinstallaties t.b.v. zang, omroep, presentatie, disco feest, met zo weinig mogelijk componenten, die geschikt zijn om zelf op te halen. Van kleine sets met 2 actieve boxen voor in de huiskamer, tot sets voor grote zalen of buiten evenementen. Alle geluidsets zijn geschikt om aan te sluiten op een laptop, MP3 speler of i-pod.

  Presentatie

  Wij beschikken over alle mogelijke apparatuur voor de ondersteuning van congressen, seminars, presentaties, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning bij alle soorten projecten. We zorgen voor een goede voorbereiding, installatie en bediening. U kunt zich volledig richten op uw presentatie en klanten.

  DJ-gear

  Voor allerlei soorten feesten en partijen hebben wij eenvoudige en professionele dj-sets te huur.Een professionele DJ set met Pioneer CDJ 1000 MK2 en/of SL1200 en DJM 800 samen met een geluidset maakt van uw feest een geweldige muzikale avond. De dj-sets zijn simpel aan te sluiten en te bedienen, dus voor iedereen mogelijk. Deze dj-sets met of zonder geluidset, kunnen wij komen brengen, maar u kunt deze sets ook zelf afhalen.

  Backline

  Geen zin of mogelijkheid om je backline mee te nemen naar je optreden? Wij zorgen dat er voor je optreden een drumstel en/of gitaar/basversterker van ons staat.

  Live opnamen

  Bij ons kun je een 24 sporen opname laten maken, waarbij alle instrumenten zoveel mogelijk individueel worden opgenomen. Hiermee blijft volledige flexibiliteit bij het maken van de mix behouden. Verder kan ook het zaalgeluid (inclusief reacties van het publiek) opgenomen zodat je een perfecte klinkende sfeerimpressie krijgt.

  Lichtverhuur

  De lichtinstallaties die wij voor u klaar hebben staan zijn eenvoudig, makkelijk te bedienen, snel op te bouwen en af te breken. Geschikt als verlichting op een podium, om bijvoorbeeld een band uit te lichten, maar ook voor een playbackshow, modeshow, de presentatie van een nieuw product enz. Tevens kunnen wij ook grotere lichtshows verzorgen met truss, movingheads, laser en rookmachines.

  Evenementen en bands

  Evenementen

  Webwinkel 2e hands geluid en licht

  2e hands geluid en licht

  Service

  Wij leveren alle gehuurde geluid- en lichtapparatuur door heel Nederland, maar met name in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Voor een kleine meerprijs wordt de geluid en/of licht apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest, bediend en na afloop weer opgehaald. Tevens verhuren wij ook tenten, podia, energievoorzieningen enz.

  C.F.E. Sound Systems kan ook uw partner zijn. Hiervoor kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Via de website kunt u het informatieformulier invullen en wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

  keywords: Geluid, licht, artiesten, backline, geluidset

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Noord-Holland:

  Aalsmeer (0)Aalsmeerderbrug (0)Aartswoud (0)Abbekerk (0)Abbenes (0)Aerdenhout (0)Akersloot (0)Alkmaar (0)Amstelveen (0)Amsterdam (1)
  Amsterdam-Zuidoost (0)Andijk (0)Ankeveen (0)Assendelft (0)Avenhorn (0)Badhoevedorp (0)Barsingerhorn (0)Beemster (0)Beets (0)Beinsdorp (0)Bennebroek (0)Benningbroek (0)Bentveld (0)Bergen (1)
  Berkhout (0)Beverwijk (0)Blaricum (0)Bloemendaal (1)
  Blokker (0)Boesingheliede (0)Bovenkarspel (0)Breezand (0)Breukeleveen (0)Buitenkaag (0)Burgerbrug (0)Burgerveen (0)Bussum (0)Callantsoog (0)Castricum (1)
  Cruquius (0)Diemen (1)
  Dirkshorn (0)Drechterland (0)Driehuis (0)Driehuizen (0)Duivendrecht (0)Edam (0)Edam-Volendam (0)Egmond-Binnen (0)Enkhuizen (0)Graft (0)Groet (0)Grootebroek (1)
  Grootschermer (0)Haarlem (2)
  Haarlemmerliede (0)Haarlemmermeer (0)Halfweg (0)Harenkarspel (0)Haringhuizen (0)Hauwert (0)Heemskerk (0)Heemstede (0)Heerhugowaard (0)Heiloo (0)Hem (0)Hensbroek (0)Hilversum (0)Hippolytushoef (0)Hobrede (0)Hoofddorp (0)Hoogkarspel (0)Hoogwoud (0)Hoorn (0)Huisduinen (0)Huizen (0)IJmuiden (0)Ilpendam (0)Jisp (0)Katwoude (0)Koedijk (0)Koggenland (0)Kolhorn (0)Kortenhoef (0)Kreileroord (0)Krommenie (0)Kudelstaart (0)Kwadijk (0)Lambertschaag (0)Landsmeer (0)Langedijk (0)Laren (0)Leimuiderbrug (0)Lijnden (0)Limmen (0)Lisserbroek (0)Loosdrecht (0)Lutjebroek (0)Lutjewinkel (0)Marken (0)Markenbinnen (0)Medemblik (0)Middelie (0)Middenbeemster (0)Middenmeer (0)Midwoud (0)Monnickendam (0)Muiden (0)Muiderberg (0)Naarden (0)Nibbixwoud (0)Niedorp (0)Noord-Scharwoude (0)Noordbeemster (0)Noordeinde (0)Obdam (0)Oost-Graftdijk (0)Oosterblokker (0)Oosterleek (0)Oosthuizen (0)Oostknollendam (0)Oostwoud (0)Oostzaan (0)Opmeer (0)Opperdoes (0)Oterleek (0)Oude-Niedorp (0)Oudendijk (0)Ouder-Amstel (1)
  Oudeschild (0)Oudesluis (0)Oudkarspel (0)Oudorp (0)Overveen (1)
  Petten (0)Purmer (0)Purmerend (0)Purmerland (0)Rijsenhout (0)Santpoort-Noord (0)Santpoort-Zuid (0)Schagen (0)Schagerbrug (0)Schardam (0)Scharwoude (0)Schellinkhout (0)Schermer (0)Schermerhorn (0)Schiphol (0)Schiphol-Rijk (0)Schoorl (0)Sijbekarspel (0)Slootdorp (0)Spaarndam (0)Spaarndam-West (0)Spanbroek (0)Spierdijk (0)Spijkerboor (0)Starnmeer (0)Stompetoren (0)Texel (0)Tuitjenhorn (0)Twisk (0)Uitdam (0)Uitgeest (0)Uithoorn (0)Ursem (0)Velsen (0)Velsen-Noord (0)Velsen-Zuid (0)Velserbroek (0)Venhuizen (0)Vijfhuizen (0)Vogelenzang (0)Volendam (0)Waarland (0)Warder (0)Warmenhuizen (0)Watergang (0)Waterland (0)Weesp (0)Wervershoof (0)West-Graftdijk (0)Westbeemster (0)Westerland (0)Westknollendam (0)Westwoud (0)Westzaan (0)Weteringbrug (0)Wieringen (0)Wieringermeer (0)Wieringerwaard (0)Wieringerwerf (0)Wijdemeren (0)Wijdenes (0)Wijdewormer (0)Winkel (0)Wognum (0)Wormer (1)
  Wormerland (1)
  Wormerveer (0)Zaandam (1)
  Zaandijk (0)Zaanstad (1)
  Zandvoort (0)Zeevang (0)Zijdewind (0)Zijpe (0)Zuid-Scharwoude (0)Zuidermeer (0)Zuiderwoude (0)Zuidoostbeemster (0)Zuidschermer (0)Zwaag (0)Zwaagdijk (0)Zwaanshoek (0)Zwanenburg (0)

  Trouwen in Opmeer

  Gaat u trouwen in Opmeer ? Bekijk alle trouwbedrijven in Opmeer

  Bruiloft Entertainment Videos


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)