Catering in Opmeer:

Op zoek naar catering voor trouwen, bruiloft, huwelijk in Opmeer ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig catering Opmeer vinden. Bekijk party-catering voor uw bruiloft en kies de voor u meest geschikte leverancier uit (traiteur).

foto profiel

Catering

Helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht. De resulataten die we wel in de buurt van Opmeer hebben gevonden zijn;

 

restaurant De Driemaster

restaurant De Driemaster

restaurant de driemaster, met uitzicht op de jachthaven en het ijsselmeer is een sfeervolle locatie voor een geslaagd trouwfeest.

Pekelharinghaven 49

1671 HM Medemblik

0227-543020

06-18732447

Restaurant De Driemaster, met daarbij het "Neptune haventerras"bieden u een ideale locatie voor een geslaagd feest. Een goede bereikbaarheid met ruime parkeergelegenheid ,gelegen tussen de jachthaven en het ijsselmeer vormen het begin van een gezellige dag.

De vele mogelijkheden om uw feest te laten slagen willen wij u graag voorleggen.

Voor ieder budget, en aan (bijna) alle wensen kunnen wij voldoen.

tot ziens bij restaurant De Driemaster.

tel. 0227 543020

info@restaurantdedriemaster.nl

restaurant,terras,sfeer,buffet,jachthaven,kasteel


Profiel Catering in regio Opmeer Bezoek website

Tapasculinair

Tapasculinair

Catering voor alle feesten en party's. Op alle denkbare locaties geheel verzorgd en onbeperkt. Geniet in Nederland van het Spaanse leven !!

Middelweg 181

1911 ED Uitgeest

06-53870518

31-653870518

Heerlijke Tapas op iedere lokatie verzorgd. Paella,Iberico of Serranoham,Hamburquesa,Chorizo cocktail.Visschotels,Aiolli,Patatas, Gamba's,Albondigas,Manchego,Salades noem maar op. Wij verzorgen Uw party met plezier EN om nooit meer te vergeten. Altijd vrijblijvend overleg en offerte.

Tapas,catering, feest,party,spaans,paella


Profiel Catering in plaats Opmeer Bezoek website

Mondo Mediterraneo

Mondo Mediterraneo

Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Wij kunnen de complete catering van je trouwfeest verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden gasten. Veel trendy bedrijven maken al gebruik van onze caterings: o.a. Viktor & Rolf, Nike, Tommy Hilfiger. Ook internationaal hebben we de nodige ervaring met de catering van evenementen. Kijk maar op onze website: mondomediterraneo.com Je kan onze gerechten ook uitproberen in onze traiteur-vestigingen op de Haarlemmerstraat 68 en de Czaar Peterstraat 174 in Amsterdam.

Czaar Peterstraat 178

1018PX Amsterdam

020-4212025

0611882070

Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Wij kunnen de complete catering van je trouwfeest verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden gasten. Veel trendy bedrijven maken al gebruik van onze caterings: o.a. Viktor & Rolf, Nike, Tommy Hilfiger. Ook internationaal hebben we de nodige ervaring met de catering van evenementen. Kijk maar op onze website: mondomediterraneo.com

Je kan onze gerechten ook uitproberen in onze traiteur-vestigingen op de Haarlemmerstraat 68 en de Czaar Peterstraat 174 in Amsterdam.

Catering, italiaans, diner, biologisch, vegetarisch, veganistisch, abbruzzo, trouwfeest, event, feest, feesttent, kinderen


Profiel Catering in Opmeer Bezoek website

BRUNCHCLUB Ontbijtservice

BRUNCHCLUB Ontbijtservice

Ontbijt op bed, Huwelijksontbijt, Champagne ontbijt. Ook een Engelse High Tea of Champagne brunch verzorgen wij van A tot Z. Op aanvraag kunnen wij biologisch en halal producten leveren!

Admiralengracht 199 hs

1057 EV Amsterdam

020-6156244

06-54901874

Ontbijtservice BRUNCHCLUB;  ontbijt op bed, Huwelijksontbijt, Champagne ontbijt.

BRUNCHCLUB verzorgt luxe ontbijtservice aan huis en op iedere locatie. Lekker uitgebreid ontbijt op bed na de huwelijksdag met een fles heerlijke Champagne!

ontbijtservice, champagneontbijt, ontbijt op bed, high tea


Profiel BRUNCHCLUB Ontbijtservice in Opmeer Bezoek website

Ontbijtservice BRUNCHCLUB

Ontbijtservice BRUNCHCLUB

Ontbijt op bed, Huwelijksontbijt, Champagne ontbijt. Wij verzorgen ook een Engelse High Tea of Champagne brunch, Tapasbuffet van A tot Z. Op aanvraag kunnen wij biologisch en halal producten leveren. Geef het bruidspaar een ontbijt of Champagnebrunch in de vorm van een cadeaubon!

Admiralengracht 199 hs

1057 EV Amsterdam

020-6156244

06-54901874

BRUNCHCLUB verzorgt een heerlijk Champagne ontbijt op bed na de huwelijksdag!

Cadeaubonnen zijn bij BRUNCHCLUB in alle prijsklassen verkrijgbaar.

Ook voor een uitgebreide Champagnebrunch of Tafeltje-dekje service.

Op aanvraag ook biologisch en Halal producten.

 

ontbijtservice, champagneontbijt, ontbijt op bed, high tea


Profiel Catering Ontbijtservice BRUNCHCLUB Bezoek website

foto profiel

In provincie:

In plaatsnaam:

Gaat u trouwen in Opmeer ? Bekijk hier alle trouwbedrijven in Opmeer.