Dansschool in Bovenkarspel:

Op zoek naar een dansschool Bovenkarspel ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig adressen van een dansschool in Bovenkarspel vinden. Bekijk de adressen en kies de beste dansschool voor een openingsdans uit! (dansschool, dansles, danslessen, openingsdans)

foto profiel

Helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht. De resulataten die we wel in de buurt van Bovenkarspel hebben gevonden zijn;

 

Danla Dan's Centrum

Danla Dan's Centrum

Leven is energie. Coordinatie, stabilisatie, snelheid, spierkracht, sperconditie, hart- en logconditie, reactievermogen en flexibiliteit bepalen je energie, bepalen je leven. Danla Dan’s Centrum is een instituut voor bewegings expresie waar iedereen word uitgedaagt om het beste uit zichzelf te halen en steeds zijn grenzen te verleggen. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende disciplines zoals danssport, ballet, tapdans, kungfu, fitlessen en nog veel meer voor kinderen, volwassenen en bedrijfen. Danla Dan’s Centrum is een plek om je energie op te bouwen en te laten doorstromen in een verassende bewegings vorm.

Prof.Mr.P..J.Oudlaan 2

1444HT Purmerend

06-43444139

De openingsdans is dé sfeer bepaler voor het bruiloftsfeest. Het moment waarop jij en je aanstaande zich voor het eerst als getrouwd stel presenteren aan vrienden en familie, de mensen die je het meest dierbaar zijn. Onze docenten helpen je met een optimale voorbereiding, afgestemd op de wensen van jou en je partner. Of jullie nu op zoek zijn naar een eenvoudig basisprogramma of een spetterende dansshow, wij zorgen ervoor dat jullie volop van het moment kunnen genieten.

openingdans, stijl dansen, ballroom, latin


Profiel Dansschool in regio Bovenkarspel Bezoek website

Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango

Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango

Cheek2Cheek is de Amersfoortse school voor Argentijnse Tango. De passionele Argentijnse Tango is de mooiste manier om aan alle gasten te laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. Met een serie privelessen kunnen wij jullie perfect voorbereiden. 

Veensekom 56

3831 RE Leusden

033-4340351

De Amersfoortse school voor Argentijnse Tango, Cheek2cheek, verzorgt al jaren cursussen, workshops en privelessen voor particulieren en bedrijven en heeft al vele aanstaande bruidsparen op weg geholpen naar een onvergetelijke openingsdans.

De Argentijnse Tango is de mooiste dans voor jullie bruiloft. Leer in enkele privelessen, een cursus of een intensief weekend genoeg bewegingen om vrij en creatief te kunnen dansen. Daarna kun je nog enkele lessen volgen om echt aan een choreografie te werken op een door jullie gekozen nummer voor de openingsdans. 

Omdat de dans zo vrij is in ritme en structuur kun je op je eigen lievelingsnummer een tango improvisatie dansen. Tango kent geen vast ritme en dans je in volkomen afstemming met je partner. Echt leiden en volgen dus. Deze mooie afstemming maakt de tango heel intens om te dansen en daarmee de ultieme openingsdans voor jullie bruiloft. 

Cheek2Cheek kan jullie makkelijk op weg helpen. Wil je eerst wekelijkse lessen volgen, liever direct een intensieve start maken of een op een met de docente werken, alles is mogelijk. Wil je je bruiloftsgasten ook aan het dansen krijgen, dan komen wij graag op de bruiloft een workshop verzorgen. 

Zo'n workshop is ook een bijzonder leuk uitje voor de vrijgezellendag.

dansles, argentijnse tango, openingsdans, workshop, tango argentino, tangoles, priveles


Profiel Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango in Bovenkarspel Bezoek website

Openingsdans

Openingsdans

Een huwelijks feest begint natuurlijk met een openingsdans en wij zouden u deze graag binnen enkele uren willen aanleren. Daarnaast verzorgen wij workshops om ook uw gasten aan het dansen te krijgen en demonstraties als entertainment voor uw gasten.

Breitnerlaan 94

2596 HE Den Haag

06-12306645

Een huwelijks feest begint natuurlijk met een openingsdans en wij zouden u deze graag binnen enkele uren willen aanleren. Daarnaast verzorgen wij workshops om ook uw gasten aan het dansen te krijgen en demonstraties als entertainment voor uw gasten.

Kijk op www.oscar-patricia.com voor meer informatie over ons!

openingsdans, dans, opening, demonstratie, workshop


Profiel Dansschool Openingsdans Bezoek website

foto profiel

In provincie:

In plaatsnaam:

Gaat u trouwen in Bovenkarspel ? Bekijk hier alle trouwbedrijven in Bovenkarspel.