Dansschool Bovenkarspel:

Op zoek naar een dansschool Bovenkarspel ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig adressen van een dansschool Bovenkarspel, Noord-Holland vinden. Bekijk de adressen en kies de beste dansschool voor een openingsdans uit! keyw: dansschool, dansles, danslessen, openingsdans.

foto profiel

Helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht. De resultaten die we wel in de buurt van Bovenkarspel hebben gevonden zijn;

 

Danla Dan's Centrum

Danla Dan's Centrum

Leven is energie. Coordinatie, stabilisatie, snelheid, spierkracht, sperconditie, hart- en logconditie, reactievermogen en flexibiliteit bepalen je energie, bepalen je leven. Danla Dan’s Centrum is een instituut voor bewegings expresie waar iedereen word uitgedaagt om het beste uit zichzelf te halen en steeds zijn grenzen te verleggen. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende disciplines zoals danssport, ballet, tapdans, kungfu, fitlessen en nog veel meer voor kinderen, volwassenen en bedrijfen. Danla Dan’s Centrum is een plek om je energie op te bouwen en te laten doorstromen in een verassende bewegings vorm.

Prof.Mr.P..J.Oudlaan 2

1444HT Purmerend

06-43444139


Profiel Bezoek website

Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango

Cheek2Cheek school voor Argentijnse Tango

Cheek2Cheek is de Amersfoortse school voor Argentijnse Tango. De passionele Argentijnse Tango is de mooiste manier om aan alle gasten te laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. Met een serie privelessen kunnen wij jullie perfect voorbereiden. 

Veensekom 56

3831 RE Leusden

033-4340351


Profiel Bezoek website

Een openingsdans van Dance Fit

Een openingsdans van Dance Fit

Een prachtige openingsdans op uw bruiloft? Bij de dansschool van Leiden e.o. natuurlijk. Wij geven ook les op uw eigen locatie! 100% maatwerk gegarandeerd, ook met het mixen van de muziek!

2314xh Leiden, Leiderdorp, Zoetermeer, Hazerswoude RD, Alphen a/d Rijn e.o.

06-31789916


Profiel Bezoek website

Openingsdans

Openingsdans

Een huwelijks feest begint natuurlijk met een openingsdans en wij zouden u deze graag binnen enkele uren willen aanleren. Daarnaast verzorgen wij workshops om ook uw gasten aan het dansen te krijgen en demonstraties als entertainment voor uw gasten.

Breitnerlaan 94

2596 HE Den Haag

06-12306645


Profiel Bezoek website

Dansschool Residance Dorany

Dansschool Residance Dorany

Trouwplannen? Begin op tijd met het leren van je openingsdans. Jullie kunnen het hele jaar door privélessen nemen.    

Laan van Meerdervoort 227

2563AA Den Haag

070-3838385


Profiel Bezoek website

Dansen op je Bruiloft

Dansen op je Bruiloft

Wij helpen jullie met een persoonlijke openingsdans. In 3-8 privélessen, kunnen jullie je openingsdans instuderen. Ervaring is niet nodig. Wij zijn een jonge, ervaren dansschool gespecialiseerd in dansen voor bruiloften in veel verschillende thema's en stijlen. Ook verzorgen wij sfeervolle workshops met daggasten, tijdens het feest, dansacts voor de ceremonie, etc. 

9717EL Groningen, Drenthe, Friesland


Profiel Bezoek website

Danscentrum veenstra

Danscentrum veenstra

Bij Danscentrum Veenstra kunnen jullie met z’n tweeën of in een gezellige groep die danspassen leren waarmee je je zeker voelt bij de openingsdans van jullie bruiloftsfeest.

winkelakkers 2

7811 LG EMMEN

06 -28084520

06 -28084520


Profiel Bezoek website

Danspas.com

Danspas.com

Uw bruiloft Een bijzondere dag in uw leven... zo niet de bijzonderste dag van uw leven! En die dag eindigt veelal met een geweldig knalfeest voor al uw familie, vrienden, collega's en andere dierbaren. Maar kan jullie feest van start gaan zonder de traditionele openingsdans? Wij van Danspas vinden dat natuurlijk van niet.

4871 VP Etten-Leur

06-18514139


Profiel Bezoek website

foto profiel

In provincie:

In plaatsnaam:

Foto van dansen op huwelijksfeest.

Dansschool

In het middelpunt op je trouwfeest!

Voor je huwelijksfeest snel een danscursus volgen zodat je straks een schitterende openingsact kunt uitvoeren.

Op Weddingpages verzamelden we honderden adressen van dansscholen waar je danslessen kunt volgen. Een mooie verzameling van adressen om de beste dansschool te vinden.

De redactie van Weddingpages wenst jullie veel succes met het vinden van een dansschool Bovenkarspel !

Gaat u trouwen in Bovenkarspel ? Bekijk hier alle trouwbedrijven in Bovenkarspel.