Trouwlocaties in Veenendaal:

Op zoek naar trouwlocaties in Veenendaal ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig een trouwlocatie Veenendaal vinden. Bekijk en vind hier uw perfecte trouwlocatie! (feestlocatie, feestlocaties, Kasteel, Kastelen, Hoeve, Landelijk gelegen, overnachten, tuin, terras, bos, golfbaan, hotel, camping, bed & Breakfast, partycentrum, officiele trouwlocatie, heerenhuis, monumentaal pand, aan het water, restaurant, partyschip)

foto profiel

Trouwlocaties

Helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht. De resulataten die we wel in de buurt van Veenendaal hebben gevonden zijn;

 

Partycentrum Floor

Partycentrum Floor

Partycentrum Floor is een gezellig en gemoedelijk partycentrum in het midden van het land. 

Dorpsstraat 36

6741AL Lunteren

0318 - 482315

Partycentrum Floor is een gezellig en gemoedelijk partycentrum in het midden van het land. Voor een breed scala aan evenementen zoals bruiloften, geboortefeesten, personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten kunt u bij ons terecht. Ons personeel is gastvrij en de zalen bieden ruimte aan maximaal 220 personen. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat uw bruiloft gegarandeerd een succes wordt.

trouwlocatie, trouwzaal, bruiloft


Profiel Trouwlocaties in regio Veenendaal Bezoek website

Partycentrum Schimmel

Partycentrum Schimmel

WELKOM BIJ PARTYCENTRUM SCHIMMEL In het midden van Nederland vindt u Partycentrum Schimmel, een multifunctioneel partycentrum,  een comfortabel driesterrenhotel en à la carte restaurant

Stationsweg Oost 243

3931 EP Woudenberg

033-2861213

Gelegen tussen Woudenberg en Scherpenzeel kunt u zich geen betere locatie dan Partycentrum Schimmel voorstellen.De uitstraling van het Partycentrum en de gezellige, ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat het een dag zal worden die u nooit meer zult vergeten.Natuurlijk bent u vrij om uw dag volledig aan uw wensen samen te stellen.Ook op culinair gebied beschikken wij over een legio van mogelijkheden van hapjes tot buffet of een uitgebreid diner. Wij bieden u een aantal  standaard bruiloftsarrangementen,  maar maken ook graag gezamenlijk een offerte op maat.

feest, zaal, party, huwelijk, arrangementen, compleet feest


Profiel Trouwlocaties in plaats Veenendaal Bezoek website

Kasteel Sterkenburg

Kasteel Sterkenburg

Kasteel Sterkenburg, centraal gelegen in de landelijke omgeving van de Utrechte Heuvelrug, is de ideale locatie voor uw huwelijk! Voor alles kunt u op Sterkenburg terecht: trouwen, (Sterkenburg is een officiele trouwlocatie), receptie, diner en feest. Na afloop van uw feestelijke dag kunnen u en uw gasten de nacht doorbrengen op Sterkenburg en de volgende ochtend nagenieten bij een heerlijk kasteelontbijt.

Langbroekerdijk 10

3972 ND Driebergen-Rijsenburg

0343-518047

Stelt u zich eens voor… Een klassiek rijtuig of fraaie bolide voert u over de statige oprijlaan naar het kasteel. De grote hal is een prachtige locatie waar het (aanstaande) bruidspaar elkaar en de gasten kan treffen. In de Grote Zaal van het kasteel, geeft u elkaar uw jawoord.

Nadien kunt u recipiëren, de bruidstaart aansnijden en borrelen in het kasteel, het koetshuis of (bij mooi weer) buiten op één van de terrassen of in een zonovergoten boomgaard, aan de oever van een idyllische vijver. Het diner vindt plaats in een van de stijlvolle kamers van het kasteel of koetshuis. Of u trakteert uw gasten op een gezellige barbecue in de tuin of boomgaard, gevolgd door een bijzonder feest in het kasteel.

De harmonieuze atmosfeer die gevormd wordt door een combinatie van de grandeur van deze locaties, de muziek, brandende kaarsen en haarden, vuurkorven en fakkels langs de oprijlaan zorgen voor een intieme, feestelijke en romantische sfeer.  U en uw gasten kunnen desgewenst de nacht doorbrengen op Sterkenburg en de volgende ochtend samen nagenieten.

trouwlocatie, receptie, diner, feest, overnachten


Profiel Trouwlocaties in Veenendaal Bezoek website

Eethuis de Stoeterij

Eethuis de Stoeterij

In een sfeervol pand in Soesterberg is sinds 13 jaar ons gezellige Eethuis gevestigd. Wat onze vele vaste gasten erg waarderen is de grote gastvrijheid, naast de heerlijke gerechten met verse ingrediënten. Ons Eethuis is een prachtige romantische locatie waar al menig stel getrouwd is! 

Amersfoortsestraat 91a

3769 AH Soesterberg

033-4633175

In een sfeervol pand in Soesterberg is sinds 13 jaar ons gezellige Eethuis gevestigd. Wat onze vele vaste gasten erg waarderen is de grote gastvrijheid, naast de heerlijke gerechten met verse ingrediënten. Wij hebben een uitgebreide menukaart met diverse lekkere en ook regelmatig nieuwe gerechten. Eethuis de Stoeterij is een verademing waar nog authenthiek gekokkereld wordt! De gerechten kunt u nuttigen bij de grote open haard, of bij mooi weer op het terras. Wij serveren ook het zogenaamde BAT, wat staat voor Buffet Aan Tafel. Ondertussen is dit bijna fameus te noemen. Hierbij worden er allerlei kleine gerechtjes geserveerd aan tafel. De koks houden rekening met de wensen van de gasten, dus bijvoorbeeld extra vis of vegetarische hapjes. Deze manier van tafelen is bij uitstek geschikt om met een groep te doen, zoals op een bruiloft. De gasten hebben automatisch interactie met elkaar, doordat ze elkaar schaaltjes aangeven en de hapjes die ze geproefd hebben met elkaar bespreken. Door de grote variatie aan hapjes is er voor iedereen altijd voldoende lekkers! Voor besloten feestjes kunt u ook gebruik maken van ons overdekte terras achter het pand. Dit terras is ideaal voor bedrijfs- of familieborrels en recepties met een hapje. En in de zomer voor een heerlijke BBQ! Eethuis de Stoeterij is een officiële trouwlocatie. Wij hebben het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs. Er is gratid WIFI. Eethuis de Stoeterij heeft een ruime, gratis parkeerplaats voor de deur. En wilt u speciale muziek bij uw bruiloft? Dan kunt u onze huis-DJ inhuren met iets heel speciaals: er wordt muziek gedraaid vanaf 2 platenspelers en bakken vol met vinyl singeltjes!   Eethuis de Stoeterij is in het bezit van een TrekkerTram. Dit is een prachtige omgebouwde paardentram, die nu voortgetrokken wordt door een tractor. Ideaal om een tochtje in de omgeving te maken. Er kunnen 28 personen in de TrekkerTram. Onderweg kunnen we een pauze inlassen voor een hapje en een drankje. De tram kan verwarmd worden, dus zelfs in de winter kunnen we rijden. Ideaal voor een bruidspaar met gasten! Zie ook www.trekkertram.nl

Heeft u vragen of speciale wensen?Neemt u dan gerust contact met ons op!

Sfeervol, gastvrij, romantisch, gezellig, knus, warm, intiem, rustiek


Profiel Eethuis de Stoeterij in Veenendaal Bezoek website

foto profiel

Artikelen in de categorie Trouwlocaties :

High Tea & bruiloft workshops

Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

Lees meer