Adverteren • Trouwen
 • Weddingpages is een trouwwebsite met ruim 1500 bezoekers per dag en een database met ruim 4000 bedrijven. Dagelijks klikken onze bezoekers ruim 4000 keer op een uitgaande link naar de bedrijven die een vermelding hebben op Weddingpages.
  Wij zijn er van overtuigd dat Weddingpages ook een positieve invloed kan hebben op de bezoekers aantallen van uw website. Hetzij met een gratis bedrijfsvermelding, hetzij met een betaalde eerste positie in de zoekresultaten of met een banner-advertentie.
  Hieronder vind u alle mogelijkheden om te adverteren op weddingpages. Als u vragen heeft over de advertentiemogelijkheden of hulp nodig heeft bij het instellen van opties dan helpen we u graag. U kunt per email, via het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.
  Een bedrijfsvermelding op weddingpages is gratis! Op aanmelden kunt u zelf uw vermelding maken. Anders dan op andere websites kunt u gratis een volledig profiel aanmaken. Inclusief link naar uw website, en inclusief foto's. U krijgt uw eigen profielpagina, en uw vermelding inclusief link naar uw website wordt geplaatst op de pagina van uw stad en op de pagina van uw provincie. Het enige dat we van u vragen is om uw profiel zo volledig mogelijk in te vullen, het liefst inclusief een aantal foto's.

  Uit de statistieken blijkt dat zo’n 75% van de uitgaande kliks gaan naar bedrijven met een volledig profiel, dus inclusief foto’s.

  Eventueel is het mogelijk uw vermelding extra onder de aandacht te brengen. Een gegarandeerde eerste plaats op de pagina van uw stad en provincie, en eventueel opname op pagina's van andere steden en provincies. Kijk hiervoor bij "CPC (Cost per click) adverteren".
  Weddingpages heeft een blog voor algemene artikelen, en een blog speciaal voor fotografen (real weddings). Blogs worden gepromoot op de voorpagina en op de categorie pagina's. Heeft u een interessant artikel of een bijdrage voor real weddings ? Plaatsing is gratis. Meer informatie over plaatsingsvoorwaarden en specificaties staan in de pdf Weddingpages voor bedrijven welke te downloaden is in het inlogdeel, en welke op verzoek per email wordt toegezonden.
  Banneradverteren is uitermate geschikt voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Daarnaast levert het direct nieuwe bezoekers op naar uw website.

  Weddingpages heeft 2 advertentieposities waar u kunt adverteren met banners. De eerste is de leaderboard (728 pixels x 90 pixels) in de header van de website. De tweede is de grote rechthoek (big square: 336 pixels x 280 pixels) in de sidebar. De grote rechthoek wordt geplaatst bovenin de sidebar en als scrolling advertentie onderin de sidebar (aan deze mogelijkheid wordt momenteel gewerkt). Uw advertentie blijft in dat geval ook zichtbaar als er op lange pagina's naar beneden wordt gescrolled.

  U kunt kiezen uit adverteren op 1 advertentie positie, of op beiden. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen op welke pagina's uw banners worden vertoond. U kunt ervoor kiezen om te adverteren op alle pagina's. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen te adverteren op pagina's met een bepaalde categorie en/of in een bepaalde provincie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen te adverteren in de categorie Fotograaf en provincie Zuid-Holland. Of bijvoorbeeld in alle categorieen, maar alleen in de provincies Noord-Brabant en Zeeland.

  U kunt zelf in het inlogdeel op de website banners uploaden en plaatsingsopties instellen.

  Meer informatie en tarieven over adverteren met banners vind u in het inlogdeel onder "informatie adverteren" en in de pdf Weddingpages voor bedrijven welke te downloaden is in het inlogdeel, en welke op verzoek per email wordt toegezonden.
  CPC (Cost per click) adverteren zorgt voor meer bezoekers naar uw website. In vergelijking met banneradverteren is dit een goedkopere manier om meer bezoekers te krijgen naar uw website (kosten per bezoeker zijn lager).

  Uw bedrijfsvermelding wordt standaard gratis geplaatst op de pagina van uw stad en op de pagina van uw provincie. De volgorde is willekeurig, de ene keer staat u misschien bovenaan in de lijst, de andere keer onderaan. Als betaalde optie bieden we de mogelijkheid aan om altijd op de eerste plaats op de pagina van uw stad en provincie te staan. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw vermelding te plaatsen in alle steden in een provincie (bovenaan), of in alle steden in meerdere provincies (ook bovenaan).

  U betaald bij deze advertentiemogelijkheid per klik (per bezoeker). U kunt zelf in het inlogdeel op de website deze manier van adverteren aanzetten, en alle opties instellen.

  Meer informatie en tarieven over CPC adverteren vind u in het inlogdeel onder "informatie adverteren" en in pdf Weddingpages voor bedrijven welke te downloaden is in het inlogdeel, en welke op verzoek per email wordt toegezonden.

  Contact