• Trouwen
 • Slow motion video booth

   

  Alles is geregeld, de trouwdatum, trouwlocatie, uitnodigingen, fotograaf, gastenlijst, trouwauto, diner. Slechts een paar ‘kleine’ dingen resten nog, waaronder het gastenboek. Voorheen vaak een ondergeschoven kindje maar tegenwoordig steeds vaker onderdeel van het geheel.

  Heb je bijvoorbeeld een vintage thema dan is het te gek om een oud typemachine te gebruiken als gastenboek. Hebben jullie een natuur thema dan is het heel leuk om een wensboom of fingerprint canvas te kiezen als gastenboek met als bijschrift ‘Leaf a message’. Stenen of schijfjes hout doen het ook erg goed in dit thema. Het ouderwetse gastenboek doet het, ondanks de creativiteit van veel bruidsparen, toch ook nog goed alhoewel deze vaak in een nieuw jasje wordt gestoken door er bijvoorbeeld foto’s van jullie loveshoot of gasten aan toe te voegen. Ook de polaroids en photobooths komen nog regelmatig terug op bruiloften, maar wat is nu echt de nieuwste hype voor 2014 op gastenboek- en bruiloftgebied?

  De slow motion video booth

  Wat in Amerika al een paar maanden de nieuwe trend voor bruiloften is, is nu ook in Nederland; de slow motion video booth. Niet alleen inzetbaar voor bruiloften maar voor ieder feestje. Slow motion video booth? Wat moet je je daar bij voorstellen?! Eigenlijk is het een feestje op je feestje, een photobooth maar dan met bewegend beeld, een waardevolle herinnering van én voor alle genodigden.

  Waarom kiezen voor een slow motion booth?

  * Met opnames van 200 frames p/s zie je dingen die je anders niet ziet
  * Wat je ook doet, alles ziet er dus grappig uit in slow motion
  * Het is enorm feestelijk door het gebruik van heel veel partypoppers, confetti, props, bellenblaas en ballonnen
  * Het is ontzettend leuk om te doen, nóg leuker om terug te zien
  * Je gasten terugzien op video is ontzettend waardevol én in dit geval hilarisch
  * Je kiest zelf je muziek, dit maakt het een persoonlijke videoclip
  * Door de full hd opnames heb je tevens de mogelijkheid om foto’s te creeren
  (deze foto’s zijn prima geschikt voor online weergave)

  De video is heel makkelijk te delen via social media, extra lang genieten dus

  Waar te boeken en wat kost het?

  In Nederland hebben de eerste bedrijven zich inmiddels gespecialiseerd in het maken van slow motion video’s. De slomobooth van MySlomoVideo.nl kun je al boeken vanaf €499,-.