• Trouwen
 • Kasteel Heeswijk

   

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Deze unieke middag is bedoeld om bruidsparen met hun ceremoniemeesters ervaringen mee te geven die zij daadwerkelijk kunnen gebruiken en meenemen naar hun mooiste dag.

  Trouwen in Kasteel-Heeswijk

   

  Ze zijn daarnaast bezig geweest met het selecteren van bruidsleveranciers die een persoonlijke benadering onderschrijven én betaalbaar zijn. “We willen alleen met leveranciers werken waar we goede ervaringen mee hebben, die net zo enthousiast zijn als wij en het allerbeste voor hun bruidsparen willen tegen een goede prijs”.

  Al workshoppend leren de bruidsparen onder andere hoe ze hun openingsdans vorm kunnen geven, wat de mogelijkheden zijn op gebied van fotografie en krijgen de ceremoniemeesters informatie over wat precies hun rol is in de voorbereidingen en op de dag zelf is. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke High-tea.

  Verder krijgen de bruidsparen tips & tricks over de planning van hun bruiloft, hoe een trouwceremonie ingevuld kan worden, wat de rol van muziek is, kun je wellicht zelf de bruidstaart aansnijden en zie je hoe je een “persoonlijke touch”op je dag aanbrengt.

  Bovendien ontvangen de bruidsparen na afloop een gratis Goodie-bag inclusief USB stick met waardevolle trouwinformatie.

  Hoe leuk is het niet om als bruidspaar deze middag cadeau te geven aan je ceremoniemeester of omgekeerd voor een goede voorbereiding én deze dag gezellig samen door te brengen?

  Aanstaande bruidsparen en hun ceremoniemeesters die wel wat ervaringen voor de bruiloft kunnen gebruiken, kunnen zich aanmelden voor deze heerlijke High-tea & bruiloft workshops. Bruidsparen zonder ceremoniemeester zijn ook van harte welkom! Meld je aan via www.kasteelheeswijk.nl
   

  Weddingwishes banner