• Trouwen
 • Trouwkaarten als kerstkaart.

   

  Na Save-the-Date nu ook kerstverlovingskaarten en kerstbedankkaarten

  Na het succes van de Save-the-Date kerstkaarten vorig jaar heeft Stijlvolle Trouwkaarten haar kerstspecialcollectie 2014 uitgebreid met kerstverlovingskaarten en kerstbedankkaarten. Origineel, persoonlijk en puur gemak!

  Vorig jaar lanceerde Stijlvolle Trouwkaarten een collectie Save-the-Date kerstkaarten. Een groot succes en daarom is de kerstkaartenlijn dit jaar uitgebreid met een kerstverlovingskaart en een kerstbedankkaart. Alle varianten kunnen persoonlijk gemaakt worden met een eigen (trouw)foto.

  Save the date kerstkaart

   

  Origineel en persoonlijk; Voor wie ten huwelijk is gevraagd, maar nog geen trouwdatum heeft geprikt, is er de kerstverlovingskaart. Met deze kaart kondig je je verloving aan; een mooie oude Nederlandse traditie gecombineerd met je persoonlijke kerstgroet.

  Voor wie al wel een trouwdatum heeft geprikt, is er een uitgebreide lijn met Save-the-Date kaarten. Vorig jaar was er al volop keuze in de webshop. Dit jaar is de collectie fors uitgebreid met unieke ontwerpen in diverse kleuren en achtergronden. Met of zonder een foto voor een extra persoonlijk tintje.

  De kerstbedankkaart is er voor die bruidsparen die al getrouwd zijn, maar nog geen tijd hebben gehad om hun gasten persoonlijk te bedanken. Een mooi moment om de allermooiste trouwfoto te laten zien aan iedereen die bij het huwelijk aanwezig was.

  De kerstspecialkaarten van Stijlvolle Trouwkaarten: twee vliegen in één klap. Origineel, persoonlijk én puur gemak.

  Voor meer leuke ideeen kijkt u op Stijlvolle Trouwkaarten.