• Trouwen
 • Bruidsboeket:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidsboeket ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruidsboeket. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidsboeket op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel 't Bloemeke

  't Bloemeke

  Bloemen zijn mede-bepalend voor de sfeer op de mooiste dag van je leven. De smaak en wensen van het bruidspaar staan voorop bij het samenstellen van het bruidsbloemwerk. Dat betekent dat kleuren, vormgeving en materialen worden afgestemd op jullie persoonlijke voorkeuren.

  De Zijpe 18
  2673 BE Naaldwijk

  0174-245955
  06-12249369

  artikel:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een leuke tijd breekt aan met alle voorbereidingen.

  Hierbij wil ik jullie kennismaken met ’t Bloemeke; een onderneming dat enthousiast en creatief is. Wij verzorgen (bruids)bloemwerk, de styling en decoraties. 

  Het bloemwerk dat wij maken heeft altijd een persoonlijk tintje en is met grote zorg gemaakt, omdat wij vinden dat het echt  de mooiste dag van jullie leven moet worden.

  Wij kunnen, naast het bruidsbloemwerk, ook de styling van jullie bruiloft verzorgen. Dit is een unieke combinatie, omdat dan de decoraties afgestemd kunnen worden met de bloemen die in het bruidsboeket zijn gebruikt. Makkelijk; je hebt te maken met één leverancier voor de ‘eyecatchers’ van jullie bruiloft.

  Hoe werken wij?

  • We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

  • Tijdens het gesprek bespreken we hoe jullie de bruiloft voor je zien en wat jullie wensen zijn. Dit kan voor jullie bruidsbloemwerk, maar het kan ook in combinatie van de styling.

  • Op basis van het gesprek zal het idee uitgewerkt worden d.m.v een moodboard. Natuurlijk kijken we daarbij ook   naar de laatste trends.

  • Vervolgens kiezen jullie het ontwerp, dat het beste bij jullie past en dan gaan we verder aan de slag

  • Naast thema’s kan je ook kiezen voor een bepaalde kleurstelling.

  • De styling kan subtiel maar ook heel uitgebreid zijn. Van de uitnodigingen tot de taart en van de aankleding van de locatie tot een eigen trouwlogo.

  • Het belangrijkste is dat het bij jullie past!!!

  Omdat iedere bruiloft uniek is hanteren wij geen vaste prijs voor het ‘styling' pakket. Aan de hand van jullie wensen stellen wij altijd een persoonlijke offerte op.

  Wel hebben wij richtprijzen om een bepaald idee te geven wat er mogelijk is. Dit kan, door jullie specifieke wensen, wel iets gewijzigd zijn als de offerte wordt opgemaakt. Jullie kunnen dan kiezen voor een klein, middel of groot styling en decoratie pakket.

  Voor het bruidsbloemwerk zijn er vaste prijzen. Al deze prijzen zijn te vinden op onze site.

   

  Nieuwsgierig? Bekijk onze site of neem eens contact op voor vrijblijvende informatie.

  keywords: bruidsboeket, bruidsbloemen, decoraties,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bloematelier Rolinda

  Het maken van een bijzonder bruidsboeket (met bijpassende bruidegomcorsage) is een specialiteit en vereist de nodige aandacht. Bloematelier Rolinda is de bruidswerkspecialist in Midden-Nederland.

  Schijndelaarlaan 2
  3772 PM Barneveld

  06-28586803

  artikel:

  Bloematelier Rolinda is sinds mei 2006 de bruidswerkspecialist in Midden-Nederland.

  U wilt natuurlijk dat de bloemen voor ‘uw’ dag een creatie zijn die past bij uw stijl en smaak. Daarom neem ik ruim de tijd om samen met u tot een keuze te komen. U kunt bij mij terecht voor alle stijlen: klassiek, modern, trendy of abstract. Hierbij wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, de stijl en kleur van uw kleding en natuurlijk het seizoen. Uiteraard zijn er vele voorbeelden van bruidsboeketten die u rustig kunt bekijken.

  Het maken van een bijzonder bruidsboeket (met bijpassende bruidegomcorsage) is een specialiteit en vereist de nodige aandacht. Ik werk alleen op bestelling daardoor blijft de kwaliteit hoog. Er wordt gebruik gemaakt van verse bloemen, speciaal voor u ingekocht en gemaakt tot een prachtig boeket. U kunt er zeker van zijn dat het bloemwerk met zorg wordt behandeld en eventueel op de bestemming van uw keuze wordt afgeleverd.

  Maak vrijblijvend een afspraak, zodat u volledig geadviseerd en geïnformeerd kunt worden over de vele mogelijkheden die er zijn.

  keywords: bruidsboeket, bruidsbloemen, barneveld

  Profiel Bezoek website

  foto profiel byRavinia

  byRavinia

  ByRavinia is hét adres voor je bruidsboeket en alle andere bloemen voor jullie trouwdag, en staat voor bloem- en bruidswerk dat bij jullie past!

  3361VB Sliedrecht

  06-17434216
  06-17434216

  artikel:

  Trouwen is een van de mooiste momenten uit je leven, een speciale dag waar dan ook niets aan mag ontbreken. Je bruidsboeket is hierbij de finishing touch; net dat wat al het andere écht afmaakt! Hierin denk ik graag mee. Het is fantastisch om jullie stijl en wensen om te zetten in een mooi en passend bruidsboeket, wat met veel liefde en geduld gemaakt wordt! Persoonlijk en passend werk leveren staat bij mij erg hoog, en ik houd dan ook niet van standaard keuzemogelijkheden.Natuurlijk ben je byRavinia ook aan het juiste adres voor alle andere bloemen voor jullie bruiloft! Van autostuk tot corsage, boeket voor in de kerk tot bruidsboeket voor de bruidsmeisjes! Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met jullie om de mogelijkheden door te nemen. Aleen zo krijgen julie wat julie verdienen: Bruids- en bloemwerk dat bij je past

  keywords: bruidsboeket, trouwboeket, bloemen voor bruiloft, bloemen trouwen, autostuk, corsage, bruidegomscorsage, bloemen, boeket, bloemist

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Hollandse passie

  Hollandse passie

  Hollandse Passie voor al u bruidswerk.

  Groeneweg 2a
  8181 RX Heerde

  06-11058413

  artikel:

  Bij de mooiste dag van je leven hoort het mooiste bloemwerkHollandse Passie verzorgt dit werk, u kunt denken aan: - corsage's: voor op de borst, maar ook in het haar of aan de pols- auto stukken- strooi mandjes- auto lintjes- het bruidsboeket - feestversiering voor in de kerk of in de zaal Om u een idee te geven staan er een aantal foto's op de site.Wanneer u meer wilt zien of informatie wilt, kunt u een afspraak maken.

  keywords: bruidswerk, bruidsboeketten, trouwwerk, bloemist

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidsboeket Videos

  Bruidsboeket van bloemmarie

  Bruidswerkworkshop van topbloemist Desiree Glasbergen

  Hoe maak je een bruidsboeket?


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)