• Trouwen
 • Bruidsboeket:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidsboeket ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruidsboeket. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidsboeket op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel &bloemen

  &bloemen

  Jullie gaan trouwen! Dat betekent een mooie jurk, een mooi pak, champagne, taart en natuurlijk bloemen! Ook voor de styling van al uw bruidsbloemen bent u van harte welkom bij &bloemen. Wij maken HET boeket, maar ook voor de corsages en de aankleding van uw trouwlocatie kunt u bij ons terecht. Door de extra aandacht die &bloemen geeft ontstaat er aan de hand van uw wensen altijd een bijzonder en persoonlijk eindplaatje. U kunt altijd een afspraak maken bij ons in de winkel, maar we kunnen ook in de avonduren bij uw thuis uw bruidsbloemen bespreken.

  Achter de brink 1
  9531 az Borger

  0599-236231
  artikel: Bloemisten met visie

  Karien Niemeijer is de trotse en vooral enthousiaste eigenaresse van &bloemen. Ze staat vol passie en vrolijkheid in haar winkel. Elke dag krijg ze nieuwe verse producten in haar winkel. Hierdoor is ze steeds enthousiast om mooie dingen te maken. De winkel van &bloemen wordt gekenmerkt door sfeer, ruimte en natuurlijke bloemen en planten. Karien: “Ruimte en overzicht is heel belangrijk in een winkel. Zodat de producten die in de winkel staan gepresenteerd het beste uitkomen in de ruimte.”

  Japanse ervaring in de winkel

  Karien heeft na haar afstuderen, enkele maanden in Kyoto, Japan gewerkt. ”Deze ervaring neem ik nog elke dag met mij mee. De eenvoud en rust heb ik mee teruggenomen in mijn winkel. Het proberen om de bloem het zo veel mogelijk zelf te laten doen. Niet opsmokken door er andere materialen aan toe te voegen. De natuur is al mooi genoeg van zichzelf”, aldus Karien. Ook heeft ze in Kyoto veel gewerkt aan bruidsbloemen. Soms wel acht trouwerijen op 1 dag. Van mega grote bloemstukken bij de ingang van de kerk, tot een dank boeket voor de ouders. Vier dagen in de week werkte Karien voor Spark Flower Academy. De Nederlandse bloemschikkunst wordt over de hele wereld gedoceerd, ook in Japan. Tijdens haar lessen merkte ze dat, hoe oud of jong je ook bent, mensen bloemen steevast fantastisch vinden.

  keywords: Bruidsboeket, bloemen, Boerger

  Profiel Bezoek website

  foto profiel 't Bloemeke

  't Bloemeke

  Bloemen zijn mede-bepalend voor de sfeer op de mooiste dag van je leven. De smaak en wensen van het bruidspaar staan voorop bij het samenstellen van het bruidsbloemwerk. Dat betekent dat kleuren, vormgeving en materialen worden afgestemd op jullie persoonlijke voorkeuren.

  De Zijpe 18
  2673 BE Naaldwijk

  0174-245955
  06-12249369

  artikel:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een leuke tijd breekt aan met alle voorbereidingen.

  Hierbij wil ik jullie kennismaken met ’t Bloemeke; een onderneming dat enthousiast en creatief is. Wij verzorgen (bruids)bloemwerk, de styling en decoraties. 

  Het bloemwerk dat wij maken heeft altijd een persoonlijk tintje en is met grote zorg gemaakt, omdat wij vinden dat het echt  de mooiste dag van jullie leven moet worden.

  Wij kunnen, naast het bruidsbloemwerk, ook de styling van jullie bruiloft verzorgen. Dit is een unieke combinatie, omdat dan de decoraties afgestemd kunnen worden met de bloemen die in het bruidsboeket zijn gebruikt. Makkelijk; je hebt te maken met één leverancier voor de ‘eyecatchers’ van jullie bruiloft.

  Hoe werken wij?

  • We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

  • Tijdens het gesprek bespreken we hoe jullie de bruiloft voor je zien en wat jullie wensen zijn. Dit kan voor jullie bruidsbloemwerk, maar het kan ook in combinatie van de styling.

  • Op basis van het gesprek zal het idee uitgewerkt worden d.m.v een moodboard. Natuurlijk kijken we daarbij ook   naar de laatste trends.

  • Vervolgens kiezen jullie het ontwerp, dat het beste bij jullie past en dan gaan we verder aan de slag

  • Naast thema’s kan je ook kiezen voor een bepaalde kleurstelling.

  • De styling kan subtiel maar ook heel uitgebreid zijn. Van de uitnodigingen tot de taart en van de aankleding van de locatie tot een eigen trouwlogo.

  • Het belangrijkste is dat het bij jullie past!!!

  Omdat iedere bruiloft uniek is hanteren wij geen vaste prijs voor het ‘styling' pakket. Aan de hand van jullie wensen stellen wij altijd een persoonlijke offerte op.

  Wel hebben wij richtprijzen om een bepaald idee te geven wat er mogelijk is. Dit kan, door jullie specifieke wensen, wel iets gewijzigd zijn als de offerte wordt opgemaakt. Jullie kunnen dan kiezen voor een klein, middel of groot styling en decoratie pakket.

  Voor het bruidsbloemwerk zijn er vaste prijzen. Al deze prijzen zijn te vinden op onze site.

   

  Nieuwsgierig? Bekijk onze site of neem eens contact op voor vrijblijvende informatie.

  keywords: bruidsboeket, bruidsbloemen, decoraties,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Cox-Design

  Cox-Design

  Bruidspaar, gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Wij, Cox-Design, willen graag bijdragen aan jullie prachtige en onvergetelijke dag! Wij zijn gespecialiseerd in bruidsbloemwerk, bruidsboeketten, corsages, prachtige locatie- en kerkversieringen, autodecoraties, bruidsmeisjes boeketten, mooie bloemenarmbanden en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk met jullie in gesprek te gaan om zo een prachtig bloemenconcept te ontwerpen dat bij jullie past. 

  A ge water 31
  6451 CB Schinveld

  06-45312653
  06-45312653

  artikel:

  keywords: bruidsboeket, bruidsbloemen, bloemen bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bloem & Lifestyle

  Bloem & Lifestyle

  Bloem & Lifestyle gespecialiseerd in persoonlijk trouwbloemwerk zoals bruidsboeketten, corsages, autoversiering, kerk- en zaalversiering en styling.

  Iris 19
  2678 PK De Lier

  06-28320763

  artikel:

  Bloem & Lifestyle geeft graag advies over welke bloemen het beste bij je stijl, kleding en uitstraling passen.

  Het persoonlijk bruidsboeket, speciaal ontworpen corsa​ges, strooibloemen of een klein boeket voor het bruidsmeisje of -jonker.

  Weelderige boeketten op zuilen. Bloemenbundels aan kerkbanken of balustrades. Bloemen om gasten te bedanken, etc.

  Voor persoonlijk advies en voor de aanvraag van een offerte bel vrijblijvend. 

   

  keywords: bruidsboeket, corsage, bloemdecoraties, trouwboeket, autoversiering, styling,huwelijk, feest, feestdecoraties, westlands

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Pandora bloemen

  Pandora bloemen

  andora bloemen Ruurlo is gespecialiseerd in het maken van bruidsbloemwerk. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat ieder bruidsboeket, corsages en eventueel ander bloemwerk uniek is.

  Dorpsstraat 78
  7261 AX Ruurlo

  0573-221680
  artikel:

  Graag willen wij ons aan u voorstellen...Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van complete bloemdecoraties voor bruiloften van groot tot klein. Van bruidsboeket, haarcorsage, corsage’s tot autoversiering, alles is mogelijk zowel in moderne, klassieke of een trendy stijl. Ook de aankleding van de kerk en het feestadres behoort tot onze specialiteiten.Het materiaal wat we gebruiken is niet altijd standaard zodat de bloemdecoraties op de huwelijksdag een blikvanger kunnen zijn wat past bij het geheel van uw kleding en persoonlijke smaak. Wat vorm en kleur betreft is er alles mogelijk van stijlvol wit met groen tot extravagant rood met paars.Om aan al uw wensen te voldoen kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken bij ons in de winkel zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven voor een stijlvolle aankleding die past bij uw wensen.

  keywords: bruidsboeket, rozen, trouwboeket, bruidsbloemen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel de Wilgenkatjes

  de Wilgenkatjes

  VAN KLASSIEK TOT MODERN. De Wilgenkatjes is een bedrijf dat van uit huis werkt. Afspraken kunnen ook s'avonds bij u thuis gemaakt worden.

  Weideveld 19
  2969 CE Oud-Alblas

  06-20860264
  06-20860264

  artikel:

  De Wilgenkatjes is een bedrijf dat van uit huis werkt.

  Na een (persoonlijk) gesprek, zowel bij u thuis als bij mij aan de tafel, waar u uw ideeen en wensen heeft uitgesproken, komen we samen tot een mooi en uniek bruidsarragement.

  Afspraken kunnen ook s'avonds bij u thuis gemaakt worden.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bloembinderij de seizoenen

  Bloembinderij de Seizoenen, de bloemenzaak van Alkmaar!

  Nyenburgh 109
  1829 GC Oudorp

  072-5119585
  artikel:

  Bloembinderij de Seizoenen, de bloemenzaak van Alkmaar!

  keywords: bloemen, alkmaar, oudorp, bloembinderij, seizoenen, mieke boer, boeketten, rouwwerk, fleurop, bloemsierkunst, rozen, bloemenwinkel, bloemenzaak

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidsboeket Videos

  Hoe maak je een bruidsboeket?

  Bruidsboeket van bloemmarie

  Bruidswerkworkshop van topbloemist Desiree Glasbergen


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)