• Trouwen
 • Bruidsboeket Zuid-Holland

  April 13th, 2016. Op zoek naar een bruidsboeket Zuid-Holland ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig een bloemist voor bruidsboeketten in Zuid-Holland vinden.


  bruidsboeket, bruidsboeketten, bloemen voor bruiloft, bloemist, bruiloft, trouwen en huwelijk.

  foto profiel
  foto profiel de Wilgenkatjes

  de Wilgenkatjes

  VAN KLASSIEK TOT MODERN. De Wilgenkatjes is een bedrijf dat van uit huis werkt. Afspraken kunnen ook s'avonds bij u thuis gemaakt worden.

  Weideveld 19
  2969 CE Oud-Alblas

  06-20860264
  06-20860264

  artikel:

  De Wilgenkatjes is een bedrijf dat van uit huis werkt.

  Na een (persoonlijk) gesprek, zowel bij u thuis als bij mij aan de tafel, waar u uw ideeen en wensen heeft uitgesproken, komen we samen tot een mooi en uniek bruidsarragement.

  Afspraken kunnen ook s'avonds bij u thuis gemaakt worden.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Astrid Claessens Bloemwerken

  Astrid Claessens Bloemwerken

  Bloemen horen bij emoties en daardoor bij vele momenten in ons leven. Bloemen voor al deze bijzondere momenten.

  3162 XA Rhoon

  06-51204311

  artikel:

  Ja, ik wil ..... jullie bruidswerk maken.

  Er zijn diverse mogelijkheden: polscorsage, haardiadeem, stoel- en autodecoratie, styling van de trouw- en feestlocatie en de dinertafel en uiteraard niet te vergeten: het bruidsboeket.

  Ik werk vanuit huis. Omdat ik alle aandacht wil kunnen geven om jullie bloemenwensen te bespreken werk ik op afspraak. Afspraken kunnen ook 's avonds.

  keywords: bruidsboeket, bloemen, bruidswerk, polscorsage, stoeldecoratie, autodecoratie, tafeldecoratie, zaalversiering

  Profiel Bezoek website

  foto profiel byRavinia

  byRavinia

  ByRavinia is hét adres voor je bruidsboeket en alle andere bloemen voor jullie trouwdag, en staat voor bloem- en bruidswerk dat bij jullie past!

  3361VB Sliedrecht

  06-17434216
  06-17434216

  artikel:

  Trouwen is een van de mooiste momenten uit je leven, een speciale dag waar dan ook niets aan mag ontbreken. Je bruidsboeket is hierbij de finishing touch; net dat wat al het andere écht afmaakt! Hierin denk ik graag mee. Het is fantastisch om jullie stijl en wensen om te zetten in een mooi en passend bruidsboeket, wat met veel liefde en geduld gemaakt wordt! Persoonlijk en passend werk leveren staat bij mij erg hoog, en ik houd dan ook niet van standaard keuzemogelijkheden.Natuurlijk ben je byRavinia ook aan het juiste adres voor alle andere bloemen voor jullie bruiloft! Van autostuk tot corsage, boeket voor in de kerk tot bruidsboeket voor de bruidsmeisjes! Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met jullie om de mogelijkheden door te nemen. Aleen zo krijgen julie wat julie verdienen: Bruids- en bloemwerk dat bij je past

  keywords: bruidsboeket, trouwboeket, bloemen voor bruiloft, bloemen trouwen, autostuk, corsage, bruidegomscorsage, bloemen, boeket, bloemist

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bloem & Lifestyle

  Bloem & Lifestyle

  Bloem & Lifestyle gespecialiseerd in persoonlijk trouwbloemwerk zoals bruidsboeketten, corsages, autoversiering, kerk- en zaalversiering en styling.

  Iris 19
  2678 PK De Lier

  06-28320763

  artikel:

  Bloem & Lifestyle geeft graag advies over welke bloemen het beste bij je stijl, kleding en uitstraling passen.

  Het persoonlijk bruidsboeket, speciaal ontworpen corsa​ges, strooibloemen of een klein boeket voor het bruidsmeisje of -jonker.

  Weelderige boeketten op zuilen. Bloemenbundels aan kerkbanken of balustrades. Bloemen om gasten te bedanken, etc.

  Voor persoonlijk advies en voor de aanvraag van een offerte bel vrijblijvend. 

   

  keywords: bruidsboeket, corsage, bloemdecoraties, trouwboeket, autoversiering, styling,huwelijk, feest, feestdecoraties, westlands

  Profiel Bezoek website

  foto profiel 't Bloemeke

  't Bloemeke

  Bloemen zijn mede-bepalend voor de sfeer op de mooiste dag van je leven. De smaak en wensen van het bruidspaar staan voorop bij het samenstellen van het bruidsbloemwerk. Dat betekent dat kleuren, vormgeving en materialen worden afgestemd op jullie persoonlijke voorkeuren.

  De Zijpe 18
  2673 BE Naaldwijk

  0174-245955
  06-12249369

  artikel:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een leuke tijd breekt aan met alle voorbereidingen.

  Hierbij wil ik jullie kennismaken met ’t Bloemeke; een onderneming dat enthousiast en creatief is. Wij verzorgen (bruids)bloemwerk, de styling en decoraties. 

  Het bloemwerk dat wij maken heeft altijd een persoonlijk tintje en is met grote zorg gemaakt, omdat wij vinden dat het echt  de mooiste dag van jullie leven moet worden.

  Wij kunnen, naast het bruidsbloemwerk, ook de styling van jullie bruiloft verzorgen. Dit is een unieke combinatie, omdat dan de decoraties afgestemd kunnen worden met de bloemen die in het bruidsboeket zijn gebruikt. Makkelijk; je hebt te maken met één leverancier voor de ‘eyecatchers’ van jullie bruiloft.

  Hoe werken wij?

  • We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis.

  • Tijdens het gesprek bespreken we hoe jullie de bruiloft voor je zien en wat jullie wensen zijn. Dit kan voor jullie bruidsbloemwerk, maar het kan ook in combinatie van de styling.

  • Op basis van het gesprek zal het idee uitgewerkt worden d.m.v een moodboard. Natuurlijk kijken we daarbij ook   naar de laatste trends.

  • Vervolgens kiezen jullie het ontwerp, dat het beste bij jullie past en dan gaan we verder aan de slag

  • Naast thema’s kan je ook kiezen voor een bepaalde kleurstelling.

  • De styling kan subtiel maar ook heel uitgebreid zijn. Van de uitnodigingen tot de taart en van de aankleding van de locatie tot een eigen trouwlogo.

  • Het belangrijkste is dat het bij jullie past!!!

  Omdat iedere bruiloft uniek is hanteren wij geen vaste prijs voor het ‘styling' pakket. Aan de hand van jullie wensen stellen wij altijd een persoonlijke offerte op.

  Wel hebben wij richtprijzen om een bepaald idee te geven wat er mogelijk is. Dit kan, door jullie specifieke wensen, wel iets gewijzigd zijn als de offerte wordt opgemaakt. Jullie kunnen dan kiezen voor een klein, middel of groot styling en decoratie pakket.

  Voor het bruidsbloemwerk zijn er vaste prijzen. Al deze prijzen zijn te vinden op onze site.

   

  Nieuwsgierig? Bekijk onze site of neem eens contact op voor vrijblijvende informatie.

  keywords: bruidsboeket, bruidsbloemen, decoraties,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel PUUR Bloemen

  PUUR Bloemen

  PUUR Bloemen = PUUR Liefde Bruidsbloemen zoals jullie het willen!

  Kijfhoek 27
  3335 LD Zwijndrecht

  06-36313106
  06-36313106

  artikel:

  Jullie gaan trouwen!

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie stap!

   

  Tijdens het organiseren van jullie trouwdag ben je wellicht al tot de ontdekking gekomen dat er vele variaties en mogelijkheden zijn in de wijze waarop je deze dag wilt vieren en in welke stijl. Zo is dit ook het geval bij het uitzoeken van het bruidswerk.

   

  Complete bloemstyling of alleen bruidsboeket....

  PUUR Bloemen verzorgt vaak de complete bloemstyling van een bruiloft. Bij een bloemstyling gaan we verder dan het het maken van bruidsboeket en corsages. In dat geval maken we ook speciaal bloemwerk voor de trouwlocaties, zodat alle bloemen van de bruiloft op elkaar zijn afgestemd. Maar wil je alleen een bruidsboeket dan verzorgen we dat uiteraard ook graag voor je!

   

  Kennismaking

  PUUR Bloemen komt graag bij jullie langs om tijdens een persoonlijke gesprek jullie wensen, bruiloftskleuren en bloemvoorkeuren te bespreken om ervoor te zorgen dat de bloemen bijdragen aan een perfecte en mooie dag. Aan de hand van deze informatie kunnen we je dan meteen een eerste idee geven van de bloemen die bij jullie bruiloft past en sturen we je een vrijblijvend voorstel toe.

   

  PUUR Bloemen = PUUR Stijl en maken voor jullie:

  • Bruidsboeket (ook polscorsages)

  • Corsages voor bruidegom en gasten (speld en/of magneet)

  • Autoversiering

  • Bloemen voor bruidsmeisje / jonkertje

  • Kerkversiering

  • Locatieversiering

  • Versiering ouderlijkhuis

  keywords: bruidsboeket, corsage, bruidsbloemen, polscorsage, bloemstyling, autobloemstuk, kerkversiering

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bloemart

  Bloemart

  Bloemart, persoonlijke trouwbloemversiering, luisterd naar al jullie wensen en vertaald het met de prachtigste bloemen!

  Tijns 3
  3155 BX Maasland

  010-5914365
  06-54963289

  artikel:

  Bloemart vind het belangrijk dat jullie bruidsbloemen match met jullie kleding of thema.

  Tijdens het gesprek komt de passie voor mooi bruidsbloemwerk naar boven en kan er allerlei adviezen gegeven worden wat mooi bij jullie past.

  En omdat Bloemart het belangrijk vind dat je op je trouwdag alleen maar mag genieten, bezorg ze alle bloemen gratis in de regio.

  Fleurige groet,

   

  keywords: Bruidsboeket, Bruidegomcorsage, Gastencorsages, Bruidsmeisjeboeketje,. Bruidsmeisjebloemenarmbandje,Autobloemslingers,Locatiebloemversiering

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Roosmarijn Bloem&kado

  Roosmarijn Bloem&kado

  Roosmarijn de specialist in het maken van bruidsdecratie! elke bruiloft groot of klein krijgt van ons de aandacht die het verdient. Samen nemen we de wensen en mogelijkheden door, wij ontzorgen jullie qua bloemenwensen op de grote dag!

  Waalstraat 63
  3131CS Vlaardingen

  010-2344440
  artikel:

  Trouwen en bloemen horen bij elkaar zoals rozen bij de liefde. Het is een dag waar vaak al heel lang naar uitgekeken wordt, waar veel voor geregeld moet worden.

  Een dag vol bijzondere momenten, de beste vrienden, zorgvuldig uitgekozen kleding, de dag die u voor altijd meeneemt in uw herinnering. Voor deze speciale dag is het belangrijk dat u het bruidsboeket en bij behorende bloemwerk uitzoekt met een bloemist die niet alleen verstand heeft van bloemwerk, maar ook meekijkt naar het verloop en de verdere invulling van deze speciale dag. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben de afgelopen jaren al zeer veel bruidswerk mogen maken tot volle tevredenheid van de bruidsparen we mogen ons dan ook met recht specialist op dit gebied noemen.

  We kijken samen met u naar de kleding, uw persoonlijkheid en geven u een goed, persoonlijk en vooral eerlijk advies.

  Naast een aantal professionele boeken ter inspiratie hebben we ook een eigen collectie foto’s , uw bruidsboeket zit er wellicht ook tussen!

  U kunt bij ons terecht voor al uw bruidsbloemwerk, denk aan:

  Bruidsboeketten

  Corsages

  Polscorsages

  Auto en koets versieringen

  locatie versiering (kerk, restaurant, ouderlijk huis)

  Strooibloemen

  Bruidsmeisjes bloemen en Jonker stafjes.

  Wij nemen graag samen met u de tijd om te ontdekken wat uw wensen en ideeën zijn. 

  Wij mogen jaarlijks voor tientallen bruidsparen de bloemdecoratie verzorgen. We doen dit vanuit onze professionele winkel, we bieden garantie en zijn 6 dagen per week open. We kunnen ons dus echt specialist noemen. Je wilt immers niet dat je boeket wordt verpest door een hobbyist die zich voordoet als specialist en ieder jaar een paar boeketjes maakt vanuit huis of garage...

  Onze voorkeur heeft het om 4 tot 6 weken van tevoren een afspraak te maken in verband met het bestellen van de bloemen en de tijd die we voor jullie willen nemen..

  Ben je dan nu te laat? Bel even want de 4-6 weken is een richtlijn maar niet perse noodzakelijk.

  keywords: bruidsboeket bruiloftdecoratie inspiratie

  Profiel Bezoek website

  Bruidsboeket

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Zuid-Holland:

  Aarlanderveen (0)
  Abbenbroek (0)
  Achthuizen (0)
  Alblasserdam (0)
  Albrandswaard (0)
  Ameide (0)
  Ammerstol (0)
  Arkel (0)
  Barendrecht (0)
  Benthuizen (0)
  Bergambacht (0)
  Bergschenhoek (0)
  Berkenwoude (0)
  Bernisse (0)
  Binnenmaas (0)
  Bleiswijk (0)
  Bleskensgraaf (0)
  Bodegraven (0)
  Boskoop (0)
  Botlek (0)
  Brandwijk (0)
  Brielle (0)
  Cromstrijen (0)
  Dalem (0)
  Delfgauw (0)
  Delft (0)
  Dirksland (0)
  Dordrecht (0)
  Driebruggen (0)
  Europoort (0)
  Geervliet (0)
  Gelderswoude (0)
  Giessenburg (0)
  Giessenlanden (0)
  Goedereede (0)
  Gorinchem (0)
  Gouda (0)
  Gouderak (0)
  Goudriaan (0)
  Goudswaard (0)
  Graafstroom (1)
  Groot-Ammers (0)
  Haastrecht (0)
  Hardinxveld-Giessendam (0)
  Heenvliet (0)
  Heerjansdam (0)
  Heinenoord (0)
  Hekelingen (0)
  Hellevoetsluis (0)
  Hendrik-Ido-Ambacht (0)
  Herkingen (0)
  Hillegom (0)
  Honselersdijk (0)
  Hoogblokland (0)
  Hoogmade (0)
  Hoogvliet (0)
  Hoornaar (0)
  Kaag (0)
  Katwijk (0)
  Kedichem (0)
  Kinderdijk (0)
  Klaaswaal (0)
  Korendijk (0)
  Kwintsheul (0)
  Langerak (0)
  Lansingerland (0)
  Leerbroek (0)
  Leerdam (0)
  Leiden (0)
  Leiderdorp (0)
  Leidschendam (0)
  Leidschendam-Voorburg (0)
  Leimuiden (0)
  Lekkerkerk (0)
  Lexmond (0)
  Liesveld (0)
  Lisse (0)
  Maasdam (0)
  Maasdijk (0)
  Maasland (1)
  Maassluis (0)
  Maasvlakte (0)
  Meerkerk (0)
  Melissant (0)
  Middelharnis (0)
  Midden-Delfland (1)
  Mijnsheerenland (0)
  Moerkapelle (0)
  Molenaarsgraaf (0)
  Monster (0)
  Mookhoek (0)
  Moordrecht (0)
  Naaldwijk (1)
  Nederlek (0)
  Nieuw-Beijerland (0)
  Nieuw-Lekkerland (0)
  Nieuwe-Tonge (0)
  Nieuwerbrug (0)
  Nieuwkoop (0)
  Nieuwland (0)
  Nieuwpoort (0)
  Nieuwveen (0)
  Noordeloos (0)
  Noorden (0)
  Noordwijk (0)
  Noordwijkerhout (0)
  Nootdorp (0)
  Numansdorp (0)
  Oegstgeest (0)
  Ooltgensplaat (0)
  Oosterwijk (0)
  Oostflakkee (0)
  Oostvoorne (0)
  Ottoland (0)
  Oud-Ade (0)
  Oud-Alblas (1)
  Oud-Beijerland (0)
  Ouddorp (0)
  Oude-Tonge (0)
  Oudenhoorn (0)
  Ouderkerk (0)
  Papendrecht (0)
  Pernis (0)
  Piershil (0)
  Pijnacker (0)
  Pijnacker-Nootdorp (0)
  Poeldijk (0)
  Poortugaal (0)
  Puttershoek (0)
  Reeuwijk (0)
  Rhoon (0)
  Ridderkerk (0)
  Rijnsaterwoude (0)
  Rijnsburg (0)
  Rijnwoude (0)
  Rijpwetering (0)
  Rijswijk (0)
  Rockanje (0)
  Roelofarendsveen (0)
  Rotterdam (0)
  Rozenburg (0)
  Sassenheim (0)
  Schelluinen (0)
  Schiedam (0)
  Schipluiden (0)
  Schoonhoven (0)
  Schoonrewoerd (0)
  Simonshaven (0)
  Sliedrecht (0)
  Sommelsdijk (0)
  Spijkenisse (0)
  Stellendam (0)
  Stolwijk (0)
  Streefkerk (0)
  Strijen (0)
  Strijensas (0)
  Teylingen (0)
  Tinte (0)
  Vierpolders (0)
  Vlaardingen (0)
  Vlist (0)
  Vondelingenplaat (0)
  Voorburg (0)
  Voorhout (0)
  Voorschoten (0)
  Vrouwenakker (0)
  Waal (0)
  Waarder (0)
  Waddinxveen (0)
  Warmond (0)
  Wassenaar (0)
  Wateringen (0)
  Westland (2)
  Westmaas (0)
  Westvoorne (0)
  Wijngaarden (0)
  Woubrugge (0)
  Zederik (0)
  Zevenhoven (0)
  Zevenhuizen (0)
  Zoetermeer (0)
  Zoeterwoude (0)
  Zuid-Beijerland (0)
  Zuidland (0)
  Zuidplas (0)
  Zwammerdam (0)
  Zwartewaal (0)
  Zwijndrecht (1)

  Trouwen in Zuid-Holland

  Gaat u trouwen in Zuid-Holland ? Bekijk alle trouwbedrijven in Zuid-Holland

  Bruidsboeket Videos

  Bruidswerkworkshop van topbloemist Desiree Glasbergen

  Bruidsboeket van bloemmarie

  Bruidsboeketten


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)