• Trouwen
 • Bruidsmake-up en Beauty:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidsmake-up en Beauty ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruidsmake-up en Beauty. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidsmake-up en Beauty schoonheidssalon visagie visagist op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Make-up en meer

  Ruime en gezellig ingerichte studio voor visagieworkshops, kinderfeestjes, persoonlijk make-up advies en (proef) bruidsmake-up. Ook nagelstudio en verkooppunt voor Make-up Studio producten.

  Voorstraat 14-a
  3264 AX Nieuw-Beijerland

  06-53521930

  artikel:

  Ruime en gezellig ingerichte studio voor visagieworkshops, kinderfeestjes, persoonlijk make-up advies en (proef) bruidsmake-up. Ook nagelstudio en verkooppunt voor Make-up Studio producten.

  keywords: visagie, bruidsmake-up, nagelstudio

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  BeautyCare at Home

  Ekersdijk 25
  7534AX Enschede

  31628096152
  31628096152

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Spray Tan Peel en Maas

  Spray Tan Peel en Maas

  Spray tan voor een prachtige gezonde bruine kleur over je hele lichaam. Ik kom naar jou toe! Je hoeft je huis niet uit en kunt dus helemaal ontspannen je spray tan behandeling ondergaan.

  Schuurkenspad 5
  5986 PD Beringe

  06-24697234

  artikel:

  Voel je beter met een mooie gezonde bruine kleur over je hele lichaam. Voor het gemak levert Spray Tan Peel en Maas de spray tan bij jou thuis. Waarom spray tannen?+ Je ziet er mooier en gezonder uit.+ Een bruine huid oogt vaak slanker.+ Direct resultaat.+ Dezelfde tint over je hele lichaam.+ Het kost je weinig tijd.+ Spray tanning is bij jou thuis.Kortom: een zeer geschikt en verantwoord alternatief voor de zonnebank en zonnebaden.Om langer plezier van je bruine tint te hebben zijn er een aantal do's en don'ts voor, tijdens en na de spray tan behandeling. Deze ontvang je natuurlijk nadat wij een afspraak hebben gemaakt.

  keywords: spraytan, egaal bruin, mooi en gezond bruin, snel bruin, bij jou thuis

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Chicco Hair & Beauty

  Kapsalon, schoonheidssalon, visagie, pedicure, manicure, zonnebank. duo behandelingen, arrangementen, alles is mogelijk in overleg.

  Markt 30
  6681AE Bemmel

  0481-462469
  artikel:

  Wij zijn een beautycenter waar je van top tot teen behandeld kan worden! Met onze 7 kapsters en 2 schoonheidsspecialistes vormen wij een super team.Kapsalon, schoonheidssalon, visagie, pedicure, manicure, zonnebank. duo behandelingen, arrangementen, alles is mogelijk in overleg.

  keywords: Kapper, kapsalon, beauty, schoonheidssalon, make-up, schoonheidsspecialiste, visagie, zonnebank, pedicure, nagelstyling

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Lente Cosmetics

  Voor meer dan 40 bruidjes per jaar verzorg ik de make-up. Daarnaast verzorg ik workshops, vrijgezellenfeesten en schmink ik voor film en televisie. Ik werk dus ook met bekend Nederland!

  Spinhuisweg 16
  4336GB Middelburg

  06-13604434
  06-13604434

  artikel:

   

  Gefeliciteerd, u gaat binnenkort trouwen!Op de mooiste dag van uw leven is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Zo ook de visagie. Mooi bent u op de dag zelf sowieso, u straalt! Daar is geen make-up voor nodig. Wel kan make-up zorgen dat uw mooiste blik nóg mooier wordt. Denk ook aan alle foto's die er van u gemaakt worden... Make-up zorgt ervoor dat uw huid niet overmatig glimt.

   

   

   

   

   

   

  We bespreken tijdens de proefmake-up uw wensen om zo de passende make-up te kiezen. Wanneer u helemaal tevreden bent bespreken we hoe laat ik bij u thuis kom op uw huwelijksdag. Het is mogelijk om ook de bruidegom wat poeder te geven. Zeker als u kiest voor een film van uw bruiloft is het prettig als ook hij niet glimt!

   

   

   

   

   

   

  Ook bruidsgasten zoals moeder, zus, vriendin etc. kunnen op de dag zelf opgemaakt worden. Verzoek is dat zij aanwezig zijn op dezelfde lokatie. Ook hoor ik graag vooraf hoeveel gasten ook opgemaakt worden in verband met de tijdsplanning. Maar meestal plan ik ruim de tijd dus heb ik vaak wel een plekje voor iemand die toch ook een make-upje wilt!

   

   

   

   

   

   

   

  Ook is het mogelijk dat ik in de loop van de dag, voor/na het dinner of vlak voor de receptie nog langskom om bij te werken. Na tranen, omhelzingen, eten en drinken is de make-up niet meer even mooi als 's ochtends. Wellicht stelt u het op prijs dat ik daarom langskom om uw make-up weer tiptop in orde te maken!

   

   

   

  Met veel dank aan de bruiden en bruidegommen die hun foto's beschikbaar stelden!

   

   

   

  Bruidsmake-up       €110,-incl proefmakeup Bruidsmake-up       €75,-excl proefmake-up (extra) Proefmake-up op verzoek     €50,- Bijwerken in de loop van de dag op lokatie  €25,-Bruidegom              €25(combinatie met bruid is gratis)Bruidsgasten          €25p.p(mits op dezelfde lokatie) Reiskosten op Walcheren zijn voor mijn rekening, anders reken ik € 0,25 per km

   

   

   

  keywords: Visagie, bruidsmake-up

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Dutch Duchess

  Dutch Duchess

  Dutch Duchess kent meerdere specialisaties waaronder het plaatsen van WIMPER EXTENSIONS een-op-een, WENKBRAUW EXTENSIONS, de "Ilah Red Carpet Brow" behandeling, MYSCARA, SPRAY TANNING, TANDEN BLEKEN en een luxe Spa MANICURE met CND SHELLAC.

  Haagdoorn 2
  5666BW Geldrop

  06-55727761
  0655727761

  artikel:

  Voor anderen bijzaak voor ons hoofdzaak.

  Dutch Duchess Royalty Treatments

  Zoekt u net dat beetje meer expertise, persoonlijke aandacht en een alles in 1 concept? In pure luxe uw look de finishing touche geven voor een feest, evenement, bruiloft of andere gelegenheid, dan zit u bij Dutch Duchess goed!

  Dutch Duchess kent meerdere specialisaties waaronder het plaatsen van wimper extensions een-op-een, wenkbrauw extensions, de "Ilah Red Carpet Brow" behandeling, Myscara, Spray Tanning, het bleken van tanden en een luxe Spa Manicure met CND Shellac.

  Dit alles vanzelfsprekend met de meest geavanceerde materialen, vooraanstaande merken en up to date kennis. 

  Wij zien u graag in Geldrop bij Dutch Duchess!

  keywords: Spray tan, Tanden bleken, CND Shellac, wimper extensions, wenkbrauw extensions, manicure

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Avanti huidverzorging

  Avanti huidverzorging  is sinds 1995 de praktijk in Arnhem noord gespecialiseerd in huidproblemen en permanente make up! Ook voor algehele huidverzorging, handverzorging en visagie kunt u terecht.  Er is een speciaal bruidsarrangement samengesteld voor mensen die gaan trouwen. 

  Boudewijn van Roonstraat 1
  6824 AE Arnhem

  026 4453925
  artikel:

  Avanti huidverzorging  is sinds 1995 de praktijk in Arnhem noord gespecialiseerd in huidproblemen en permanente make up!

  Ook voor algehele huidverzorging, handverzorging/manicure en visagie kunt u terecht. 

  Er is een speciaal bruidsarrangement samengesteld voor mensen die gaan trouwen. 

  keywords: Bruidsmake up, gezichtsbehandelingen, manicure, permanente make up

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Permanent Impression

  Permanent Impression

  Het complete plaatje wat betreft uw uiterlijke verzorging. Beauty (huid)coaching, verlenging van uw eigen wimpers op natuurlijke wijze, visagie door een make-up artist. Uw wens is onze inspiratie!

  Burg Vd Grondenstraat 61
  7711 HS Nieuwleusen

  06-48949095
  06-48949095

  artikel:

  Onze make-up artist hoort graag van u welke wensen u heeft tijdens een intakegesprek.

  Samen met u wordt een plan opgesteld, en eventueel een afspraak gemaakt voor uw proef make-up. Er wordt ruim de tijd genomen, zodat u uiteindelijk met een goed en vooral gerust verwachtingsvol gevoel naar de grote dag toe kan leven! 

  Kijk voor meer informatie bij de bruidspecials op onze website

  www.permanentimpression.nl

  Wij willen u op ieder gebied een gedegen advies kunnen bieden. Naast uw bruids make-up en onderdelen zoals uw wenkbrauwen vorm en kleur geven, beautybehandelingen, is onze studio gespecialiseerd in het pigmenteren van wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Deze techniek die veel lijkt op tattoëren, is een semi permanente make-up, welke oppervlakkiger in de huid wordt gepigmenteerd.

  Al ruim 10 jaren is Elice Bangma specialist in permanente make-up. Masterclasses, en deelname aan verschillende congressen zorgen ervoor dat de nieuwste technieken in onze studio worden toegepast om de meest natuurlijke resultaten te verwezenlijken. Recente foto's zijn te vinden op de website.  www.permanentimpression.nl

   

  keywords: permanente make-up, visagie, bruidsmake-up, wimperextensions, schoonheidsbehandeling, arrangement

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidsmake-up en Beauty Videos

  Bridal Makeup Tutorial | Simply Sona

  Bruidsmake-up Tutorial

  Bruidsmake-up Tutorial


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)