• Trouwen
 • Bruidstaart:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidstaart ? Op Weddingpages verzamelden de beste adressen voor Bruidstaart. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidstaart op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Taart van eigen deeg

  Bijzondere taarten. Dat is Taart van eigen deeg!

  8440 AA Heerenveen

  06-13182352

  artikel:

  Iedere gelegenheid is een taart waard!

  Er zijn veel speciale gelegenheden in het leven. Een verjaardag, een huwelijk of een geboorte. Dit zijn de gelegenheden die een bijzondere taart waard zijn! Taart, cupcakes of sweet tables u kunt het zo gek niet bedenken of Taart van eigen deeg maakt het!

   

  Iedere taart is UNIEK en daar bestaat er maar 1 van. Zo probeer ik mij te onderscheiden van de bakker op de hoek. U kiest bij Taart van eigen deeg geen kant en klare taart uit. Ik maak met uw eigen ideeën en inspraak een taart op maat.

  keywords: Bruidstaart, sweettable, bruiloft, cupcakes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Cupcakedromen

  Cupcakedromen

  Alleen het beste voor de mooiste dag van je leven. Samen ontwerpen wij jouw bruidstaart.  Mijn specialiteit is Temari bruidstaarten.

  Het Dagwerk 6
  8252kd Dronten

  06-47508228

  artikel:

  Cupcakedromen is een boutique taart design studio die zich specialiseert in op maat gemaakte taarten en cupcakes. Vanuit mijn studio wordt Cupcakedromen gedreven door mij, Wanda, een zeer gepassioneerde bakker met als specialiteit Temari taarten.

   

  Temari taarten zijn ontwikkeld door Makiko Searle en geïnspireerd door Japanse Temari ballen. Dat zijn prachtige, met de handgemaakte, zijden ballen die door moeders voor hun dochters werden gemaakt. Ze worden

  beschouwd als geluk brengers en zijn een sierlijk symbool voor de liefde.

   

  Alle producten van Cupcakedromen zijn volledig huisgemaakt met zorgvuldig gecreëerde recepten, en al mijn producten worden zo vers mogelijk gemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Cupcakedromen streeft er naar om elke klant een unieke belevenis te geven door ze bij het hele proces te betrekken om er voor te zorgen dat ze de perfecte gebakjes hebben voor elke gelegenheid!

  keywords: Bruidstaart, feesttaarten, cupcakes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Smulfun taarten en workshops

  Smulfun taarten en workshops

  De mooiste bruidstaarten en lekkerste hapjes besteld u bij Smulfun in Oosterhout. regio Breda, Tilburg en Waalwijk.

  Willemstraat 38
  4901 LC Oosterhout

  0162-30196
  artikel:

  De mooiste Bruidstaarten besteld u eenvoudig bij Smulfun.nl. Ons aanbod stapeltaarten voor bruiloften is uniek! Ook hebben wij een heerlijk alternatief voor traditionele bruidstaarten

  Betaalbare bruidstaarten - eigenzinnige creaties!

  Trouwen is een heel bijzondere dag waarbij een onvergetelijke bruidstaart niet mag ontbreken.

  Onze taarten worden geheel naar uw wens ontworpen. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt een proeverij gehouden om verschillende smaken te keuren. Wij ontwerpende taart van uw dromen zodat u een unieke exclusieve bruidstaart krijgt die vakkundig gemaakt is.

  Onze taarten zijn creatief en vol inspiratie. Maar ook een simpele klassieke taart behoort tot de mogelijkheden. Taarten worden op locatie bezorgd. Smulfun werkt uitsluitend op afspraak, die ook in de avonduren en weekends gemaakt kan worden. Aarzel niet om een afspraak te maken door geheel vrijblijvend contact op te nemen via de online webshop van Smulfun.nl of telefonisch via 0162 - 30 19 64

  " Bekijk het uitgebreide assortiment bruidstaarten en zoetetafels op www.smulfun.nl "

  Zoetetafel als alternatief voor bruidstaart

  Laat je inspireren met de alternatieven voor bruidstaarten. Een bruidstaart is leuk, maar waar de één een compleet pronkstuk wil laten maken, hoeft al dat gedoe voor de ander niet zo. Misschien ben je dan ook op zoek naar een leuk alternatief voor de traditionele bruidstaart. Met het assortiment zoetetafels van Smulfun heeft u een heerlijke bruidstafel die u kunt serveren in plaats van een bruidstaart.

  SMULFUN

  Willemstraat 38

  4901LC Oosterhout

  Tel: 0162-301964

  www.smulfun.nl

  [email protected]

  keywords: bruidstaart, bruidstaarten, bruiloft, trouwen, zoetetafel, bruidstafel, bruidscupcakes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Taarthuus

  Welkom bij Taarthuus, het adres in Salland voor uw op maat gemaakte bruidstaart, cupcakes, koekjes of Sweet Table.  

  8121 RE Olst

  artikel:

  Welkom bij Taarthuus, het adres in Salland voor uw op maat gemaakte bruidstaart, cupcakes, koekjes of Sweet Table.

  Neem een kijkje op onze website met voorbeeldfoto's en smaak-en prijsinformatie. In overleg is er veel mogelijk en uiteraard gaan wij niet alleen voor een schitterend product, de smaak is natuurlijk minstens zo belangrijk. In overleg is veel mogelijk dus graag zien wij u terug bij Taarthuus.nl

  keywords: bruidstaart,Salland,Olst,Wijhe,Raalte,Deventer,Overijssel

  Profiel Bezoek website

  foto profiel The Cupcakery

  The Cupcakery

  Cupcakes: een trendy alternatief voor de traditionele bruidstaart

  Jansweg 42 G (kantoor)
  2011 KN Haarlem

  023-5265470
  06-42450255

  artikel:

  Omdat liefde nu eenmaal door de maag gaat, is de smaak van de cupcakes voor ons het allerbelangrijkst. Wij bakken volgens een oud familierecept en gebruiken vanzelfsprekend alleen de beste ingrediënten. Wij maken cupcakes alleen op bestelling en bakken altijd dagvers (dus niets komt uit de vriezer). Alle suikerdecoratie wordt door ons ontworpen en handgemaakt, precies naar de wensen van het bruidspaar. De mogelijkheden voor een eigen ontwerp zijn dan ook eindeloos. De talloze mooie suikerdecoraties zijn de finishing touch op onze cupcakes.

  Voor degene die alsnog graag een taart willen aansnijden maken wij uiteraard het zogenaamde aansnijtaartje, dat altijd passend bij de cupcakes gedecoreerd wordt.

  Cupcakes en aansnijtaartjes van The Cupcakery zijn een lust voor het oog en een genot voor alle gasten. Succes verzekerd!

  keywords: cupcake, cupcakes, aansnijtaartje, maatwerk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Thera's Taartenfeest

  Thera's Taartenfeest

  Thera's Taartenfeest maakt taarten, cupcakes, sweettables, high tea's. Daarnaast geef ik ook workshops en kinderfeestjes. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Tess. Zij ondersteunen gezinnen met een kind met een beperking om dolfijntherapie te volgen. Wij zijn zelf ook wachtlijstouder. Bij Thera's taartenfeest kunt u al terecht voor een bruidstaart vanaf  €2,50 per persoon. 

  berliozstraat 9
  5283 LA Boxtel

  0411-685930
  artikel:

  Jullie trouwdag is de mooiste dag uit je leven en daar hoort natuurlijk een unieke taart bij. Thera's Taartenfeest kan hiervoor zorgen. Maak een afspraak voor een proeverij waarbij ik samen met jullie de taart ga samenstellen zodat hij helemaal naar jullie wens is. 

  Bruidsproeverij

  Ik kom naar u toe en neem 3 proeftaartjes met verschillende vullingen mee zodat jullie kunnen proeven. Daarna gaan we de taart samenstellen en kunnen jullie zelf kiezen wat jullie mooi vinden. Als laatste maak ik een prijsopgave. De kosten voor een proeverij is € 15,-. Als jullie daadwerkelijk over gaan tot een bestelling wordt het bedrag in mindering gebracht. 

  De kosten van een bruidstaart zijn tussen € 2,50-€4,00 per persoon. Dit is afhankelijk van de vulling en het aantal lagen. Minimaal bestelling is 20 personen. De prijzen zijn zonder topper. Deze kunnen wij verzorgen of jullie kunnen zelf een topper regelen. 

  Het heeft de voorkeur om bruidstaarten 2 maanden van tevoren te bestellen. Mocht de bruiloft al eerder zijn, neem dan gerust contact op dan kan ik kijken of ik nog plaats heb in mijn agenda. 

  Als u interesse heeft in een brochure dan kunt u via de contact boven in de balk of via mail [email protected] een berichtje sturen. 

  Naast de losse bruidstaarten zijn er ook huwelijkpakketten mogelijk: 

  A. Bruidsproeverij-bruidstaart-bedankjes 

  Thera's Taartenfeest maakt met u een afspraak voor een bruidsproeverij. We proeven dan de vullingen en ik neem drie voorbeeldtaartjes mee. Daarnaast neem ik ook koekjes en bruidssuikers mee die kunnen dienen als bedankje voor de gasten. Deze worden dan tijdens de huwelijksdag netjes verpakt met een tekst naar keuze aangeleverd. Hieronder staan de verschillende prijzen( exclusief taarttopper en meerwerk bruidstaart): 

  - Bruidstaart 20 personen en 50 bedankjes € 110,- 

  - Bruidstaart 40 personen en 100 bedankjes € 210,- 

  Het is ook mogelijk om voor cupcakes als bedankje te kiezen dan is de meerprijs 0,40 per persoon. 

  B. Bruidsproeverij - bruidstaart-cupcakes voor de avondgasten of receptie- bedankjes 

  Thera's Taartenfeest maakt met u een afspraak voor een bruidsproeverij. We proeven dan de vullingen en ik neem drie voorbeeldtaartjes en 3 verschillende cupcakes mee. Daarnaast neem ik ook koekjes en bruidssuikers mee die kunnen dienen als bedankje voor de gasten. Deze worden dan tijdens de huwelijksdag netjes verpakt met een tekst naar keuze aangeleverd. Hieronder staan de voorbeelden van de verschillende prijzen( exclusief taarttopper en meerwerk bruidstaart): 

  Bruidstaart 20 pers. , 50 cupcakes en 50 bedankjes € 180,- 

  Bruidstaart 40 pers. , 100 cupcakes en 100 bedankjes € 340,- 

  Het is ook mogelijk om voor cupcakes als bedankje te kiezen dan is de meerprijs 0,40 per persoon. 

  Als u uw bruiloft thuis viert is het ook mogelijk om een champagoisetoren bij te bestellen. We maken dan een toren met plastic champagneglazen. U kan dan op het moment als bruidspaar de toren vullen. De kosten zijn €1,50 per persoon voor champagoise en voor kinderchampagne € 0,75 per persoon. 

  Dit zijn voorbeeldprijzen. Het aantal personen kan altijd aangepast worden. En ook zijn andere wensen bespreekbaar. U kunt denken aan andere hapjes, broodjes, high tea of sweettable. 

  Betaling

  U betaalt tijdens de bruidsproeverij bij pakket A € 15,- en bij pakket B € 18,-. Als u besluit om een van de pakketten definitief te nemen dan doet u een aanbetaling van €25,-. Deze dient twee weken voor datum binnen te zijn. De rest wordt de dag zelf afgerekend en daar wordt dan het bedrag van de bruidsproeverij in mindering gebracht

  keywords: bruidstaart, sweettable, hapjes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Taart van Marjan

  Taart van Marjan

  Voor iedere taart, cupcakes en cakepops naar wens, ben je bij marjan op het goede adres.

  willeskop 107
  3421GV oudewater

  0348-475885
  06-25318162

  artikel:

  Marjan maakt (bruids)taarten , cupcakes en cakepops op bestelling. Ik maak taart in diverse smaken, en precies naar wens van de klant. De taart wordt bekleed met fondant of marsepein. Ze kunnen eventueel op locatie gebracht worden.

  keywords: taart,cupcake,cakepop

  Profiel Bezoek website

  foto profiel PuurTaart

  PuurTaart

  Bij PuurTaart maken wij prachtige bruidstaarten die ook nog heerlijk smaken. De wensen van het bruidspaar staan voor ons centraal.

  Borneolaan 2
  1217 HA Hilversum

  06-34062211

  artikel:

  Bij PuurTaart, waar sublieme smaak, schitterend ontwerp en onberispelijke service hand in hand gaan.

  Van adembenemende bruidstaarten tot maatwerk feesttaarten. Natuurlijk maken wij ook cupcakes en cake-pops!

  Taarten zijn onze passie. Daarom maakt PuurTaart onweerstaanbare kunstwerken voor iedere speciale gelegenheid.

  keywords: bruidstaart,cupcake, cakepop,bruidskoekjes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidstaart Videos

  Bruidstaart aansnijden gaat fout

  Michas patisserie en desserts bruidstaarten - Weddingcakes

  Aansnijden van de Bruidstaart


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)