• Trouwen
 • Bruidstaart:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidstaart ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruidstaart. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidstaart op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Alice in Cakeland

  Alice in Cakeland

  Alice in Cakeland in Rotterdam Authentiek en ambachtelijk gemaakte Amerikaanse cupcakes in Nederland! JA, het is waar! Je kan ze vinden bij Alice in Cakeland in Rotterdam, de 1e authentiek Amerikaanse cupcakewinkel van Nederland!

  van Oldenbarneveltstraat 117
  3012 GS Rotterdam

  0615865515
  0615865515

  artikel: Alice in Cakeland in Rotterdam

  Authentiek en ambachtelijk gemaakte Amerikaanse cupcakes in Nederland! JA, het is waar! Je kan ze vinden bij Alice in Cakeland in Rotterdam, de 1e authentiek Amerikaanse cupcakewinkel van Nederland!

  Elke cupcake wordt van scratch volgens een eigen (geheim) Amerikaans recept dagelijks vers gebakken, met volledig natuurlijke (dagverse) ingredienten. Al onze cupcakes zijn uniek en worden specifiek gedecoreerd voor jouw bestelling.

  Kijk voor meer informatie op onze website. U kunt hier een routebeschrijving naar onze winkel vinden of op Google maps.

  De perfecte cupcakes voor jouw bruiloft!

  Alice in Cakeland maakt schitterende bruilofts cupcake arrangementen die passen binnen het gekozen thema voor jullie bruiloft. Met een uitgebreide selectie van smaken (30+) is het mogelijk om zelfs de moeilijkste gast op jullie bruiloft in de wolken te brengen! Alice in Cakeland zorgt ervoor dat ook uw gasten uw speciale dag nooit zullen vergeten! Een overzicht van de smaken kunt u hier vinden. Indien u een speciaal verzoek heeft kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn 3 beschikbare maten cupcakes, namelijk: Normaal Giant (12-14 personen) Mini Naast cupcakes kunnen wij uiteraard ook de aansnijdtaarten, eventuele caketopper en cupcake etagières verzorgen en bezorgen, inclusief set-up op locatie. Wij adviseren u om een afspraak met ons te maken zodat we uw wensen kunnen bespreken.

  Klik hier om een kijkje te nemen in onze fotogalerij voor een aantal voorbeelden van cupcakes & taarten die wij hebben gemaakt voor anderen.

  Superleuke Cupcake Decoratie Workshops en vrijgezellenfeesten!

  Zoek je nog een leuk en lekker onderdeel van je vrijgezellendag? Dan is Alice in Cakeland de “place to be”! Workshops duren tussen de twee en drie uur. Tijdens de workshops worden onze vier populairste icing smaken (melk chocolade, witte chocolade, aarbeien en citroen) gebruikt. Wij geven u fondant en allemaal verschillende sprinkles, suikers, glitters etc om uw cupcake mee te versieren. U kunt elk gewenst thema kiezen voor de workshops, voorbeelden zijn Sex in the City, Sexy Burlesque, Designer Handbags, and Girly Vintage. Indien er speciale verzoeken zijn voor bijvooreeld allergiën, laat dit ons weten dan kunnen wij ons hier op voorbereiden.

  Wij hebben ook speciale kinderworkshops! Indien de kinderen onder de 8 jaar zijn, is supervisie van een ouder verplicht.BE HAPPY. EAT CUPCAKES! Alice in Cakeland Vanessa de Knegt – Weiss

  keywords: cupcakes, bruiloft, wedding

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Taarthuus

  Welkom bij Taarthuus, het adres in Salland voor uw op maat gemaakte bruidstaart, cupcakes, koekjes of Sweet Table.  

  8121 RE Olst

  artikel:

  Welkom bij Taarthuus, het adres in Salland voor uw op maat gemaakte bruidstaart, cupcakes, koekjes of Sweet Table.

  Neem een kijkje op onze website met voorbeeldfoto's en smaak-en prijsinformatie. In overleg is er veel mogelijk en uiteraard gaan wij niet alleen voor een schitterend product, de smaak is natuurlijk minstens zo belangrijk. In overleg is veel mogelijk dus graag zien wij u terug bij Taarthuus.nl

  keywords: bruidstaart,Salland,Olst,Wijhe,Raalte,Deventer,Overijssel

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Feestcakejes

  Feestcakejes

  Voor jullie bruiloft maken we de leukste cupcakes van Nederland! Eenvoudige bestelprocedure   Kies je favoriete smaak   Zeer ruim assortiment   Landelijke bezorging voor een vaste prijs   En natuurlijk... De heerlijkste cupcakes van Nederland!  

  3833 CW Leusden

  06-14338274
  artikel:

  Exit bruidstaart?

  Nog altijd kiezen veel bruidsparen voor een traditionele bruidstaart. Maar waaróm eigenlijk?

  Een bruidstaart ziet er prachtig uit… Voor de eerste tien minuten dat hij onaangesneden op tafel staat. Tegen de tijd dat er een stuk op het bordje van jullie gasten ligt, is er weinig feestelijks meer aan. Daarnaast zijn bruidstaarten behoorlijk prijzig.

   

  Oplossing?

  Al enkele jaren is de cupcake bezig met een enorme opmars. Maar… Waaróm eigenlijk?

  Nou, dat is vrij eenvoudig te verklaren aan de hand van onderstaande punten:

   

  - Een standaard vol cupcakes staat ultiem feestelijk

  - Cupcakes zijn te bestellen in jullie eigen (bruiloft)stijl

  - Jullie gasten krijgen ieder een compleet minitaartje

  - Geen gedoe (of extra kosten!) door aansnijden, bordjes en bestek

  - Cupcakes bestel je in je eigen favoriete smaak

  - Met een bijpassend aansnijdtaartje mis je niet het moment suprême

  - De cupcakes kunnen landelijk worden afgeleverd op jullie trouwlocatie

  - Je kunt ze bij kamertemperatuur bewaren

  - Cupcakes zijn een stuk voordeliger dan een traditionele bruidstaart

   

  Bij Feestcakejes kun je van alle bovenstaande mogelijkheden gebruikmaken.

   

  Dus…

  Kiezen jullie graag voor een supermooie, praktische, heerlijke én voordelige traktatie? Kies dan voor cupcakes van Feestcakejes!

   

  keywords: bruidstaart, cupcake, cupcakes, macaron, macarons, bezorgen, ophalen, toren, aansnijdtaartje, aansnijdtaart, aansnijtaart, aansnijtaartje, bruidscakejes, cakejes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Thera's Taartenfeest

  Thera's Taartenfeest

  Thera's Taartenfeest maakt taarten, cupcakes, sweettables, high tea's. Daarnaast geef ik ook workshops en kinderfeestjes. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Tess. Zij ondersteunen gezinnen met een kind met een beperking om dolfijntherapie te volgen. Wij zijn zelf ook wachtlijstouder. Bij Thera's taartenfeest kunt u al terecht voor een bruidstaart vanaf  €2,50 per persoon. 

  berliozstraat 9
  5283 LA Boxtel

  0411-685930
  artikel:

  Jullie trouwdag is de mooiste dag uit je leven en daar hoort natuurlijk een unieke taart bij. Thera's Taartenfeest kan hiervoor zorgen. Maak een afspraak voor een proeverij waarbij ik samen met jullie de taart ga samenstellen zodat hij helemaal naar jullie wens is. 

  Bruidsproeverij

  Ik kom naar u toe en neem 3 proeftaartjes met verschillende vullingen mee zodat jullie kunnen proeven. Daarna gaan we de taart samenstellen en kunnen jullie zelf kiezen wat jullie mooi vinden. Als laatste maak ik een prijsopgave. De kosten voor een proeverij is € 15,-. Als jullie daadwerkelijk over gaan tot een bestelling wordt het bedrag in mindering gebracht. 

  De kosten van een bruidstaart zijn tussen € 2,50-€4,00 per persoon. Dit is afhankelijk van de vulling en het aantal lagen. Minimaal bestelling is 20 personen. De prijzen zijn zonder topper. Deze kunnen wij verzorgen of jullie kunnen zelf een topper regelen. 

  Het heeft de voorkeur om bruidstaarten 2 maanden van tevoren te bestellen. Mocht de bruiloft al eerder zijn, neem dan gerust contact op dan kan ik kijken of ik nog plaats heb in mijn agenda. 

  Als u interesse heeft in een brochure dan kunt u via de contact boven in de balk of via mail therastaartenfeest@hotmail een berichtje sturen. 

  Naast de losse bruidstaarten zijn er ook huwelijkpakketten mogelijk: 

  A. Bruidsproeverij-bruidstaart-bedankjes 

  Thera's Taartenfeest maakt met u een afspraak voor een bruidsproeverij. We proeven dan de vullingen en ik neem drie voorbeeldtaartjes mee. Daarnaast neem ik ook koekjes en bruidssuikers mee die kunnen dienen als bedankje voor de gasten. Deze worden dan tijdens de huwelijksdag netjes verpakt met een tekst naar keuze aangeleverd. Hieronder staan de verschillende prijzen( exclusief taarttopper en meerwerk bruidstaart): 

  - Bruidstaart 20 personen en 50 bedankjes € 110,- 

  - Bruidstaart 40 personen en 100 bedankjes € 210,- 

  Het is ook mogelijk om voor cupcakes als bedankje te kiezen dan is de meerprijs 0,40 per persoon. 

  B. Bruidsproeverij - bruidstaart-cupcakes voor de avondgasten of receptie- bedankjes 

  Thera's Taartenfeest maakt met u een afspraak voor een bruidsproeverij. We proeven dan de vullingen en ik neem drie voorbeeldtaartjes en 3 verschillende cupcakes mee. Daarnaast neem ik ook koekjes en bruidssuikers mee die kunnen dienen als bedankje voor de gasten. Deze worden dan tijdens de huwelijksdag netjes verpakt met een tekst naar keuze aangeleverd. Hieronder staan de voorbeelden van de verschillende prijzen( exclusief taarttopper en meerwerk bruidstaart): 

  Bruidstaart 20 pers. , 50 cupcakes en 50 bedankjes € 180,- 

  Bruidstaart 40 pers. , 100 cupcakes en 100 bedankjes € 340,- 

  Het is ook mogelijk om voor cupcakes als bedankje te kiezen dan is de meerprijs 0,40 per persoon. 

  Als u uw bruiloft thuis viert is het ook mogelijk om een champagoisetoren bij te bestellen. We maken dan een toren met plastic champagneglazen. U kan dan op het moment als bruidspaar de toren vullen. De kosten zijn €1,50 per persoon voor champagoise en voor kinderchampagne € 0,75 per persoon. 

  Dit zijn voorbeeldprijzen. Het aantal personen kan altijd aangepast worden. En ook zijn andere wensen bespreekbaar. U kunt denken aan andere hapjes, broodjes, high tea of sweettable. 

  Betaling

  U betaalt tijdens de bruidsproeverij bij pakket A € 15,- en bij pakket B € 18,-. Als u besluit om een van de pakketten definitief te nemen dan doet u een aanbetaling van €25,-. Deze dient twee weken voor datum binnen te zijn. De rest wordt de dag zelf afgerekend en daar wordt dan het bedrag van de bruidsproeverij in mindering gebracht

  keywords: bruidstaart, sweettable, hapjes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Taart van Marjan

  Taart van Marjan

  Voor iedere taart, cupcakes en cakepops naar wens, ben je bij marjan op het goede adres.

  willeskop 107
  3421GV oudewater

  0348-475885
  06-25318162

  artikel:

  Marjan maakt (bruids)taarten , cupcakes en cakepops op bestelling. Ik maak taart in diverse smaken, en precies naar wens van de klant. De taart wordt bekleed met fondant of marsepein. Ze kunnen eventueel op locatie gebracht worden.

  keywords: taart,cupcake,cakepop

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Smulfun taarten en workshops

  Smulfun taarten en workshops

  De mooiste bruidstaarten en lekkerste hapjes besteld u bij Smulfun in Oosterhout. regio Breda, Tilburg en Waalwijk.

  Willemstraat 38
  4901 LC Oosterhout

  0162-30196
  artikel:

  De mooiste Bruidstaarten besteld u eenvoudig bij Smulfun.nl. Ons aanbod stapeltaarten voor bruiloften is uniek! Ook hebben wij een heerlijk alternatief voor traditionele bruidstaarten

  Betaalbare bruidstaarten - eigenzinnige creaties!

  Trouwen is een heel bijzondere dag waarbij een onvergetelijke bruidstaart niet mag ontbreken.

  Onze taarten worden geheel naar uw wens ontworpen. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt een proeverij gehouden om verschillende smaken te keuren. Wij ontwerpende taart van uw dromen zodat u een unieke exclusieve bruidstaart krijgt die vakkundig gemaakt is.

  Onze taarten zijn creatief en vol inspiratie. Maar ook een simpele klassieke taart behoort tot de mogelijkheden. Taarten worden op locatie bezorgd. Smulfun werkt uitsluitend op afspraak, die ook in de avonduren en weekends gemaakt kan worden. Aarzel niet om een afspraak te maken door geheel vrijblijvend contact op te nemen via de online webshop van Smulfun.nl of telefonisch via 0162 - 30 19 64

  " Bekijk het uitgebreide assortiment bruidstaarten en zoetetafels op www.smulfun.nl "

  Zoetetafel als alternatief voor bruidstaart

  Laat je inspireren met de alternatieven voor bruidstaarten. Een bruidstaart is leuk, maar waar de één een compleet pronkstuk wil laten maken, hoeft al dat gedoe voor de ander niet zo. Misschien ben je dan ook op zoek naar een leuk alternatief voor de traditionele bruidstaart. Met het assortiment zoetetafels van Smulfun heeft u een heerlijke bruidstafel die u kunt serveren in plaats van een bruidstaart.

  SMULFUN

  Willemstraat 38

  4901LC Oosterhout

  Tel: 0162-301964

  www.smulfun.nl

  info@smulfun.nl

  keywords: bruidstaart, bruidstaarten, bruiloft, trouwen, zoetetafel, bruidstafel, bruidscupcakes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Helemaal van de Taart

  Taarten op maat voor uw bruiloft. Helemaal van de Taart maakt elke taart naar elke wens.

  Kees van Bohemenhof 34
  3544MC Utrecht

  06-20395140
  06-20395140

  artikel:

  Helemaal van de Taart is een bedrijf gespecialiseerd in het bakken en decoreren van taarten. Voor uw bruiloft is geen wens te gek. Een taart naar het voorbeeld van de bruidsjurk, of met de bloemen uit het bruidsboeket. Maak een afspraak om uw wensen door te nemen en Helemaal van de Taart maakt uw unieke bruidstaart.

  keywords: Bruidstaart, Utrecht, Leidsche Rijn

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Chantals taarten

  Hallo ik ben Chantal en mijn passie is het maken van mooie en lekkere taarten maar ook bruidstaarten en gebak. Ik heb een afgeronde patisserie opleiding en heb verschillende decoratie cursussen gevolgd waaronder de PME cursussen. Dus bij bent u aan het goede adres voor een mooie maar vooral ook lekkere bruidstaart.    

  engelenhof 18
  4175bb Haaften

  06-52662543

  artikel:

  Ik heb een patisserie bedrijfje aan huis en maak taarten op maat geheel naar u wensen.

     

  keywords: bruidstaart

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidstaart Videos

  Hoe maak je een professionele bruidstaart

  Bruidstaart aansnijden gaat fout

  Linda maakt een bruidstaart


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)