• Trouwen
 • Bruidstaart:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidstaart ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruidstaart. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidstaart op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel BigBangCake

  BigBangCake

  Big Bang Cake is gespecialiseerd in het maken van Bruidstaarten en Cupcakes.

  Boezemweg 26
  2641 KH Pijnacker

  06-52665513

  artikel:

  Op zoek naar uw Droomtaart? 

  Wij maken uw Bruidstaart geheel naar uw wens. 

  Wij nodigen u uit om te komen proeven, Wij maken verschillende smaken taartjes voor u klaar zodat u uw favoriete smaak combinatie uit kan kiezen, tijdens het proeven bespreken we uw wensen, u kunt voorbeelden mee brengen maar wij kunnen ook leuke voorbeelden laten zien en wilt u iets geheel op maat, dan bespreken we hoe u wilt dat uw taart er uit komt zien.

   

  Wij zien u graag in ons Atelier!

  keywords: Bruidstaart, Bruids Cupcakes, weddingcake

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Juffrouw Taart

  Juffrouw Taart

  De taarten worden gemaakt van luchtig biscuit, deze biscuit is zonder boter dus ook niet zo machtig als cake. U kunt kiezen voor neutrale biscuit of chocolade biscuit. U kunt natuurlijk ook kiezen voor cake dit is iets machtiger en er kunnen dan kleinere stukjes worden uitgedeeld. U kunt kiezen uit: Aardbeiencake, Citroencake, Stroopwafelcake, Amandelcake, Chocolade Frambozencake. De biscuits worden getrempeerd met een passende smaak.   U kunt kiezen uit de volgende vullingen: * Citroenbavarois/ Lemon Curd * Cream cheese / Kers * Aardbei/ aardbeibavarois * Frambozen / witte chocomousse * Vanille Botercreme * Verschillende soorten fruitvulling ( aardbeien, Frambozen, Kersen, Abrikozen) * Bokkepootjesvulling* * Champagnecreme* * Chocoladefudge* * Chocoladepasta (wit, puur, hazelnoot) * Meringuecreme* (vanille,choco,aardbei.framboos, citroen, karamel) * Lemon Curd * * Aardbeien of frambozen botercreme*  (* voor luxe vullingen wordt een meerprijs berekend.)

  De Schans 31
  9951 VJ Winsum

  artikel:

  De taarten worden gemaakt van luchtig biscuit, deze biscuit is zonder boter dus ook niet zo machtig als cake.

  U kunt kiezen voor neutrale biscuit of chocolade biscuit. U kunt natuurlijk ook kiezen voor cake dit is iets machtiger en er kunnen dan kleinere stukjes worden uitgedeeld. U kunt kiezen uit:

  Aardbeiencake, Citroencake, Stroopwafelcake, Amandelcake, Chocolade Frambozencake.

  De biscuits worden getrempeerd met een passende smaak.

   

  U kunt kiezen uit de volgende vullingen:

  * Citroenbavarois/ Lemon Curd

  * Cream cheese / Kers

  * Aardbei/ aardbeibavarois

  * Frambozen / witte chocomousse

  * Vanille Botercreme

  * Verschillende soorten fruitvulling ( aardbeien, Frambozen, Kersen, Abrikozen)

  * Bokkepootjesvulling*

  * Champagnecreme*

  * Chocoladefudge*

  * Chocoladepasta (wit, puur, hazelnoot)

  * Meringuecreme* (vanille,choco,aardbei.framboos, citroen, karamel)

  * Lemon Curd *

  * Aardbeien of frambozen botercreme* 

  (* voor luxe vullingen wordt een meerprijs berekend.)Bezorgen Bruidstaarten:

  Uiteraard kunnen wij uw bruidstaart ook bezorgen.

   

  Prijzen:

  Het is heel erg moeilijk om voor een op maat gemaakte taart een vaste prijs te geven.

  Het heeft allemaal te maken met het aantal personen, de moeilijkheidsgraad van de taart, gaan er bijvoorbeeld veel handgemaakte rozen op.

  Soms gaat er meer tijd zitten in een kleine taart dan in een grote taart. 

  Maar ik kan me voorstellen dat u graag wilt weten wat u opzij moet zetten voor uw bruidstaart,  de prijzen beginnen bij 4,50 per persoon. We maken taarten vanaf 20 personen.

  Wij raden u aan om minimaal 2 maanden van tevoren uw bruidstaart te bestellen, maar u kunt altijd proberen of er nog ruimte is voor een bruidstaart.

   

   

  keywords: Bruidstaart, bruidstaart groningen winsum

  Profiel Bezoek website

  foto profiel TaarTiesie

  TaarTiesie

  Workshops, Taarten en cupcakes bij TaarTiesie in Haarlem

  Hieronymus van alphenstraat 15
  2032 XK Haarlem

  06-42041203

  artikel:

  Iedereen heeft wel eens een leuke gelegenheid. Een verjaardag, een bruiloft, een dopingsfeest of gewoon een algemene gebeurtenis zoals kerst, pasen of sinterklaas. En of het nu gaat om een bruidstaart, verjaardagstaart of gewoon leuke cupcakes, TaarTiesie is tot bijna alles in staat.

   

  Er is dus altijd wel een reden voor een mooie taart en bovenal voor een lekkere taart. De taarten van TaarTiesie worden persoonlijk gemaakt, met een basis gemaakt van biscuit deeg in standaard uitvoering of in chocolade. De taarten bestaan altijd uit 3 lagen. De standaard vulling is botercrème en een laag jam. Dan wordt de taart bekleed met marsepein, wat in elke gewenste kleur gemaakt kan worden. Daarop zit standaard bekleding van uitstekers.

   

  De taarten zijn in verschillende vormen en verschillende formaten te bestellen.

   

  Voor meer informatie kijkt u even rond op de site, er staan voorbeelden van reeds gemaakte taarten, maar u kunt natuurlijk zelf ook altijd een foto aanleveren van een taart die u gezien heeft en graag wilt hebben. Bij de prijslijst vind u de tarieven van de verschillende taarten.

   

  TaarTiesie is gevestigd in Haarlem. De taarten kunnen alleen in Haarlem afgehaald worden. Bezorgen is eventueel mogelijk in overleg maar tegen een vergoeding.

  keywords: Workshops, Taarten, cupcakes, Haarlem

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Cake and More

  “Ja, ik wil… „ (nog een stukje)   Alle bruidstaarten van Cake and More worden gemaakt met oog voor detail. De bruidstaart wordt in overleg met u samengesteld, want er zijn vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak. De bruidstaart kan helemaal worden gemaakt in de stijl van uw bruiloft.

  3871DA Hoevelaken

  06-20533257
  artikel: “Ja, ik wil… „ (nog een stukje)

   

  Alle bruidstaarten van Cake and More worden gemaakt met oog voor detail. De bruidstaart wordt in overleg met u samengesteld, want er zijn vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak. De bruidstaart kan helemaal worden gemaakt in de stijl van uw bruiloft.

  Daarom vind ik het belangrijk om jullie wensen voor de taart in een persoonlijk gesprek te bespreken. 

  Wilt u na het intake gesprek alvast een indruk krijgen van uw bruidstaart en deze ook proeven? Dat kan! U kunt tegen een minimale vergoeding een sample cake bestellen. Deze maak ik zo dat u een indruk krijgt van hoe uw taart er uit komt te zien. Zo kunt u én zien hoe professioneel het handwerk is én proeven dat deze ook heerlijk smaken. Meer weten? Neem even contact op.

  keywords: Bruidstaart, maatwerk, persoonlijk, uniek, smaak

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Joyce's Taarten en Lekkernijen

  Joyce's Taarten en Lekkernijen

  Joyce's taarten en Lekkernijen; schitterende, lekkere bruidstaarten volledig naar uw wens voor een schappelijke prijs!

  Piet Mondriaanstraat 5
  7944 HL Meppel

  031-648956588
  06-48956588

  artikel:

  Joyce's Taarten en Lekkernijen feliciteert u van harte met uw voorgenomen huwelijk! 

  Een spannende tijd breekt aan voor uw en uw partner met veel gezoek, geregel en keuzes om te maken. Uw bruiloft is een van de mooiste dagen in uw leven! U wilt graag alles tot in de puntjes verzorgd hebben en gelijk heeft u!

  Joyce's Taarten en Lekkernijen wil u graag helpen om ervoor te zorgen dat, naast alle andere onderdelen van uw huwelijk, ook de Bruidstaart inderdaad tot in de puntjes verzorgd gaat worden. 

  Persoonlijk aandacht en service zijn bij ons de grootste aandachtspunten en dat begint al bij het brainstormen over uw Bruidstaart. 

  Op onze website leest u alles over wat wij voor u kunnen betekenen, maar heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact op!

  keywords: bruidstaart, bruidstaarten

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Ricake Taartcreaties

  Ricake Taartcreaties

  Ricake Taartcreaties maakt mooie, romantische, persoonlijke en speciale (bruids)taarten uitsluitend in opdracht.Ricake heeft al ruim 12 jaar ervaring en voor vele bruidsparen en een mooie bruidstaart gemaakt. Ricake heeft geen doorlopende openingstijden om zo excusieve aandacht aan de taarten te kunnen besteden.. Uw neemt eenvoudig via onze website www.Ricake.nl of telefonisch contact op van maandag t/m zaterdag 06-42386981. Ik maak dan graag een persoonlijke afspraak met jullie om de wensen voor jullie bruidstaart in kaart te brengen. 

  De Koop 40
  3828RH HOOGLAND

  06-42386981
  0642386981

  artikel:

  Ricake Taartcreaties & meer….

  Allereerst gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk óf uw plannen voor een speciaal event.

  Ricake Taartcreaties en meer… is in Amersfoort en omstreken al ruim 12 jaar een vertrouwd adres voor bijzondere taarten en gebak naar wens. Graag stel ik mij even voor: Ik ben Ria de Kleijn, onderneemster en taartdesigner, gespecialiseerd in het maken van mooie en persoonlijke bruidstaarten, kunstzinnig gedecoreerde taarten, 3D taarten en suikerkunst waarbij u kunt denken aan handgemaakte bruidsparen van marsepein of modelleer-suikerpasta.

  Het aansnijden van de taart is een speciaal moment op uw bruiloft, huwelijksjubileum, feestelijke gelegenheid of event. “Betoverend mooi en vooral persoonlijk”, is het motto van Ricake. Graag denk ik met u mee om uw droomtaart werkelijkheid te maken.  Ricake  is ook het adres voor uw bruidscupcakes, Petits fours, give-away koekjes, bruidscakepops en meer… bijvoorbeeld een gezellige vrijgezellenworkshop.

  Als taartdesigner en suikerkunstenares werkt Ricake uitsluitend op opdrachtbasis, dit houdt in dat ik slechts een beperkt aantal opdrachten aanneem om zo exclusief en met alle aandacht aan de bruidstaart of opdracht te werken. Dit is ook de reden dat mijn taartatelier alleen op afspraak bezocht kan worden. Reserveer uw datum ruim van te voren. Dit kan per e-mail:info@ricake.nl of telefonisch via 06-42386981

  Voor het bespreken van de bruidstaart wordt een persoonlijke afspraak met u gemaakt om de wensen voor uw bruidstaart in kaart te brengen. De eerste opzet voor het ontwerp van de taart wordt ter plekke gemaakt met behulp van ons digitale designprogramma. Een eventuele bruidstaartproeverij kan in een later stadium op onze locatie ingepland worden, maar u kunt ook proeftaartjes bestellen om samen, thuis, in een ongedwongen sfeer een keuze te maken voor de grote dag. Aan de bruidstaartproeverij en de proeftaartjes zijn kosten verbonden.  Ik informeer u tijdens de persoonlijke afspraak graag over de mogelijkheden.

   

  Graag tot ziens bij Ricake Taartcreaties en Meer…

  keywords: Bruidstaart, ja ik wil, Ja ik wil een taart, Heel holland bakt, verjaardagstaart, huwelijksjubileum

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Mooie taart!

  Mooie taart!

  Een bruidstaart van Mooie taart! is als een cadeautje: Met zorg ingepakt en met een binnenkant om van te genieten. Laat je verrassen door de smaakvolle creaties van Mooie taart!

  Kluisgat 136
  9732EV Groningen

  050-7510413
  artikel:

  Een bruidstaart van Mooie taart! is als een cadeautje: Met zorg ingepakt en met een binnenkant om van te genieten. Laat je verrassen door de smaakvolle creaties van Mooie taart!

  Een bruidstaart moet heerlijk smaken. En hij moet er prachtig uitzien!

  Proeven

  Enkele weken voor jullie bruiloft spreken we af om kennis te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we jullie wensen door, terwijl jullie proeven van 3 gebakjes in smaken die jullie gekozen hebben. Wat denken jullie bijvoorbeeld van:

  • Chocolade-dadelcake, overgoten met frambozensiroop en gevuld met chocoladeganache en romige vanillecrème;
  • Citroencake, overgoten met citroensiroop en gevuld met lemon curd en heerlijk zoete kokosroom;
  • Kokoscake, overgoten met kokossiroop en gevuld met witte chocoladeroom en frisse aardbeiencrème;

  Kijk op de website voor nog meer beproefde smaakcombinaties!

  Kwaliteit

  Een bruidstaart van Mooie taart! is gebakken met alleen de beste ingrediënten. Met behulp van suikerpasta, mijn creativiteit en een flinke dosis liefde tover ik jullie bruidstaart om tot een kunstwerk.

  Sweet table

  Kunnen jullie niet kiezen? Met cakepops, macarons, fudge en koek breid ik jullie bruidstaart uit tot een sweet table. Regelmatig ga ik op zoek naar recepten voor allerlei klein gebak en handgemaakt snoep. Ik adviseer jullie welke hapjes jullie het beste kunnen kiezen en hou daarbij niet alleen rekening met de smaak, maar ook met het uiterlijk van het gebak. Samen met het tafellinnen, de gebruikte plateaus en borden en de aanvullende decoraties maak ik van de sweet table een stijlvol geheel dat precies past bij jullie wensen.

  Bel of mail om te vragen naar alle mogelijkheden en maak direct een afspraak voor een proeverij!

  keywords: Bruidstaart, sweet table

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidstaart Videos

  Linda maakt een bruidstaart

  Bruidstaart aansnijden gaat fout

  Hoe maak je een professionele bruidstaart


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)