• Trouwen
 • Bruidstaart:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruidstaart ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruidstaart. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruidstaart op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Posh Tea Time

  Posh Tea Time

  Posh Tea Time is een familiebedrijf opgericht uit passie. Wij zijn gespecialiseerd in Bruidstaarten, andere taarten en Zoete Buffets. Voor speciale gelegenheden bieden wij High Tea catering op locatie aan, wijnproeverijen en verhuren wij onze Vintage porselein en serviesgoed.

  Jan van Eyckstraat 59
  1318GC Almere

  0642766805
  0642766805

  artikel: Wij creëren bruidstaarten, cupcakes, verjaardagstaarten, High Tea's en Sweet Tables. Tevens hebben we een aanbod aan wijnen en verhuren wij onze vintage collectie van serviesgoed en porselein.

  Geeft u een feestje of wilt u gewoon een gezellige avond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken heerlijke huisgemaakte en gepersonaliseerde taarten of cupcakes om uw tafel mee te versieren. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken voor bruiloften en andere feesten zoals babyshowers, vrijgezellenfeesten en verjaardagsfeestjes. 

  Heeft uw zin in uw eigen High Tea? Wij brengen dit bij u huis of naar een door u opgegeven locatie. U kunt kiezen voor een arrangement inclusief of exclusief onze eigen vintage collectie van porselein en serviesgoed.

  Wilt u nog een extra luxueus tintje aan uw High Tea toevoegen? Dan bevelen wij ons wijnarrangement aan, geserveerd door onze eigen sommelier.

  keywords: bruidstaart, high tea, taarten, cupcakes, sweet tables, vrijgezellenfeest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Ricake Taartcreaties

  Ricake Taartcreaties

  Ricake Taartcreaties maakt mooie, romantische, persoonlijke en speciale (bruids)taarten uitsluitend in opdracht.Ricake heeft al ruim 12 jaar ervaring en voor vele bruidsparen en een mooie bruidstaart gemaakt. Ricake heeft geen doorlopende openingstijden om zo excusieve aandacht aan de taarten te kunnen besteden.. Uw neemt eenvoudig via onze website www.Ricake.nl of telefonisch contact op van maandag t/m zaterdag 06-42386981. Ik maak dan graag een persoonlijke afspraak met jullie om de wensen voor jullie bruidstaart in kaart te brengen. 

  De Koop 40
  3828RH HOOGLAND

  06-42386981
  0642386981

  artikel:

  Ricake Taartcreaties & meer….

  Allereerst gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk óf uw plannen voor een speciaal event.

  Ricake Taartcreaties en meer… is in Amersfoort en omstreken al ruim 12 jaar een vertrouwd adres voor bijzondere taarten en gebak naar wens. Graag stel ik mij even voor: Ik ben Ria de Kleijn, onderneemster en taartdesigner, gespecialiseerd in het maken van mooie en persoonlijke bruidstaarten, kunstzinnig gedecoreerde taarten, 3D taarten en suikerkunst waarbij u kunt denken aan handgemaakte bruidsparen van marsepein of modelleer-suikerpasta.

  Het aansnijden van de taart is een speciaal moment op uw bruiloft, huwelijksjubileum, feestelijke gelegenheid of event. “Betoverend mooi en vooral persoonlijk”, is het motto van Ricake. Graag denk ik met u mee om uw droomtaart werkelijkheid te maken.  Ricake  is ook het adres voor uw bruidscupcakes, Petits fours, give-away koekjes, bruidscakepops en meer… bijvoorbeeld een gezellige vrijgezellenworkshop.

  Als taartdesigner en suikerkunstenares werkt Ricake uitsluitend op opdrachtbasis, dit houdt in dat ik slechts een beperkt aantal opdrachten aanneem om zo exclusief en met alle aandacht aan de bruidstaart of opdracht te werken. Dit is ook de reden dat mijn taartatelier alleen op afspraak bezocht kan worden. Reserveer uw datum ruim van te voren. Dit kan per e-mail:info@ricake.nl of telefonisch via 06-42386981

  Voor het bespreken van de bruidstaart wordt een persoonlijke afspraak met u gemaakt om de wensen voor uw bruidstaart in kaart te brengen. De eerste opzet voor het ontwerp van de taart wordt ter plekke gemaakt met behulp van ons digitale designprogramma. Een eventuele bruidstaartproeverij kan in een later stadium op onze locatie ingepland worden, maar u kunt ook proeftaartjes bestellen om samen, thuis, in een ongedwongen sfeer een keuze te maken voor de grote dag. Aan de bruidstaartproeverij en de proeftaartjes zijn kosten verbonden.  Ik informeer u tijdens de persoonlijke afspraak graag over de mogelijkheden.

   

  Graag tot ziens bij Ricake Taartcreaties en Meer…

  keywords: Bruidstaart, ja ik wil, Ja ik wil een taart, Heel holland bakt, verjaardagstaart, huwelijksjubileum

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Cupcakedromen

  Cupcakedromen

  Alleen het beste voor de mooiste dag van je leven. Samen ontwerpen wij jouw bruidstaart.  Mijn specialiteit is Temari bruidstaarten.

  Het Dagwerk 6
  8252kd Dronten

  06-47508228

  artikel:

  Cupcakedromen is een boutique taart design studio die zich specialiseert in op maat gemaakte taarten en cupcakes. Vanuit mijn studio wordt Cupcakedromen gedreven door mij, Wanda, een zeer gepassioneerde bakker met als specialiteit Temari taarten.

   

  Temari taarten zijn ontwikkeld door Makiko Searle en geïnspireerd door Japanse Temari ballen. Dat zijn prachtige, met de handgemaakte, zijden ballen die door moeders voor hun dochters werden gemaakt. Ze worden

  beschouwd als geluk brengers en zijn een sierlijk symbool voor de liefde.

   

  Alle producten van Cupcakedromen zijn volledig huisgemaakt met zorgvuldig gecreëerde recepten, en al mijn producten worden zo vers mogelijk gemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Cupcakedromen streeft er naar om elke klant een unieke belevenis te geven door ze bij het hele proces te betrekken om er voor te zorgen dat ze de perfecte gebakjes hebben voor elke gelegenheid!

  keywords: Bruidstaart, feesttaarten, cupcakes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Pies of Keek

  Pies of Keek

  Pies of Keek,voor iedere gelegenheid een unieke taart! Wij maken voor uw bruiloft de taart van uw dromen.

  Melisse 8
  8313 BC Rutten

  0527-263135
  06-13712127

  artikel:

   

  Welkom bij Pies of Keek!

  U bent op zoek naar een traktatie voor uw gasten op uw bruiloft.

  Bij ons bent u aan het juiste adres.

  Wilt u een romantische bruids taart,een strakkebruids taart of misschien een totaal over de top bruidstaart?

  Pies of Keek realiseert het voor u.

  Ook voor bruids cupcakes ,petit fours of een sweettable/snoeptafel bent u bij ons aan het juiste adres.

  Tijdens een (bij voorkeur) persoonlijk gesprek nemen wij alle wensen met u door om tot een ontwerp te komen waar u zich helemaal in kunt vinden. 

  Ook is het mogelijk om van te voren een proeverij te houden waarbij u 2 smaken taart en vullingen kunt proberen, om tot een goede keus van de smaak van uw taart te komen.

  De kosten voor deze proeverij neemt Pies of Keek voor haar rekening als u besluit uw bruidstaart door ons te laten maken.

  Neem contact met ons op via de website of per mail of telefoon om een afspraak te maken.

  Om teleurstelling te voorkomen,maak ruim op tijd een afspraak,want vol=vol.

  Graag tot ziens bij Pies of Keek!

   

  keywords: bruidstaart,fondant,marsepein,cupcakes,petit fours,snoeptafel,sweettable,taart,slagroomtaart,lekkers,macarons,bonbons,chocolade,banket,bruidslekkernijen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Feestcakejes

  Feestcakejes

  Voor jullie bruiloft maken we de leukste cupcakes van Nederland! Eenvoudige bestelprocedure   Kies je favoriete smaak   Zeer ruim assortiment   Landelijke bezorging voor een vaste prijs   En natuurlijk... De heerlijkste cupcakes van Nederland!  

  3833 CW Leusden

  06-14338274
  artikel:

  Exit bruidstaart?

  Nog altijd kiezen veel bruidsparen voor een traditionele bruidstaart. Maar waaróm eigenlijk?

  Een bruidstaart ziet er prachtig uit… Voor de eerste tien minuten dat hij onaangesneden op tafel staat. Tegen de tijd dat er een stuk op het bordje van jullie gasten ligt, is er weinig feestelijks meer aan. Daarnaast zijn bruidstaarten behoorlijk prijzig.

   

  Oplossing?

  Al enkele jaren is de cupcake bezig met een enorme opmars. Maar… Waaróm eigenlijk?

  Nou, dat is vrij eenvoudig te verklaren aan de hand van onderstaande punten:

   

  - Een standaard vol cupcakes staat ultiem feestelijk

  - Cupcakes zijn te bestellen in jullie eigen (bruiloft)stijl

  - Jullie gasten krijgen ieder een compleet minitaartje

  - Geen gedoe (of extra kosten!) door aansnijden, bordjes en bestek

  - Cupcakes bestel je in je eigen favoriete smaak

  - Met een bijpassend aansnijdtaartje mis je niet het moment suprême

  - De cupcakes kunnen landelijk worden afgeleverd op jullie trouwlocatie

  - Je kunt ze bij kamertemperatuur bewaren

  - Cupcakes zijn een stuk voordeliger dan een traditionele bruidstaart

   

  Bij Feestcakejes kun je van alle bovenstaande mogelijkheden gebruikmaken.

   

  Dus…

  Kiezen jullie graag voor een supermooie, praktische, heerlijke én voordelige traktatie? Kies dan voor cupcakes van Feestcakejes!

   

  keywords: bruidstaart, cupcake, cupcakes, macaron, macarons, bezorgen, ophalen, toren, aansnijdtaartje, aansnijdtaart, aansnijtaart, aansnijtaartje, bruidscakejes, cakejes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Taarthuus

  Welkom bij Taarthuus, het adres in Salland voor uw op maat gemaakte bruidstaart, cupcakes, koekjes of Sweet Table.  

  8121 RE Olst

  artikel:

  Welkom bij Taarthuus, het adres in Salland voor uw op maat gemaakte bruidstaart, cupcakes, koekjes of Sweet Table.

  Neem een kijkje op onze website met voorbeeldfoto's en smaak-en prijsinformatie. In overleg is er veel mogelijk en uiteraard gaan wij niet alleen voor een schitterend product, de smaak is natuurlijk minstens zo belangrijk. In overleg is veel mogelijk dus graag zien wij u terug bij Taarthuus.nl

  keywords: bruidstaart,Salland,Olst,Wijhe,Raalte,Deventer,Overijssel

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Joyce's Taarten en Lekkernijen

  Joyce's Taarten en Lekkernijen

  Joyce's taarten en Lekkernijen; schitterende, lekkere bruidstaarten volledig naar uw wens voor een schappelijke prijs!

  Piet Mondriaanstraat 5
  7944 HL Meppel

  031-648956588
  06-48956588

  artikel:

  Joyce's Taarten en Lekkernijen feliciteert u van harte met uw voorgenomen huwelijk! 

  Een spannende tijd breekt aan voor uw en uw partner met veel gezoek, geregel en keuzes om te maken. Uw bruiloft is een van de mooiste dagen in uw leven! U wilt graag alles tot in de puntjes verzorgd hebben en gelijk heeft u!

  Joyce's Taarten en Lekkernijen wil u graag helpen om ervoor te zorgen dat, naast alle andere onderdelen van uw huwelijk, ook de Bruidstaart inderdaad tot in de puntjes verzorgd gaat worden. 

  Persoonlijk aandacht en service zijn bij ons de grootste aandachtspunten en dat begint al bij het brainstormen over uw Bruidstaart. 

  Op onze website leest u alles over wat wij voor u kunnen betekenen, maar heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact op!

  keywords: bruidstaart, bruidstaarten

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Sweet cups & cakes

  Sweet cups & cakes

  Bij Sweet cups & cakes worden de taarten en cupcakes op ambachtelijke manier voor u bereid. U kunt bij mij terecht voor elke gelegenheid. Maak ook gerust een afspraak voor de bruidsproeverij, dan kunnen we in alle rust jullie wensen doorspreken. Ik help u graag verder.

  Burgemeester jonkerenstraat 24
  9611 EG Sappemeer

  artikel:

  Bij Sweet cups & cakes worden de cupcakes en taarten in huiselijke sfeer gemaakt naar uw wensen.

  U kunt bij mij bestellen:

  * Bruidsproeverij

  * Bruidstaarten

  * Gelegenheidstaarten

  * Verjaardagstaarten

  * Cupcakes

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden kijkt u dan eens op mijn website: www.sweetcupsencakes.nl

  Ik help u graag bij het vinden van uw droom taart-cupcakes

   

  Met vriendelijke groeten,

  C.P.Lambeck

  Sweet cups & cakes

  keywords: Sappemeer,Taarten,cupcakes,bruidsproeverij,bruidstaart,taart,trouwen,huwelijk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidstaart Videos

  Bruidstaart aansnijden gaat fout

  Linda maakt een bruidstaart

  Michas patisserie en desserts bruidstaarten - Weddingcakes


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)