• Trouwen
 • Bruiloft Entertainment:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Entertainment ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Entertainment. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Entertainment op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Plus2db Entertainment

  Via Plus2db boekt u alle vormen van passend entertainment voor uw bruiloft en trouwfeest. Van zanger tot band en van zangeres tot goochelaar.

  Zuivelweg 3
  8536 VK Oosterzee

  084-0038220
  artikel:

  Via Plus2db boekt u alle vormen van passend entertainment voor uw bruiloft en trouwfeest. Van zanger tot band en van zangeres tot goochelaar.

   

  Vanuit Friesland bieden wij reeds enkele jaren onze diensten met veel succes aan. Niet alleen in de entertainment maar ook alle zaken eromheen. Van A tot Z. U kunt er altijd bij ons van terecht.

  keywords: entertainment,band,zanger,zangeres,compleet,catering,muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Wicky Entertainment

  Wicky Entertainment

  Wicky Entertainment is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, theatershows, discotheken, café's en Radio 538 drive-in shows door heel Benelux.

  inlaat 47
  1613 ab Grootebroek

  0228-518770
  06-51705675

  artikel:

  Met Wicky Entertainment haal je een huwelijks DJ in huis die perfect inspeelt op wat jullie willen! Wicky Entertainment levert altijd maatwerk als het gaat om bruiloftsfeesten. Jullie huwelijksdag is uniek, ook voor ons. Jullie wensen als bruidspaar zijn altijd het uitgangspunt. Het is jullie huwelijksdag, dus is het belangrijk dat de muziek aansluit bij wat jullie graag willen. Een bruiloft is liefdewerk, ook voor de DJ. De huwelijks DJ heeft tijdens een bruiloft grote invloed op de aanwezige gasten. Niet alleen jullie als bruidspaar moeten zich lekker voelen bij de sfeer die de DJ oproept, maar ook de gasten. Goede communicatie staat daarom bij Wicky Entertainment voorop. Bij ons bepaal jij zelf niet alleen wat je wilt horen, maar ook hoe het moet klinken en hoe het er uit moet zien. Onze Wedding DJ staat garant voor een sound die staat als een huis en een lichtshow die precies is afgestemd op de sfeer van jullie huwelijksfeest.  Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft een geweldig feest wordt. Aan de DJ zal het in elk geval niet liggen!!

  keywords: dj, muziek, bruiloft, huwelijksfeest, dj tuktuk, artiest. drive-in show, disc jockey, bruiloftmuziek, entertainment, presentator, zanger, lichtshow, verhuur, dansvloer, verlichte dansvloer, conctact, evenement, huwelijksshow, huwelijksfeest, bruidegom, bruid, wedding planner, trouwvervoer, trouwtaxi, bruidsjurk, wedding

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  ContiTent Verhuur Nieuwleusen

  ContiTent Verhuur in Nieuweusen richt uw feest in zoals u dat wenst. Door onze vele connecties met verschillende bedrijven en instanties kunnen wij voor u het gehele feest organiseren. Uw voordeel: 1 contactpersoon, 1 factuur en geen zorgen.

  De Grift 9
  7711EP 0529 76 90 19
  artikel:

  Welkom bij ContiTent Verhuur in Nieuwleusen. Wij richten ons op de verhuur en organisatie van uw feest. Wij hebben vrijwel alle producten in huis, om van uw feest een topfeest te maken. Daarnaast kunnen wij ook, in samenspraak met het bruidspaar, uw feest organiseren. 

  Wij verzorgen o.a.

  • Tenten
  • Springkussens
  • Luchtattributen
  • Tafels
  • Stoelen
  • Statafels
  • Biertafels
  • Koelwagens
  • Terrasverwarming
  • Sfeerfakkels

  Naast dit alles kunnen wij ook verschillende soorten catering voor u regelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Warm en Koud buffet
  • Barbecue pakketten
  • Hapjes buffetten
  • Salades
  • Broodjes Beenham
  • Boordjes Buffet
  • Soepbuffetten 
  • Etc.

  Informeer vrijbljvend bij ons.

  www.contitent.nl voor meer informatie over onze producten en diensten.

  keywords: Tent, springkussen, statafel, luchtkussen, stoelen, feestlocatie, inrichting, sfeer,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel balloonsverhuur

  balloonsverhuur

  Balloonsverhuur verhuurt alles voor een geslaagd feest.

  teggert 88
  6367xn voerendaal

  31681092609

  artikel:

  Assortiment:

  Springkussen

  Tenten

  Statafels

  Licht en geluid

  Tafels

  Popcornmachine

  Eye-catchers

   

  keywords: springkussen, tenten, springkussens, tafels

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Taste Models Amsterdam

  Taste Models Amsterdam

  Champagne Models, Cupcake Models, Oester Models, Kaas Models, Tapas Models, Macaron Models en meer culinair entertainment om uw gasten te verrassen en zich meteen welkom te laten voelen.

  Saxen-Weimarlaan 58-3
  1075 CE Amsterdam

  0135906256
  artikel:

  Taste Models is dé specialist op het gebied van hoogwaardig culinair entertainment, een combinatie van catering en entertainment. Bekend zijn we geworden door de 'cupcakerok', een culinaire rok, waarmee we de allereerste waren met deze innovatieve manier van hapjes presenteren om het lichaam en het gebruik van transparante designmaterialen, in 2012. Taste Models werkt met sushi, kaas, candy, champagne en andere heerlijke producten, die interactief en op originele wijze gepresenteerd worden door zorgvuldig geselecteerde mooie, spontane en intelligente meiden met een stralende lach. Ze zijn gekleed in speciaal ontworpen jurkjes, met visagie en haarstyling afgestemd op uw gelegenheid. Met hun productkennis en enthousiasme zijn Taste Models een verrijking voor elk evenement.Taste Models zijn inzetbaar als: Cupcake Model, Macaron Model, Champagne Model, Kaas Model, etc. Alle aan te bieden hapjes en drankjes kunnen wij voor u verzorgen op basis van uw wensen en budget. Ook als u andere producten dan op deze website vermeld staan op een interactieve manier wilt laten presenteren, denken we graag met u mee om dit vorm te geven.

  keywords: cupcakemeisje, oestermeisje, champagnemeisje, champagne catering, oester catering, macaronmeisje, macaron catering, hostess, gastvrouw

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Tekstbureau Groen Geletterd

  Tekstbureau Groen Geletterd

    Profesioneel tekstschrijver. Hulp bij het schrijven van een toespraak, speech of liedje op bestaande melodie

  Kersenstraat
  2321HR Leiden

  0646061647
  06-46061647

  artikel:

  Op een bruiloft willen vrienden of familie het bruidspaar vaak verrassen met een spitsvondige speech en kleine toneelstukjes of een liedje op een bestaande melodie. Omdat er veel bij komt kijken, en een en ander opgezocht moet worden over de achtergrond van het bruidspaar, wat veel tijd in beslag neemt, komt wat je in je hoofd hebt niet altijd goed op papier. Wil je hulp bij je speech, sketch of liedje? Vertel hoe jij het wilt en samen maken we er een leuk geheel van. Het idee en de tekst blijven van jou, je krijgt alleen wat hulp bij het gestructureerd opschrijven.

  keywords: Voordracht, liedje, sketch, tekst

  Profiel Bezoek website

  foto profiel MDS productions

  MDS productions

  MDS productions heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Drive-In show . Om een onvergetelijk feest te garanderen komen wij vooraf bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen wij bij u thuis afspreken, maar natuurlijk ook op de feestlokatie. Een groot voordeel daarvan is dat wij de zaal alvast gezien hebben en de disco show kunnen aanpassen aan de zaal.

  Schutsboomstraat 90
  5374 CD Schaijk

  06-53248197
  artikel: MDS productions informatie

  MDS productions heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Drive-In show . Om een onvergetelijk feest te garanderen komen wij vooraf bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen wij bij u thuis afspreken, maar natuurlijk ook op de feestlokatie. Een groot voordeel daarvan is dat wij de zaal alvast gezien hebben en de disco show kunnen aanpassen aan de zaal.

  • De Drive-In show van MDS productions is een professionele drive-in show, wij weten hoe we een feest aan de gang krijgen (en houden!)
  • We bieden voor iedere gelegenheid een passende drive-in show met ervaren DJ's
  • Wij staan er voor jou en jouw gasten, verzoekjes worden gewoon gedraaid en het volume wordt aangepast.
  • De hele avond muziek, zonder pauzes!
  • Onze shows zijn compleet, maar toch betaalbaar voor ieder budget!
  • De Drive-In Show maakt gebruik van goed onderhouden, professionele apparatuur

  Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de muziekkeuze en jullie individuele wensen doorgesproken. Ook is het mogelijk om ons, tijdens het kennismakingsgesprek of eventueel later via de email, een lijstje te geven met uw favoriete nummers die jullie graag willen horen op de bruiloft. Onze ervaring en jullie persoonlijke wensen maken uw feest tot een overweldigend succes!

  Naast het kennismakingsgesprek is het ook mogelijk om een keer te komen kijken op een 'open feest' waar wij draaien, echter; dit doen wij nooit op bruiloften in verband met het privé-karakter van het feest.

  Een ander onderdeel van het bruiloftarrangement is onze DJ-garantie. Wij hebben altijd een DJ op 'stand-by' staan zodat, als er bijvoorbeeld door ziekte een DJ uitvalt, wij kunnen garanderen dat er op uw bruiloft een DJ aanwezig is. Een belangrijke zekerheid voor u die veel andere drive in shows niet kunnen geven!

  Natuurlijk denkt MDS productions graag met jullie mee. Door onze ruime ervaring op het gebied van bruiloften, kunnen wij misschien nog wel leuke ideeën en tips aandragen voor uw bruiloft. Telefonisch of tijdens het kennismakingsgesprek praten wij hier graag met jullie over.

  keywords: Bruilofts DJ, Drive in show, DJ, Drive in discotheek, Bruiloftsdiscotheek,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Entertainment Videos


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)