• Trouwen
 • Bruiloft Entertainment:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Entertainment ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Entertainment. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Entertainment op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Art Bookings

  Art Bookings

  Op zoek naar passend entertainment voor je huwelijk? Vind snel en gemakkelijk entertainment voor jullie mooiste dag op www.artbookings.com

  Postbus 744
  2003 RS Haarlem

  0629601877
  0650298987

  artikel:

  Bij Art Producties kunt u altijd terecht voor divers entertainment. In 2011 heeft Art Producties voor al het entertainment een speciale website ontwikkeld: www.ARTBookings.com

  ART Bookings is een fullservice entertainmentburo dat staat voor succesvolle optredens met een persoonlijke en unieke touch. De meest actuele artiesten, welke ondergebracht zijn bij ART Bookings, zijn slechts in een paar simpele stappen te boeken in diverse vormen en prijsklassen.

  Van een standaard feest een buitengewoon feest maken? De juiste verrassende artiesten op de juiste plaats? Ontroering, persoonlijk of juist over de top?

  ART Bookings heeft gegarandeerd passend entertainment dat aansluit bij uw wensen. ART Bookings onderscheidt zich door overzichtelijkheid, uitgebreide en gedetailleerde informatie, recente foto’s, geluidsfragmenten, video’s en niet in de laatste plaats door zijn actualiteit en serviceniveau.

  keywords: art bookings, entertainment, dj's, dj, dj victor en rolf, band, bruiloftband, zangeres, bekende artiesten, zangers, zangeressen, leuke dj, tiny little bigband, dj victor & rolf, dj met sax, dj met saxofonist, dj met zangeres, dj met percussionist, dj met percussie, dj met drum, dj met vj, vj, videodj, video dj,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Tekstbureau Groen Geletterd

  Tekstbureau Groen Geletterd

    Profesioneel tekstschrijver. Hulp bij het schrijven van een toespraak, speech of liedje op bestaande melodie

  Kersenstraat
  2321HR Leiden

  0646061647
  06-46061647

  artikel:

  Op een bruiloft willen vrienden of familie het bruidspaar vaak verrassen met een spitsvondige speech en kleine toneelstukjes of een liedje op een bestaande melodie. Omdat er veel bij komt kijken, en een en ander opgezocht moet worden over de achtergrond van het bruidspaar, wat veel tijd in beslag neemt, komt wat je in je hoofd hebt niet altijd goed op papier. Wil je hulp bij je speech, sketch of liedje? Vertel hoe jij het wilt en samen maken we er een leuk geheel van. Het idee en de tekst blijven van jou, je krijgt alleen wat hulp bij het gestructureerd opschrijven.

  keywords: Voordracht, liedje, sketch, tekst

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  SKYFLY.nl we are entertainment

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows. Alles is mogelijk behalve een lege dansvloer!

  Duwboot 42
  3991 CE Houten

  030-6364778
  06-42133690

  artikel:

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows verzorgt al jarenlang de meest uiteenlopende recepties en bruiloftfeesten. In een persoonlijk gesprek nemen wij vooraf julie (muzikale) wensen door en kiezen we de meest geschikte DJ voor jullie feest uit, zo kunnen wij zeggen: Alles is mogelijk, bahalve een lege dansvloer!

  Voor meer vragen of informatie kijk eens op onze website of bel ons eens op.

  keywords: SKYFLY, bruiloft-dj, muziek, feest, huwelijk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel C.F.E. Sound Systems

  C.F.E. Sound Systems

  C.F.E. Sound Systems is een facilitair bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de technische ondersteuning van kleine en grote evenementen, feesten, festivals, presentaties, live-bands en theatershows, maar ook voor de verhuur van geluidsets, presentatiesets, lichtsets, DJ-gear, backline en technici.

  Knollendammerstraat 2
  1531be wormer

  075-6426418
  06-37385728

  artikel: Wat kunnen wij voor u betekenen?

  U organiseert een evenement en daar komt veel bij kijken. Het belang wordt vaak onderschat.  Als het om geluid- en lichttechniek gaat, dan hebben wij de kennis, ervaring en de oplossing op maat voor uw evenement. U kunt ons vrijblijvend een prijs voor een compleet verzorgd verhuurproject, op maat laten berekenen.De gegevens die wij hiervoor nodig hebben kunt u opgeven in het informatieformulier.

  P.A.geluidsverhuur

  Of het nu gaat om een optreden van een band, een festival, een concert, een evenement, of bedrijfsfeest.Wij kunnen uw zorgen uit handen nemen door de apparatuur te komen brengen, opbouwen en bedienen. We zijn gespecialiseerd in PA geluidsverhuur en bieden op elk gebied de juiste oplossing. Wij gebruiken professionele apparatuur van EAW, Labgruppen, Carver, Allen & Heath, Lexicon, Yamaha, Shure, Sennheiser, AKG enz.

  Geluidsets

  Wij verhuren makkelijk aan te sluiten en te bedienen audio installaties, geluidsets en geluidsinstallaties t.b.v. zang, omroep, presentatie, disco feest, met zo weinig mogelijk componenten, die geschikt zijn om zelf op te halen. Van kleine sets met 2 actieve boxen voor in de huiskamer, tot sets voor grote zalen of buiten evenementen. Alle geluidsets zijn geschikt om aan te sluiten op een laptop, MP3 speler of i-pod.

  Presentatie

  Wij beschikken over alle mogelijke apparatuur voor de ondersteuning van congressen, seminars, presentaties, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning bij alle soorten projecten. We zorgen voor een goede voorbereiding, installatie en bediening. U kunt zich volledig richten op uw presentatie en klanten.

  DJ-gear

  Voor allerlei soorten feesten en partijen hebben wij eenvoudige en professionele dj-sets te huur.Een professionele DJ set met Pioneer CDJ 1000 MK2 en/of SL1200 en DJM 800 samen met een geluidset maakt van uw feest een geweldige muzikale avond. De dj-sets zijn simpel aan te sluiten en te bedienen, dus voor iedereen mogelijk. Deze dj-sets met of zonder geluidset, kunnen wij komen brengen, maar u kunt deze sets ook zelf afhalen.

  Backline

  Geen zin of mogelijkheid om je backline mee te nemen naar je optreden? Wij zorgen dat er voor je optreden een drumstel en/of gitaar/basversterker van ons staat.

  Live opnamen

  Bij ons kun je een 24 sporen opname laten maken, waarbij alle instrumenten zoveel mogelijk individueel worden opgenomen. Hiermee blijft volledige flexibiliteit bij het maken van de mix behouden. Verder kan ook het zaalgeluid (inclusief reacties van het publiek) opgenomen zodat je een perfecte klinkende sfeerimpressie krijgt.

  Lichtverhuur

  De lichtinstallaties die wij voor u klaar hebben staan zijn eenvoudig, makkelijk te bedienen, snel op te bouwen en af te breken. Geschikt als verlichting op een podium, om bijvoorbeeld een band uit te lichten, maar ook voor een playbackshow, modeshow, de presentatie van een nieuw product enz. Tevens kunnen wij ook grotere lichtshows verzorgen met truss, movingheads, laser en rookmachines.

  Evenementen en bands

  Evenementen

  Webwinkel 2e hands geluid en licht

  2e hands geluid en licht

  Service

  Wij leveren alle gehuurde geluid- en lichtapparatuur door heel Nederland, maar met name in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Voor een kleine meerprijs wordt de geluid en/of licht apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest, bediend en na afloop weer opgehaald. Tevens verhuren wij ook tenten, podia, energievoorzieningen enz.

  C.F.E. Sound Systems kan ook uw partner zijn. Hiervoor kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Via de website kunt u het informatieformulier invullen en wordt er z.s.m. contact met u opgenomen.

  keywords: Geluid, licht, artiesten, backline, geluidset

  Profiel Bezoek website

  foto profiel msvb music licht en geluid

  msvb music licht en geluid

  voor al uw evenementen boek msvb music in

  3769XN soesterberg

  06-13516886

  artikel:

  Wie zit er achter Msvb music 

  Wij zijn Manuel en Sabrina 

  Mijn hobby was vroeger al met geluid en licht werken 

  Ben met kleine spulletjes begonnen en uitgegroeid tot de grote en professionele Apparatuur 

  Heb vaak het geluid en licht verzorgd voor m`n moeder en ook een keer het geluid van Koos Alberts verzorgd 

  4 Feb 2008 hebben wij een feest georganiseerd voor een 4 jarig huwelijk 

  En kwam op het idee om samen met m`n vrouw een eigen bedrijfje op te richten 

  Voor Geluid en Licht verzorging Dat in 2009 van start ging 

  keywords: msvbmusic,evenement

  Profiel Bezoek website

  foto profiel DJ Victor & Rolf

  DJ Victor & Rolf

  DJ Victor en Rolf zijn misschien wel de meest stijlvolle DJ’s uit de Nederlandse showbiz.

  Postbus 744
  2003 RS Haarlem

  0629601877

  artikel:

  DJ Victor en Rolf zijn misschien wel de meest stijlvolle DJ’s uit de Nederlandse showbiz.

   

  Hun motto: ‘Aim to please, Dress to kill’.

   

  Altijd strak in pak met slanke stropdas en chique accessoires. Vanachter een prachtig roomwit lederen meubel draaien zij de meest classy plaatjes om elegant op mee te deinen of sierlijk op te swingen. Van disco tot pop, van house tot latin, jaren 70 tot nu, alles halen ze uit de kast om een avond te creëren die het beste bijdraagt aan een goede sfeer.

   

  DJ Victor en Rolf zijn een welkome afwisseling in een wereld van DJ’s met verwassen T-shirtjes en hangende spijkerbroeken. Moeiteloos mengen zij zich tussen prachtig uitgedoste feestgangers tijdens bruiloften en gala’s, maar ze vallen ook zeker niet uit de toon tijdens bedrijfsevenementen, productpresentaties en relatiebijeenkomsten.

  keywords: dj victor en rolf, dj viktor en rolf, victor en rolf, viktor en rolf, huwelijk dj, bruiloft dj, stijlvolle dj, goede dj voor huwelijk, dj met zangeres, dj met saxofonist, dj met percussionist, dj met zanger, dj met artiesten, dj op ons huwelijk, huwelijksdj, huwelijk dj, wedding dj, dj on your wedding,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Ballonnenclown Pollie en Paul-O

  Wij entertainen de kleine en grote (volwassen) kids tijdens de receptie en maken als ballonnenclown hele vrolijke, feestelijke en romantische ballonfiguren voor uw gasten! Wij maken tevens bijzondere ballondecroraties voor jullie bijzondere dag!

  Steenstraat 7
  6155 KH PUTH

  046-4430730
  06-22351032

  artikel:

  Wij verzorgen al uw ballondecoraties voor o.a.:

   

  * Babyborrel * Communie * Bruiloft * Feesten *

  * Verjaardag * Abraham & Sarah * Jubilea *

  * Open dagen * Bedrijfsfeesten *Promoties*

  * Ballonnenoplating * Ballonnenwedstrijd *

   

  Tevens kunt u bij ons terecht voor:

   

  * Ballonnenclown * Schminken * Ballonnen *

  * Workshops voor jong en oud * Heliumverhuur*

  * Bedrukte ballonnen * Folieballonnen * Zwarte Piet

   

  Wij werken met veel liefde, passie en aandacht voor ons werk

  en maken Bijzondere Decoraties voor Uw Bijzondere Dag!

   

   

  Paul en Yolanda van Ommen-de Bas

  Steenstraat 7, 6155 KH, PUTH

  06-22.35.10.32  / 046-44.30.730

   www.DeBijzondereBallon.nl

   info@DeBijzondereBallon.nl

  keywords: ballonnenclown

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Taste Models Amsterdam

  Taste Models Amsterdam

  Champagne Models, Cupcake Models, Oester Models, Kaas Models, Tapas Models, Macaron Models en meer culinair entertainment om uw gasten te verrassen en zich meteen welkom te laten voelen.

  Saxen-Weimarlaan 58-3
  1075 CE Amsterdam

  0135906256
  artikel:

  Taste Models is dé specialist op het gebied van hoogwaardig culinair entertainment, een combinatie van catering en entertainment. Bekend zijn we geworden door de 'cupcakerok', een culinaire rok, waarmee we de allereerste waren met deze innovatieve manier van hapjes presenteren om het lichaam en het gebruik van transparante designmaterialen, in 2012. Taste Models werkt met sushi, kaas, candy, champagne en andere heerlijke producten, die interactief en op originele wijze gepresenteerd worden door zorgvuldig geselecteerde mooie, spontane en intelligente meiden met een stralende lach. Ze zijn gekleed in speciaal ontworpen jurkjes, met visagie en haarstyling afgestemd op uw gelegenheid. Met hun productkennis en enthousiasme zijn Taste Models een verrijking voor elk evenement.Taste Models zijn inzetbaar als: Cupcake Model, Macaron Model, Champagne Model, Kaas Model, etc. Alle aan te bieden hapjes en drankjes kunnen wij voor u verzorgen op basis van uw wensen en budget. Ook als u andere producten dan op deze website vermeld staan op een interactieve manier wilt laten presenteren, denken we graag met u mee om dit vorm te geven.

  keywords: cupcakemeisje, oestermeisje, champagnemeisje, champagne catering, oester catering, macaronmeisje, macaron catering, hostess, gastvrouw

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Entertainment Videos


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)