• Trouwen
 • Bruiloft Entertainment:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Entertainment ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Entertainment. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Entertainment op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Taste Models

  Taste Models

  Champagne Models, Cupcake Models, Oester Models, Kaas Models, Tapas Models, Macaron Models en meer culinair entertainment om uw gasten te verrassen en zich meteen welkom te laten voelen.

  Burgemeester Brokxlaan 1000
  5041 SG Tilburg

  0135906256
  artikel:

  Taste Models is dé specialist op het gebied van hoogwaardig culinair entertainment, een combinatie van catering en entertainment. Bekend zijn we geworden door de 'cupcakerok', een culinaire rok, waarmee we de allereerste waren met deze innovatieve manier van hapjes presenteren om het lichaam en het gebruik van transparante designmaterialen, in 2012. Taste Models werkt met sushi, kaas, candy, champagne en andere heerlijke producten, die interactief en op originele wijze gepresenteerd worden door zorgvuldig geselecteerde mooie, spontane en intelligente meiden met een stralende lach. Ze zijn gekleed in speciaal ontworpen jurkjes, met visagie en haarstyling afgestemd op uw gelegenheid. Met hun productkennis en enthousiasme zijn Taste Models een verrijking voor elk evenement.Taste Models zijn inzetbaar als: Cupcake Model, Macaron Model, Champagne Model, Kaas Model, etc. Alle aan te bieden hapjes en drankjes kunnen wij voor u verzorgen op basis van uw wensen en budget. Ook als u andere producten dan op deze website vermeld staan op een interactieve manier wilt laten presenteren, denken we graag met u mee om dit vorm te geven.

  keywords: cupcakemeisje, oestermeisje, champagnemeisje, champagne catering, oester catering, macaronmeisje, macaron catering, hostess, gastvrouw

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Pippy

  Pippy

  Wij zijn een evenementenbureau voor kinderen en verzorgen kindervermaak bij elke bruiloft door heel nederland!

  6871 JA Renkum

  06-33047721
  artikel:

  Wij zijn een evenementenbureau voor kinderen en verzorgen kindervermaak bij elke bruiloft door heel nederland. Wij hebben schminkers,ballonartiesten, glittertattoo zetters en nog veel meer! Ook geven wij leuke workshops voor kinderen, cupcakes maken, mozaieken en nog veel meer leuke activiteiten! Pippy maakt een feestje van elke gelegenheid!

  keywords: kindervermaak, workshops, kinderen, entertainment

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Digi4Fun

  De videozuil: Het digitale gastenboek Een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

  2729 DL Nederland

  06-51883373
  06-51883373

  artikel:

  Wat is er leuker om dit vast te leggen in de vorm van een digitaal gastenboek. 

  Een mooie blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag. Alle gasten krijgen de gelegenheid bij ontvangst en/of afscheid om een groet, wens of boodschap in te spreken op de videozuil. Dit levert mooie, vrolijke, hilarische en emotionele opnames op. De opnames worden gemaakt d.m.v. één druk op de knop, simpelere kan het niet. Ook kunnen wij er een thema aan hangen en beschikken wij over verschillende accessoires/ attributen. Er kan gekozen worden voor video-opname of photobooth. Zelfs delen via social media is een mogelijkheid.

  Wij bezorgen zelf de videozuil en halen hem ook weer op. Binnen 2 weken ontvangt  U de  de complete opnames op dvd of usb-stick.

   

  ook kunt u bij ons terecht voor ballonnendecoratie, wensboom, lopers en meer

   

  keywords: gastenboek, receptieboek, video, ballonnen decoratie, wensboom, videopaal

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  SKYFLY.nl we are entertainment

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows. Alles is mogelijk behalve een lege dansvloer!

  Duwboot 42
  3991 CE Houten

  030-6364778
  06-42133690

  artikel:

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows verzorgt al jarenlang de meest uiteenlopende recepties en bruiloftfeesten. In een persoonlijk gesprek nemen wij vooraf julie (muzikale) wensen door en kiezen we de meest geschikte DJ voor jullie feest uit, zo kunnen wij zeggen: Alles is mogelijk, bahalve een lege dansvloer!

  Voor meer vragen of informatie kijk eens op onze website of bel ons eens op.

  keywords: SKYFLY, bruiloft-dj, muziek, feest, huwelijk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Tekstbureau Groen Geletterd

  Tekstbureau Groen Geletterd

    Profesioneel tekstschrijver. Hulp bij het schrijven van een toespraak, speech of liedje op bestaande melodie

  Kersenstraat
  2321HR Leiden

  0646061647
  06-46061647

  artikel:

  Op een bruiloft willen vrienden of familie het bruidspaar vaak verrassen met een spitsvondige speech en kleine toneelstukjes of een liedje op een bestaande melodie. Omdat er veel bij komt kijken, en een en ander opgezocht moet worden over de achtergrond van het bruidspaar, wat veel tijd in beslag neemt, komt wat je in je hoofd hebt niet altijd goed op papier. Wil je hulp bij je speech, sketch of liedje? Vertel hoe jij het wilt en samen maken we er een leuk geheel van. Het idee en de tekst blijven van jou, je krijgt alleen wat hulp bij het gestructureerd opschrijven.

  keywords: Voordracht, liedje, sketch, tekst

  Profiel Bezoek website

  foto profiel dj Giel bruiloft dj Brabant

  dj Giel bruiloft dj Brabant

  DJ Giel entertainment – Bruiloft – Feest – Drive in Show DJ Giel maakt met zijn professionele Drive in Show van uw huwelijksfeest een onvergetelijke avond, zodat uw trouwdag een op een schitterende manier wordt afgesloten.

  5694 CB Eindhoven

  06-16078371

  artikel:

  DJ Giel entertainment – bruiloft – feest – drive in show

  DJ Giel is uw professionele partner bij feesten zoals bruiloften. Deze bruiloft dj maakt van elk trouwfeest een onvergetelijke avond.

  Dj Giel is een allround dj, dat wil zeggen dat hij de kwaliteit heeft om van alle genres en muzieksoorten een feest te maken. Samen met de klant bespreekt hij de avond en overlegt welke muziek het bruidspaar graag wil horen. Door het persoonlijke gesprek met het bruidspaar, kan DJ Giel een hele prettige sfeer creëren op de avond waardoor het bruidspaar en hun gasten zich erg thuis voelen op het feest.

  Een bruiloft is niet zomaar een feest, dat beseft deze trouwdj maar al te goed. De feestavond is de kroon op een feestelijke dag vol spanning, emotie en blijdschap. Op zo’n feest wil je dus niet zomaar een dj, maar één die zijn vak verstaat.

  Licht & geluid is naast de muziek van de dj, enorm belangrijk om de juiste sfeer te creëren. DJ Giel entertainment heeft een speciale bruiloft show met voortreffelijk geluid, dat mooi klinkt op elk volume en met elke muzieksoort. De bijbehorende lichtshow bestaat uit LED-spots van de nieuwste techniek, geen saaie lampen die af en toe knipperen, maar een muziek gestuurde show met verrassende effecten.

  De DJ staat achter een mooie dj booth van truss en geeft het geheel een chique maar toch hippe uitstraling. 

  Het geheel wordt snel opgebouwd, ’s avonds weer afgebroken en in de meeste gevallen in Noord Brabant (regio Den Bosch – Eindhoven) geen reis of km-kosten.

  Door zijn concurrerende prijs en een show van hoge kwaliteit is het verstandig om tijdig te reserveren. Een vrijblijvende optie is gratis.

  Kijk op www.djgiel.nl

  keywords: bruiloft dj, dj, brabant, drive in show, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Generations Light and Sound Productions B.V.

  Producent en leverancier van evenemententechniek

  Galgeweg 46C
  2691 MG 's-Gravenzande

  0174-628080
  artikel:

  Zie www.generations.nl

  keywords: Evenemententechniek, Licht, Geluid, DJ, Band, Podium, Video

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Karikatuur en portretten

  Karikatuur en portretten

  Ik maak karikaturen - en realistische portretten met viltstift  en kleur van Uw gasten.  Kijk op mijn website voor meer informatie.

  Dag Hammarskjoldlaan 11
  1902 DT Castricum

  0251-659448
  06-486 40 308

  artikel:

  Karikaturen en portretten in kleur.

  Ik maak op feesten en partijen karikaturen en realistische portretten door elkaar met viltstift en vul ze in met kleuraquarel.

  Ik maak ongeveer 9 karikaturen in een uur met kleur. Zonder kleur is een tekening af in 4 minuten,

  Na afloop van het zittend of staand model  geef ik de tekening mee in een tasje.

   

  Ik heb veel ervaring in de loop der jaren opgedaan en weet zonder iemand te kwetsen toch een treffend portret of karikatuur te maken.

  En nog wel in kleur.

  Vaak willen de mensen het inlijsten, ook de kinderen die ik veelal realistisch doe, vinden het schitteren voor mij te staan en ik heb nog nooit meegemaakt dat ze geen karikatuur of een realistisch portret wilden.

  Op scholen teken ik de laatste klassen op een ochtend. Die portretten worden dan ingelijst meegegeven op de afscheids avond.

   

   

  keywords: karikatuur, snelportret, feestavond, bruiloft, trouwerij, trouwfeest, bedankjes, bedankje, verrassing, portret, portrettiste, sneltekenaar, opening, evenement, markt, tekening, aquarel, portretaquarel.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Entertainment Videos


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)