• Trouwen
 • Bruiloft Entertainment:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Entertainment ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Entertainment. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Entertainment op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Petertainment - lakei - goochelaar - entertainment

  Petertainment - lakei - goochelaar - entertainment

  Uw gasten vervelen zich geen moment. Verbazing en lachen! Goochelaar, lakei en veel meer!

  Scorpius 38
  5175XN Loon op Zand

  0416-753553
  0655796135

  artikel:

  Uw gasten vermaken is mijn passie, mensen merken dat en genieten ervan.

  Onbeschrijfelijke verbazing, oneindige vriendelijkheid, en onvergetelijk persoonlijk contact. Een zeer professionele goochelaar die meer te bieden heeft.Een ervaring die uw gasten niet zullen vergeten.

  Voor een aantal uren of als u wilt tijdens het hele feest aanwezig. Peter heeft een hooggevoelige antenne die het opvangt als mensen rustig willen praten. Hij is wel steeds aanwezig maar daardoor nooit teveel.

  Wat kan Peter voor u doen tijdens de bruiloft:

  - professioneel Goochelen

  - gasten zeer hartelijk welkom heten

  - aandacht van uw gasten vragen voor uw speech of voor het aansnijden van de taart

  - leuke acts op maat

  - de kinderen vermaken

  - lakeien dingen doen tijdens de huwelijks ceremonie

  - veel en grote zeepbellen maken buiten na de huwelijksceremonie

  Voor een bruiloft is er van tevoren altijd goed persoonlijk contact zodat je weet wie je boekt voor de mooiste dag van je leven. Hier kun je aangeven wat je wensen zijn.

  keywords: goochelaar, lakei, bruiloft, entertainment, trouwen,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Govers Artiesten

  Govers Artiesten

  Bijzonder Entertainment en Spraakmakende Variétéacts voor een fantastisch huwelijksfeest of bruiloft.

  Luiveland 8
  1861 JD Bergen

  072-5897912
  06-55182143

  artikel:

  Entree- act -  komische typetjes - sneltekenaar - tafelgoochelaar - comedy - ontvangstact - lopend gastenboek -  akoestische muziekensembles -  culinair entertainment - cateringacts -  casinoverhuur - gastenontvangst - steltenlopers - vuurspuwer - jongleur - straattheater - animatie acteurs - mimespeler - looporkest - bruiloftmuzikanten - aparte acrobatiek - acts voor geliefden (VALENTIJN) - variété & circus - kinderprogramma - kinderclowns (voor huwelijksdag) 

  keywords: Entertainment, livemuziek, culinaire-acts, gastenontvangst, komische typetjes

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bruidsbarretje

  Bruidsbarretje

  Bruidsbarretje eindelijk iets bijzonders voor het toostmoment na het ja-woord!

  4814RS Breda

  06-28256199
  06-28256199

  artikel:

  Nadat jullie elkaar het ja-woord gegeven hebben zullen jullie de mooiste toost van jullie leven beleven! Alle gasten staan rond het Bruidsbarretje waar zij een feestelijk glaasje bubbels met het bijzondere trouwingrediënt ontvangen. De lekkere up-tempo:  “THIS IS LOVE†song knalt uit de ingebouwde speakers, de zilveren streamers knallen meters de lucht in, het Co2 kanon spuwt witte rook en tegelijk ontvangen jullie het speciaal gegraveerde champagneglas uit de handen van ons witte barteam. Samen met jullie gasten heffen jullie het glas op alle mooie momenten die nog zullen volgen…

  Met z’n hippe en eigentijdse uitstraling is het Bruidsbarretje dé eyecatcher op de mooiste dag van je leven. De trendy LED-verlichting, de in het wit geklede bediening, de gegraveerde glazen voor het bruidspaar en natuurlijk de bubbels geven het welverdiende cachet aan hét moment.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  dansschool Lekker Stijldansen

  Dansschool Lekker Stijldansen is er voor en door dansliefhebbers. Lessen in een ontspannen sfeer, royale danszaal, deskundige en geduldige begeleiding. Bruidsparencursus op afspraak, tevens voor ouders, grootouders, getuigen en vrienden. Eventueel ook op locatie.

  Oostzijde 355
  1508 EP Zaandam

  075-2600844
  06-55791305

  artikel:

  Gezellige mensen ontmoeten? Chillen? Plezier ervaren door lekker te bewegen?

  Dansschool Lekker Stijldansen is er voor en door dansliefhebbers. Kom gerust kijken in onze royale danszaal, met terras aan de Zaan. Geniet van de gezellige lessen en het rustige tempo. Liever les op maat? Of liever wedstrijdtraining? Bij Lekker Stijldansen kan het allemaal.

  Je bent welkom voor clubles op verschillende niveaus, wedstrijdtraining, vrijdansen, opfrisles, bruidsparenles, bedrijfsuitjes, dansexcursies, vrije danstraining en workshops bij scholen en bedrijven.

  Het dansseizoen bij Lekker Stijldansen looopt van september tot juni. Je betaalt losse lessen, instroom is op elk moment mogelijk. Voor trouwe dansliefhebbers is er een maandkaart met korting verkrijgbaar.

  keywords: dansles, bal openen, spoedcursus, bruidsparencursus, stijldansen, dansen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Ladies of Disco And Soul

  Ladies of Disco And Soul

  LoD&S staat met bruisende energie garant voor top entertainment. Tijdens uw huwelijksceremonie een kers op de taart of als spetterend vuurwerk op uw feestavond.

  Postbus 59541
  1040 LA Amsterdam

  020-7601740
  06-23228720

  artikel:

  LADIES OF DISCO & SOUL (LoD&S) brengen op eigen wijze een eerbetoon aan het tijdperk van Chaka Khan, Tina Turner, The Jacksons en vele anderen.Met bruisende energie weten zij altijd het publiek voor zich te winnen en zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Alle bekende klassiekers van de 70’s/80’s/90’s komen voorbij.

  keywords: entertainment, bruiloftmuziek, disco, soul, diva's, dansmuziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Art Producties

  Art Producties

  Art Producties werkt samen met verschillende leveranciers, specialisten in de branche en freelancers. Hierdoor kan Art Producties altijd de beste service en kwaliteit waarborgen. Ons motto is: “it's all about details”.Heeft u vragen, wordt de organisatie van uw evenement te complex of denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Art Producties.Wij staan u graag te woord.

  Postbus 62
  2990 AB Barendrecht

  018-0531303
  0650298987

  artikel:

  Ruim 15 jaar is Art Producties actief met het bedenken, uitvoeren en begeleiden van diverse vormen van evenementen. Het is onze overtuiging en ervaring dat een evenement het meest effectieve communicatiemiddel is voor verbinding en verbreding. Immers is een evenement de meest pure vorm van communicatie: emotie, face-to-face en beleving.Naast de organisatie van uw evenement is Art Producties ook dé partner voor:- muziek producties- CD-producties- bedenken en leveren van entertainment op maat- het inhuren van licht en geluid- evenementen concepten- huwelijken- evenementen in de privé sferenHeeft u vragen, wordt de organisatie van uw evenement te complex of denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Art Producties.Wij staan u graag te woord.

  keywords: dj victor en rolf, bruiloft band, bruiloft dj, bruiloft muziek, art producties, huwelijksmuziek, dj, band, pianist, muziek tijdens ceremonie, muziek ceremonie, zangeres, live muziek huwelijk, huwelijksband,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Entertainment Videos


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)