• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Moeflons Feestband

  Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is "na wat wisselingen" de laatste jaren uitgegroeid tot een  strakke en  dampende feestband,ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit.

  Hoofdstraat 117
  7755 NR Dalerveen

  0524-562286
  06-23866291

  artikel:

  Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op elk evenement, feesttent, bruiloft, kroeg, of wat dan ook. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van BoerenRock tot Volendam, smartlap, feestkraker, top40 nummers ze zijn echt van alle markten thuis. Nieuw in het assortiment (2011 ) is de akoestische set (op barkruk). Het ene na andere nummer wordt (bijna) onversterkt gespeeld op accordeon, akoestische gitaar en cajun.... dit meestal in het begin van de avond terwijl de gasten binnen komen.

  Ludieke acts (zoals bijvoorbeeld een boerenrockset) en leuke acts met de gasten tijdens de avond zelf zorgen voor een optimale sfeer in de zaal. Uiteraard maakt de feestband Moeflons gebruik van een uitstekende licht & geluids-installatie en wordt ook de kleding aan de avond zelf aangepast zodat het totaal een verzorgd en professioneel geheel is.

  Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a."het dak gaat eraf" van juni 2006. Deze is in eerste instantie voor de fun gemaakt maar was een erg leuk regionaal succes. Sinds Juli 2010 is de single Mooi is het levengereleased in samenwerking en onder het label van Blue Ocean.

  Alle singles zijn tot nu toe zeer goed ontvangen bij publiek, Radio & TV en werden/worden nog veel gedraaid op de kleine en grote zenders. Je kunt de verschillende previews van onze eigen nummers beluisteren bij discografie.

  Naar aanleiding van het uitbrengen van de diverse singles zijn er ook diverse RADIO en TV optredens gedaan, O.a. bij RTV Oranje, RadioNL, RTV oost in het muziekprgramma de "Regiotap", het muziekprogramma van RTV noord en RTV Drenthe "groeten uit Hoogkerk".

   

  Kortom: Een avond met de Moeflons is een avond waar mensen nog lang over na zullen praten.

  Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over de Moeflons?

  Vul dan het e-mail formulier in bij contact. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen. feestband Moeflons is tevens te boeken bij diverse erkende theater-, management- en boekingsburo. U kunt dus altijd boeken op een voor u prettige manier.

  keywords: feest,feesttent,muziek,gezellig,nederlandstalig,rock,top40,boerenrock,dialect

  Profiel Bezoek website

  foto profiel De Bruiloft DJ

  De Bruiloft DJ

  De Bruiloft DJ staat garant voor een smaakvolle, muzikale aankleding van jullie bruiloft. Of het nu een bescheiden of uitbundig huwelijksfeest moet zijn; alles is mogelijk. Ons doel is om van iedere bruiloft een fantastisch feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

  Burgskensstraat 3
  6021 GH Budel

  0495-499842
  06-51559248

  artikel: Jullie bruiloft is zonder twijfel één van de mooiste dagen van jullie leven. Natuurlijk wil je dat deze tot in de puntjes is verzorgd. Door onze ruime ervaring kunnen wij op alle wensen inspelen. Met onze muzikale invulling maken wij van iedere bruiloft een onvergetelijk feest; voor het bruidspaar én voor de gasten.

   

  keywords: Bruiloft, huwelijksfeest, bruiloft dj

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Ben Blue

  Ben Blue

  Ben Blue speelt solo of in verschillende bandcombinaties een uitgebreid repertoire aan Engelstalige popmuziek, Van jazz tot rock en van achtergrond tot knalfeest.

  3011 GB Rotterdam

  artikel:

  Ben Blue speelt solo en in verschillende bandcombinaties. Van bedrijfsfeest en bruiloft tot kroeg, kermis of popfestival.

   

  Ben begon met gitaarspelen in 1974 en speelde vanaf 1977 in een groot aantal landelijk bekende bands, zoals Highway Chile en Helloïse. In deze tijd bouwde hij een reputatie op als een van de beste gitaristen van Nederland. De nadruk lag op strakke slagpartijen en tot in de puntjes uitgewerkte virtuoze solo's. Hij componeerde en speelde een aantal LP’s en CD’s vol en trad op in alle Nederlandse zalen. Hoogtepunten waren in 1985 de Los Vast Roadshow in een uitverkochte "Kuip” en in 1987 een prestigieus optreden in de Rotterdamse Ahoy’, waaraan verder werd meegewerkt door o.a. Adam Curry en de Star Sisters.In 1991 kwam hij terecht bij de band van Bertus Borgers. Hier werd hem te verstaan gegeven dat zijn minutieus uitgezochte solopartijen niet op prijs werden gesteld en dat er geïmproviseerd diende te worden. Toen-ie dat eenmaal doorhad was het hek ook van de dam en elk optreden was vanaf toen anders.Twee jaar later, in 1993, begon Blue aan de opleiding voor docent popmuziek aan het Rotterdams conservatorium. Hier kreeg hij twee jaar zangles van Peggy Larson en richtte hij met medestudent Anton Arema het duo Big Bucks & Easy Money op. Dit was een belangrijk keerpunt in zijn carrière; voor het eerst ging Ben liedjes spelen, in plaats van de ingewikkelde partijen en riffs die hij tot dan toe gewend was. Weer ging er een nieuwe wereld open omdat hij nu ook zonder band of apparatuur gewoon iets leuks ten gehore kon brengen. Blue begon naast tweede stemmen ook de leadzang van zijn eigen favoriete nummers te zingen.Na een kleine 14 jaar Big Bucks & Easy Money gingen Anton en Ben in 2004 meer en meer projecten en bandjes naast het duo doen. Blue legde zich toe op leadzang en vond manieren om met niets anders dan zijn akoestische gitaar heel veel liedjes in heel veel verschillende stijlen neer te zetten.

   

  In 2008 vroeg rapper Ali B Ben om een live-band voor speciale optredens samen te stellen. Easy Money de Alleskunner nam de toetsen voor zijn rekening, Blue leidde het geheel en speelde uiteraard gitaar en het ritmetandem bestond uit Sjors en Jimmy (echt!). Op deze manier hield Ben voeling met de nieuwe stromingen en ging hij zijn persoonlijke vergrijzing tegen. Twee jaar hiphop was wel weer genoeg voor Anton en Ben en ze hebben zich intussen uit deze band teruggetrokken.De gitaartechniek die hij al vanaf 1974 ontwikkelde, de improvisatiekunst die Bertus Borgers hem bijbracht, de zang die Ben sinds 1993 serieus aangepakt heeft en zijn enorme ervaring als muzikant op de meest uiteenlopende gelegenheden voor een wel zeer gevarieerd publiek komen nu samen in de performance van Ben Blue Solo.Ben Blue is bekend van o.a.: Big Bucks & Easy Money, K'BAM!, Highway Chile, Helloïse, Bertus Borgers & the Groove, Hurricane Bob en 666-The Nightmare en is componist bij The Songbakery en docent bij de SKVR.

  keywords: muzikant, akoestisch, gitarist, zanger

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Jukebox drive-in show

  Jukebox drive-in show

  De Jukebox drive-in show uit Hoek van Holland is gespecialeerd in het verzorgen van bruiloften en partijen met een unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer is verwerkt. De Jukebox drive-in show is er voor jong en oud waarbij ook de interactie met het publiek een ongedwongen sfeer zal geven.

  Bonte Craystraat 6
  3151 RB Hoek van Holland

  06-42757557

  artikel:

  De Jukebox drive-in show is een onderdeel van Ronald van Loon Produkties en is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften en partijen met veel herkenbare dansmuziek, waarbij gezelligheid voorop staat. Met meer dan 25 jaar ervaring, geeft het u de garantie voor een geslaagd feest. Aan zowel jong als oud wordt gedacht want de muziekcollectie bestaat uit de jaren 60 t/m heden, dus variatie is gegarandeerd. Ook de interactie met het publiek op soms humoristische wijze, zal de avond een ongedwongen sfeer geven. Ook de themafeesten met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 behoort tot de mogelijkheden en zijn erg in trek. Het is een muzikale reis door het verleden met alle herinneringen van toen, wat een bewuste keus is omdat dan een bepaald publiek de doelgroep vormt. Het zijn de jongeren van vroeger, die nu in de veertig of vijftig zijn. De Jukebox drive-in show is daarvoor uitermate geschikt met name door de unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer 1015 is verwerkt. De muziekcollectie voor deze nostalgische thema avonden is eindeloos ! U heeft bij de Jukebox drive-in show keus uit verschillende opties, vraag naar de mogelijkheden.

  keywords: bruiloftfeesten, dance classics, discobars, dj westland, drive-in show, eighties feesten, entertainment, evenementen diensten, foute feesten, Jukebox Drive-in show, jukebox wurlitzer, karaoke, karaoke avonden, karaoke middagen, presentator huren, Senioren karaoke, seventys feesten, sixties feesten, thema bruiloft, thema carnaval, themafeesten, voice-over, bruiloften, feesten, jubileums, presentatoren, stijldansen, tuinfeesten, sixtiesfeesten, eightiesfeesten, seventiesfeesten, discobar, vrijgezellenfeest organiseren, verjaardagsfeest organiseren, muziek inhuren, inhuren muziek, djs inhuren, inhuren djs, djs feestavond,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Big Mouse Productions

  Huwelijksfeest met DJTrouwplannen? Gefeliciteerd! Uiteraard kan een huwelijksfeest niet ontbreken. Een perfect en betaalbaar huwelijksfeest met licht, geluid en een van onze artiesten stel je bij ons eenvoudig samen. Ja, ik wil!

  Dunantstraat 126
  2851CB Haastrecht

  0619474433

  artikel:

  Huwelijksfeest met DJ

   

  Trouwplannen? Gefeliciteerd! Uiteraard kan een huwelijksfeest niet ontbreken. Een perfect en betaalbaar huwelijksfeest met licht, geluid en een van onze artiesten stel je bij ons eenvoudig samen. Ja, ik wil!

  Persoonlijke wensen

   

  Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. Big Mouse Productions zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.

  Talentvolle en ervaren DJ's

   

  Big Mouse Productions beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

  Contact opnemen of zelf aan de slag!

   

  Willen jullie graag meer informatie? Neem dan direct vrijblijven contact met ons op. Uiteraard kunnen jullie ook meteen aan de slag op onze website en zelf alvast een feest samenstellen. Bovendien krijgen jullie dan direct een prijsindicatie!

  keywords: Bruiloft DJ, Huwelijksfeest, DJ

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Plus2db

  Bij Plus2db kunt u terecht voor het boeken van allerhande entertainment zoals bands, zangers, zangeressen maar ook voor bijvoorbeeld een goochelaar of look-a-like voor uw bruiloft.

  Zuivelweg 3
  8536 VK Oosterzee

  084-0038220
  artikel:

  Bij Plus2db kunt u terecht voor het boeken van allerhande entertainment zoals bands, zangers, zangeressen maar ook voor bijvoorbeeld een goochelaar of look-a-like voor uw bruiloft.

  Wij zijn onafhankelijk en kunnen daarom altijd de beste prijs aanbieden. Uw boekingen worden gedaan bij erkende en professionele boekingskantoren.

  Plus2db kan u eveneens alle zorgen uit handen nemen. Zo kunt u ons alle aspecten welke onderdeel uitmaken van uw trouwdag laten regelen. Denk hierbij aan: Trouwauto's, Entertainment, Catering, Aankleding enzevoort enzevoort.

  keywords: bands,entertainment,drivein,disco,artiesten,licht,geluid,friesland,bruiloft,trouwerij

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Javi Escalera Music

  Javi Escalera Music

  Een origineel cadeau voor Uw toekomstige bruid of bruidegom; live muziek tijdens de huwelijkse plechtigheid. Voor Kerk, Stadhuis of andere officiële Huwelijks locatie. Javi zingt tijdens uw huwelijks-ceremonie 3 tot 5 liedjes voor u. Doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar, is de muziek live & puur. Hij beheerst alle passende stijlen in het Engels-, Spaans- en Nederlandstalig.Javi is ook te boeken voor live muziek tijdens uw receptie, buffet of dinner. Als Spaanse zanger/Gitarist zingt hij voor u de meest bekende Spaanstalige internationale hits, o.a. van de Gipsy Kings, Juanes en Julio Iglesias. Voor de luchtigheid combineert hij dit met Nederlands- en Engelstalige repertoire.Interactie met uw gasten vormt hierbij een essentieel onderdeel.Tevens is deze show goed in te passen voor huis- en tuinfeesten.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar zijn website.Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

  Postbus 9492
  3007 AL Rotterdam

  0624-637551
  0624-637551

  artikel:

  Een origineel cadeau voor Uw toekomstige bruid of bruidegom; live muziek tijdens de huwelijkse plechtigheid. Voor Kerk, Stadhuis of andere officiële Huwelijks locatie.Javi zingt tijdens uw huwelijks-ceremonie 3 tot 5 liedjes voor u. Doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar, is de muziek live & puur.Hij beheerst alle passende stijlen in het Engels-, Spaans- en Nederlandstalig.Javi is ook te boeken voor live muziek tijdens uw receptie, buffet of dinner. Als Spaanse zanger/Gitarist zingt hij voor u de meest bekende Spaanstalige internationale hits, o.a. van de Gipsy Kings, Juanes en Julio Iglesias. Voor de luchtigheid combineert hij dit met Nederlands- en Engelstalige repertoire.Interactie met uw gasten vormt hierbij een essentieel onderdeel.Tevens is deze show goed in te passen voor huis- en tuinfeesten.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar zijn website.Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

  keywords: Ceremonie zanger muzikant gitarist

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl

  Slechtste bruiloft dj ooit


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)