• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Sfeer En Meer Music

  Sfeer En Meer Music

  Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Relax&Swing / Classics&Hits

  't Zwaantje 11
  5056ED Berkel-Enschot

  06-14366636
  06-14366636

  artikel:

  Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Bedrijfsevenementen kleuren wij met jazz en loungeklanken. Op particuliere feesten breiden wij smaakvol ons repertoire uit. We zijn flexibel en allround. Bijzonder geschikt om sfeer te creëren met kleinere optredens in een select gezelschap. Maar we kunnen ook intimiteit brengen in grotere zalen.

  De interactie met ons publiek staat hoog in het vaandel. We improviseren erop los. Chique, modern en uniek. Wij verliezen de kwaliteit daarbij nooit uit het oog!

  keywords: Jeroen Granneman, Friso de Boer, Sfeer en Meer, piano, zang, bruiloft, receptie, borrel, pop, jazz, Sinatra, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Dee Moor

  Dee Moor

  Huwelijkszangeres Dee Moor zingt op uw bruiloft de mooiste nummers! Ook is zij in te huren op uw huwelijks receptie.

  Csardasstraat 22
  6544 RX Nijmegen

  024-3234414
  artikel:

  Zangeres Dee Moor zingt op uw huwelijksceremonie of receptie de mooiste nummers. Zij brengt dat extra tintje op uw trouwdag zodat het een dag wordt om nooit te vergeten. Met haar mooie stem heeft zij menigeen al kunnen raken! 

  Het is mogelijk met pianobegeleiding, met gitaar of met een audiotrack.

  Kijk op de website!

  keywords: zangeres, huwelijkszangeres, ceremoniezangeres, bruiloftzangeres, zang op uw bruiloft, bruiloft zang, huwelijk zangeres, ceremonie zangeres, huwelijk muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bruiloft DJ Diyo

  Bruiloft DJ Diyo

  DJ Diyo verzorgt al ruim tien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

  Baileystraat 4-i
  8013 RV Zwolle

  06-29304556

  artikel:

  Altijd een knalfeest

  DJ Diyo verzorgt al ruim tien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

  Ruime keus in muziekstijlen...Diyo is een echte muziekliefhebber. Zijn uitgebreide cd-collectie groeit nog elke week. En hij is altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk!

  ... de juiste ambiance Dankzij zijn jarenlange ervaring, weet Diyo precies hoe hij de juiste muzikale ambiance neerzet. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houdt hij rekening met de verschillende soorten gasten.   

  ... en een exclusieve drive-in show Diyo maakt gebruik van zijn eigen exclusieve drive-in show. Deze biedt standaard een professionele geluidset en verlichting en kan worden uitgebreid met een verlichte dansvloer, led dj-meubel of bellenblaasmachine. Wilt u naast een dj ook een gastmuzikant, zoals een saxofonist? Vraag DJ Diyo naar de mogelijkheden voor deze bijzondere muzikale combinatie.

  Dj Diyo maakt jouw feest bijzonder. Maak snel een afspraak!

  "DJ Diyo draagt als eerste zelfstandige dj van Nederland het keurmerk trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie!"

  keywords: bruiloft, dj, diyo, drive, in, show, djshow, zwolle, keurmerk trouwen, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  THUNK!

  THUNK! is een Nijmeegse coverband met een vijfkoppige blazerssectie en een zeer gevarieerd repertoire! 

  Kniptorstraat 19
  6533 PX Nijmegen

  06-30660695
  06-30660695

  artikel:

  THUNK! is een coverband uit Nijmegen met een gevarieerd repertoire! Van '60s soul tot '70s rock, '80s disco, '90s alternative en '00s R&B, plus alles wat daartussen, -buiten en -achter zit! Het enige criterium is dat het vette nummers moeten zijn of, als ze dat eigenlijk stiekem niet zijn, dat wij ze vet kunnen maken! THUNK! onderscheidt zich van veel andere coverbands door haar bezetting: met tien personen, waarvan vijf blazers, kunnen wij extra knallen! En natuurlijk maakt de heerlijke stem van onze zangeres het geheel helemaal af!

  keywords: coverband, bruiloftband, muziek, blazers, zangeres, jaren '60, jaren '70, jaren '80, jaren '90, jaren '00, allround, dans

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Nikita Discoshow

  Nikita Discoshow

  Al jaren een begrip op veel feesten en partijen. Met een ruime ervaring van 25 jaar heeft u met de Nikita Discoshow een goede betrouwbare partner op Disco gebied. De Nikita Discoshow maakt met al zijn ervaring, ieder feest onvergeetbaar. betrouwbare partner op Disco gebied. De Nikita Discoshow maakt met al zijn ervaring, ieder feest onvergeetbaar

  Spegelt 49
  5674 CE Nuenen

  040-2842549
  040-2842549

  artikel:

  Uw persoonlijke wensen zijn heel belangrijk in  zowel de muzikale keuze als de invulling van uw avond. Wij geven u de ruimte om het feest zo in te vullen zoals u dat graag ziet. Soms moet je je ook laten verrassen door de mensen van de Nikita Discoshow.

  Met de Nikita Discoshow in de verschillende formaten heeft u zeker iets speciaals op uw bruiloft. 

  Uw foto's

  De foto's van overdag vertonen wij heel mooi op een tweetal tv toestellen, zo kunt u nog eens terug kijken maar nog veel mooier krijgen de daggasten  een beeld van wat u overdag hebt meegemaakt, verder vertonen wij op de tv toestellen videoclips, foto,s en korte filmpjes. 

  Muziek

  Uw muzikale wensen zijn voor ons heel belangrijk, zoals u uw feest voor ogen heeft gaan wij deze uitvoeren. Muzikaal geen uitdaging te groot, wij kunnen bijna elke muziekstijl verzorgen. Wanneer u speciale wensen hebt gaan wij deze uitdaging aan.

  keywords: Muziek, DJ, Uniek, Gevoel, vertrouwen.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Babello Entertainment

  Babello Entertainment

  Bij Babello Entertainment kiest u voor een complete drive in show met ervaren DJ´s die een volle dansvloer garanderen! 

  6932ax Arnhem

  026-3119152
  artikel:

  Onze voordelen op een rij: 

  •  Geen pauzes tijdens het draaien
  •  Professioneel
  •  Ervaring
  •  Flexibel
  •  Geen reiskosten
  •  Correcte en duidelijke afspraken
  •  Altijd een vervangende DJ bij ziekte
  •  Een volle dansvloer 
  •  Verzoekjes zijn mogelijk
  •  Vele vaste klanten waaronder het Rode kruis.

   

  Wij verzorgen licht, geluid en artiesten met onze drive in show. Wij komen met professionele apparatuur, die elke keer weer wordt afgestemd op de grootte van het feest, zodat u verzekerd bent van het optimale geluidsniveau voor op uw feest locatie. Daarnaast werken wij met een diskjockey die een ruime ervaring heeft met het verzorgen van de muziek. Vooral omdat het publiek heel breed is tijdens zulke avonden. Dit vergt een stuk ervaring om de verschillende persoonlijkheden met elkaar op de dansvloer te krijgen en er een groot feest van te maken.Muziek is een grote sfeer bepaler op een feest. Slechte muziek betekend vaak een slecht feest. Het kiezen van een goede drive in show is dus iets om aandacht aan te besteden. Een professionele diskjockey voelt aan wat er gebeurt op de dansvloer en speelt daar op in. Hij speelt niet alleen zijn eigen repertoire in een vastgelegde volgorde maar hij beweegt mee met zijn publiek. Hij draait wat u wilt horen! Nederlandstalig, dance, salsa, 70’s/80’s/90’s, top 40 en nog veel meer.Voor reacties van klanten een aantal filmpjes kunt u kijken op http://www.babello.nl/?page_id=95

   

  keywords: drive in show, dj, muziek bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel West End Big Band

  West End Big Band

  de West End Big Band, a swinging experience!

  Van Dortstraat 46
  2023 JP Haarlem

  023-5255989
  06-40535099

  artikel:

  De West End Big Band is een full-size big band van achttien enthousiaste muzikanten. Wij verrassen u met spetterende swing en dansbare jazz van de groten uit de bigband geschiedenis.Maar ook voor Latijns-Amerikaanse ritmes, een enkel rock- of funknummer of zelfs een ballroomstukje schrikken wij niet terug.Onvergetelijke songs, van de roaring twenties tot de swinging sixties, worden op onnavolgbare wijze vertolkt door onze zangeres.Het geestdriftige optreden van de band is vaak met moeite in toom te houden door bandleider Ton van Overdam.De West End Big Band treedt elke laatste woensdagavond van de maand op in jazzcafé Casablanca, Zeedijk 26, Amsterdam. Aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis. Op de woensdagavond daarvoor is er een openbare repetitie (kan ook leuk zijn). U kunt ons boeken vanaf E 1.500,- (3 uur)

  keywords: bigband, jazz, swing, lindyhop,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Eagle Events

  Eagle Events is vanaf 1999 actief in artiestenboekingen, evenementen, bedrijfsfeesten en management. Wij kijken vrijblijvend of de artiest van uw keuze beschikbaar is en maken dan graag een offerte. We denken graag met U mee en staan open voor nieuwe uitdagingen.

  Postbus 3072
  5203 DB 's-Hertogenbosch

  06-55374006
  06-55374006

  artikel:

  Eagle Events is vanaf 1999 actief in artiestenboekingen, evenementen, bedrijfsfeesten en management. Wij kijken vrijblijvend of de artiest van uw keuze beschikbaar is en maken dan graag een offerte. Door samen te werken met een groot aantal collega bedrijven zijn de mogelijkheden oneindig. We denken graag met U mee en staan open voor nieuwe uitdagingen.

  keywords: artiesten, bands, dj, gastvrouw, entertainment

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek

  LedsDance - Bruiloft Muziek om Uniek en Stijlvol te Trouwen - DJ Led s Dance en Nightlife

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)