• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Allround Duo Joyride

  Allround Duo Joyride

  Allround Duo Joyride staat voor betaalbare live muziek en entertainment.

  Oranje Nassausraat 62
  1611 EC Bovenkarspel

  0228-524111
  06-22170099

  artikel:

  Met wat voor een bezetting speelt Joyride ?

  Wij zijn een allround duo met de zangeres en entertainster Marthy Karsten en de zanger/gitarist en entertainer René Bes. Door onze uitgekiende apparatuur en de door ons zelf opgenomen ondersteunende orkestbanden, krijgt u ondanks dat wij maar met twee personen optreden, toch een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

   

  Wat maakt Joyride anders dan ander duo's ?

  Wij beschikken niet alleen over twee vocalisten (een zanger en een zangeres), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve showsets. Daarnaast is onze enthousiaste uitstraling typerend. Kortom: Joyride is een bijzonder goed op elkaar ingespeeld allround duo met vele mogelijkheden, waarbij uw wensen altijd centraal staan.

   

  Wat voor repertoire speelt Joyride ?

  Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij dus middels dit systeem in onze pauzes eventueel voor u draaien.

   

  Hoe deelt Joyride de optredens in ?

  Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Joyride is een zeer flexibel allround duo en speelt altijd in op de situatie ter plekke. 

   

  Indien u de keuze maakt voor een toevoeging van één of twee van onze unieke, spetterende en interactieve showsets, dan duren deze sets ongeveer 30 minuten per set.

   

  Heeft Joyride eigen apparatuur ?

  Wij hebben een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar diverse roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Zangeres Yvon Mocking

  Zangeres Yvon Mocking

  Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem en een sprankelende uitstraling. Zij kan jullie mooiste dag aan de hand van jullie wensen muzikaal aankleden.

  Jan Haringstraat 12
  3554 XW Utrecht

  06-45774971
  06-45774971

  artikel:

  Zie ook www.zangeres-boeken.nl

  Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem en een sprankelende uitstraling. Zij kan jullie mooiste dag aan de hand van jullie wensen muzikaal aankleden.

  Akoestisch duo Pure voor een romantische huwelijksceremonie, partyband Breezin voor een knalfeest met zeer divers repertoire of een stijlvol tópfeest met de groovende band Groove Syndicate. Ook voor achtergrondmuziek op een aangenaam volume biedt zangeres Yvon de juiste band.

  Zit de perfecte band er voor u niet bij? Neem contact op met Yvon en aan de hand van uw wensen stelt zij uw eigen band samen!

  Akoestisch duo Pure

  Samen met een gitarist vormt zangeres Yvon het akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van een gitaar.

  Misschien wel het belangrijkste moment van  de trouwdag: de entree van het bruidspaar tijdens de huwelijksceremonie. Wat is er dan mooier om tijdens dit moment te genieten van een door jullie uitgekozen liedje wat live gespeeld én gezongen wordt? Na een prachtig entree volgt het JA-woord en natuurlijk... de kus! Ook dan is er niets mooiers dan dit moment te omlijsten met een romantisch of misschien wel heel vrolijk liedje. Om de ceremonie net zo mooi af te sluiten als deze gestart is, speelt Pure ook nog een liedje bij het verlaten van de ceremoniezaal. En natuurlijk kiezen jullie zelf de liedjes uit die jullie graag willen horen op de mooiste dag van jullie leven. 

  Coverband Groove Syndicate

  De coverband Groove Syndicate staat garant voor bruisende kwaliteit met een flinke dosis enthousiasme! 

  De band bestaat uit 5 professionele beroepsmuzikanten: een strakke drummer, een groovende bassist, een rockende gitarist, een funky toetsenist en een stralende zangeres. Daarnaast kunnen de drummer, de gitarist en de toetsenist ook nog eens fantastisch zingen. Het geheel kan aangevuld worden met een spetterende saxofonist die zorgt voor opzwepende solo's waarvan iedereen spontaan de dansvloer op rent. Naast jarenlang ervaring heeft Groove Syndicate vooral veel lol in muziek maken met elkaar en dat straalt van het podium af!

  Voor meer informatie en contactgegevens kunnen jullie kijken op www.zangeres-boeken.nl 

   

  keywords: muziek, ceremonie, band, live muziek, zangeres, coverband, duo

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Pianist Rob Franken

  Sfeervolle pianomuziek tijdens uw diner, receptie, bruiloft enz... door allround vakman pianist Rob Franken.

  Odinholm 44
  3124 SC Schiedam

  010-4349626
  06-25423720

  artikel:

  Pianist inhuren! Allround vakman Rob Franken verzorgd voor u op sfeervolle wijze de pianomuziek tijdens uw diner, receptie, bruiloft of ander evenement.

  keywords: Pianist, bruiloft muziek, achtergrondmuziek, sfeermuziek, pianomuziek, allround muziek, jazz pianist.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Sfeer En Meer Music

  Sfeer En Meer Music

  Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Relax&Swing / Classics&Hits

  't Zwaantje 11
  5056ED Berkel-Enschot

  06-14366636
  06-14366636

  artikel:

  Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Bedrijfsevenementen kleuren wij met jazz en loungeklanken. Op particuliere feesten breiden wij smaakvol ons repertoire uit. We zijn flexibel en allround. Bijzonder geschikt om sfeer te creëren met kleinere optredens in een select gezelschap. Maar we kunnen ook intimiteit brengen in grotere zalen.

  De interactie met ons publiek staat hoog in het vaandel. We improviseren erop los. Chique, modern en uniek. Wij verliezen de kwaliteit daarbij nooit uit het oog!

  keywords: Jeroen Granneman, Friso de Boer, Sfeer en Meer, piano, zang, bruiloft, receptie, borrel, pop, jazz, Sinatra, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer.

  Oude Boekeloseweg 9
  7553 DS Hengelo

  074-2020106
  06-42133690

  artikel:

  SKYFLY.nl verzorgt zeer sfeervolle DJ shows voor op uw huwelijk. Als het nu gaat om een ingetogen receptie of een knallend bruiloftsfeest! SKYFLY.nl werkt met sfeervolle lichtshows en allround ervaren bruiloft DJ's. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer.

  Nu ook een showroom in regio Utrecht (Duwboot 42 in Houten)

  keywords: SKYFLY, bruiloft-DJ, muziek, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Javi Escalera Music

  Javi Escalera Music

  Een origineel cadeau voor Uw toekomstige bruid of bruidegom; live muziek tijdens de huwelijkse plechtigheid. Voor Kerk, Stadhuis of andere officiële Huwelijks locatie. Javi zingt tijdens uw huwelijks-ceremonie 3 tot 5 liedjes voor u. Doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar, is de muziek live & puur. Hij beheerst alle passende stijlen in het Engels-, Spaans- en Nederlandstalig.Javi is ook te boeken voor live muziek tijdens uw receptie, buffet of dinner. Als Spaanse zanger/Gitarist zingt hij voor u de meest bekende Spaanstalige internationale hits, o.a. van de Gipsy Kings, Juanes en Julio Iglesias. Voor de luchtigheid combineert hij dit met Nederlands- en Engelstalige repertoire.Interactie met uw gasten vormt hierbij een essentieel onderdeel.Tevens is deze show goed in te passen voor huis- en tuinfeesten.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar zijn website.Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

  Postbus 9492
  3007 AL Rotterdam

  0624-637551
  0624-637551

  artikel:

  Een origineel cadeau voor Uw toekomstige bruid of bruidegom; live muziek tijdens de huwelijkse plechtigheid. Voor Kerk, Stadhuis of andere officiële Huwelijks locatie.Javi zingt tijdens uw huwelijks-ceremonie 3 tot 5 liedjes voor u. Doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar, is de muziek live & puur.Hij beheerst alle passende stijlen in het Engels-, Spaans- en Nederlandstalig.Javi is ook te boeken voor live muziek tijdens uw receptie, buffet of dinner. Als Spaanse zanger/Gitarist zingt hij voor u de meest bekende Spaanstalige internationale hits, o.a. van de Gipsy Kings, Juanes en Julio Iglesias. Voor de luchtigheid combineert hij dit met Nederlands- en Engelstalige repertoire.Interactie met uw gasten vormt hierbij een essentieel onderdeel.Tevens is deze show goed in te passen voor huis- en tuinfeesten.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar zijn website.Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

  keywords: Ceremonie zanger muzikant gitarist

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl

  Duo akoestische muziek, artiesten voor ceremonie, receptie, diner dansant, feest, bruiloft, intiem


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)