• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Op Weddingpages verzamelden de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Dennis de Bruijn Music

  Dennis de Bruijn Music

  Pianist tijdens jullie bruiloft!  Muziek geeft een bruiloft een extra dimensie. Met plezier en enthousiasme verzorgt Dennis als bruiloft pianist de live-muziek tijdens het burgerlijk huwelijk, de kerkdienst, de receptie, het diner en het feest

  Oranje Nassaustraat 39
  3405XJ Benschop

  06-23920496
  06-23920496

  artikel:

  Pianist op jullie bruiloft bruiloft

  Jullie trouwdag moet natuurlijk een geweldig mooie dag zijn, een onvergetelijke herinnering voor de rest van je leven.

  Live muziek op elk moment

  Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, diner, receptie en feest moeten tot in de puntjes goed geregeld zijn zodat jullie volop van deze speciale dag kunnen genieten. Bij al deze onderdelen kan het van grote meerwaarde zijn om dit mede in te vullen met live muziek.

  Jullie persoonlijke muziek keuze

  Tijdens jullie bruiloft zijn er tal van bijzondere momenten waarbij muziek een toegevoegde waarde heeft. Zoals bij binnenkomst in het stadhuis, het wisselen van de trouwringen en de openingsdans van de feestavond. Dennis de Bruijn is een veelzijdige bruiloft pianist met een groot repertoire. Hij kan aan vrijwel al jullie muzikale wensen voldoen om het precies die sfeer te geven die jullie graag willen hebben.

  Van pianist tot complete band

  Voor alle onderdelen geldt dat er desgewenst een zanger, zangeres, solo instrument of zelfs een band kan worden inschakelt. Zo kan alles worden gedaan om uw plaatje helemaal compleet te maken. Met enthousiasme en professionaliteit komt Dennis ook jullie bruiloft van muziek voorzien, om zo jullie mooie dag nog mooier te maken!

  keywords: muziek,piano,pianist,orgel,organist,diner,receptie,trouwdienst,pianist bruiloft,muziek bruiloft,piano bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel LOVE AND MARRIAGE PARTY-DISCOSHOW

  LOVE AND MARRIAGE PARTY-DISCOSHOW

  Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. 

  Dr Akkermansstraat 31
  5151 AT Drunen

  06-36319786
  06-36319786

  artikel:

  Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. Met meer dan 15 jaar ervaring willen we ook jullie feest tot FEEST verheffen. Samen met jullie gasten gaan we er graag een geweldig trouwfeest van maken!  Of jullie nu houden van een traditioneel feest of een meer moderne uitvoering.Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze Love and Marriage Partyshow; een discoshow met meer sfeer en extra's.  Speciaal ontwikkeld voor ook jullie speciale dag.  Vraag er gerust naar !!  In goed overleg met jullie maken we verder een soort muziekvoorselectie. Je kunt hierbij denken aan: de jaren 80 en 90, eigentijdse top-40 muziek, nederlandtalige muziek, foute disco, rock ballads of een mix hiervan. Onze Allround DJ zorgt voor ieder wat wils. ​Met een zeer uitgebreide collectie titels kunnen jullie gasten voor- en gedurende het feest verzoekjes indienen en kunnen wij het iedereen daardoor naar de zin maken. ​ Wij zouden er in ieder geval bijzonder trots op zijn om jullie huwelijksfeest muzikaal te mogen omlijsten. Neem contact met ons op wanneer jullie je feest aan het voorbereiden zijn voor wat betreft een prijsindicatie, muziek, licht en beschikbare data. ​ We zijn bereikbaar via 06-36319786 of mail naar [email protected]

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel PGK Events

  PGK Events

  Kwalitetsburea voor de artiest, de muzikant ,de sfeer, de juiste techniek en al die andere gevoels en feestelijk zaken die op zo'n belangrijk feest niet fout mogen gaan.

  9731KC Groningen

  050-5490913
  artikel: Evenementenbureau en Artiestenbureau PGK Events

  PGK Events is het aangewezen boekingsburo voor een bedrijfsfeest of huwelijksfeest waar u echt alle artiesten kunt boeken die passen bij uw feest of evenement. Ons artiestenburo is toonaangevend op gebied van Livemuziek dus wilt u bands boeken, een live band, coverband, feestband of leuke onbekende bandjes? Dat kan. Wij vertegenwoordigen professionele zangers en zangeressen. Dus wilt u een zanger boeken, zangeres boeken en misschien ook de bijbehorende pianist boeken? U zult ze allemaal op deze site vinden! Gaat u een huwelijksfeest of een ander feest organiseren? Bij ons boekt u de ideale bruiloft band of bruiloft DJ! Een DJ huren zoals de party DJ of een andere DJ boeken kan bij ons natuurlijk ook!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Zangeres Irene de Raadt, sopraan

  Irene de Raadt is een internationaal actieve zangeres. Zij zingt zowel prachtig klassiek als pop tijdens de huwelijksceremonie als sfeervolle jazz met pianist tijdens uw huwelijksdiner. Zij zong al eerder met Andrea Bocelli.

  De Surmontstraat 72
  1181 RZ Amstelveen

  06-44694953

  artikel:

  Irene de Raadt volgde zowel een klassieke zangopleiding als een opleiding in de pop/jazz. Zij treedt op met pianist Dirk Balthaus en het Belgische orkest Heverband Philharmonic. Maar ook aan uw huwelijk kan zij voor een zeer billijke gage met haar stem een prachtige bijdrage leveren. Irene is zeer veelzijdig en zingt prachtig klassiek voor tijdens bij voorbeeld de Maria-groet in de kerk, maar ook kent zij vele popballads. Tijdens uw diner verrast zij uw gasten met een zeer sfeervol repertoire met pianist.

  Bruidsparen zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  keywords: zangeres,sopraan,muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Water2Wine.nl

  Water2Wine.nl

  Water2Wine heeft zich gespecialiseerd in muziek op bruiloften. Vaak is dat op een feestavond, maar het kan ook zijn tijdens de ceremonie of in het gemeentehuis,   

  Tivolistraat 29
  2513GZ Den Haag

  06-45025593

  artikel:

  Water2Wine is een groep professionele, enthousiaste muzikanten en artiesten die als doel heeft om op bruiloften mensen te raken met muziek en dans. Zowel muziek als dans zijn een manier waarop mensen met hun hele lijf uitdrukking geven aan hun emoties.

  Een bruiloft is bij uitstek de plek om feest te vieren, vanwege de liefde tussen twee mensen. Het is een plek om als familie en vrienden stil te staan bij het verbond tussen twee mensen. Het is een plek voor grappige anekdotes en sterke verhalen.

  Het is ook een moment waarop herinneringen naar boven komen aan andere dierbaren, aan verloren geliefden. Een gelegenheid voor het vieren van verlies.

  Water2Wine is bruisend, spetterend en swingend en nodigt uit om (mee) te zingen en te dansen. Daarnaast is er ruimte voor ingetogen momenten, voor een liedje dat je tot nadenken stemt, voor reflectie.

  Momenteel is een zestal artiesten betrokken bij Water2Wine.

  keywords: Bruifloft, band, bruiloftband, live muziek, saxofoon, piano, drum, keyboard

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Paul Remon

  Ben u op zoek naar kwalitatief goede live-muziek? Dan bent u bij Paul Remon aan het juiste adres. Paul Remon is gespecialiseerd in het optreden tijdens bruiloften en weet op uw feest altijd de juiste toon te zetten.

  De Ketting 10 A
  5261 LJ VUGHT

  073-6843259
  06-53286540

  artikel:

  Ben u op zoek naar kwalitatief goede live-muziek? Dan bent u bij Paul Remon aan het juiste adres. Paul Remon is gespecialiseerd in het optreden tijdens bruiloften en weet op uw feest altijd de juiste toon te zetten. Zijn repertoire bestaat uit muziek uit de jaren 60 tot en met de huidige tophits.

  Verder kunt u het optreden uitbreiden met de nu al legendarische lichtshow van Paul Remon. Dit uniek showconcept maakt uw bruiloft een waar spectakel.

  keywords: live,muziek,zanger,optreden

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  BSS Events

  BSS Events - DEEJAYS | GELUID | LICHT | VIDEO BSS Events levert al meer dan 40 jaar deejays aan Bruiloften en andere evenementen.

  Thoornpolder 54
  2134 WN Hoofddorp

  023-5641790
  06-53247168

  artikel: Wie draait er op jouw bruiloft? 

  Het zoeken naar een goeie deejay voor jullie bruiloft is eigenlijk zoeken naar een naald in een hooiberg. Tegenwoordig zijn er duizenden Deejays te boeken, die allemaal graag op jullie bruiloft willen draaien.

  Ervaring

  BSS Events levert uitsluitend Deejays met ruime ervaring. De Deejay kan hierdoor alle aanwezige generaties perfect aanvoelen. Het moet natuurlijk ook een feest worden voor jullie ouders (en ooms en tantes). Naast het feit dat onze deejays ruime ervaring hebben, leggen wij elke bruiloft schriftelijk vast d.m.v. een contract. Dit biedt jullie zekerheidvoor de feestavond.

  Goeie afspraken

  Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur.  Dit is voor ons een must. Het geluid moet perfect zijn en de lichtshow spetterend, maar deze mag niet storend zijn. Graag overleggen we met jullie over de exacte invulling van de apparatuur. Dit komt ook ter sprake op deafspraak vooraf. Hier nemen we jullie muziekwensen door, kijken wanneer er het beste opgebouwd kan worden en bespreken alle andere belangrijke dingen.

  Keuze

  Jullie kunnen kiezen uit 3 standaard Shows met een vaste prijs. PARTY SHOW kost voor een hele avond € 495,00 (incl. BTW), PARTY SHOW DeLuxe kost voor een hele avond € 695,00 (incl. BTW) en PARTY SHOW DeLuxe XXL kost € 995,00 (incl. BTW). Hierbij zitten de evt. extra vervoerskosten niet inbegrepen.

  Naast deze 3 Shows kunnen jullie ook kiezen voor een op maat gemaakte Show. Hier kunnen jullie denken aan een unieke lichtshow, geheel aangepast aan de locatie. Ook is het mogelijk om jullie bruiloft nog specialer te maken door het kiezen van b.v. een verlichte dansvloer, confetti bij de openingsdans, lasershow bij afscheid, een saxofonist / zanger / zangeres, etc… Graag denken wij met jullie mee over de invulling van het feest.

  keywords: DJ, Deejay, Bruiloftdj, bruiloftdeejay, disco,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Duo akoestische muziek, artiesten voor ceremonie, receptie, diner dansant, feest, bruiloft, intiem

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)