• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Soundstar Drive In Show

  Soundstar Drive In Show

  Een onvergetelijk feest geven?Dat is waar we samen aan bouwen!Soundstar Drive In Show, voor de gezelligste Feesten!

  Paradijslaan 9
  5581 WB Waalre

  06-28614131

  artikel:

  Een onvergetelijk feest geven?

  Dat is waar we samen aan bouwen!

  Met Soundstar Drive In Show haalt u een professionele feestmaker in huis, die groot belang hecht aan kwaliteit, service en betaalbaarheid.

  Het organiseren van een evenement, bestaat uit meer dan gasten uitnodigen, goede catering en de juiste DJ en apparatuur.

  Om die reden vinden wij het belangrijk om al uw wensen in een persoonlijk gesprek met u door te nemen en een sparringpartner voor u te zijn.

  Met deze aanpak en het bieden van maatwerk kan het evenement tot een daverend succes worden gebracht.

  Of u nu denkt aan een klein intiem feestje of een zeer uitgebreid concept met trussen, movingheads, span / plasmaschermen, verlichte dansvloeren of andere eigentijdse lichteffecten.

  Laat ons bedrijf u verrassen wat er mogelijk is, tegen concurrerende prijzen, voor ieder budget.Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan om uw wensen door te nemen, zodat wij U een passende offerte kunnen sturen.

  keywords: DJ, Drive In Show, Bruiloft, Gezellig, Evenement,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  BASS Licht & Geluid

  BASS Licht & Geluid levert licht, geluid en video voor allerlei soorten feesten en evenementen, varierend van huiskamerfeestje tot festival.Tevens hebben wij goede contacten met een aantal knallende coverbands die elke trouwerij onvergetelijk zullen maken.

  3972 XH Driebergen

  06-36260306

  artikel:

  BASS Licht & Geluid levert licht, geluid en video voor allerlei soorten feesten en evenementen, varierend van huiskamerfeestje tot festival.Tevens hebben wij goede contacten met een aantal knallende coverbands die elke trouwerij onvergetelijk zullen maken.

  keywords: Geluid, licht, video, bands

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Big Mouse Productions

  Huwelijksfeest met DJTrouwplannen? Gefeliciteerd! Uiteraard kan een huwelijksfeest niet ontbreken. Een perfect en betaalbaar huwelijksfeest met licht, geluid en een van onze artiesten stel je bij ons eenvoudig samen. Ja, ik wil!

  Dunantstraat 126
  2851CB Haastrecht

  0619474433

  artikel:

  Huwelijksfeest met DJ

   

  Trouwplannen? Gefeliciteerd! Uiteraard kan een huwelijksfeest niet ontbreken. Een perfect en betaalbaar huwelijksfeest met licht, geluid en een van onze artiesten stel je bij ons eenvoudig samen. Ja, ik wil!

  Persoonlijke wensen

   

  Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. Big Mouse Productions zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.

  Talentvolle en ervaren DJ's

   

  Big Mouse Productions beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

  Contact opnemen of zelf aan de slag!

   

  Willen jullie graag meer informatie? Neem dan direct vrijblijven contact met ons op. Uiteraard kunnen jullie ook meteen aan de slag op onze website en zelf alvast een feest samenstellen. Bovendien krijgen jullie dan direct een prijsindicatie!

  keywords: Bruiloft DJ, Huwelijksfeest, DJ

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Plus2db

  Bij Plus2db kunt u terecht voor het boeken van allerhande entertainment zoals bands, zangers, zangeressen maar ook voor bijvoorbeeld een goochelaar of look-a-like voor uw bruiloft.

  Zuivelweg 3
  8536 VK Oosterzee

  084-0038220
  artikel:

  Bij Plus2db kunt u terecht voor het boeken van allerhande entertainment zoals bands, zangers, zangeressen maar ook voor bijvoorbeeld een goochelaar of look-a-like voor uw bruiloft.

  Wij zijn onafhankelijk en kunnen daarom altijd de beste prijs aanbieden. Uw boekingen worden gedaan bij erkende en professionele boekingskantoren.

  Plus2db kan u eveneens alle zorgen uit handen nemen. Zo kunt u ons alle aspecten welke onderdeel uitmaken van uw trouwdag laten regelen. Denk hierbij aan: Trouwauto's, Entertainment, Catering, Aankleding enzevoort enzevoort.

  keywords: bands,entertainment,drivein,disco,artiesten,licht,geluid,friesland,bruiloft,trouwerij

  Profiel Bezoek website

  foto profiel West End Big Band

  West End Big Band

  de West End Big Band, a swinging experience!

  Van Dortstraat 46
  2023 JP Haarlem

  023-5255989
  06-40535099

  artikel:

  De West End Big Band is een full-size big band van achttien enthousiaste muzikanten. Wij verrassen u met spetterende swing en dansbare jazz van de groten uit de bigband geschiedenis.Maar ook voor Latijns-Amerikaanse ritmes, een enkel rock- of funknummer of zelfs een ballroomstukje schrikken wij niet terug.Onvergetelijke songs, van de roaring twenties tot de swinging sixties, worden op onnavolgbare wijze vertolkt door onze zangeres.Het geestdriftige optreden van de band is vaak met moeite in toom te houden door bandleider Ton van Overdam.De West End Big Band treedt elke laatste woensdagavond van de maand op in jazzcafé Casablanca, Zeedijk 26, Amsterdam. Aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis. Op de woensdagavond daarvoor is er een openbare repetitie (kan ook leuk zijn). U kunt ons boeken vanaf E 1.500,- (3 uur)

  keywords: bigband, jazz, swing, lindyhop,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  HRSound

  De best beoordeelde bruiloft drive in show op marktplaats

  Elderingweg 2
  7481 tj Haaksbergen

  31629584282
  31629584282

  artikel:

  HRSound heeft dankzij haar jarenlange ervaring met bruiloften een speciale bruiloftcombinatie samengesteld voor u! Deze combinatie is geschikt voor de meeste bruiloftsfeesten (100-300 gasten). Wij zorgen hierbij voor een betrokken DJ en een perfect samengestelde licht- en geluidsset. Zo zorgen wij ervoor dat uw bruiloft er één wordt om nooit meer te vergeten!

  keywords: dj, drive in show,leukste feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Wild Pianos pianoshow

  Wild Pianos pianoshow

  De Wild Pianoz - Exclusieve dueling pianoshowNeem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianoz". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

  4706 GJ Roosendaal

  0165-533200
  artikel:

  De Wild Pianoz dueling pianoshow.

  Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianoz". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

  De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf.

  Deze pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, ... mits er door het publiek meegezongen wordt!  Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

  Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van deze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, ... als het publiek maar meezingt en danst!

  Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

  "Wild" omdat er het wel eens lekker wild aan toe kan gaan!

  "PianoZ" om te laten zien dat wij ook in loungesfeer kunnen blijven.

  keywords: pianoshow,entertainment,muziek,uniek,exclusief,crazy pianos

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Experience Drive-in Show

  Experience Drive-in Show

  De leukste en meest betaalbare Drive-in Show uit Noord-Nederland! Ons is niks te gek, u vraagt, wij draaien! Verzoeknummers van uw gasten op de avond, stukjes van familie, en gewoon de muziekdi jullie leuk vinden: Wij knutselen alles aan elkaar vast!

  tsjillen 26
  9047 KE Minnertsga

  0518-850122
  06-41539404

  artikel:

  Jullie staan op het punt om beslissingen te nemen over de belangrijkste dag van jullie leven.Natuurlijk willen jullie deze dag spetterend afsluiten,  met een groots feest voor familie, vrienden, collega’s  en goede kenissen.

  Hiervoor zijn jullie bij ons precies aan het juiste adres! Al sinds 2003 zijn wij te vinden op diverse bruiloften door heel Nederland. De ervaring die we daar hebben opgedaan willen wij graag delen met jullie en alle aanwezige gasten.

  Want wat is er nou mooier, dan op jullie dag helemaal uit je dak te gaan, op de muziek die jullie leuk vinden.

  Jullie zijn helemaal vrij om aan te geven  wat jullie graag willen horen. Het is tenslotte toch  jullie avond?!Wij staan open voor allerlei ideeën, het kan ons  niet gek genoeg!Als we met ons allen maar 1 ding in het achterhoofd houden; Het moet een grandioos feest worden!

  keywords: bruiloft dj, muziek bruiloft, trouwfeest, trouwfeest muziek, openingsdans, dj. drive-in show

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek

  Duo akoestische muziek, artiesten voor ceremonie, receptie, diner dansant, feest, bruiloft, intiem


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)