• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Theaterobers

  Theaterobers

  Verrassend, zingend, swingend maar vooral onvergetelijk: dat zijn de Theaterobers!!

  Pyrmontstraat 10
  7513 BP Enschede

  06-23133101
  06-23133101

  artikel:

  Zingende obers, verrassende obers, foute obers, thuisobers, showobers, typetjes, en acteurs. Verrassend, zingend, swingend maar vooral onvergetelijk: dat zijn de Theaterobers!! Geef uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, opening of lustrum eens een totaal andere invulling. U en uw gasten zullen versteld staan van het veelzijdige aanbod van theaterobers!

  keywords: zingende obers, verrassende obers, theaterobers, entertainment, swingend, verrassend,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel West End Big Band

  West End Big Band

  de West End Big Band, a swinging experience!

  Van Dortstraat 46
  2023 JP Haarlem

  023-5255989
  06-40535099

  artikel:

  De West End Big Band is een full-size big band van achttien enthousiaste muzikanten. Wij verrassen u met spetterende swing en dansbare jazz van de groten uit de bigband geschiedenis.Maar ook voor Latijns-Amerikaanse ritmes, een enkel rock- of funknummer of zelfs een ballroomstukje schrikken wij niet terug.Onvergetelijke songs, van de roaring twenties tot de swinging sixties, worden op onnavolgbare wijze vertolkt door onze zangeres.Het geestdriftige optreden van de band is vaak met moeite in toom te houden door bandleider Ton van Overdam.De West End Big Band treedt elke laatste woensdagavond van de maand op in jazzcafé Casablanca, Zeedijk 26, Amsterdam. Aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis. Op de woensdagavond daarvoor is er een openbare repetitie (kan ook leuk zijn). U kunt ons boeken vanaf E 1.500,- (3 uur)

  keywords: bigband, jazz, swing, lindyhop,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Singer in Suit

  Singer in Suit is niet alleen dj, maar ook professioneel zanger. Een zeer populaire combinatie voor bruiloften.

  Schijndel

  artikel:

  Singer in Suit is zanger en dj, beschikbaar voor bruiloften in heel Nederland. Voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

  Een opvallende combinatie in een exclusieve act. Stijlvol aangekleed en inclusief professionele apparatuur.

  keywords: dj bruiloft brabant, bruiloft dj brabant, zanger bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Reflex Drive-in en discoshows - Dj's

  Reflex Drive-in en discoshows - Dj's

  Een keer stevig feesten? Geen probleem! Een onvergetelijke avond? Daar doen we het voor! 80% van onze boekingen zijn trouwfeesten, daardoor zijn we met recht de bruiloftsspecialist Laat onze reviews op internet u overtuigen!

  5652SG Eindhoven

  040-7113055
  artikel:

  De Reflex drive-in shows zijn de beste keus voor iedere gelegenheid waarbij het gezellig moet worden.

  Of het nu gaat om een sprookjesachtig bruiloftsfeest, een eenvoudige netwerkborrel of een feest of evenement waarbij het dak eraf moet, door onze jarenlange ervaring leidt iedere boeking tot een succes.

  Door de fraaie aankleding wordt elke feestzaal een plaatje en de ervaren djs en verrassende lichtshow zet iedereen aan tot swingen.

  Een keer stevig feesten? Geen probleem!Een onvergetelijke avond? Daar doen we het voor!

  keywords: dj, muziek, trouwfeest, huwelijksfeest, drive-in, discoshow, licht, geluid, entertainment

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  AZ Boekingen

  Voor al uw muziek en entertainment!

  Kon Julianastraat 126
  7415 GN Deventer

  0570-545967
  artikel:

  Het vinden van de juiste artiest bij het juiste feest is een kunst. Het is niet zo maar even een artiest boeken en klaar is kees. Een artiest moet bij uw gelegenheid passen, maar ook zeker bij uw gasten. Daardoor kunt u beter uw artiesten boeken via een boekingskantoor.Wij nemen u alles uit handen. Het enige dat u nog hoeft te doen is te genieten van een spetterend optreden !

  Bij AZ-Boekingen heeft u keus uit velen soorten entertainment. Zo hebben wij zangers,zangeressen,bands,achtergrondmuziek, Afrikaanse muziek, dj's, kindershows en nog veel meer ! 

  keywords: Muziek,Entertainment,Dj

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Dellenoy Entertainment

  Dellenoy Entertainment

  Entertainment voor uw bruiloft. Wij bieden een exclusieve Wild-Pianoz pianoshow. Duo de Dellenoy Brothers, geschikt voor elke bruiloft of de one-man-band Andy Dellenoy voor de kleinere budgetten.

  4706 GJ Roosendaal

  0165-533200
  artikel:

  De Wild Pianoz - Exclusieve dueling pianoshowNeem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianoz". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

  Duo de Dellenoy Brothers

  Andy en Berry Dellenoy, beter bekend als "De Dellenoy Brothers" zijn echte zangers/entertainers in hart en nieren.De broers kennen elkaar door en door, hun muziek delen ze al vanaf hun jonge jaren, en zij weten elkaar perfect aan te vullen en elkaar te versterken in de muzikale kwaliteiten die ze beide bezitten.Een ongekende show, met live bespeelde instrumenten. Deze twee zeer begaafde zangers/toetsenisten kunnen de hele tent op z’n kop zetten. Maar ook zijn ze uitstekend op hun plaats op de plaatsen waar meer stijl verwacht wordt en het publiek lekker wil dansen. Ze zijn zeer geschikt voor bruiloften. Door hun gevoel voor entertainment, hun virtuoze spel, hun zangkwaliteiten en hun acts is dit duo ongekend!Doordat zij hun instrumenten nog steeds 'echt' bespelen kunnen zij direct inspelen op de wensen en verzoekjes van het publiek. Het is echt: "U vraagt, wij draaien" waardoor hetzelfde effect bereikt wordt als het beroemde duelling-piano's concept, ... maar dan op keyboards. Men roept een verzoek, het duo speelt het direct. Het duo hoort iemand iets zingen in de zaal, zij spelen direct mee! Hierdoor is er een perfecte interactie tussen het publiek en de artiesten mogelijk.

   

  One man band - Andy Dellenoy

  Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan.  Veel orkesten kunnen qua entertainment met meerdere personen niet brengen, wat Andy alleen wèl kan!  Dit is een ongekende show, een zeer begaafde entertainer/zanger/toetsenist die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend!

  keywords: band,entertainment,muziek,live,pianoshow,orkest,zanger

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  17 Sounds - Bruiloft DJ

  Op zoek naar een professionele allround bruiloft DJ? Zoek niet verder! Wij bieden frisse en vlotte DJ's in combinatie met unieke shows. Daarnaast bieden wij ook diverse extra's aan, zoals een dj met saxofonist! De beste kwaliteit DJ shows!

  Molendijk 103a
  7466 PD Zuna

  06-10156678

  artikel:

  Van harte gefeliciteerd met het feit dat jullie gaan trouwen!

  Wanneer jullie op zoek zijn naar een professionele allround bruilot DJ zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Zo weten wij precies wat jullie wensen zijn en zo weten jullie ook helemaal wat jullie kunnen verwachten. Natuurlijk moet er ook ingespeeld worden op jullie vrienden en familie, daarom zijn wij allround bruiloft DJ's en kunnen we met iedere muziekwens uit de voeten! 

  Persoonlijk contact met de DJ

  Bij ons hebben jullie altijd direct persoonlijk contact met de DJ. Jullie weten wie er op jullie bruiloft draaien zal!

  Exclusieve shows & demodagen

  Bij ons boeken jullie een allroun DJ in combinatie met een exclusieve show. Wij bieden meerdere shows aan waartussen jullie kunnen kiezen. Bezoek bijvoorbeeld eens een demodag. Tijdens een demodag kunnen jullie aangeven wat de wensen zijn en kunnen jullie direct een oog werpen op onze shows!

  Bezoek onze website

  Voor meer informatie, bezoek onze website: http://www.17sounds.nl/bruiloft-dj

  keywords: Bruiloft, DJ, Drive, in

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  BASS Licht & Geluid

  BASS Licht & Geluid levert licht, geluid en video voor allerlei soorten feesten en evenementen, varierend van huiskamerfeestje tot festival.Tevens hebben wij goede contacten met een aantal knallende coverbands die elke trouwerij onvergetelijk zullen maken.

  3972 XH Driebergen

  06-36260306

  artikel:

  BASS Licht & Geluid levert licht, geluid en video voor allerlei soorten feesten en evenementen, varierend van huiskamerfeestje tot festival.Tevens hebben wij goede contacten met een aantal knallende coverbands die elke trouwerij onvergetelijk zullen maken.

  keywords: Geluid, licht, video, bands

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)