• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Musical on Demand

  Musical on Demand

  Musical on Demand produceert musicalconcerten in welke vorm dan ook. Van een intiem moment bij een huwelijksvoltrekking tot een totaal verzorgd avondvullend programma met koor en orkest.

  1e Nieuwstraat 25
  1211 JN Hilversum

  06-49386736

  artikel:

  - Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent - Victor Hugo

  Zelfs een stilte schreeuwt soms om muziek. Wat is er nu mooier dan deze behoefte op uw speciale gelegenheid te laten invullen door de professionele artiesten van Musical on Demand? Deel uw ideeën vooral met ons, wij denken graag met u mee!

  Bruiloften

  Ja, Musical on Demand wil uw bruiloft nóg onvergetelijker maken! De mooiste dag van uw leven moet perfect zijn en daar komt veel bij kijken: de gasten, locaties, de ringen, de trouwambtenaar, het feest, de catering. Maar heeft u ook gedacht aan live-muziek tijdens de ceremonie of in de kerk? Musical on Demand regelt alles wat nodig is om uw bruiloft de perfecte, muzikale finishing touch te geven: de artiesten, begeleiding en eventueel ook geluidstechniek. Wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige One Hand One Heart, uit de WestSideStory vlak na het Ja-woord? Luister hiernaast naar Tony Neef en Eline Schmidt die dit prachtige stuk al eens zongen tijdens het premièreconcert op 22 oktober.

  Uw eigen nummer

  Is er geen bestaande muziek of tekst die passend genoeg is bij uw bruiloft, dan is het uiteraard mogelijk om dit te laten schrijven. Voor alle bovenstaande gelegenheden vindt Musical on Demand professionele componisten en tekstschrijvers die dit voor u kunnen verzorgen.

  keywords: Musical, muziek, sterren, talent

  Profiel Bezoek website

  foto profiel LOVE AND MARRIAGE PARTY-DISCOSHOW

  LOVE AND MARRIAGE PARTY-DISCOSHOW

  Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. 

  Dr Akkermansstraat 31
  5151 AT Drunen

  06-36319786
  06-36319786

  artikel:

  Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. Met meer dan 15 jaar ervaring willen we ook jullie feest tot FEEST verheffen. Samen met jullie gasten gaan we er graag een geweldig trouwfeest van maken!  Of jullie nu houden van een traditioneel feest of een meer moderne uitvoering.Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze Love and Marriage Partyshow; een discoshow met meer sfeer en extra's.  Speciaal ontwikkeld voor ook jullie speciale dag.  Vraag er gerust naar !!  In goed overleg met jullie maken we verder een soort muziekvoorselectie. Je kunt hierbij denken aan: de jaren 80 en 90, eigentijdse top-40 muziek, nederlandtalige muziek, foute disco, rock ballads of een mix hiervan. Onze Allround DJ zorgt voor ieder wat wils. ​Met een zeer uitgebreide collectie titels kunnen jullie gasten voor- en gedurende het feest verzoekjes indienen en kunnen wij het iedereen daardoor naar de zin maken. ​ Wij zouden er in ieder geval bijzonder trots op zijn om jullie huwelijksfeest muzikaal te mogen omlijsten. Neem contact met ons op wanneer jullie je feest aan het voorbereiden zijn voor wat betreft een prijsindicatie, muziek, licht en beschikbare data. ​ We zijn bereikbaar via 06-36319786 of mail naar party-discoshow@home.nl

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel NWP Pro Audio

  NWP Pro Audio

  Verhuur exclusieve dj booths, wit, zwart, leer, LED. Verhuur en verzorging licht - geluid - video.

  Vechtstraat 8
  5347 KP Oss

  0412-630682
  06-25467103

  artikel:

  Verhuur exclusieve dj booths, wit, zwart, leer, LED. Verhuur en verzorging licht - geluid - video.

  keywords: Dj booth, wit, zwart, led, exclusief.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Kings of Keys Coverband

  Professionele allround coverband voor elk (bedrijfs-) feest of receptie, concert of huwelijk!!! 

  W.M. Dudokstraat 78
  1567 GS Assendelft

  06-44644466

  artikel:

  Heeft u een spetterende allroundband nodig voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, sportclub of café? Dan is Allroundband Kingsofkeys wellicht een goede keuze! Onze samenstelling: 2 pianisten met 3 zang en drums. Met deze formatie maken we van elk huwelijk of bedrijfsfeest, concert of receptie een mooi feest waar u nog vaak aan zal terugdenken.

  keywords: coverband, live muziek, bruiloftband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Holding de Riddim Entertainment

  Holding de Riddim Entertainment

  Natuurlijk draaien we jouw favoriete muziek, maar onvergetelijk wordt je feest pas, doordat onze DJ tevens zanger is! Hij brengt liedjes van Guus Meeuwis, Marco Borsato, Volumia, Dire Straits, Pink Floyd, Frank Sinatra, Elvis Presley, James Blunt en vele anderen. Door deze diversiteit zijn wij erg geliefd op bruiloften, jubilea, straat- en bedrijfs-feesten.

  3401 LX IJsselstein

  030-7851211
  06-14390064

  artikel:

  Muzikaal amusement voor feest of evenement? Als geen ander weten wij jou en je gasten te vermaken met een gezellige disco drive in show, live zang optreden of een te gekke Karaoke Show!

  Natuurlijk draaien we jouw favoriete muziek, maar onvergetelijk wordt je feest pas, doordat onze DJ tevens zanger is! Hij brengt liedjes van Guus Meeuwis, Marco Borsato, Volumia, Dire Straits, Pink Floyd, Frank Sinatra, Elvis Presley, James Blunt en vele anderen. Door deze diversiteit zijn wij erg geliefd op bruiloften, jubilea, straat- en bedrijfs-feesten. 

  Wij waren al bij vele evenementen in de regio Utrecht te zien en te horen, waarvan een aantal voorbeelden te vinden is op onze referentie pagina. Ook kun je op onze foto pagina sfeerbeelden terugvinden van de diverse optredens.

  Kijk eens rond op onze website, en neem dan snel contact met ons op!

  keywords: muziek,dj,zang,zanger,entertainment,karaoke,geluid,licht

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer.

  Oude Boekeloseweg 9
  7553 DS Hengelo

  074-2020106
  06-42133690

  artikel:

  SKYFLY.nl verzorgt zeer sfeervolle DJ shows voor op uw huwelijk. Als het nu gaat om een ingetogen receptie of een knallend bruiloftsfeest! SKYFLY.nl werkt met sfeervolle lichtshows en allround ervaren bruiloft DJ's. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer.

  Nu ook een showroom in regio Utrecht (Duwboot 42 in Houten)

  keywords: SKYFLY, bruiloft-DJ, muziek, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Party Pianoshow

  Party Pianoshow

  De leukste en betaalbaarste pianoshow van Nederland. Meezingen, meedansen, verzoekjes aanvragen...Alles kan !!

  Cremerstraat 9
  6301 GD Valkenburg

  043-6010345
  06-21255837

  artikel:

  MEEZINGEN - MEEDANSEN - VERZOEKJES INDIENEN - 100 % FEEST - UITBREIDBAAR MET EXTRA ACTS Dit moet u gezien en gehoord hebben. Nick's Piano Party !  Hét alternatief voor een volledige coverband, duelling piano’s, bandzanger, drive in show etc. maar dan stukken voordeliger ! NU VOOR 895.00 * incl reiskosten door HEEL Nederland en Belgie. Nick's Piano party show is een unieke pianoshow gebracht door podiumbeest mega-zanger en stemmenimitator Nick Jefferson. Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar Nick gaat nog een stapje verder. Ten eerste de zanger/pianist Nick Jefferson zelf. Deze weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer ! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij. Het repertoire van Nick is bijna onbeperkt. Van the early 50’s tot 2012. Nick treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties.

  Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen. Een geavanceerd systeem zorgt ervoor dat de muziek en tekst gelijk lopen.

  Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers. De speeltijd is 4 x 45 minuten in 4 uur. In de pauzes draait passende muziek door via onze geluidsinstallatie.

  Een feestelijke avond met de meest uiteenlopende muziek en de hoogste gezelligheidsgraad.

  De Piano Party Show  kan worden ingezet op alle gelegenheden en locaties zoals vakbeurzen, bedrijfsevenementen, casino’s, tuinfeestjes, bruiloften, diverse Horeca-gelegenheden, varende feestjes. Vrijwel overal kan deze piano staan. De piano is inklapbaar voor vervoer tot een pakket van 1.20 x 1.20 en is uitgeklapt 160 cm x 125 cm.

  Kijk op www.partypianoshow.nl voor de extra mogelijkheden !!

  keywords: piano, pianosow, zanger, feestband,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Feestmuziek.nu

  Professionele DJ, Drive-in Show DJ en allround DJ voor diverse feesten. Dat is Feestmuziek.nu, met verschillende DJ's en een ruime ervaring zorgen we er voor dat uw bruiloft tot een geweldig succes wordt. Bent u dus op zoek naar een bruiloft DJ? Dan staat Feestmuziek.nu voor u klaar.

  Hofstedestraat 41
  1333TC Almere

  06-48185864
  06-48185864

  artikel:

  Stapt u op korte termijn in het huwelijksbootje? Super leuk! Dan staat er een geweldige dag op u te wachten, een dag waar alles tip top geregeld moet zijn. Wij van Feestmuziek.nu kunnen je daarbij een handje helpen, met onze ervaren bruiloft DJ's hebben we al diverse situaties meegemaakt. Voor jou is het geen dagelijkse kost, dus daarom helpen we je graag bij het selecteren van de juiste muziek, het samenstellen van de juiste systemen en het selecteren van het geluid.

  Ben je dus op zoek naar een ervaren bruiloft DJ om niet voor vervelende verassingen te komen? Wij helpen je graag!

  keywords: bruiloft DJ, DJ bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Duo akoestische muziek, artiesten voor ceremonie, receptie, diner dansant, feest, bruiloft, intiem

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl

  Slechtste bruiloft dj ooit


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)