• Trouwen
 • Bruiloft Muziek:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Bruiloft Muziek ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Bruiloft Muziek. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Bruiloft Muziek op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Easylistening-JazzTrio 'No Problem'

  Easylistening-JazzTrio 'No Problem'

  Jazz trio voor achtergrondmuziek bij borrel, receptie en diner. Lounge jazz en easylistening jazz op nivo. Muziek waarbij gesprekken niet gestoord worden omdat, als het moet, er fluisterzacht gespeeld kan worden. Maar ook muziek die swingt en waar lekker op gedanst kan worden. Uitgebreid en afwisselend repertoire. Kijk en luister op de website van Easylistening-Jazztrio.nl

  Hollandse Toren 67
  3511 BN Utrecht

  030-8896173
  06-53791218

  artikel:

  Het Akoestisch Easylistening Jazztrio “No Problem’ (saxofoon, gitaar en contrabas) speelt melodieuze jazzy/latin achtergrondmuziek voor bedrijf en particulier. Door de ruime ervaring en gevarieerd repertoire is het Trio overal voor inzetbaar. Lounge Jazz, Dinner Jazz en Dance Jazz van de bovenste plank! Easylistening-jazz voor een breed publiek, uitgevoerd door eerste klas muzikanten met een conservatorium opleiding en vele jaren ervaring. Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor uw diner, receptie, expositie of opening ,dan zou dit Trio wel eens de ideale keuze kunnen zin. Rustige, goed in het gehoor liggende achtergrondmuziek. De vele hoogwaardige referenties staan borg voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Als het optreden stijlvol moet zijn en als visitekaartje voor het bedrijf moet dienen wordt hier voor gezorgd; als het optreden casual moet verlopen zal ook dat geregeld worden. Kleding, gedrag en repertoire worden aangepast aan de omstandigheden en alles gebeurd in overleg. Het trio kan aangevuld worden met zangeres en/of percussie.

  Stijlvolle muziek, waarbij ook een goed gesprek nog mogelijk is en er kan worden gedanst! Het ritmische spel van het Trio drijft de voetjes van de vloer.

  Gevarieerd programma.

  Naast de bekende klassieke jazzliedjes zoals “Fly me to the moon”, “The Girl from Ipanema” en “Summertime” (Frank Sinatra, Ella Fitzgerald) staan o.a. ook softpop liedjes, filmsongs, Klezmer liederen, ouderwetse tango’s, vrolijke Dixie nummers, zomerse samba’s en funky grooves op het programma. Hiernaast worden ook liedjes ten gehore gebracht die momenteel door de jonge garde gezongen wordt zoals “What a difference a day made” (Jamie Cullum), “Sway” (Peter Cincotti), “Have you met miss Jones” (Robbie Williams), “Feliz Navidad” (Michael Bublé) en “All of me” (Harry Connick Jr) en liedjes van Norah Jones. Het uitvoeren van een gevarieerd repertoire in een jazzy/latin opvatting is de kracht van dit trio. U kunt zelf aangeven wat u het liefst hoort. Het programma wordt aangepast aan de gewenste sfeer!

  Geluidsniveau.

  Daar waar dit van belang is, kan dit trio fluisterzacht spelen. Dat is hun specialiteit! Tijdens borrel, receptie en diner kan zonder stemverheffing een gesprek gevoerd worden. Verder blijkt dit trio een ideaal en origineel alternatief te zijn voor de bekende salon orkestjes of piano.

  Verplaatsbaar orkest.

  Het Trio is zo mobiel dat het op verschillende plaatsen binnen de locatie kan optreden. Het komt vaak voor dat tijdens het verwelkomen van de gasten (cocktail) het bandje bij de ingang staat en zich daarna snel verplaatst naar de dinerzaal. Het Trio is echter geen looporkest!

   

  Keywords

  Band gezocht, Diner muziek, live diner muziek, Bedrijfsfeest, Receptie, Diner, Diner Dansant, Bandje inhuren, Band zoeken, Lounge-jazz, Band gezocht, band zoeken, live achtergrondmuziek, bandje inhuren, band boeken, receptie, diner, dinerdansant, borrel, tuinfeest, bedrijfsborrel, personeelsfeest, jazzband boeken, jazztrio zoeken, kleine band gezocht, Achtergrondmuziek, jazzband huren, borrel, diner, receptie, band inhuren, bandje boeken, bandje gezocht, tuinfeest, huisfeest, bedrijfsfeest, opening,

  keywords: achtergrondmuziek, receptiemuziek, dinermuziek, borrel, diner, jazz, jazztrio, bedrijfsfeest, huwelijk, bruiloft, diner-dansant, band, jazzband, lounge-muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  D.I.A. Licht, Geluid en Beeld

  We verzorgen al sinds 1983 op vele bruiloften DJ,s drive in shows, Licht, Geluid en aankleding van zalen. LED cones bij ingang, Bellen sneeuw enz enz. Onder ons motto "Samen maken we er iets moois van" zijn we u graag van dienst. We hebben veel ervaring en hebben altijd een DJ die bij uw feest past. Tevens diverse bands waaronder Xclusive, Coconut enz enz. Neem even contact op dan kunnen we in persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken.

  Ausralieweg 8
  9407TE Assen

  0592342098
  artikel:

  We verzorgen al sinds 1983 op vele bruiloften DJ,s drive in shows, Licht, Geluid, Beeld. We kunnen ook in overleg een en ander doen met aankleding van zalen. LED cones bij ingang, Bellen sneeuw enz enz. Onder ons motto "Samen maken we er iets moois van" zijn we u graag van dienst. We hebben veel ervaring en hebben altijd een DJ die bij uw feest past. Tevens diverse bands waaronder Xclusive, Coconut enz enz. Neem even contact op dan kunnen we in persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken. Daarnaast hebben we ook muziekpc's voor achtergrond muziek bij bv receptie, Materialen voor voltrekking van de plechtigheid en werken we samen met groot aantal zalen en trouwlocaties. Door onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander in staat om uw bijzondere dag tot iets moois te maken. Kijk op onze site www.dialgb.nl voor een indruk of kom eens langs bij ons op de zaak voor gratis gesprek. Koffie staat klaar.

  keywords: Geluid, Licht, DJ, Band, aankleding zaal, LED verlichting, Confettie, Bellen,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Royal Stage Productions

  Royal Stage, het beste geluid voor bands en artiesten op uw bruiloft.

  3906WC Veenendaal

  0318 - 760 346
  artikel:

  Heeft u een band of artiest geboekt en bent u nog opzoek naar een geschikt bedrijf om de band/artiest uit te versterken?Dan bent u bij Royal Stage aan het goede adres. Onze ervaren technici zorgen door middel van kwalitatief hoogstaande apparatuur voor een aangenaam geluid. Waardoor u nog meer kunt genieten van de band/artiest op het podium.

  Voor meer informatie neem contact met ons op.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Tendance Drive in Shows

  Tendance Drive in Shows

  Drive in Shows met allround DJ's, voor bruiloft. Vooraf plannen wij een kennismakingsgesprek om alle details door te nemen!

  Decimastraat 4
  2315 HK Leiden

  071-5231571
  06-24226609

  artikel:

  Onze DJ's zijn allround en draaien de muziek die u vooraf kenbaar heeft gemaakt tijdens het kennismakingsgesprek. Uiteraard spelen wij ook in op de muzikale behoefte van de mensen op de dansvloer. Al vanaf € 500,- inclusief BTW heeft u een allround DJ met licht- en geluidsset. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

  keywords: Drive in show, Bruiloft DJ's

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Zangeres Yvon Mocking

  Zangeres Yvon Mocking

  Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem en een sprankelende uitstraling. Zij kan jullie mooiste dag aan de hand van jullie wensen muzikaal aankleden.

  Jan Haringstraat 12
  3554 XW Utrecht

  06-45774971
  06-45774971

  artikel:

  Zie ook www.zangeres-boeken.nl

  Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem en een sprankelende uitstraling. Zij kan jullie mooiste dag aan de hand van jullie wensen muzikaal aankleden.

  Akoestisch duo Pure voor een romantische huwelijksceremonie, partyband Breezin voor een knalfeest met zeer divers repertoire of een stijlvol tópfeest met de groovende band Groove Syndicate. Ook voor achtergrondmuziek op een aangenaam volume biedt zangeres Yvon de juiste band.

  Zit de perfecte band er voor u niet bij? Neem contact op met Yvon en aan de hand van uw wensen stelt zij uw eigen band samen!

  Akoestisch duo Pure

  Samen met een gitarist vormt zangeres Yvon het akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het sfeervolle geluid van een gitaar.

  Misschien wel het belangrijkste moment van  de trouwdag: de entree van het bruidspaar tijdens de huwelijksceremonie. Wat is er dan mooier om tijdens dit moment te genieten van een door jullie uitgekozen liedje wat live gespeeld én gezongen wordt? Na een prachtig entree volgt het JA-woord en natuurlijk... de kus! Ook dan is er niets mooiers dan dit moment te omlijsten met een romantisch of misschien wel heel vrolijk liedje. Om de ceremonie net zo mooi af te sluiten als deze gestart is, speelt Pure ook nog een liedje bij het verlaten van de ceremoniezaal. En natuurlijk kiezen jullie zelf de liedjes uit die jullie graag willen horen op de mooiste dag van jullie leven. 

  Coverband Groove Syndicate

  De coverband Groove Syndicate staat garant voor bruisende kwaliteit met een flinke dosis enthousiasme! 

  De band bestaat uit 5 professionele beroepsmuzikanten: een strakke drummer, een groovende bassist, een rockende gitarist, een funky toetsenist en een stralende zangeres. Daarnaast kunnen de drummer, de gitarist en de toetsenist ook nog eens fantastisch zingen. Het geheel kan aangevuld worden met een spetterende saxofonist die zorgt voor opzwepende solo's waarvan iedereen spontaan de dansvloer op rent. Naast jarenlang ervaring heeft Groove Syndicate vooral veel lol in muziek maken met elkaar en dat straalt van het podium af!

  Voor meer informatie en contactgegevens kunnen jullie kijken op www.zangeres-boeken.nl 

   

  keywords: muziek, ceremonie, band, live muziek, zangeres, coverband, duo

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Experience Drive-in Show

  Experience Drive-in Show

  De leukste en meest betaalbare Drive-in Show uit Noord-Nederland! Ons is niks te gek, u vraagt, wij draaien! Verzoeknummers van uw gasten op de avond, stukjes van familie, en gewoon de muziekdi jullie leuk vinden: Wij knutselen alles aan elkaar vast!

  tsjillen 26
  9047 KE Minnertsga

  0518-850122
  06-41539404

  artikel:

  Jullie staan op het punt om beslissingen te nemen over de belangrijkste dag van jullie leven.Natuurlijk willen jullie deze dag spetterend afsluiten,  met een groots feest voor familie, vrienden, collega’s  en goede kenissen.

  Hiervoor zijn jullie bij ons precies aan het juiste adres! Al sinds 2003 zijn wij te vinden op diverse bruiloften door heel Nederland. De ervaring die we daar hebben opgedaan willen wij graag delen met jullie en alle aanwezige gasten.

  Want wat is er nou mooier, dan op jullie dag helemaal uit je dak te gaan, op de muziek die jullie leuk vinden.

  Jullie zijn helemaal vrij om aan te geven  wat jullie graag willen horen. Het is tenslotte toch  jullie avond?!Wij staan open voor allerlei ideeën, het kan ons  niet gek genoeg!Als we met ons allen maar 1 ding in het achterhoofd houden; Het moet een grandioos feest worden!

  keywords: bruiloft dj, muziek bruiloft, trouwfeest, trouwfeest muziek, openingsdans, dj. drive-in show

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Muziek Videos

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek

  LedsDance - Bruiloft Muziek om Uniek en Stijlvol te Trouwen - DJ Led s Dance en Nightlife


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)