• Trouwen
 • Bruiloft Muziek Noord-Brabant

  April 13th, 2016. Op zoek naar muziek voor uw bruiloft, huwelijk, trouwen in Noord-Brabant ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig bruiloftsmuziek, bruiloftmuziek, bands, drive-in shows, dj, coverbands, partybands in Noord-Brabant vinden.


  muziek voor trouwen bruiloft huwelijk, bruiloftsmuziek, band, dj, drive-in show, rockband, coverband, partyband, rock, pop

  foto profiel
  foto profiel

  Meezun2en Sound Light and Drive in Shows

  Meezun2en is al vele jaren het adres voor de muzikale omlijsting van uw evenement. Wij verzorgen het totaal plaatje voor wat betreft licht, geluid & entertainment voor uw feest, partij of evenement. Niets is ons te gek, van kinderfeest tot bruiloft! Wij zorgen er, samen met u, voor dat het een top evenement wordt!

  Beukenlaan 6
  4871 VH Etten-Leur

  0768879232
  0620213230

  artikel:

  Meezun2en is al vele jaren het adres voor de muzikale omlijsting van uw evenement. Wij verzorgen het totaal plaatje voor wat betreft licht, geluid & entertainment voor uw feest, partij of evenement. Niets is ons te gek, van kinderfeest tot bruiloft! Wij zorgen er, samen met u, voor dat het een top evenement wordt!

  Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verhuur van licht- en geluidsapparatuur. Denk hierbij aan een simpele geluidsset, bandversterking of een complete disco show met of zonder artiesten.

  Voor alle evenementen hanteren wij het volgende:Met elk budget zorgen wij dat u het redt!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Paul Remon

  Ben u op zoek naar kwalitatief goede live-muziek? Dan bent u bij Paul Remon aan het juiste adres. Paul Remon is gespecialiseerd in het optreden tijdens bruiloften en weet op uw feest altijd de juiste toon te zetten.

  De Ketting 10 A
  5261 LJ VUGHT

  073-6843259
  06-53286540

  artikel:

  Ben u op zoek naar kwalitatief goede live-muziek? Dan bent u bij Paul Remon aan het juiste adres. Paul Remon is gespecialiseerd in het optreden tijdens bruiloften en weet op uw feest altijd de juiste toon te zetten. Zijn repertoire bestaat uit muziek uit de jaren 60 tot en met de huidige tophits.

  Verder kunt u het optreden uitbreiden met de nu al legendarische lichtshow van Paul Remon. Dit uniek showconcept maakt uw bruiloft een waar spectakel.

  keywords: live,muziek,zanger,optreden

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Nightlight Drive-in shows & Entertainment

  Nightlight Drive-in shows & Entertainment

  Wij maken van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke avond! Nightlight zorgt voor een knalfeest met allround DJ's en een spectaculaire show. 

  5032PG Tilburg

  0161794510
  artikel:

  Nightlight is al meer dan 10 jaar actief in het verzorgen van drive-in shows voor zowel particulieren als bedrijven. We richten ons op een diversiteit aan feesten, denk aan bruiloften, bedrijfsfeesten, themafeesten of evenementen.

  Gaan jullie trouwen? Wij maken van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke avond! Nightlight zorgt voor een knalfeest met allround DJ's en een spectaculaire show. Wat de setting of locatie ook is, Nightlight maakt het een feest om nooit te vergeten! Doormiddel van een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Sound4all

  Sound4all

  Sound4all is DE bruiloft drive-in show voor geheel Nederland. Van een prachtige led verlichte drive-in show tot een saxofonist of latin zanger op uw bruiloft. Sound4all bezit het keurmerk van de trouwbranche en werk alleen met allround dj's.   Kies voor DJ GARANTIE !!!   Maak van uw bruiloft een schitterend feest en maak vrijblijvend een afspraak.   Kijk voor meer info op www.sound4all.nl

  Maaslaan 85
  5704LB Helmond

  06-34133456
  06-34133456

  artikel:

  Sound4all is DE bruiloft drive-in show voor geheel Nederland.

  Van een prachtige led verlichte drive-in show tot een saxofonist of latin zanger op uw bruiloft.

  Sound4all bezit het keurmerk van de trouwbranche en werk alleen met allround dj's 

  Kies voor DJ GARANTIE !!!

   

  Maak van uw bruiloft een schitterend feest en maak vrijblijvend een afspraak.

  U krijgt een persoonlijk gesprek waarin u alle wensen kenbaar kan maken. Zowel de apparatuur als ook de openingsdans en alle punten die het feest leuker kunnen maken, worden tot in detail besproken.

   

  Kijk voor meer info op www.sound4all.nl

  keywords: dj, bruiloft, huwelijksfeest, trouwen, huwelijk, muziek,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Stan Janssen Entertainment

  Stan Janssen Entertainment

  Stan Janssen Entertainment heeft ruime ervaring met het verzorgen van muziek, dj en drive-in shows op bruiloften. Van groot tot klein pakken wij aan. All round muziek, van de jaren 50 tot de hits van dit moment. Verzoekjes zijn ook geen enkel probleem!

  Orangerie 2
  4875 AP Etten-Leur

  076-7113934
  06-24944769

  artikel:

  Stan Janssen Entertainment heeft ruime ervaring met het verzorgen van muziek, dj en drive-in shows op bruiloften. Van groot tot klein pakken wij aan. All round muziek, van de jaren 50 tot de hits van dit moment. Verzoekjes zijn ook geen enkel probleem!

  Al meer dan 10 jaar ervaring. Vele bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, schoolfeesten en andere feesten achter de rug.. En nog steeds verzorgen wij vol enthousiasme drive-in shows en DJ’s op feesten en evenementen. Van groot tot klein, niets is ons te gek.

  Naast drive-in shows, zijn er ook freelance all-round DJ’s te boeken bij Stan Janssen Entertainment. Heeft u bijvoorbeeld al (geschikte) apparatuur op locatie staan, dan kunt u kiezen om enkel een DJ te boeken.

  keywords: bruiloft dj, wedding, dj, muziek, entertainment, stan janssen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Reflex Drive-in en discoshows - Dj's

  Reflex Drive-in en discoshows - Dj's

  Een keer stevig feesten? Geen probleem! Een onvergetelijke avond? Daar doen we het voor! 80% van onze boekingen zijn trouwfeesten, daardoor zijn we met recht de bruiloftsspecialist Laat onze reviews op internet u overtuigen!

  5652SG Eindhoven

  040-7113055
  artikel:

  De Reflex drive-in shows zijn de beste keus voor iedere gelegenheid waarbij het gezellig moet worden.

  Of het nu gaat om een sprookjesachtig bruiloftsfeest, een eenvoudige netwerkborrel of een feest of evenement waarbij het dak eraf moet, door onze jarenlange ervaring leidt iedere boeking tot een succes.

  Door de fraaie aankleding wordt elke feestzaal een plaatje en de ervaren djs en verrassende lichtshow zet iedereen aan tot swingen.

  Een keer stevig feesten? Geen probleem!Een onvergetelijke avond? Daar doen we het voor!

  keywords: dj, muziek, trouwfeest, huwelijksfeest, drive-in, discoshow, licht, geluid, entertainment

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Eagle Events

  Eagle Events is vanaf 1999 actief in artiestenboekingen, evenementen, bedrijfsfeesten en management. Wij kijken vrijblijvend of de artiest van uw keuze beschikbaar is en maken dan graag een offerte. We denken graag met U mee en staan open voor nieuwe uitdagingen.

  Postbus 3072
  5203 DB 's-Hertogenbosch

  06-55374006
  06-55374006

  artikel:

  Eagle Events is vanaf 1999 actief in artiestenboekingen, evenementen, bedrijfsfeesten en management. Wij kijken vrijblijvend of de artiest van uw keuze beschikbaar is en maken dan graag een offerte. Door samen te werken met een groot aantal collega bedrijven zijn de mogelijkheden oneindig. We denken graag met U mee en staan open voor nieuwe uitdagingen.

  keywords: artiesten, bands, dj, gastvrouw, entertainment

  Profiel Bezoek website

  foto profiel De Bruiloft DJ

  De Bruiloft DJ

  De Bruiloft DJ staat garant voor een smaakvolle, muzikale aankleding van jullie bruiloft. Of het nu een bescheiden of uitbundig huwelijksfeest moet zijn; alles is mogelijk. Ons doel is om van iedere bruiloft een fantastisch feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

  Burgskensstraat 3
  6021 GH Budel

  0495-499842
  06-51559248

  artikel: Jullie bruiloft is zonder twijfel één van de mooiste dagen van jullie leven. Natuurlijk wil je dat deze tot in de puntjes is verzorgd. Door onze ruime ervaring kunnen wij op alle wensen inspelen. Met onze muzikale invulling maken wij van iedere bruiloft een onvergetelijk feest; voor het bruidspaar én voor de gasten.

   

  keywords: Bruiloft, huwelijksfeest, bruiloft dj

  Profiel Bezoek website

  foto profiel will vosters live entertainment

  will vosters live entertainment

    Allround zanger entertainer WILL Live muziek + feest DJ inèèn!!!! De gehele avond Non stop muziek!!!

  5531 cj bladel

  06-54236666
  06-54236666

  artikel:

   

  Allround zanger entertainer WILL

  Live muziek + feest DJ inèèn!!!!

  De gehele avond Non stop muziek!!!

   

  Het is ook mogelijk  een combinatie van live muziek afgewisseld met DJ activiteiten neer te zetten bij een optreden. Dit optreden wordt dan de gehele avond voorzien van muziek en verzorgd door èèn persoon.   Deze vorm van entertainment is nieuw en uitermate geschikt voor een avondje in een bruin cafè, bruiloft, camping, kermissen en dergelijke. Gehele avond hoeft u zich geen zorgen te maken over de  muziek, alles is geregeld!!!

   

  keywords: zanger DJ entertainer live muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel A&M Audio

  A&M Audio

  Wij van A&M Audio verzorgen dj's en drive-in shows op uw feest. Wij zijn sinds 2006 actief in deze tak van entertainment. Sinds die tijd hebben wij tal van bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten muzikaal mogen verzorgen.

  Bollenstraat 2
  4873 LN Etten-Leur

  076-5017849
  06-10721233

  artikel:

  Wij van A&M Audio verzorgen dj's en drive-in shows op uw feest. Wij zijn sinds 2006 actief in deze tak van entertainment. Sinds die tijd hebben wij tal van bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten muzikaal mogen verzorgen.

  Wij streven naar een zo goed mogelijke kwaliteit. Mede daardoor voldoen wij volgengs de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) aan de 3 pijlers: betrouwbaar, innovatief en professioneel.

  Bij ons kunt u terecht met ieder budget. Bekijk de verschillende shows op onze website www.amaudio.nl.

  In een persoonlijk gesprek bespreken we de show die het beste past bij uw wensen en de mogelijkheden op locatie.

  Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

  A&M AudioBollenstraat 24873LN Etten-LeurTel.: 076-5017849info@amaudio.nlwww.amaudio.nl

   

   

  keywords: dj, drive-in show, huwelijksfeest, bruiloft, bruiloft dj

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Pianist Joep Hullegie

  Pianist Joep Hullegie

  Pianist Joep Hullegie. U kunt bij mij terecht voor muziek tijdens uw bruiloft. Ik speel graag voor u!

  Tilburg

  0647122006

  artikel:

  Muziek voor elk moment van uw huwelijksdag. Solo piano of met zangeres. Wij spelen wat u wilt! Vooraf bespreken we samen alles rustig door, zodat onze muziek precies op jullie wensen aansluit. Jullie speciale nummers bij de huwelijksceremonie, achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner. Muziek voor de openingsdans en de feestavond. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  keywords: pianist zangeres piano muziek huwelijk bruiloft ceremonie receptie diner

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Soundstar Drive In Show

  Soundstar Drive In Show

  Een onvergetelijk feest geven?Dat is waar we samen aan bouwen!Soundstar Drive In Show, voor de gezelligste Feesten!

  Paradijslaan 9
  5581 WB Waalre

  06-28614131

  artikel:

  Een onvergetelijk feest geven?

  Dat is waar we samen aan bouwen!

  Met Soundstar Drive In Show haalt u een professionele feestmaker in huis, die groot belang hecht aan kwaliteit, service en betaalbaarheid.

  Het organiseren van een evenement, bestaat uit meer dan gasten uitnodigen, goede catering en de juiste DJ en apparatuur.

  Om die reden vinden wij het belangrijk om al uw wensen in een persoonlijk gesprek met u door te nemen en een sparringpartner voor u te zijn.

  Met deze aanpak en het bieden van maatwerk kan het evenement tot een daverend succes worden gebracht.

  Of u nu denkt aan een klein intiem feestje of een zeer uitgebreid concept met trussen, movingheads, span / plasmaschermen, verlichte dansvloeren of andere eigentijdse lichteffecten.

  Laat ons bedrijf u verrassen wat er mogelijk is, tegen concurrerende prijzen, voor ieder budget.Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan om uw wensen door te nemen, zodat wij U een passende offerte kunnen sturen.

  keywords: DJ, Drive In Show, Bruiloft, Gezellig, Evenement,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel drive inshow KVL live muziek

  drive inshow KVL live muziek

  Betaalbare professionele muziek voor uw bruiloft!                     Een bruiloft "drive-inshow" een "bruiloftsband" een coverband of een duo, trio of "eenmansorkest" u boekt al vanaf €75,00 per uur!

  Veldweg
  5704Al Helmond

  0492-517542
  06-48795197

  artikel:

  Professioneel en héél betaalbaar!

  Of u nu op zoek bent naar een dj drive-in-show, een "bruiloftsband" of een swingende "allround coverband", een duo of trio; wij hebben voor u de juiste muzikale oplossing voor uw feest of party: Goed-Professioneel-Betaalbaar.

  U boekt al vanaf €75,00 per uur een drive inshow of een One-Man-band.

  ● De aanbieding "drive-inshow".  Deze drive-in show is ideaal voor een bruiloft, evenement of feestavond en is geschikt tot een groep van +-100 gasten. U heeft een professionele drive-in show met geluid en een basis licht.De dj draait op uw verzoek de leukste nummers die u zelf kunt aangeven.  Dit bedrag is inclusief de kosten voor:  - 1dj - Professionele drive-in show die ook op een laagvolume mooie klinkt!- Professioneel geluidssysteem tot 150 personen- Basis licht- Vervoer kosten. ● 4.0 uur non-stop muziek vanaf €225,00 ● 4.5 uur non-stop muziek vanaf €250,00   One-man-band 4.5 uur vanaf €299,00 Duo vanaf €450,00 Trio vanaf €650,00   Bruiloftsband  coverband 5 personen vanaf €1090,00   Kijk op onze web-site voor alle mogelijkheden en aanbiedingen of mail ons uw budget en we stellen een op maat gemaakte offerte samen.

   

  keywords: bruiloftsband, bruiloft dj, bruiloft drive inshow, eenmansorkest, dj bruiloft, bruiloftsmuziek, coverband, feestband. partyband, soulband, feestmuziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel LOVE AND MARRIAGE PARTY-DISCOSHOW

  LOVE AND MARRIAGE PARTY-DISCOSHOW

  Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. 

  Dr Akkermansstraat 31
  5151 AT Drunen

  06-36319786
  06-36319786

  artikel:

  Goede muziek, een juiste sfeer, een goede opbouw. De sleutelwoorden voor ieder FEEST. Met meer dan 15 jaar ervaring willen we ook jullie feest tot FEEST verheffen. Samen met jullie gasten gaan we er graag een geweldig trouwfeest van maken!  Of jullie nu houden van een traditioneel feest of een meer moderne uitvoering.Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze Love and Marriage Partyshow; een discoshow met meer sfeer en extra's.  Speciaal ontwikkeld voor ook jullie speciale dag.  Vraag er gerust naar !!  In goed overleg met jullie maken we verder een soort muziekvoorselectie. Je kunt hierbij denken aan: de jaren 80 en 90, eigentijdse top-40 muziek, nederlandtalige muziek, foute disco, rock ballads of een mix hiervan. Onze Allround DJ zorgt voor ieder wat wils. ​Met een zeer uitgebreide collectie titels kunnen jullie gasten voor- en gedurende het feest verzoekjes indienen en kunnen wij het iedereen daardoor naar de zin maken. ​ Wij zouden er in ieder geval bijzonder trots op zijn om jullie huwelijksfeest muzikaal te mogen omlijsten. Neem contact met ons op wanneer jullie je feest aan het voorbereiden zijn voor wat betreft een prijsindicatie, muziek, licht en beschikbare data. ​ We zijn bereikbaar via 06-36319786 of mail naar party-discoshow@home.nl

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Action Sound Support

  Action Sound Support

  Action Sound Support, muziek voor elk publiek.

  Graspeel 57
  5411LB Zeeland

  0486-451085
  06-53676740

  artikel:

  keywords: drive-in show, disco, licht, geluid, live entertainment,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Nikita Discoshow

  Nikita Discoshow

  Al jaren een begrip op veel feesten en partijen. Met een ruime ervaring van 25 jaar heeft u met de Nikita Discoshow een goede betrouwbare partner op Disco gebied. De Nikita Discoshow maakt met al zijn ervaring, ieder feest onvergeetbaar. betrouwbare partner op Disco gebied. De Nikita Discoshow maakt met al zijn ervaring, ieder feest onvergeetbaar

  Spegelt 49
  5674 CE Nuenen

  040-2842549
  040-2842549

  artikel:

  Uw persoonlijke wensen zijn heel belangrijk in  zowel de muzikale keuze als de invulling van uw avond. Wij geven u de ruimte om het feest zo in te vullen zoals u dat graag ziet. Soms moet je je ook laten verrassen door de mensen van de Nikita Discoshow.

  Met de Nikita Discoshow in de verschillende formaten heeft u zeker iets speciaals op uw bruiloft. 

  Uw foto's

  De foto's van overdag vertonen wij heel mooi op een tweetal tv toestellen, zo kunt u nog eens terug kijken maar nog veel mooier krijgen de daggasten  een beeld van wat u overdag hebt meegemaakt, verder vertonen wij op de tv toestellen videoclips, foto,s en korte filmpjes. 

  Muziek

  Uw muzikale wensen zijn voor ons heel belangrijk, zoals u uw feest voor ogen heeft gaan wij deze uitvoeren. Muzikaal geen uitdaging te groot, wij kunnen bijna elke muziekstijl verzorgen. Wanneer u speciale wensen hebt gaan wij deze uitdaging aan.

  keywords: Muziek, DJ, Uniek, Gevoel, vertrouwen.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Woox Audio licht en geluid verhuur

  Woox Audio licht en geluid verhuur

  Woox Audio licht & geluid verhuur is een jong en flexibel bedrijf dat zich richt op het verhuren van licht en geluid, DJ's en Drive in Shows. Uitstekende service en een betaalbare prijs staan bij Woox Audio voorop. 

  Torenakker 20
  5268 BX Helvoirt

  0411-641849
  06-26847525

  artikel:

  Woox Audio is een jong bedrijf dat opgericht is in 2012 door drie vrienden met passie voor licht en geluid. 

  Het bedrijf is ontstaan vanuit onze hobby en is binnen enkele maanden uitgegroeid tot een serieuze speler in de branche.

  Woox Audio kenmerkt zich door flexibiliteit, kwaliteit, een uitstekende service en de goedkoopste prijs van Nederland. De core business van Woox Audio is het verhuren van licht en geluid, DJ’s en Drive in Shows voor feesten en partijen tot 500 personen.

  Onze missie is het verhuren van licht en geluid apparatuur aan particulieren, bedrijven en DJ’s, voor de laagste prijs, met de beste service.

  Aldus Bram, mede-eigenaar van Woox Audio “We proberen onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen door goede adviezen te geven en een uitstekende service te bieden, hierdoor heeft de klant geen omkijken naar de licht en geluid apparatuur en/ of DJ en kan er een langdurige relatie op kan worden gebouwd”.

  Bij Woox Audio huur je vanaf:

  - € 75,- een complete installatie incl. bezorgen, opbouwen en ophalen

  - € 100,- een losse DJ (zonder apparatuur) 

  - € 250,- een DJ met alle benodigde apparatuur

  Wilt u in contact komen met Woox Audio?!

  Bel dan gerust naar 06-26847525 of stuur een e-mail naar info@wooxaudio.nl

  keywords: licht en geluid verhuur, geluid verhuur, dj huren, drive in show

  Profiel Bezoek website

  foto profiel PARTY-DISCOSHOW.NL

  PARTY-DISCOSHOW.NL

  Ben je op zoek naar een volledige en unieke drive-in show (uit de omgeving van Drunen/Waalwijk) met een all round dj die muziek draait voor jouw verjaardag, jullie bruiloft, bedrijfsfeest, schoolfeest of een viering van een vereniging?  Maak dan eens kennis met de Party-Discoshow.nl ! ​

  5151AT Drunen

  06-36319786

  artikel: Ben je op zoek naar een volledige en unieke drive-in show (uit de omgeving van Drunen/Waalwijk) met een all round dj die muziek draait voor jouw verjaardag, jullie bruiloft, bedrijfsfeest, schoolfeest of een viering van een vereniging?  Maak dan eens kennis met de Party-Discoshow.nl ! ​ Muziek, licht en geluid Wij verzorgen de muziek, het licht of een volledige drive-in show met een all round dj voor zowel particulieren, verenigingen als bedrijven.  De Party Discoshow, gevestigd in Drunen is een ervaren, enthousiast en flexibel bedrijf. We staan hiermee midden in de huidige maatschappij, maar zijn ook in de geweldige jaren ’70, ’80 en ’90 niet vreemd. ​ Allround Dj Draaien doe ik voor de lol / hobby naast mijn normale werk. Ik wil zelf daarbij ook genieten op jullie avond. Genieten van het feest ! En daar doe ik mijn stinkende best voor. Als DJ ben ik all round en draai de muziek die jij en jullie gasten willen horen. Verzoekjes mogen daarbij, al bepaal ik of ze passen bij het feest en stijl die we samen hebben afgesproken. Tijdens jullie feest zal ik dus volledig inspringen op jullie wensen en voorkeuren (en jullie gasten) Ik biedt natuurlijk de hits van nu, de heerlijke Hollandse meezingers en ook de "foute" platen die we allemaal stiekem nooit vergeten zijn.​ Omdat ik het draaien naast mijn normale werk doe en kwaliteit wil leveren draai ik enkel in de volgende plaatsen: Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen, Nieuwkuijk, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Heusden, Rosmalen, Haarsteeg, Den Bosch ( 's Hertogenbosch ), Elshout, Sprang Capelle, Waspik, Made, Tilburg, Udenhout, Dongen, Oosterhout, Geertruidenberg, Breda, Alphen, Riel, Goirle, Gilze en Rijen, De Moer, Rijen, Goirle, Udenhout, Loon op Zand, Wijk en Aalburg, Veen, Giessen, Eethen, Dussen, Ammerzoden, Hedel en omgeving. Dit om lang reizen te voorkomen !

  keywords: Drive-in Show, DJ, Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen, Den Bosch, Vught, Tilburg, Oosterhout, Dongen, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg, Elshout, Heusden, Haaren, Loon op Zand, Oisterwijk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Sensation Drive in Show

  De Sensation Drive in Show maakt van uw bruiloft een groot feest. De show is op wens aan te passen aan uw wensen. Zowel betreffende de soort muziek als apparatuur. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Eventueel incl. artiestenbegeleiding. De muziek kan bestaan uit de 60's, 70's 80's of 90's, maar ook de huidige hits, Nederlandstalig of allround (alle soorten muziek).

  4931CB Geertruidenberg

  06-51581483

  artikel:

  De Sensation Drive in Show maakt van uw bruiloft een groot feest. De show is op wens aan te passen aan uw wensen. Zowel betreffende de soort muziek als apparatuur. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur. Eventueel incl. artiestenbegeleiding. De muziek kan bestaan uit de 60's, 70's 80's of 90's, maar ook de huidige hits, Nederlandstalig of allround (alle soorten muziek).

  keywords: disco,muziek,drive in,drive in show,drive inn,dj,feest,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Wild Pianos pianoshow

  Wild Pianos pianoshow

  De Wild Pianoz - Exclusieve dueling pianoshowNeem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianoz". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

  4706 GJ Roosendaal

  0165-533200
  artikel:

  De Wild Pianoz dueling pianoshow.

  Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianoz". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

  De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf.

  Deze pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, ... mits er door het publiek meegezongen wordt!  Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

  Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van deze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, ... als het publiek maar meezingt en danst!

  Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

  "Wild" omdat er het wel eens lekker wild aan toe kan gaan!

  "PianoZ" om te laten zien dat wij ook in loungesfeer kunnen blijven.

  keywords: pianoshow,entertainment,muziek,uniek,exclusief,crazy pianos

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Feestje drive-inn

  Feestje drive-inn

  Feestje?! voor uw feestje. Voor bijna iedere gelegenheid het juiste adres voor uw muzikale omlijsting. Eventueel met verlichting.

  5627 BJ Eindhoven

  06-30715159

  artikel:

  Feestje?! drive-inn is een drive-inn show uit Eindhoven. Mijn naam is Robert Versteijne en heb zo'n dertig jaar ervaring met de muzikale omlijsting van bijna alle soorten feesten en feestjes.

  Hiervoor maak ik gebruik van mijn eigen apparatuur. Zowel geluid als licht.

  De DJ booth is voorzien van een 46 inch led scherm, waarop uw foto's vertoond kunnen worden. (bijvoorbeeld de foto's van jullie vrijgezellenfeesten of vanaf de tijd dat jullie elkaar hebben leren kennen, aanzoek enzovoort)

  Feestje?! drive-inn beschikt over een zeer uitgebreide muziek collectie. 

  Ruim van te voren vindt er een gesprek met jullie plaats over jullie wensen en eisen. 

  Neem eens een kijkje op de site of op facebook.

  keywords: dj,muziek,bruiloft,feest,openingsdans

  Profiel Bezoek website

  foto profiel UwDJ.nl | L.A. Music & Light

  UwDJ.nl | L.A. Music & Light

  Wie wilt er nu niet een overgetelijk feest? Wij verzorgen met onze luxe LEDshow's en ervaren allround DJ's graag jullie bruiloft. Muziek op maat en voor ieder budget!

  Cijnsbeemden 6
  5706 NP Helmond

  0492-661811
  06-27048852

  artikel:

  Op zoek naar de beste DJ voor uw Bruiloft, Feest of Bedrijfsfeest?

   

  Onze ervaren professionele allround DJ's geven de juiste muzikale invulling aan uw bruiloft of feest. Feest is voor ons meer dan een loze kreet, waardoor u en uw gasten een onvergetelijk feest beleven. Met onze ruime ervaring verzorgen wij maatwerk tegen betaalbare prijzen. Luxe LED Drive-in Shows vanklein tot groot, LEDvloer of zelfs een saxofonist of artiest is mogelijk op uw feest of bruiloft. Kwaliteit staat voorop en onze DJ-garantie geeft u zekerheid dat er altijd een DJ aanwezig is op uw feest. Laat u verbazen en informeer.

  Wij zijn lid van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

  keywords: bruiloft dj, dj huren, drive in show

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Dellenoy Entertainment

  Dellenoy Entertainment

  Entertainment voor uw bruiloft. Wij bieden een exclusieve Wild-Pianoz pianoshow. Duo de Dellenoy Brothers, geschikt voor elke bruiloft of de one-man-band Andy Dellenoy voor de kleinere budgetten.

  4706 GJ Roosendaal

  0165-533200
  artikel:

  De Wild Pianoz - Exclusieve dueling pianoshowNeem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianoz". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

  Duo de Dellenoy Brothers

  Andy en Berry Dellenoy, beter bekend als "De Dellenoy Brothers" zijn echte zangers/entertainers in hart en nieren.De broers kennen elkaar door en door, hun muziek delen ze al vanaf hun jonge jaren, en zij weten elkaar perfect aan te vullen en elkaar te versterken in de muzikale kwaliteiten die ze beide bezitten.Een ongekende show, met live bespeelde instrumenten. Deze twee zeer begaafde zangers/toetsenisten kunnen de hele tent op z’n kop zetten. Maar ook zijn ze uitstekend op hun plaats op de plaatsen waar meer stijl verwacht wordt en het publiek lekker wil dansen. Ze zijn zeer geschikt voor bruiloften. Door hun gevoel voor entertainment, hun virtuoze spel, hun zangkwaliteiten en hun acts is dit duo ongekend!Doordat zij hun instrumenten nog steeds 'echt' bespelen kunnen zij direct inspelen op de wensen en verzoekjes van het publiek. Het is echt: "U vraagt, wij draaien" waardoor hetzelfde effect bereikt wordt als het beroemde duelling-piano's concept, ... maar dan op keyboards. Men roept een verzoek, het duo speelt het direct. Het duo hoort iemand iets zingen in de zaal, zij spelen direct mee! Hierdoor is er een perfecte interactie tussen het publiek en de artiesten mogelijk.

   

  One man band - Andy Dellenoy

  Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan.  Veel orkesten kunnen qua entertainment met meerdere personen niet brengen, wat Andy alleen wèl kan!  Dit is een ongekende show, een zeer begaafde entertainer/zanger/toetsenist die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend!

  keywords: band,entertainment,muziek,live,pianoshow,orkest,zanger

  Profiel Bezoek website

  foto profiel NWP Pro Audio

  NWP Pro Audio

  Verhuur exclusieve dj booths, wit, zwart, leer, LED. Verhuur en verzorging licht - geluid - video.

  Vechtstraat 8
  5347 KP Oss

  0412-630682
  06-25467103

  artikel:

  Verhuur exclusieve dj booths, wit, zwart, leer, LED. Verhuur en verzorging licht - geluid - video.

  keywords: Dj booth, wit, zwart, led, exclusief.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel annemarieviool

  annemarieviool

  Een onvergetelijke bruiloft met live vioolmuziek! Diverse combinaties mogelijk. o.a. viool/piano, viool/cello, strijkkwartet. Maak uw wensen kenbaar en ik denk met u mee!

  5022 ER Tilburg

  013-4563483
  artikel:

  Als professioneel violiste geef ik concerten met ensembles en orkesten. Voor uw gelegenheid, receptie etc verzorg ik de muzikale omlijsting. Muziek op maat, waarbij ik put uit een groot repertoire en een bestand van musici waarmee ik graag samenwerk. Naast klassieke muziek heb ik ook een passie voor de Argentijnse tango (Astor Piazzolla), wereldmuziek en barokmuziek.

  keywords: violiste, muziek, klassiek, tango, strijkkwartet

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Two Discjockeys Drive-in Shows

  Two Discjockeys Drive-in Shows

  Two Discjockeys is een onderneming gelegen in Riel (Brabant, Tilburg, Breda, Etten-Leur, Eindhoven, Den Bosch. enz.) Onze Bruiloft Dj / Drive-in show zijn voor al u feesten en partijen, Een allround drive-in show van Two Discjockeys die is al jaren inzetbaar op vrijwel elk feest. Van bruiloft tot dance party. Onze Bruiloft Drive-in Shows zijn er van Standaard t/m Luxe Shows.

  ronsel 13
  5133cc Riel

  013-8504633
  06-26702268

  artikel:

  Two Discjockeys is een onderneming gelegen in Riel (Brabant)

  Onze Drive-in show zijn voor al u feesten en partijen, Een allround drive-in show van Two Discjockeys die is al jaren inzetbaar op vrijwel elk feest. Van bruiloft tot dance party, Two discjockeys Drive-in Shows komen in de omgeving van Brabant, Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Roosendaal, en zijn ver daar buiten inzetbaar. Onze Bruiloft Drive-in Shows zijn er van standaard t/m lux,

  Ook kunt u bij ons djs huren, boeken voor u feest, bruiloft, personeelsfeest, examenfeest, schoolfeest, hockeyfeest, disco, drive-in, show, teenage party, verjaardagsfeest, kinderfeestje, kinderdisco, entertainment, huwelijksfeesten, weddings parties enz.

  Two Discjockeys richt zich op het verzorgen van drive-in shows in Nederland en Belgie. Voor Bruiloften / Huwelijksfeesten, Evenementen, Bedrijfsfeesten, schoolfeesten, Personeelsfeesten, Verjaardagen en alles wat met licht & geluid en beeld te maken heeft! Two Discjockeys verhuurt ook alleen dj ('s) Voor u feest (zonder dj spullen!) 

  keywords: Bruiloft dj, bruiloft drive-in show, dj huren voor je bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Singer in Suit

  Singer in Suit is niet alleen dj, maar ook professioneel zanger. Een zeer populaire combinatie voor bruiloften.

  Schijndel

  artikel:

  Singer in Suit is zanger en dj, beschikbaar voor bruiloften in heel Nederland. Voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

  Een opvallende combinatie in een exclusieve act. Stijlvol aangekleed en inclusief professionele apparatuur.

  keywords: dj bruiloft brabant, bruiloft dj brabant, zanger bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bruiloft DJ Giel Brabant

  Bruiloft DJ Giel Brabant

  DJ Giel is de Bruiloft DJ voor Brabant. Dit is een veelzijdge dj die met alle soorten muziek overweg kan (allround) en vooral heel veel ervaring heeft met het maken van feest op een bruiloft. Daarbij gebruikt hij de beste apparatuur, staat garant voor kwaliteit voor een mooie prijs.

  5694 CB Son

  06-16078371

  artikel:

  DJ Giel is de Bruiloft DJ van Brabant als u op zoek bent naar een ervaren allround dj, die van uw avond één groot feest zal maken. Deze Bruiloft dj met Drive in Show is uw professionele partner en maakt van elk trouwfeest een onvergetelijke avond.

  Dj Giel is een allround dj, dat wil zeggen dat hij de kwaliteit heeft om van alle genres en muzieksoorten een feest te maken. In combinatie met een zeer goede geluidsinstallatie en een mooie lichtshow is uw trouwfeest in professionele handen.

  De DJ staat achter een mooie dj booth van truss en geeft het geheel een chique maar toch hippe uitstraling. Het geheel wordt snel opgebouwd, ’s avonds weer afgebroken en in de meeste gevallen in Noord Brabant (regio Den Bosch – Eindhoven) geen reis of km-kosten.

  Door zijn concurrerende prijs en een show van hoge kwaliteit is het verstandig om tijdig te reserveren. Een vrijblijvende optie is gratis.  En prijzen staan incl. BTW op de website

  Zijn professionaliteit is te herkennen aan de afspraken die hij altijd na komt, de ervaring die hij als bruiloft dj heeft, ook het fijne en persoonlijke contact dat hij met de bruidsparen heeft kenmerkt deze veel gevraagde dj uit Brabant.

  DJ Giel is absoluut een aanrader als u op zoek bent naar een dj voor uw trouwfeest in Noord-Brabant

  keywords: bruiloft dj, dj, brabant

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Chique Muziek

  Chique Muziek

  DJ in stijl voor jullie bruiloftsfeest. Met meer dan 24 jaar ervaring een dosis energie de perfecte keuze voor jullie droomfeest. Chique-Muziek is een concept binnen Bruiloft DJ Brabant

  Busweg 36
  5632 PM Eindhoven

  040-8488883
  06-20038439

  artikel:

  Chique-Muziek

  Jullie zijn op zoek naar een dj voor jullie bruiloftsfeest. Als jullie op zoek zijn naar een dj die niet zelf in de belangstelling wil staan is Chique-Muziek de beste keuze. Chique-Muziek is stijlvol en staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een stijlvol dj meubel, mooie led-verlichting, perfecte geluidsinstallatie en niet te vergeten de juiste muziek op het juiste moment en op een acceptabel geluidsniveau.

  De muziek is de sfeermaker van het feest of het nu een bruiloft, receptie, verjaardag, walking dinner of een ander feestelijk gelegenheid is. Chique-Muziek maakt het feest tot een muzikaal succes zonder fratsen.

  Bezoek de website voor meer informatie over de werkzijze en de kosten voor een geheel verzorgde avond.

  Dimitri van TrigtChique-Muziek

  keywords: bruiloft, dj, bruiloftdj, brabant, chique, muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Omske licht & geluid

  Met ruime ervaring en een breed assortiment aan kwaliteitsapparatuur bieden wij u meer dan de standaard drive-in shows. Wij draaien niet alleen muziek op de meest uiteenlopende feesten, maar verzorgen ook de techniek en aankleding naar uw wensen!

  dorpstraat 155
  5575 AG Luyksgestel

  06-18843709

  artikel:

  keywords: verlichting,aankleding,geluidsapparatuur,dj,muziek,entertainment,disk-jockey,geluid

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Sfeer En Meer Music

  Sfeer En Meer Music

  Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Relax&Swing / Classics&Hits

  't Zwaantje 11
  5056ED Berkel-Enschot

  06-14366636
  06-14366636

  artikel:

  Smaakvol, kleurrijke klanken, professioneel, jong en verzorgd. Bedrijfsevenementen kleuren wij met jazz en loungeklanken. Op particuliere feesten breiden wij smaakvol ons repertoire uit. We zijn flexibel en allround. Bijzonder geschikt om sfeer te creëren met kleinere optredens in een select gezelschap. Maar we kunnen ook intimiteit brengen in grotere zalen.

  De interactie met ons publiek staat hoog in het vaandel. We improviseren erop los. Chique, modern en uniek. Wij verliezen de kwaliteit daarbij nooit uit het oog!

  keywords: Jeroen Granneman, Friso de Boer, Sfeer en Meer, piano, zang, bruiloft, receptie, borrel, pop, jazz, Sinatra, feest

  Profiel Bezoek website

  Bruiloft Muziek, bands en dj

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Noord-Brabant:

  Aalburg (0)
  Aarle-Rixtel (0)
  Achtmaal (0)
  Almkerk (0)
  Alphen (0)
  Alphen-Chaam (0)
  Andel (0)
  Asten (0)
  Baarle-Nassau (0)
  Babylonienbroek (0)
  Bakel (0)
  Bavel (0)
  Beers (0)
  Bergeijk (1)
  Berghem (0)
  Berkel-Enschot (1)
  Berlicum (0)
  Bernheze (0)
  Best (0)
  Beugen (0)
  Biest-Houtakker (0)
  Biezenmortel (0)
  Bladel (1)
  Boekel (0)
  Bosschenhoofd (0)
  Boxmeer (0)
  Boxtel (1)
  Breda (0)
  Breugel (1)
  Budel (0)
  Budel-Dorplein (0)
  Budel-Schoot (0)
  Castelre (0)
  Casteren (0)
  Chaam (0)
  Cranendonck (0)
  Cromvoirt (0)
  Cuijk (0)
  Deurne (0)
  Diessen (0)
  Dinteloord (0)
  Dongen (0)
  Dorst (0)
  Drimmelen (0)
  Drongelen (0)
  Drunen (2)
  Duizel (0)
  Dussen (0)
  Eersel (0)
  Eethen (0)
  Eindhoven (3)
  Elsendorp (0)
  Elshout (0)
  Erp (0)
  Esbeek (0)
  Esch (0)
  Escharen (0)
  Etten-Leur (3)
  Fijnaart (0)
  Galder (0)
  Gassel (0)
  Gastel (0)
  Geertruidenberg (1)
  Geffen (0)
  Geldrop (0)
  Geldrop-Mierlo (0)
  Gemert (0)
  Gemert-Bakel (0)
  Gemonde (0)
  Genderen (0)
  Giessen (0)
  Gilze (0)
  Goirle (1)
  Grave (0)
  Groeningen (0)
  Haaren (1)
  Haarsteeg (0)
  Haghorst (0)
  Halderberge (0)
  Halsteren (0)
  Handel (0)
  Hank (0)
  Hapert (0)
  Haps (0)
  Heerle (0)
  Heesch (0)
  Heeswijk-Dinther (0)
  Heeze (0)
  Heeze-Leende (0)
  Heijningen (0)
  Helenaveen (0)
  Helmond (4)
  Helvoirt (1)
  Herpen (0)
  Heukelom (0)
  Heusden (2)
  Hilvarenbeek (0)
  Hoeven (0)
  Holthees (0)
  Hoogeloon (0)
  Hoogerheide (0)
  Huijbergen (0)
  Hulsel (0)
  Hulten (0)
  Kaatsheuvel (0)
  Klundert (0)
  Knegsel (0)
  Kruisland (0)
  Laarbeek (0)
  Landerd (1)
  Landhorst (0)
  Langenboom (0)
  Langeweg (0)
  Ledeacker (0)
  Leende (0)
  Lepelstraat (0)
  Liempde (0)
  Lierop (0)
  Lieshout (0)
  Liessel (0)
  Linden (0)
  Lith (0)
  Lithoijen (0)
  Loosbroek (0)
  Luyksgestel (1)
  Maarheeze (0)
  Maasdonk (0)
  Maashees (0)
  Macharen (0)
  Made (0)
  Maren-Kessel (0)
  Mariahout (0)
  Meeuwen (0)
  Megen (0)
  Mierlo (0)
  Milheeze (0)
  Mill (0)
  Moerdijk (0)
  Moergestel (0)
  Moerstraten (0)
  Molenschot (0)
  Mortel (0)
  Neerkant (0)
  Netersel (0)
  Nieuw-Vossemeer (0)
  Nieuwendijk (0)
  Nieuwkuijk (0)
  Nispen (0)
  Nistelrode (0)
  Noordhoek (0)
  Nuenen (1)
  Nuland (0)
  Odiliapeel (0)
  Oeffelt (0)
  Oijen (0)
  Oirschot (0)
  Oisterwijk (0)
  Ommel (0)
  Oosteind (0)
  Oosterhout (0)
  Oploo (0)
  Oss (1)
  Ossendrecht (0)
  Oudemolen (0)
  Oudenbosch (0)
  Overloon (0)
  Prinsenbeek (0)
  Putte (0)
  Raamsdonk (0)
  Raamsdonksveer (0)
  Ravenstein (0)
  Reek (0)
  Reusel (0)
  Riel (1)
  Riethoven (0)
  Rijen (0)
  Rijkevoort (0)
  Rijsbergen (0)
  Rips (0)
  Roosendaal (3)
  Rosmalen (0)
  Rucphen (0)
  Sambeek (0)
  Schaijk (0)
  Schijf (0)
  Schijndel (0)
  Sint-Michielsgestel (0)
  Sint-Oedenrode (0)
  Sleeuwijk (0)
  Soerendonk (0)
  Someren (0)
  Son (0)
  Sprang-Capelle (0)
  Sprundel (0)
  Stampersgat (0)
  Standdaarbuiten (0)
  Steenbergen (0)
  Steensel (0)
  Sterksel (0)
  Stevensbeek (0)
  Strijbeek (0)
  Teeffelen (0)
  Terheijden (0)
  Teteringen (0)
  Tilburg (4)
  Uden (0)
  Udenhout (0)
  Uitwijk (0)
  Ulicoten (0)
  Ulvenhout (0)
  Valkenswaard (0)
  Veen (0)
  Veghel (0)
  Veldhoven (0)
  Venhorst (0)
  Vessem (0)
  Vierlingsbeek (0)
  Vinkel (0)
  Vlierden (0)
  Vlijmen (0)
  Volkel (0)
  Vorstenbosch (0)
  Vortum-Mullem (0)
  Vught (1)
  Waalre (1)
  Waalwijk (0)
  Waardhuizen (0)
  Wagenberg (0)
  Wanroij (0)
  Waspik (0)
  Werkendam (0)
  Wernhout (0)
  Westerbeek (0)
  Westerhoven (0)
  Wilbertoord (0)
  Willemstad (0)
  Wintelre (0)
  Woensdrecht (0)
  Woudrichem (0)
  Wouw (1)
  Zegge (0)
  Zevenbergen (0)
  Zundert (0)

  Trouwen in Noord-Brabant

  Gaat u trouwen in Noord-Brabant ? Bekijk alle trouwbedrijven in Noord-Brabant

  Bruiloft Muziek Videos

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek

  LedsDance - Bruiloft Muziek om Uniek en Stijlvol te Trouwen - DJ Led s Dance en Nightlife


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)