• Trouwen
 • Bruiloft Muziek Noord-Holland

  April 13th, 2016. Op zoek naar muziek voor uw bruiloft, huwelijk, trouwen in Noord-Holland ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig bruiloftsmuziek, bruiloftmuziek, bands, drive-in shows, dj, coverbands, partybands in Noord-Holland vinden.


  muziek voor trouwen bruiloft huwelijk, bruiloftsmuziek, band, dj, drive-in show, rockband, coverband, partyband, rock, pop

  foto profiel
  foto profiel

  Undecided

  Top 1000 allertijde coverband! Undecided to party or not to party, that's the question!

  Rijssenburghof 7
  1069VC Amsterdam

  0616790244
  0616790244

  artikel:

  Een 8 man sterke formatie met een uitgebreidt repertoire van dance classics, pop, funk, rock en d betere nederpop covers

  keywords: feestband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Britta Maria Bruiloft Muziek

  Britta Maria Bruiloft Muziek

  Muziek tijdens uw bruiloft, ceremonie, receptie, diner. Op verzoek spelen wij jullie favoriete liefdesliedjes Sfeervol, ontroerend en in stijl.

  Eerste Jan van der Heijdenstraat 138-3
  1072 VC Amsterdam

  06-30546042

  artikel:

  Gepaste muziek tijdens uw bruiloft, ceremonie, receptie of diner. Zangeres Britta Maria en pianist Maurits Fondse, zelf getrouwd in 2012, verzorgen het graag voor u. 

  Bel vrijblijvend voor meer informatie en een offerte.

  'Muziek bezegelt de liefde'

  www.brittamaria.nl

  keywords: Franse chansons, bruiloft, receptie, ceremonie muziek, zangeres bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel low budget dj

  low budget dj

  lowbudgetdj.nl verzorgt jaarlijks vele bruiloften, met onze dj's zangers en saxofonist draaien wij door heel Nederland.

  tingietersweg
  2031 ER Haarlem

  06-19872567

  artikel:

  Bent u op zoek naar een leuke, maar vooral betaalbare oplossing voor de muziek op uw bruiloftfeest ? Dan mag ik u feliciteren, want u heeft ons gevonden, geeft u binnenkort een feestje of zoekt u leuke muziek op uw bruiloft ? Wij verzorgen uw avond graag met leuke muziek, wij kunnen ook in combinatie met de drive-in show een zanger verzorgen die gezellig een uurtje bekende Engelse en Nederlandse nummers voor u zingt. Een lekkere meezinger van nu maar ook Froger, Jeroen van de Boom, Nick en Simon of die lekkere nummers van Tom Jones, ze kennen ze allemaal en het wordt een groot feest. Kijk op onze website www.lowbudgetdj.nl.

  keywords: dj, bruiloft, drive in show, deejay, low budget, noord Holland, disco, muziek, soul, pop, top 40, dance, house,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Dark Rosie

  Intieme akoestische muziek. Gitaar, contrabas, slide guitar, zang, argentijnse klanken van accordeon. 

  artikel:

  keywords: muziek, zang, accordeon, gitaar, dobro, contrabas, viool

  Profiel Bezoek website

  foto profiel DancingComet Events

  DancingComet Events

  Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat we de beste VALUE FOR MONEY bieden.

  Jonkstraat 22
  1826 DR Alkmaar

  072-5158835
  06-22444579

  artikel:

  Een fusie tussen Jamboree en Hotsound drive-in shows heeft ervoor gezorgd dat de kennis en het enthousiasme van 2 drive-ins samensmolten in een bruisende combinatie, geschikt voor elk feest en gelegenheid.

  keywords: dj, muziek, disco, 90's, 80's, bruiloft, bruiloftmuziek, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  All-Round Artiestenburo

  All-Round Artiestenburo is al jaren het meest betaalbare buro van Nederland met 30 jaar ervaring en 18 jaar bestaansrecht als bedrijf. Ergens anders voordeliger artiesten boeken? Er zijn vele aanbieders, dus vergelijk gerust de prijzen.. Live muziek boeken of ander divers en uniek entertainment was nog nooit zo compleet en eenvoudig. Ook online artiesten boeken behoort tot onze standaard mogelijkheden.  We hielpen de afgelopen 18 jaar duizenden bruidsparen aan gepast entertainment.

  Bevelandseweg 190 D
  1703 AX Heerhugowaard

  072-5620981
  06-12222399

  artikel:

  Algemene informatie All-Round Artiestenburo:

  Al vanaf 1995 boekt u bij ons ALLE bekende en minder bekende Nederlandse artiesten, acts, bands,deejays, drive in shows etc..... Wij hebben een zeer ruime keuze in entertainment dus voor ieder wat wils en voor (zover mogelijk) elk budget. Wij staan tevens garant voor de kwaliteit! Uiteraard geldt dit voor elke boeking, ongeacht de prijsklasse. Wij rekenen geen bemiddelingskosten, aangezien wij korting krijgen van de artiest(en) zelf en/of manager. We denken graag met u mee en houden volledig rekening met uw situatie en of budget. Wij zijn graag transparant naar onze klanten en artiesten toe als het gaat om de prijzen, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

  Vragen? Artiesten boeken? Bel of mail gerust. info@artiestenburo.nl / 072-5620981.Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar! (na 21:00 uur gelieve alleen voor spoedgevallen)

  Algemeen:

  Dat het organiseren van een (bedrijfs-) feest, festival, receptie, diner dansant, braderie, of bruiloft heel wat voeten in de aarde heeft, zal u inmiddels bekend zijn. Een goede voorbereiding is dan ook uitermate belangrijk, want alles moet perfect verlopen. Om deze redenen laten steeds meer particulieren en bedrijven (door geheel Nederland) al meer dan 18 jaar hun muziek en vele andere vormen van entertainment, door ons verzorgen.

  Vergelijkt u gerust onze prijzen met andere aanbieders. Bij ons betaalt u nooit teveel.

  Omdat wij u voor reeds geplaatste boekingen altijd een schriftelijke bevestiging toesturen, heeft u ten alle tijde alle belangrijke gegevens bij de hand. Zo heeft u dus dat stukje zekerheid, wat wij als boekingsbureau kunnen garanderen!

  Veelgestelde vragen:

  Zijn jullie te bereiken in geval van nood, voor informatie of een boeking buiten de kantooruren?

  Ja, er is altijd iemand van ons bureau bereikbaar op telefoonummer 072-5620981.  Na 21:00 uur gelieve alleen voor noodgevallen.

  Is een optie plaatsen gratis?

  Ja, een optie plaatsen is geheel gratis en vrijblijvend. Deze houden wij standaard 2 weken voor u vast. 

  Waarom niet gewoon rechtstreeks artiesten boeken? Waarom boeken bij All-Round Artiestenburo??

  Regelmatig worden we benaderd door mensen die zelf, rechtstreeks, artiesten hebben geboekt of entertainment hebben geregeld voor hun bruiloft of (bedrijfs) feestje. De artiest/band in kwestie belt dan op het laatste moment af door bv. persoonlijke omstandigheden, griep, hebben even geen zin, komen helemaal niet opdagen, beginnen later te spelen dan afgesproken of houden eerder op dan afgesproken. Ook vallen elk  jaar vele bands weer uit elkaar. Dit kan soms leiden tot uiterst vervelende situaties. 

  All-Round Artiestenburo werkt al jaren samen met zeer betrouwbare bands / artiesten / acts die door hun kwaliteit, stijl, ervaring, repertoirekeuze en enthousiasme garant staan voor een avond muziek op top niveau.

  Tevens worden alle afspraken door ons schriftelijk bevestigd zodat eventuele misverstanden worden voorkomen! In het geval van overmacht, bijvoorbeeld ziekte, zorgen wij voor een minimaal net zo goede vervangende band of artiest in samenspraak met u!! Als de band of act duurder is dan de door u geboekte artiest, betalen wij het verschil. Gelukkig komt dit zeer zelden tot nooit voor!!

  Bij All-Round Artiestenburo weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat u een zorgeloze feestavond tegemoet gaat. Toch een zorg minder! 

  Artiesten boeken via een buro duurder?

  Er zijn vele buro's bijgekomen in de afgelopen jaren die zich niet aan de regels houden. Of snel en gemakkelijk geld denken te verdienen en torenhoge provisies berekenen over de gages van de artiesten heen.

  Dit is gelukkig natuurlijk lang niet bij alle buro's het geval. 

   

  Meer vragen? 

  Bel geheel vrijblijvend met ons kantoor te Heerhugowaard op telnr: 072-5620981.

   

  Vriendelijke groet,

  Ronald van Berghe en medewerkers

   

  keywords: Band boeken, bruiloft band, entertainment bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Allround Duo Joyride

  Allround Duo Joyride

  Allround Duo Joyride staat voor betaalbare live muziek en entertainment.

  Oranje Nassausraat 62
  1611 EC Bovenkarspel

  0228-524111
  06-22170099

  artikel:

  Met wat voor een bezetting speelt Joyride ?

  Wij zijn een allround duo met de zangeres en entertainster Marthy Karsten en de zanger/gitarist en entertainer René Bes. Door onze uitgekiende apparatuur en de door ons zelf opgenomen ondersteunende orkestbanden, krijgt u ondanks dat wij maar met twee personen optreden, toch een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

   

  Wat maakt Joyride anders dan ander duo's ?

  Wij beschikken niet alleen over twee vocalisten (een zanger en een zangeres), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve showsets. Daarnaast is onze enthousiaste uitstraling typerend. Kortom: Joyride is een bijzonder goed op elkaar ingespeeld allround duo met vele mogelijkheden, waarbij uw wensen altijd centraal staan.

   

  Wat voor repertoire speelt Joyride ?

  Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij dus middels dit systeem in onze pauzes eventueel voor u draaien.

   

  Hoe deelt Joyride de optredens in ?

  Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Joyride is een zeer flexibel allround duo en speelt altijd in op de situatie ter plekke. 

   

  Indien u de keuze maakt voor een toevoeging van één of twee van onze unieke, spetterende en interactieve showsets, dan duren deze sets ongeveer 30 minuten per set.

   

  Heeft Joyride eigen apparatuur ?

  Wij hebben een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar diverse roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel McDixie Swing Company

  McDixie Swing Company

  ‘Nieuwe Stijl Dixieland’, dat is het credo van de muzikanten van McDixie Swing Company die een absoluut gevoel hebben voor sfeer en vermaak. Zij spelen een voor iedereen herkenbaar repertoire in dixie-stijl. Als looporkest maar ook op een vaste plek of podium. Ideaal voor combinatie gastenontvangst, muziek tijdens receptie en/of feestavond.

  Dorpsstraat 488
  1722 EL Zuid-Scharwoude

  06-30207953
  06-30207953

  artikel:

  McDixie Swing Company is in 2005 opgericht. Aanvankelijk werd furore gemaakt met het podiumjazzorkest. Al snel kwam er ook een dixieland looporkest. Inmiddels hebben we de overkoepelende website Dixielandorkest.com om geïnteresseerden een goed beeld te geven van onze mogelijkheden qua bezetting etc.

  McDixie Light is een van de bekendste dixielandorkesten in Nederland. Vanaf de oprichting in 2005 zijn zij een graag geziene gast op feesten, partijen en festivals. Veel gevraagd ook in winkelcentra, op beurzen, markten of dorps- en stadsevenementen.

  De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Bekende liedjes worden gespeeld en gezongen terwijl het orkest volop in beweging is. Er valt ook wat te zien! Dit orkest kan goed en langdurig knallen als dat nodig is. U heeft gewoon een klein beetje reuring nodig ? Of een achtergrondmuziekje? De kunst van zachtjes spelen beheersen zij ook! Het orkest verschijnt in overleg traditioneel gekleed, stijlvol, chique of gewoon netjes. Kijk ook op onze website voor de vele verschillende themaoutfits!

   

   

   

   

  keywords: dixieland, looporkest, jazz, jazzcombo, jazztrio, one man band, muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel West End Big Band

  West End Big Band

  de West End Big Band, a swinging experience!

  Van Dortstraat 46
  2023 JP Haarlem

  023-5255989
  06-40535099

  artikel:

  De West End Big Band is een full-size big band van achttien enthousiaste muzikanten. Wij verrassen u met spetterende swing en dansbare jazz van de groten uit de bigband geschiedenis.Maar ook voor Latijns-Amerikaanse ritmes, een enkel rock- of funknummer of zelfs een ballroomstukje schrikken wij niet terug.Onvergetelijke songs, van de roaring twenties tot de swinging sixties, worden op onnavolgbare wijze vertolkt door onze zangeres.Het geestdriftige optreden van de band is vaak met moeite in toom te houden door bandleider Ton van Overdam.De West End Big Band treedt elke laatste woensdagavond van de maand op in jazzcafé Casablanca, Zeedijk 26, Amsterdam. Aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis. Op de woensdagavond daarvoor is er een openbare repetitie (kan ook leuk zijn). U kunt ons boeken vanaf E 1.500,- (3 uur)

  keywords: bigband, jazz, swing, lindyhop,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Musical on Demand

  Musical on Demand

  Musical on Demand produceert musicalconcerten in welke vorm dan ook. Van een intiem moment bij een huwelijksvoltrekking tot een totaal verzorgd avondvullend programma met koor en orkest.

  1e Nieuwstraat 25
  1211 JN Hilversum

  06-49386736

  artikel:

  - Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent - Victor Hugo

  Zelfs een stilte schreeuwt soms om muziek. Wat is er nu mooier dan deze behoefte op uw speciale gelegenheid te laten invullen door de professionele artiesten van Musical on Demand? Deel uw ideeën vooral met ons, wij denken graag met u mee!

  Bruiloften

  Ja, Musical on Demand wil uw bruiloft nóg onvergetelijker maken! De mooiste dag van uw leven moet perfect zijn en daar komt veel bij kijken: de gasten, locaties, de ringen, de trouwambtenaar, het feest, de catering. Maar heeft u ook gedacht aan live-muziek tijdens de ceremonie of in de kerk? Musical on Demand regelt alles wat nodig is om uw bruiloft de perfecte, muzikale finishing touch te geven: de artiesten, begeleiding en eventueel ook geluidstechniek. Wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige One Hand One Heart, uit de WestSideStory vlak na het Ja-woord? Luister hiernaast naar Tony Neef en Eline Schmidt die dit prachtige stuk al eens zongen tijdens het premièreconcert op 22 oktober.

  Uw eigen nummer

  Is er geen bestaande muziek of tekst die passend genoeg is bij uw bruiloft, dan is het uiteraard mogelijk om dit te laten schrijven. Voor alle bovenstaande gelegenheden vindt Musical on Demand professionele componisten en tekstschrijvers die dit voor u kunnen verzorgen.

  keywords: Musical, muziek, sterren, talent

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Party Expert Attractieverhuur& Events

  Bij Party Expert Attractieverhuur geeft u de richting aan.   Wij passen ons aan uw wensen aan, en verzorgen uw bruiloft, jubileum, (maatwerk) evenement, bedrijfsevenement of festival van A tot Z.   Alles zal tot de puntjes worden uitgewerkt om te zorgen dat het op uw bruiloft of evenement aan niets ontbreekt.   Bij Party Expert Attractieverhuur is vrijwel alles mogelijk.   Dit betekent dat alle bruiloften en andere events voor u op maat kunnen worden gemaakt in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Tel: 072 - 5649590 E-mail: info@partyexpert.nl

  Hamsterkoog 17a
  1822 CD Alkmaar

  072 - 5649590
  artikel:

  Party Expert Attractieverhuur is ruim vertegenwoordigd op de markt van de attractieverhuur.

  Met een ruime keuze aan springkussens, survivalbanen, spelkussens en vele andere mooie attracties, kunnen wij inspelen op uw behoefte bij elk feest of evenement.

  Wij staan voor u klaar om u deskundig advies te geven en u bij te staan in de organisatie van uw feest of evenement.

  Ook zorgen wij ervoor dat al onze attractie(s) speelveilig en schoon zijn, voor optimaal speelplezier.

  Al onze attracties zijn volgens het besluit attractie- en speeltoestellen gekeurd.

  Wij zijn een gecertificeerd bedrijf, met leidinggevende die een veiligheids certificaat behaald hebben.

  Ook verzorgen wij al jaren de muziek op bruiloften, partijen en andere feestelijkheden met onze drive-in shows.

  Wij bezorgen uw bestelde attractie(s) graag, maar u kunt de attractie(s) ook bij ons afhalen.

  Naast onze attractieverhuur verzorgen wij o.a. openingen, ballonoplatingen, winkelcentra acties,

  kinderevenementen, mini-kermissen, themapleinen, seizoens acties, spel shows, presentaties, etc.

  Kijk voor meer informatie over onze events op: www.partyexpert-events.nl

  Laat u verrassen door onze veelzijdigheid, creativiteit, betrouwbaarheid, organisatievermogen en uiteraard een vriendelijke prijs om uw opening, feest of evenement tot een succes te maken.

  Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Tel: 072 - 5649590

  E-mail: info@partyexpert.nl

  keywords: bruiloftdj, drive-in show, attracties, schminken, popcoen, suikerspin, rode loper, tenten tafels, stoelen, aankleding, ballonnen, ballonnenboog

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Jazz Trio JazzTraffic

  Jazz Trio JazzTraffic verzorgt live achtergrondmuziek voor uw receptie, borrel en diner

  Van der Waalsstraat 4
  1171AT Badhoevedorp

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Limmerick geluidstechniek

  Limmerick geluidstechniek

  Limmerick verzorgt geluidstechniek voor alle mogelijke evenementen. Ook beschikken we over complete drive-in-shows.

  Limmerick 38
  1046BH Amsterdam

  020-4114190
  artikel:

  Limmerick is uw professionele en flexibele partner bij de technische voorbereiding en uitvoering van diverse evenementen, waaronder natuurlijk ook bruiloften. U kunt bij ons terecht voor verhuur van een complete geluidsinstallatie, licht, verhuur van losse apparatuur maar ook voor de bediening van licht en geluid.

  Een ander onderdeel van Limmerick kan voor u een compleet feest verzorgen. Dance Dimensions drive-in-shows staan garant voor een super gezellige feest-avond. Met een complete geluidsinstallatie, een lichtshow, rookmachine en een leuke dj heeft u in één klap alles dat u nodig heeft.

  keywords: drive-in-show, geluid, licht, muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Onderwater Entertainment

  Huur een Low budget DJ voor al uw feestjes, bruiloften, Karaoke, entertainment shows...en meer

  Rozenstraat 6
  2431 XE NOORDEN

  06-41037337
  artikel:

  Feestdeejay.nl staat voor service, de laagste prijzen en persoonlijk contact. Als wij ons installeren is de locatie op dat moment gereserveerd voor succes.

  Heeft u enig idee wat een DJ allemaal regelt voor jullie ? en verder welke service ons bedrijf daarin voor belangrijke rol speelt. Hierbij onze 6 belangrijkste pijlers:1. Onze DJ’s zijn personen die luisteren naar de dansvloer en niet zomaar een knopje indrukken om een plaatje aan te zetten. Wij zijn er voor u en de gasten.

  2. De DJ van dienst heeft ruime ervaring.

  3. De DJ van dienst draait graag verzoekplaatjes voor u en de gasten.

  4. Onze DJ’s stellen zich altijd voor showtime voor, zodat u weet wie er komt draaien. Geen jongens van 15 of 16 jaar.

  5. Onze DJ’s zijn de contactpersoon op de avond naar de ceremoniemeester of locatiemanager.

  6. Wind of ander weer, ziekte of andere bijkomstigheid er is ALTIJD een DJ op u feest.ONZE DJ’S ONTZORGEN U, U KUNT 100% GENIETEN VAN UW FEEST.

  keywords: dj, feest, shows, verjaardag, bruiloft, budget, drive-in, low, karaoke

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Kings of Keys Coverband

  Professionele allround coverband voor elk (bedrijfs-) feest of receptie, concert of huwelijk!!! 

  W.M. Dudokstraat 78
  1567 GS Assendelft

  06-44644466

  artikel:

  Heeft u een spetterende allroundband nodig voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, sportclub of café? Dan is Allroundband Kingsofkeys wellicht een goede keuze! Onze samenstelling: 2 pianisten met 3 zang en drums. Met deze formatie maken we van elk huwelijk of bedrijfsfeest, concert of receptie een mooi feest waar u nog vaak aan zal terugdenken.

  keywords: coverband, live muziek, bruiloftband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Voiced Entertainment

  Voiced Entertainment

  Gespecialiseerd in het verzorgen van entertainment op intieme gelegenheden.

  Postbus 59541
  1040 LA Amsterdam

  020-7601740
  06-48200076

  artikel:

  De specialiteit is het verzorgen van maatwerk tijdens intieme momenten. Entertainment zoals u dat wenst, met een grote diversiteit aan flexibele artiesten. Mooi tijdens de ceremonie of de receptie van uw bruiloft!

  keywords: gospel, soul, disco, easy-listening, intiem, swingend, ontroerend

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Big sound

  Big sound

  Big Sound Verhuurd Beeld, licht en geluid.Ook voor dj's, band's en ander entertainment kunt u bij ons terecht.

  1775 RA Middenmeer

  0613593387

  artikel:

  Big Sound Heeft al ruin 12,5 jaar ervaring in het verzorgen van uw bedrijfs-, privé en publieke evenement. Ook hebben we samen gewerkt met veel grote artiesten. zo hebben we o.a samen gewerkt met: De Dijk, Wolter kroes, FLAIR, Nick & Simon, Jan Smit, Frans Duits, Peter Beense en Ronnie Canada(Drifters).

  Wij denken graag met de klant mee om de juiste Apparatuur te leveren.Ons bedrijf werkt met A-merk producten voor een goede kwaliteit.

  Of het nu gaat om een bruilof, bedrijfsfeest, verjaardag, opening, beursstand of evenement wij kunnen u compleet voorzien van Beeld, licht en geluid.

   

  Ook voor horeca verhuur kunt u bij ons terecht. 

  Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  keywords: Geluid,Licht,Beeld,drive in show, bruiliftmuziek,dj,video,verhuur,verkoop

  Profiel Bezoek website

  foto profiel betaalbare feestmuziek

  betaalbare feestmuziek

  U zoekt betaalbare muziek? ik maak van uw feestje een FEEST!!!!

  Prunuslaan 7
  1602 RN Enkhuizen

  0228-320191
  06-30067040

  artikel:

  U zoekt betaalbare muziek? ik maak van uw feestje een FEEST!!!!

  Zanger gitarist met orkestbanden uit eigen studio klink als volledige band maar kost dat niet!! ik heb een heel breed repertoire, voor elk wat wils van rock tot Hazes.

  Luister op mijn audio pagina of kijk naar mijn clips op;

  www.ericekkerman.nl

  Uw feest is bij mij in goede handen , ik ga er nog ouderwets voor.

  Mijn prijs zal u verbazen, incl eigengeluid en licht en geen km heffing!!

   

  Werkterrein Noord holland ,Friesland en Flevoland en de randgebiedjes ervan,kijkt u op mijn agenda hiervoor.......

  Tot ziens op uw feest!!!!!

   

  keywords: feestmuziek, allround muziek, betaalbare muziek, bruiloft, huwelijk,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  BSS Events

  BSS Events - DEEJAYS | GELUID | LICHT | VIDEO BSS Events levert al meer dan 40 jaar deejays aan Bruiloften en andere evenementen.

  Thoornpolder 54
  2134 WN Hoofddorp

  023-5641790
  06-53247168

  artikel: Wie draait er op jouw bruiloft? 

  Het zoeken naar een goeie deejay voor jullie bruiloft is eigenlijk zoeken naar een naald in een hooiberg. Tegenwoordig zijn er duizenden Deejays te boeken, die allemaal graag op jullie bruiloft willen draaien.

  Ervaring

  BSS Events levert uitsluitend Deejays met ruime ervaring. De Deejay kan hierdoor alle aanwezige generaties perfect aanvoelen. Het moet natuurlijk ook een feest worden voor jullie ouders (en ooms en tantes). Naast het feit dat onze deejays ruime ervaring hebben, leggen wij elke bruiloft schriftelijk vast d.m.v. een contract. Dit biedt jullie zekerheidvoor de feestavond.

  Goeie afspraken

  Wij maken uitsluitend gebruik van professionele apparatuur.  Dit is voor ons een must. Het geluid moet perfect zijn en de lichtshow spetterend, maar deze mag niet storend zijn. Graag overleggen we met jullie over de exacte invulling van de apparatuur. Dit komt ook ter sprake op deafspraak vooraf. Hier nemen we jullie muziekwensen door, kijken wanneer er het beste opgebouwd kan worden en bespreken alle andere belangrijke dingen.

  Keuze

  Jullie kunnen kiezen uit 3 standaard Shows met een vaste prijs. PARTY SHOW kost voor een hele avond € 495,00 (incl. BTW), PARTY SHOW DeLuxe kost voor een hele avond € 695,00 (incl. BTW) en PARTY SHOW DeLuxe XXL kost € 995,00 (incl. BTW). Hierbij zitten de evt. extra vervoerskosten niet inbegrepen.

  Naast deze 3 Shows kunnen jullie ook kiezen voor een op maat gemaakte Show. Hier kunnen jullie denken aan een unieke lichtshow, geheel aangepast aan de locatie. Ook is het mogelijk om jullie bruiloft nog specialer te maken door het kiezen van b.v. een verlichte dansvloer, confetti bij de openingsdans, lasershow bij afscheid, een saxofonist / zanger / zangeres, etc… Graag denken wij met jullie mee over de invulling van het feest.

  keywords: DJ, Deejay, Bruiloftdj, bruiloftdeejay, disco,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Coverband Reflexx

  Coverband Reflexx

    Coverband Reflexx heeft met drie zangeressen en een zanger een unieke bezetting voor een coverband. Daardoor klinkt onze muziek goed uitgewerkt, mooi vol, heel dynamisch en is Reflexx leuk om naar te kijken door de afwisseling in zang en ons enthousiasme. Ons repertoire is herkenbaar, dansbaar en allround en dat maakt ons geschikt voor elke gelegenheid; of we nu spelen op een "postzegel" of uitpakken voor een groot publiek. Reflexx staat voor elk bruiloftfeest. Reflexx bouwt niet alleen een geweldig feest naar jullie wens, maar let er ook op dat het betaalbaar blijft. We zorgen zelf voor licht- en geluidsapparatuur en handelen de administratie af; leuker kunnen we het niet maken. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan op info@reflexx.nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en laat je overtuigen: coverband Reflexx past echt overal én binnen budget.  

  1815 DA Alkmaar

  06-42002396

  artikel:

  Jullie bruiloft, jullie dag, jullie feest

  Reflexx weet als geen ander hoe belangrijk en spannend de grote dag voor jullie is. Met onze ervaring helpen we je daarbij. Natuurlijk op de avond zelf, maar ook in de voorbereidingen en zo geven we je een gerust gevoel.  Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan op onze pagina met referenties en lees hoe een avond met ons wordt beleefd.                                                                                     

  Introductie             Na het eerste contact houden jullie je vaste en goed bereikbare contactpersoon waarmee je al je wensen en afspraken doorneemt. Ook jullie eventuele ceremoniemeester(s) kunnen daar terecht. Zo horen wij precies hoe de avond er uit zal zien, of er tijd nodig is voor speeches (of niet), of jullie een openingsdans willen (of juist niet) en of jullie een speciaal nummer hebben dat jullie die avond graag willen horen. Wij houden daar zo veel mogelijk rekening mee en hebben zelfs al een ode van de bruid aan haar gom mogen begeleiden!

  De avond zelfReflexx speelde al op menig bruiloft en daarom voelen we sfeer precies aan. We dragen gepaste kleding en houden rekening met de locatie. Aan het begin van de avond, als jullie gasten binnen druppelen, spelen we lekkere sfeervolle nummers en houdt onze vaste geluidstechnicus rekening met het volume. Naarmate de avond vordert wordt de muziek steeds uitbundiger en loopt de vloer steevast helemaal vol. We bouwen op naar een spetterend einde en als het slotakkoord uitsterft kunnen jullie met een heerlijk gevoel je huwelijksnacht tegemoet....

  keywords: coverband, feestband, bruiloftband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  The Hot Dogs Rock

  The Hot Dogs Coverband Een authentieke, jonge en zeer enthousiaste Rock & Roll coverband. Deze coverband brengt een pure, swingende en plezier volle ervaring met hun Rock & Roll repertoire. Bijna alle Golden Oldies uit de hoogtijdagen van de 50’s, 60’s en 70’s zullen de revue passeren. Van Elvis Presley, Johnny Cash en de Everly Brothers tot The Mavericks, Eric Clapton en Mud wordt meegenomen in het repertoire van deze coverband.   

  Jochems Roemstraat 47
  4711VD Sint Willebrord

  06-14784571
  06-14784571

  artikel:

  The Hot Dogs Coverband

   

  Een authentieke, jonge en zeer enthousiaste Rock & Roll coverband. Deze coverband brengt een pure, swingende en plezier volle ervaring met hun Rock & Roll repertoire. Bijna alle Golden Oldies uit de hoogtijdagen van de 50’s, 60’s en 70’s zullen de revue passeren. Van Elvis Presley, Johnny Cash en de Everly Brothers tot The Mavericks, Eric Clapton en Mud wordt meegenomen in het repertoire van deze coverband. Tijdens ieder optreden van The Hot Dogs coverband springen de vonken er van af. Dit komt door het enthousiasme en plezier waarmee gespeeld wordt. Door de instrumenten, materialen en de muzikaliteit komt deze coverband zeer dicht bij de sound van de 50’s, 60’s en 70’s. De roots van deze coverband liggen zeker bij de Rock & Roll uit de jaren 50 en 60. Toch zal met enige regelmaat een uitstapje gedaan worden naar de 70’s. Bekend van vele optredens in Nederland en België is The Hot Dogs coverband een van de beste Rock & Roll coverbands van Nederland!

  keywords: Rock & Roll, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Coverband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Zangeres Irene de Raadt, sopraan

  Irene de Raadt is een internationaal actieve zangeres. Zij zingt zowel prachtig klassiek als pop tijdens de huwelijksceremonie als sfeervolle jazz met pianist tijdens uw huwelijksdiner. Zij zong al eerder met Andrea Bocelli.

  De Surmontstraat 72
  1181 RZ Amstelveen

  06-44694953

  artikel:

  Irene de Raadt volgde zowel een klassieke zangopleiding als een opleiding in de pop/jazz. Zij treedt op met pianist Dirk Balthaus en het Belgische orkest Heverband Philharmonic. Maar ook aan uw huwelijk kan zij voor een zeer billijke gage met haar stem een prachtige bijdrage leveren. Irene is zeer veelzijdig en zingt prachtig klassiek voor tijdens bij voorbeeld de Maria-groet in de kerk, maar ook kent zij vele popballads. Tijdens uw diner verrast zij uw gasten met een zeer sfeervol repertoire met pianist.

  Bruidsparen zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  keywords: zangeres,sopraan,muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Sound&Colour

  Sound&Colour

  2135 ET Hooddorp

  023-6200698
  06-18423546

  artikel:

  Welkom op de site van Sound&Colour! Het adres als het gaat om licht en geluid.

  Bent u op zoek naar licht, geluid, DJ’s of een complete drive in show? Stop met zoeken! U heeft ons gevonden. U kunt hier terecht voor losse verhuur, verhuur van sets, indien u een DJ nodig zonder apparatuur of voor een complete drive in show!

  Bij Sound&Colour staat hospitaliteit hoog in het vaandel. Het is voor Sound&Colour pas een geslaagde avond als iedereen het naar hun zin heeft gehad en gaan niet weg voordat iedereen zijn voetjes van de vloer hebben gehad.

  Door het maken van goede afspraken met de klant en locatie staat niemand voor onverwachte verrassingen. Indien gewenst vooraf overleg op locatie, kosteloos!

  Door jarenlange ervaring en van dienst te zijn geweest op zeer uiteenlopende locatie en partijen, kan Sound&Colour inspelen op alle situaties en wensen van de klant.Ook biedt Sound&Colour een perfecte prijs/kwaliteit verhouding! Sound&Colour maakt alleen maar gebruik van de beste en betrouwbaarste merken, terwijl dit wordt aangeboden voor zeer voordelige tarieven!

  keywords: DJ, Drive in show, feest avond, muziek, licht, geluid, disco, feest, party, bruiloft, trouwen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Zangeres Judi Haynes-Smart

  Zangeres Judi Haynes-Smart

  Intiem of uitbundig, romantisch of hartstochtelijk, spiritueel of sensueel - uw favorite liederen of aria's live gezongen om extra magie aan uw speciale dag toe te voegen.

  Vechtstraat 31-2
  1078 RG Amsterdam

  020-4192329
  06-10242250

  artikel:

  Judi is een veelzijdig en ervaren professional die recht uit het hart zingt. Haar kleurrijke timbre, doorleefde voordracht en brede repertoire maakt het haar mogelijk de perfecte sfeer te creëren voor een onvergetelijke gelegenheid.

  Judi werkt samen met professionele musici in verschillende bezettingen o.a. piano, orgel, strijkers en kleine ensembles.

  Kijk op de website voor meer informatie, luisterfragmenten en een repertoirelijst en bel vrijblijvend om de vele mogelijheden te bespreken.

   "If music be the food of love, play on". William Shakespeare

   

   

  keywords: zangeres, sopraan, klassiek, opera, jazz

  Profiel Bezoek website

  foto profiel CelebrationEvents

  CelebrationEvents

  Kies voor kwaliteit en ervaringing! Onze allorund DJ's verzorgen wekelijks bruiloften rekening houdend met met jullie wensen. In onze demonstratieruimte kunnen we jullie alvast een voorproefje geven van jullie mogelijke invulling van de avond!

  Staalstraat 68
  1951 JP Velsen Noord

  0251-224087
  06-51347487

  artikel:

  CelebrationEvents is al jaren de keuze van vele bruidsparen die gaan voor zekerheid,kwaliteit en ervaring.De betrokkenheid van onze DJ gaat verder dan alleen maar “plaatjes draaien” op jullie feest. Zij houden rekening met jullie wensen en zorgen dat jong en oud zich zal vermaken. De kracht van onze ervaren DJ's is, dat zij de muziek vakundig aan elkaar mixen en makkelijk van genre kunnen afwisselen. Met hun jarenlage ervaring draaien zij de beste dansmuziek van vroeger tot nu. Wil jij ook een Bruiloft DJ op jullie feest die weet hoe hij jullie feest onvergetelijk maakt, wacht dan niet te lang!Onze DJ's worden door verschillende trouwlocaties aanbevolen, wij verzorgen wekelijks bruiloften, ieder met hun eigen invulling.

  keywords: Bruiloft DJ, drive is show, verlichte dansvloer,

  Profiel Bezoek website

  Bruiloft Muziek, bands en dj

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Noord-Holland:

  Aalsmeer (0)
  Aalsmeerderbrug (0)
  Aartswoud (0)
  Abbekerk (0)
  Abbenes (0)
  Aerdenhout (0)
  Akersloot (0)
  Alkmaar (3)
  Amstelveen (1)
  Amsterdam (6)
  Amsterdam-Zuidoost (0)
  Andijk (0)
  Ankeveen (0)
  Assendelft (1)
  Avenhorn (0)
  Badhoevedorp (1)
  Barsingerhorn (0)
  Beemster (0)
  Beets (0)
  Beinsdorp (0)
  Bennebroek (0)
  Benningbroek (0)
  Bentveld (0)
  Bergen (0)
  Berkhout (0)
  Beverwijk (0)
  Blaricum (0)
  Bloemendaal (0)
  Blokker (0)
  Boesingheliede (0)
  Bovenkarspel (1)
  Breezand (0)
  Breukeleveen (0)
  Buitenkaag (0)
  Burgerbrug (0)
  Burgerveen (0)
  Bussum (0)
  Callantsoog (0)
  Castricum (0)
  Cruquius (0)
  Diemen (0)
  Dirkshorn (0)
  Drechterland (0)
  Driehuis (0)
  Driehuizen (0)
  Duivendrecht (0)
  Edam (0)
  Edam-Volendam (0)
  Egmond-Binnen (0)
  Enkhuizen (1)
  Graft (0)
  Groet (0)
  Grootebroek (0)
  Grootschermer (0)
  Haarlem (2)
  Haarlemmerliede (0)
  Haarlemmermeer (3)
  Halfweg (0)
  Harenkarspel (0)
  Haringhuizen (0)
  Hauwert (0)
  Heemskerk (0)
  Heemstede (0)
  Heerhugowaard (1)
  Heiloo (0)
  Hem (0)
  Hensbroek (0)
  Hilversum (1)
  Hippolytushoef (0)
  Hobrede (0)
  Hoofddorp (2)
  Hoogkarspel (0)
  Hoogwoud (0)
  Hoorn (0)
  Huisduinen (0)
  Huizen (0)
  IJmuiden (0)
  Ilpendam (0)
  Jisp (0)
  Katwoude (0)
  Koedijk (0)
  Koggenland (0)
  Kolhorn (0)
  Kortenhoef (0)
  Kreileroord (0)
  Krommenie (0)
  Kudelstaart (0)
  Kwadijk (0)
  Lambertschaag (0)
  Landsmeer (0)
  Langedijk (1)
  Laren (0)
  Leimuiderbrug (0)
  Lijnden (0)
  Limmen (0)
  Lisserbroek (0)
  Loosdrecht (0)
  Lutjebroek (0)
  Lutjewinkel (0)
  Marken (0)
  Markenbinnen (0)
  Medemblik (0)
  Middelie (0)
  Middenbeemster (0)
  Middenmeer (1)
  Midwoud (0)
  Monnickendam (0)
  Muiden (0)
  Muiderberg (0)
  Naarden (0)
  Nibbixwoud (0)
  Niedorp (0)
  Noord-Scharwoude (0)
  Noordbeemster (0)
  Noordeinde (0)
  Obdam (0)
  Oost-Graftdijk (0)
  Oosterblokker (0)
  Oosterleek (0)
  Oosthuizen (0)
  Oostknollendam (0)
  Oostwoud (0)
  Oostzaan (0)
  Opmeer (0)
  Opperdoes (0)
  Oterleek (0)
  Oude-Niedorp (0)
  Oudendijk (0)
  Ouder-Amstel (0)
  Oudeschild (0)
  Oudesluis (0)
  Oudkarspel (0)
  Oudorp (0)
  Overveen (0)
  Petten (0)
  Purmer (0)
  Purmerend (0)
  Purmerland (0)
  Rijsenhout (0)
  Santpoort-Noord (0)
  Santpoort-Zuid (0)
  Schagen (0)
  Schagerbrug (0)
  Schardam (0)
  Scharwoude (0)
  Schellinkhout (0)
  Schermer (0)
  Schermerhorn (0)
  Schiphol (0)
  Schiphol-Rijk (0)
  Schoorl (0)
  Sijbekarspel (0)
  Slootdorp (0)
  Spaarndam (0)
  Spaarndam-West (0)
  Spanbroek (0)
  Spierdijk (0)
  Spijkerboor (0)
  Starnmeer (0)
  Stompetoren (0)
  Texel (0)
  Tuitjenhorn (0)
  Twisk (0)
  Uitdam (0)
  Uitgeest (0)
  Uithoorn (0)
  Ursem (0)
  Velsen (1)
  Velsen-Noord (1)
  Velsen-Zuid (0)
  Velserbroek (0)
  Venhuizen (0)
  Vijfhuizen (0)
  Vogelenzang (0)
  Volendam (0)
  Waarland (0)
  Warder (0)
  Warmenhuizen (0)
  Watergang (0)
  Waterland (0)
  Weesp (0)
  Wervershoof (0)
  West-Graftdijk (0)
  Westbeemster (0)
  Westerland (0)
  Westknollendam (0)
  Westwoud (0)
  Westzaan (0)
  Weteringbrug (0)
  Wieringen (0)
  Wieringermeer (1)
  Wieringerwaard (0)
  Wieringerwerf (0)
  Wijdemeren (0)
  Wijdenes (0)
  Wijdewormer (0)
  Winkel (0)
  Wognum (0)
  Wormer (0)
  Wormerland (0)
  Wormerveer (0)
  Zaandam (0)
  Zaandijk (0)
  Zaanstad (1)
  Zandvoort (0)
  Zeevang (0)
  Zijdewind (0)
  Zijpe (0)
  Zuid-Scharwoude (1)
  Zuidermeer (0)
  Zuiderwoude (0)
  Zuidoostbeemster (0)
  Zuidschermer (0)
  Zwaag (0)
  Zwaagdijk (0)
  Zwaanshoek (0)
  Zwanenburg (0)

  Trouwen in Noord-Holland

  Gaat u trouwen in Noord-Holland ? Bekijk alle trouwbedrijven in Noord-Holland

  Bruiloft Muziek Videos

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl

  Duo akoestische muziek, artiesten voor ceremonie, receptie, diner dansant, feest, bruiloft, intiem

  LedsDance - Bruiloft Muziek om Uniek en Stijlvol te Trouwen - DJ Led s Dance en Nightlife


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)