• Trouwen
 • Bruiloft Muziek Overijssel

  April 13th, 2016. Op zoek naar muziek voor uw bruiloft, huwelijk, trouwen in Overijssel ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig bruiloftsmuziek, bruiloftmuziek, bands, drive-in shows, dj, coverbands, partybands in Overijssel vinden.


  muziek voor trouwen bruiloft huwelijk, bruiloftsmuziek, band, dj, drive-in show, rockband, coverband, partyband, rock, pop

  foto profiel
  foto profiel

  AZ Boekingen

  Voor al uw muziek en entertainment!

  Kon Julianastraat 126
  7415 GN Deventer

  0570-545967
  artikel:

  Het vinden van de juiste artiest bij het juiste feest is een kunst. Het is niet zo maar even een artiest boeken en klaar is kees. Een artiest moet bij uw gelegenheid passen, maar ook zeker bij uw gasten. Daardoor kunt u beter uw artiesten boeken via een boekingskantoor.Wij nemen u alles uit handen. Het enige dat u nog hoeft te doen is te genieten van een spetterend optreden !

  Bij AZ-Boekingen heeft u keus uit velen soorten entertainment. Zo hebben wij zangers,zangeressen,bands,achtergrondmuziek, Afrikaanse muziek, dj's, kindershows en nog veel meer ! 

  keywords: Muziek,Entertainment,Dj

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Duo Totaal

  Geen vaste setlijst, maar een programma dat ter plekke zijn vorm krijgt. Zo is elke avond weer net iets anders.

  De Kerkuil 49
  7591 KG Denekamp

  06-51475029
  artikel:

   

   

   

                                    

   

   

                                        

  Met Duo ToTaal haalt U een duo in huis dat zich richt naar Uw maatstaven, als het gaat om volume en soort muziek. Bij Uw bruiloft, partij of bedrijfsfeest, brengen ze het volume en keuze van muziek in overeenstemming met de gelegenheid. Ook kennen ze geen gebruikelijk vast ritme van 4 nummers spelen en dan weer een kwartier pauze. Flexibel als ze zijn, spelen ze gewoon verder als de stemming daarom vraagt. Door het geraffineerd oplaten van proefballonnetjes, is de feeststemming gauw waar die moet zijn.

   Door de jarenlange ervaring van deze twee heren, uit verschillende orkesten, met verschillende repertoires, kan U er van uit gaan dat het huidige repertoire zeer breed en up to date is, en dus voor elk wat wils.

  Dance, Trance, Soul en Lounge,Piraat,60-70-80-90-jarig Top 40.

   Uiteraard spelen ze s’ avonds maar ook overdag. U kunt uw (feest)avond met een gerust hart overlaten aan deze twee heren, in overleg is bijna alles mogelijk. Totaal kost in de regio (+- 70KM rond Enschede) 650 euro daarbuiten komen er extra kosten bij.    

   

   

  Op hun website www.duo-totaal.nl zijn o.a. foto’s en fragmenten te beleven. Gaat U ook eens in de historie kijken van deze twee heren, en overtuig Uzelf van de kwaliteit en ervaring van deze muzikanten.

  Geen vaste setlijst, maar een programma dat ter plekke zijn vorm krijgt. Zo is elke avond weer net iets anders.

   

   

  Duo ToTaal is

                                     René Hermelink :        Drums en zang

                           Tonny Snijders   :      Toetsen en zang

   

  Ons Motto:

   Organiseer Uw feest eens ToTaal anders

  Tel :06-51475029

  info@duo-totaal.nl

  keywords: Feest , Duo , Trouwenfeest , Muziek voor Jong en Oud.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bruiloft DJ Diyo

  Bruiloft DJ Diyo

  DJ Diyo verzorgt al ruim tien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

  Baileystraat 4-i
  8013 RV Zwolle

  06-29304556

  artikel:

  Altijd een knalfeest

  DJ Diyo verzorgt al ruim tien jaar de muzikale omlijsting van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Met passie voor zijn vak zorgt hij ervoor dat elk feest onvergetelijk wordt en een persoonlijk karakter krijgt. Van een intieme bruiloft tot een spetterend bedrijfsfeest.

  Ruime keus in muziekstijlen...Diyo is een echte muziekliefhebber. Zijn uitgebreide cd-collectie groeit nog elke week. En hij is altijd op zoek naar nieuwe trends en goede dansmuziek. Van jazz tot dance, van pop tot lounge en van jaren ’60 tot heden. In overleg met u is eigenlijk alles mogelijk!

  ... de juiste ambiance Dankzij zijn jarenlange ervaring, weet Diyo precies hoe hij de juiste muzikale ambiance neerzet. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Ook houdt hij rekening met de verschillende soorten gasten.   

  ... en een exclusieve drive-in show Diyo maakt gebruik van zijn eigen exclusieve drive-in show. Deze biedt standaard een professionele geluidset en verlichting en kan worden uitgebreid met een verlichte dansvloer, led dj-meubel of bellenblaasmachine. Wilt u naast een dj ook een gastmuzikant, zoals een saxofonist? Vraag DJ Diyo naar de mogelijkheden voor deze bijzondere muzikale combinatie.

  Dj Diyo maakt jouw feest bijzonder. Maak snel een afspraak!

  "DJ Diyo draagt als eerste zelfstandige dj van Nederland het keurmerk trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie!"

  keywords: bruiloft, dj, diyo, drive, in, show, djshow, zwolle, keurmerk trouwen, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  17 Sounds - Bruiloft DJ

  Op zoek naar een professionele allround bruiloft DJ? Zoek niet verder! Wij bieden frisse en vlotte DJ's in combinatie met unieke shows. Daarnaast bieden wij ook diverse extra's aan, zoals een dj met saxofonist! De beste kwaliteit DJ shows!

  Molendijk 103a
  7466 PD Zuna

  06-10156678

  artikel:

  Van harte gefeliciteerd met het feit dat jullie gaan trouwen!

  Wanneer jullie op zoek zijn naar een professionele allround bruilot DJ zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Zo weten wij precies wat jullie wensen zijn en zo weten jullie ook helemaal wat jullie kunnen verwachten. Natuurlijk moet er ook ingespeeld worden op jullie vrienden en familie, daarom zijn wij allround bruiloft DJ's en kunnen we met iedere muziekwens uit de voeten! 

  Persoonlijk contact met de DJ

  Bij ons hebben jullie altijd direct persoonlijk contact met de DJ. Jullie weten wie er op jullie bruiloft draaien zal!

  Exclusieve shows & demodagen

  Bij ons boeken jullie een allroun DJ in combinatie met een exclusieve show. Wij bieden meerdere shows aan waartussen jullie kunnen kiezen. Bezoek bijvoorbeeld eens een demodag. Tijdens een demodag kunnen jullie aangeven wat de wensen zijn en kunnen jullie direct een oog werpen op onze shows!

  Bezoek onze website

  Voor meer informatie, bezoek onze website: http://www.17sounds.nl/bruiloft-dj

  keywords: Bruiloft, DJ, Drive, in

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Peter-Jan Knape live-music

  Peter-Jan Knape live-music

  SFERVOLLE LIVE-MUSIC (niet overheersend) verzorg ik.  Geen Jantje Smit, Frans Bauer, Frans Duits en zo. Onvergetelijke muziekj waar je bij kunt praten. Goedec referentie zie website

  De Pol 1
  7491 KA DELDEN

  0743766226
  06-22247455

  artikel:

  SFEERVOLLE LIVE-MUSIC

  die niet overheersend is.

   Als u nou niet de muziek van Jan Smit, Jannes, Walter Kroes, Frans Bauer enz. .. .. Wilt horen. Ik breng onvergetelijke easy – listning muziek. Eventueel ook heerlijke jazz-standards.Tijdens uw receptie, diner, open huis, verjaardag (40 – van 60) jarig huwelijk.

   Raad pleeg mijn “Agenda” of ik nog voor een bepaalde datum beschikbaar ben.

  keywords: muziek, live-music, livemuziek, entertainer, diner, dinerdansant, receptie, achtergrondmuziek, backroundmusic, sfeermuziek,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  HRSound

  De best beoordeelde bruiloft drive in show op marktplaats

  Elderingweg 2
  7481 tj Haaksbergen

  31629584282
  31629584282

  artikel:

  HRSound heeft dankzij haar jarenlange ervaring met bruiloften een speciale bruiloftcombinatie samengesteld voor u! Deze combinatie is geschikt voor de meeste bruiloftsfeesten (100-300 gasten). Wij zorgen hierbij voor een betrokken DJ en een perfect samengestelde licht- en geluidsset. Zo zorgen wij ervoor dat uw bruiloft er één wordt om nooit meer te vergeten!

  keywords: dj, drive in show,leukste feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows

  SKYFLY.nl bruiloft DJ shows. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer.

  Oude Boekeloseweg 9
  7553 DS Hengelo

  074-2020106
  06-42133690

  artikel:

  SKYFLY.nl verzorgt zeer sfeervolle DJ shows voor op uw huwelijk. Als het nu gaat om een ingetogen receptie of een knallend bruiloftsfeest! SKYFLY.nl werkt met sfeervolle lichtshows en allround ervaren bruiloft DJ's. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer.

  Nu ook een showroom in regio Utrecht (Duwboot 42 in Houten)

  keywords: SKYFLY, bruiloft-DJ, muziek, feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Piece of Cake Jazzband

  Piece of Cake Jazzband

  Dixielandband Jazzband Piece of Cake is bij uitstek geschikt voor feestelijke gelegenheden waar de gasten prijs stellen op gezellige muziek en tegelijkertijd ook hun gesprekspartner kunnen verstaan !

  Batenburg 214
  7423 XS Deventer

  0570-655788
  06-30005001

  artikel:

  De Piece of Cake Jazzband van Marco Alders verzorgt al vanaf 1990 optredens in zowel Nederland als in Duitsland en Belgie. De leden van de Piece of Cake Jazzband hechten enorm aan een solide stuk muziek in een aanstekelijk spontane en gezellige sfeer. De uiterlijke verzorging wordt hierbij ook niet vergeten, op onze website kunt u zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.

  De Piece of Cake is bij uitstek geschikt voor feestelijke gelegenheden waar de gasten prijs stellen op gezellige muziek en tegelijkertijd ook hun gesprekspartner kunnen verstaan !

   

  Het vermelden waard is dat wij ook de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld een foto van het bruidspaar of een afdruk van de uitnodigingskaart als afbeelding op de beker van de sousafoon  te laten plaatsen. 

  Onze tarieven zijn door het hele land gelijk, we hanteren geen reiskosten.

  keywords: Dixieland,Jazzband,Dixielandband,Jazz,mobiel,jazzzangeres

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Andre & Andre music & entertainment

  Andre & Andre music & entertainment

  DJ’s Andre en Andre staan garant voor een avond vol sfeer en gezelligheid. 

  De Ibis 5
  7609 ES Almelo

  06-51644945
  artikel:

  Wij beschikken over een zeer uitgebreide professionele drive in show, een lust voor het oog. Compleet met videoshow, lichtshow, bellenblaas- en rookmachine.

  Ons doel is dat u en uw gasten nog lang napraten over een geweldige, sfeervolle en gezellige avond op uw bruiloft. Muziek speelt hierbij een cruciale rol! Kies daarom een betrouwbare drive in show of DJ waar kwaliteit centraal staat.

  Immers, u trouwt maar 1 keer!

  keywords: dj, drive in show, muziek, band

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Xower Zwolle

  Xower Zwolle

  Xower richt zich met name op mensen die graag wat extra kwaliteit willen voor niet heel veel geld.

  Voltastraat 23
  8013PM Zwolle

  06-41375515
  06-41375673

  artikel:

  Xower richt zich met name op mensen die graag wat extra kwaliteit willen voor niet heel veel geld. Staat garant voor uw geslaagd feest. Wij zijn een officieel erkend bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sweet Sixteen party - Verjaardagen - Bruiloften - Recepties - Artiesten avonden - Disco's - Jubileums - Disco Zwemmen - Evenementen Tevens doen we ook met licht & geluid: - Plaatsing & Advies - In en Verkoop - Reparatie - Verhuur Door onze ruime ervaring kunnen we u van een geslaagd feest garanderen.

  keywords: D.J. , Muziek, Pioneer, Apgee, Kwaliteit, goede prijs.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Shadowplay

  Shadowplay

  Shadowplay is een ervaren classic rock coverband. Wie Shadowplay boekt, krijg je geen polonaises, geen heil prosi en geen disco, Jan Smit of Frans Bauer ... maar een meedenkende band die enthousiast de classic rock speelt en er een feest van maakt!  

  7442KA Nijverdal

  06-53429158
  artikel:

  Shadowplay is een ervaren classic rock coverband. Wie Shadowplay boekt, krijg je geen polonaises, geen heil prosi en geen disco, Jan Smit of Frans Bauer ...

  Wat je wel krijgt is een meedenkende en betaalbare band die enthousiast classic rock speelt en er een feest van maakt!

  Shadowplay speelt al meer dan 20 jaar samen en die ervaring bracht de band bij de beste 24 coverbands van Nederland (bij een landelijke wedstrijd met meer dan 1600 deelnemende coverbands). De band speelt nummers die ze zelf ook graag horen en dat merk je in het enthousiasme van de bandleden op het podium!

  Op het repertoire nummers van Journey, Toto, Bryan Adams, Queen, Whitesnake, Metallica, Blof, the Scene, Golden Earring, Anouk, Kane, Steppelwolf, Deep Purple, Bad English, Gary Moore, Herman Brood, Dream Theater, Marillion, the Outfield, Neill Young etc

  In de pauzes en voorafgaand kan muziek via de installatie van de band worden gespeeld. DJ er bij? Dan regelen we dat!

   

  Meer info op www.shadowplay.nl

   

  Ook voor wat betreft kortdurige optredens zang - toetsen of zang - gitaar tijdens recepties zijn mogelijkheden!

   

  keywords: coverband, rockband, classic rock, feest, bruiloft, muziek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Theaterobers

  Theaterobers

  Verrassend, zingend, swingend maar vooral onvergetelijk: dat zijn de Theaterobers!!

  Pyrmontstraat 10
  7513 BP Enschede

  06-23133101
  06-23133101

  artikel:

  Zingende obers, verrassende obers, foute obers, thuisobers, showobers, typetjes, en acteurs. Verrassend, zingend, swingend maar vooral onvergetelijk: dat zijn de Theaterobers!! Geef uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, opening of lustrum eens een totaal andere invulling. U en uw gasten zullen versteld staan van het veelzijdige aanbod van theaterobers!

  keywords: zingende obers, verrassende obers, theaterobers, entertainment, swingend, verrassend,

  Profiel Bezoek website

  Bruiloft Muziek, bands en dj

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Overijssel:

  Aadorp (0)
  Agelo (0)
  Albergen (0)
  Almelo (1)
  Ane (0)
  Anerveen (0)
  Anevelde (0)
  Arrien (0)
  Baars (0)
  Balkbrug (0)
  Basse (0)
  Bathmen (0)
  Beerze (0)
  Beerzerveld (0)
  Belt-Schutsloot (0)
  Bentelo (0)
  Bergentheim (0)
  Blankenham (0)
  Blokzijl (0)
  Borne (0)
  Bornerbroek (0)
  Broekland (0)
  Brucht (0)
  Bruchterveld (0)
  Bruinehaar (0)
  Collendoorn (0)
  Colmschate (0)
  Daarle (0)
  Daarlerveen (0)
  Dalfsen (0)
  Dalmsholte (0)
  Dedemsvaart (0)
  Delden (1)
  Denekamp (1)
  Deurningen (0)
  Deventer (2)
  Diepenheim (0)
  Diepenveen (0)
  Diffelen (0)
  Dinkelland (1)
  Eesveen (0)
  Enschede (2)
  Enter (0)
  Fleringen (0)
  Geerdijk (0)
  Geesteren (0)
  Genemuiden (0)
  Giethmen (0)
  Giethoorn (0)
  Glane (0)
  Goor (0)
  Grafhorst (0)
  Gramsbergen (0)
  Haaksbergen (1)
  Haarle (0)
  Harbrinkhoek (0)
  Hardenberg (0)
  Hasselt (0)
  Heemserveen (0)
  Heeten (0)
  Heino (0)
  Hellendoorn (1)
  Hengelo (1)
  Hengevelde (0)
  Hertme (0)
  Hezingen (0)
  Holten (0)
  Holtheme (0)
  Holthone (0)
  Hoogenweg (0)
  IJhorst (0)
  IJsselham (0)
  IJsselmuiden (0)
  Kalenberg (0)
  Kallenkote (0)
  Kampen (0)
  Kamperveen (0)
  Kloosterhaar (0)
  Kuinre (0)
  Langeveen (0)
  Lattrop-Breklenkamp (0)
  Lemele (0)
  Lemelerveld (0)
  Lettele (0)
  Lierderholthuis (0)
  Loozen (0)
  Losser (0)
  Lutten (0)
  Luttenberg (0)
  Mander (0)
  Manderveen (0)
  Mariaparochie (0)
  Marienberg (0)
  Marienheem (0)
  Marijenkampen (0)
  Markelo (0)
  Marle (0)
  Mastenbroek (0)
  Nederland (0)
  Nieuwleusen (0)
  Nijverdal (1)
  Notter (0)
  Nutter (0)
  Okkenbroek (0)
  Oldemarkt (0)
  Oldenzaal (0)
  Olst (0)
  Olst-Wijhe (0)
  Ommen (0)
  Onna (0)
  Ootmarsum (0)
  Ossenzijl (0)
  Oud-Ootmarsum (0)
  Overdinkel (0)
  Paasloo (0)
  Punthorst (0)
  Raalte (0)
  Radewijk (0)
  Reutum (0)
  Rheeze (0)
  Rheezerveen (0)
  Rijssen (0)
  Rijssen-Holten (0)
  Rossum (0)
  Rouveen (0)
  Saasveld (0)
  Schalkhaar (0)
  Scheerwolde (0)
  Schuinesloot (0)
  Sibculo (0)
  Slagharen (0)
  Staphorst (0)
  Steenwijk (0)
  Steenwijkerland (0)
  Steenwijkerwold (0)
  Stegeren (0)
  Tilligte (0)
  Tubbergen (0)
  Tuk (0)
  Twenterand (0)
  Vasse (0)
  Venebrugge (0)
  Vilsteren (0)
  Vinkenbuurt (0)
  Vollenhove (0)
  Vriezenveen (0)
  Vroomshoop (0)
  Wanneperveen (0)
  Weerselo (0)
  Welsum (0)
  Wesepe (0)
  Westerhaar-Vriezenveensewijk (0)
  Wetering (0)
  Wierden (0)
  Wijhe (0)
  Willemsoord (0)
  Wilsum (0)
  Witharen (0)
  Zalk (0)
  Zenderen (0)
  Zuidveen (0)
  Zuna (0)
  Zwartewaterland (0)
  Zwartsluis (0)
  Zwolle (3)

  Trouwen in Overijssel

  Gaat u trouwen in Overijssel ? Bekijk alle trouwbedrijven in Overijssel

  Bruiloft Muziek Videos

  LedsDance - Bruiloft Muziek om Uniek en Stijlvol te Trouwen - DJ Led s Dance en Nightlife

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)