• Trouwen
 • Bruiloft Muziek Zuid-Holland

  April 13th, 2016. Op zoek naar muziek voor uw bruiloft, huwelijk, trouwen in Zuid-Holland ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig bruiloftsmuziek, bruiloftmuziek, bands, drive-in shows, dj, coverbands, partybands in Zuid-Holland vinden.


  muziek voor trouwen bruiloft huwelijk, bruiloftsmuziek, band, dj, drive-in show, rockband, coverband, partyband, rock, pop

  foto profiel
  foto profiel SKW low budget sound systems

  SKW low budget sound systems

  SKW low budget sound systems. Hét betrouwbare en voordelige adres voor het huren van geluid en licht voor jouw feest of evenement.

  Binnenweg 4
  2375 XR Rijpwetering

  071-5012613
  06-51609867

  artikel:

  Hét betrouwbare en voordelige adres voor het huren van geluid en licht voor jouw feest of evenement. Huur een complete muziekinstallatie of losse apparatuur, altijd goede kwaliteit voor een aangenaam lage prijs!*S*K*W* geluidverhuur is dagelijks van 10.00 tot  20.00 uur bereikbaar.Telefoon: 071-5012613 # 06-51609867 of stuur je (aan)vraag via e-mail.

  keywords: muziek, geluid, installatie, dj, licht, disco, geluidsinstallatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Jukebox drive-in show

  Jukebox drive-in show

  De Jukebox drive-in show uit Hoek van Holland is gespecialeerd in het verzorgen van bruiloften en partijen met een unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer is verwerkt. De Jukebox drive-in show is er voor jong en oud waarbij ook de interactie met het publiek een ongedwongen sfeer zal geven.

  Bonte Craystraat 6
  3151 RB Hoek van Holland

  06-42757557

  artikel:

  De Jukebox drive-in show is een onderdeel van Ronald van Loon Produkties en is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften en partijen met veel herkenbare dansmuziek, waarbij gezelligheid voorop staat. Met meer dan 25 jaar ervaring, geeft het u de garantie voor een geslaagd feest. Aan zowel jong als oud wordt gedacht want de muziekcollectie bestaat uit de jaren 60 t/m heden, dus variatie is gegarandeerd. Ook de interactie met het publiek op soms humoristische wijze, zal de avond een ongedwongen sfeer geven. Ook de themafeesten met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 behoort tot de mogelijkheden en zijn erg in trek. Het is een muzikale reis door het verleden met alle herinneringen van toen, wat een bewuste keus is omdat dan een bepaald publiek de doelgroep vormt. Het zijn de jongeren van vroeger, die nu in de veertig of vijftig zijn. De Jukebox drive-in show is daarvoor uitermate geschikt met name door de unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer 1015 is verwerkt. De muziekcollectie voor deze nostalgische thema avonden is eindeloos ! U heeft bij de Jukebox drive-in show keus uit verschillende opties, vraag naar de mogelijkheden.

  keywords: bruiloftfeesten, dance classics, discobars, dj westland, drive-in show, eighties feesten, entertainment, evenementen diensten, foute feesten, Jukebox Drive-in show, jukebox wurlitzer, karaoke, karaoke avonden, karaoke middagen, presentator huren, Senioren karaoke, seventys feesten, sixties feesten, thema bruiloft, thema carnaval, themafeesten, voice-over, bruiloften, feesten, jubileums, presentatoren, stijldansen, tuinfeesten, sixtiesfeesten, eightiesfeesten, seventiesfeesten, discobar, vrijgezellenfeest organiseren, verjaardagsfeest organiseren, muziek inhuren, inhuren muziek, djs inhuren, inhuren djs, djs feestavond,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Niels en Tim

  Niels en Tim

  Het juiste feest bij de mooiste dag van jullie leven. Niels en Tim verzorgen naast DJ's en drive-in shows ook aankleding en verlichring van de feestlocatie en fotografen.

  Acaciastraat 20
  2461 DK Ter Aar

  06-20611173

  artikel:

  Een perfect trouwfeest. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen, met de muziek en sfeer die jullie willen.

  Onze DJ’s hebben een ruime ervaring op bruiloften en kunnen daardoor goed inspelen op de muziekwensen van jullie en jullie gasten. Wij vinden dat het bruidspaar alle aandacht moet krijgen tijdens een huwelijksfeest, niet een band of DJ. Daarom blijven onze DJ’s zoveel mogelijk op de achtergrond: geen gepraat door de microfoon of grote verhoogde podia. 

  Omdat elke bruiloft en elk bruidspaar anders is maken wij voorafgaand aan jullie trouwfeest altijd een afspraak om samen door te nemen wat jullie wensen en verwachtingen zijn. 

  Tijdens dit persoonlijke gesprek kunnen jullie ons leren kennen, en wij jullie. We bespreken onder andere jullie muziekwensen en de feestlocatie. Op basis daarvan adviseren wij welke DJ’s en welke drive-in show hierbij het beste aansluiten. 

  Verder komen er wat praktische zaken aan bod zoals de tijden van het feest, de locatie, opbouwtijden etc.

  Naast de verzorging van jullie feest kunnen wij jullie ook van dienst zijn met bijvoorbeeld het verlichten of aankleden van de locatie. Of is er misschien geluidsversterking nodig tijdens de ceremonie of achtergrondmuziek tijdens het diner? 

  Wij denken graag met jullie mee.

  Uniek:boek een fotograaf bij een van onze drive-in shows voor een sfeerfolle reportage van jullie trouwfeest!

  keywords: dj, drive-in, show, allround, house, aankleding, verlichting, licht, geluid, deejay, discjockey, huwelijksfeest, fotograaf

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Tendance Drive in Shows

  Tendance Drive in Shows

  Drive in Shows met allround DJ's, voor bruiloft. Vooraf plannen wij een kennismakingsgesprek om alle details door te nemen!

  Decimastraat 4
  2315 HK Leiden

  071-5231571
  06-24226609

  artikel:

  Onze DJ's zijn allround en draaien de muziek die u vooraf kenbaar heeft gemaakt tijdens het kennismakingsgesprek. Uiteraard spelen wij ook in op de muzikale behoefte van de mensen op de dansvloer. Al vanaf € 500,- inclusief BTW heeft u een allround DJ met licht- en geluidsset. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

  keywords: Drive in show, Bruiloft DJ's

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Water2Wine.nl

  Water2Wine.nl

  Water2Wine heeft zich gespecialiseerd in muziek op bruiloften. Vaak is dat op een feestavond, maar het kan ook zijn tijdens de ceremonie of in het gemeentehuis,   

  Tivolistraat 29
  2513GZ Den Haag

  06-45025593

  artikel:

  Water2Wine is een groep professionele, enthousiaste muzikanten en artiesten die als doel heeft om op bruiloften mensen te raken met muziek en dans. Zowel muziek als dans zijn een manier waarop mensen met hun hele lijf uitdrukking geven aan hun emoties.

  Een bruiloft is bij uitstek de plek om feest te vieren, vanwege de liefde tussen twee mensen. Het is een plek om als familie en vrienden stil te staan bij het verbond tussen twee mensen. Het is een plek voor grappige anekdotes en sterke verhalen.

  Het is ook een moment waarop herinneringen naar boven komen aan andere dierbaren, aan verloren geliefden. Een gelegenheid voor het vieren van verlies.

  Water2Wine is bruisend, spetterend en swingend en nodigt uit om (mee) te zingen en te dansen. Daarnaast is er ruimte voor ingetogen momenten, voor een liedje dat je tot nadenken stemt, voor reflectie.

  Momenteel is een zestal artiesten betrokken bij Water2Wine.

  keywords: Bruifloft, band, bruiloftband, live muziek, saxofoon, piano, drum, keyboard

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Big Mouse Productions

  Huwelijksfeest met DJTrouwplannen? Gefeliciteerd! Uiteraard kan een huwelijksfeest niet ontbreken. Een perfect en betaalbaar huwelijksfeest met licht, geluid en een van onze artiesten stel je bij ons eenvoudig samen. Ja, ik wil!

  Dunantstraat 126
  2851CB Haastrecht

  0619474433

  artikel:

  Huwelijksfeest met DJ

   

  Trouwplannen? Gefeliciteerd! Uiteraard kan een huwelijksfeest niet ontbreken. Een perfect en betaalbaar huwelijksfeest met licht, geluid en een van onze artiesten stel je bij ons eenvoudig samen. Ja, ik wil!

  Persoonlijke wensen

   

  Een perfect trouwfeest. Met precies de sfeer en muziek die jullie willen. Big Mouse Productions zorgt ervoor. Alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen. Welke muziek willen jullie horen? Willen jullie een openingsdans? Wel of geen verzoeknummers? Ook het volume van de muziek bepalen jullie zelf.

  Talentvolle en ervaren DJ's

   

  Big Mouse Productions beschikt over meerdere ervaren allround bruiloft DJ’s. Na het doorspreken van jullie huwelijksfeest boeken wij de meest bijpassende bruiloft DJ. We letten natuurlijk op jullie muziekkeuze, maar ook op de stijl zoals jullie die wensen.

  Contact opnemen of zelf aan de slag!

   

  Willen jullie graag meer informatie? Neem dan direct vrijblijven contact met ons op. Uiteraard kunnen jullie ook meteen aan de slag op onze website en zelf alvast een feest samenstellen. Bovendien krijgen jullie dan direct een prijsindicatie!

  keywords: Bruiloft DJ, Huwelijksfeest, DJ

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  RF Shows

  Een fantastisch uitgelichte dansvloer? Check. Perfect geluid? Check. Een DJ die de doelgroep aanvoelt en altijd open staat voor verzoekjes?

  Koperslager 4B
  2631 RK Nootdorp

  06-49779422
  06-49779422

  artikel:

  Een fantastisch uitgelichte dansvloer? Check. Perfect geluid? Check. Een DJ die de doelgroep aanvoelt en altijd open staat voor verzoekjes? Ook check. Kiezen voor onze drive-in shows betekent kiezen voor jarenlange ervaring en een professionele uitvoering. Onze crew bouwt de show op (en weer af), verzorgt eventueel extra entertainment en helpt zelfs bij het opruimen. Makkelijker kan het niet!

  Het draait om de draaitafel

  Van spannende mash-up tot Skihut knaller, en van R&B tot classic rock: bij een drive-in show draait alles om wat er op de draaitafel ligt. Daarom besteedt RF shows veel aandacht aan de selectie van de juiste DJ. We werken samen met DJ’s uit alle genres en brengen de smaak van de doelgroep van tevoren in kaart. Zelf iemand op het oog? ‘Bandje bij’? Neem direct contact op en informeer naar de opties!

  keywords: Drive-in show, DJ, licht & geluid

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Ocean Entertainment

  Ocean Entertainment verzorgt graag de feestelijke afsluiting van de dag van uw leven. Met muziek, licht en presentatie zoals u dat wenst. Met de diverse drive-in Shows kunnen zowel feesten voor grote als kleine gezelschappen verzorgd worden.

  4e Industriestraat 13
  3133 Ek Vlaardingen

  010-4602547
  06-28264651

  artikel:

  Ocean Entertainment verzorgt graag de feestelijke afsluiting van de dag van uw leven. Met muziek, licht en presentatie zoals u dat wenst. Met de diverse Drive-in Shows kunnen zowel feesten voor grote als kleine gezelschappen verzorgd worden.

  We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. In een kennismakingsgesprek kunt u uw wensen aangeven. Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het perfect aansluit op uw verwachtingen.

  Van achtergrondmuziek aan het begin tot aan het knallende einde zullen onze allround medewerkers non-stop u en uw gasten met uw favoriete muziek vermaken. Een mooie lichtshow en goed getimede presentatie maakt de feestavond compleet. Tijdens de avond zullen onze ervaren discjockeys u een echt feest laten beleven. Van de rustige achtergrondmuziek aan het begin tot aan het knallende einde zal onze allround discjockey, zonder pauze, verschillende muzieksoorten de revue kunnen laten passeren. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de doorgesproken wensen. Verzoeknummers vooraf en ter plekke zijn ook altijd welkom.

  U kunt zelf ook besluiten de show uit te breiden met extra opties, zoals een bellenblaasmachine voor een romantische sfeer, of een spetterend lichteffect voor op het hoogtepunt van het feest. Denk ook eens aan een zanger of saxofonist, om samen met de discjockey voor een unieke sfeer te zorgen.

  In het kort: Graag creëren wij een bijzondere avond voor een bijzonder bruidspaar!

  keywords: DJ, drive in show, muziek, entertainment

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  McMusic

  McMusic is een allround partyband bestaande uit zes ervaren muzikanten met een grote passie voor muziek.

  2161 AA Lisse

  0252-417128
  06-48569460

  artikel:

  McMusic is een allround partyband bestaande uit zes ervaren muzikanten met een grote passie voor muziek. En dat zie en hoor je! Onze basisbezetting van twee perfect op elkaar ingespeelde zangeressen en een strakke backline van drums, toetsen, bas en gitaar wordt voor speciale gelegenheden vaak uitgebreid met percussie en/of trompet en saxofoon.

  GENRE

  Ons genre laat zich het best omschrijven als een lekker in het gehoor liggende mix van disco, rock, soul, latin en Nederpop, vaak met eigen arrangementen en verpakt in swingende medleys. Naast dit feest van herkenning ontbreken ook de toppers van de laatste jaren niet! Van Amy Winehouse tot Kane en van Alain Clark tot Robbie Williams.

  Naast de vaste samenstelling van de band werkt McMusic al jaren met dezelfde professionele geluidstechnici, waardoor de performance van zowel de band als het licht en geluid bij elk optreden gegarandeerd goed is. Omdat jij het best weet wat je op jouw feest wilt, staan we open voor suggesties en wensen. Heb je verzoeknummers? We studeren ze voor je in. Wil je meezingen of -spelen? Des te leuker. Samen met jou bepalen we hoe jouw ideale avond eruit gaat zien. We zorgen altijd voor een goede mix van dansbare muziek en rustige ‘luister’ nummers, zodat iedereen het gegarandeerd naar zijn zin heeft.

  Door de jarenlange ervaring, doordachte muziekkeuze, pakkende arrangementen en het opzwepende enthousiasme slaagt McMusic er keer op keer in om elk publiek tot een meezingende feestmassa om te toveren.

  keywords: partyband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Coverband Escape

  Coverband Escape

  Moderne coverband met een uniek en uitgebreid repertoire met jarenlange ervaring in het verzorgen van een spetterende bruiloft.

  Hofweg 16
  2631 XE Nootdorp

  015-3109851
  06-53126857

  artikel:

  Zoekt u een coverband of live-muziek voor uw bruiloft, bruiloftsfeest, trouwerij of huwelijksfeest met een uniek en groot repertoire, en wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken, verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek?

  Dan is Coverband Escape de ultieme band voor uw bruiloft !

  Het repertoire van deze Bruiloftband en Feestband varieert van de 70's, 80's, 90's en 00's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week en natuurlijk spelen wij ook de hollandse meezingers en feestmuziek.

  Livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting op uw bruiloft of huwelijksfeest die er bestaat.

  keywords: bruiloftband, coverband, feestband,top-100 band, top-40 band, livemuziek, liveband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Ben Blue

  Ben Blue

  Ben Blue speelt solo of in verschillende bandcombinaties een uitgebreid repertoire aan Engelstalige popmuziek, Van jazz tot rock en van achtergrond tot knalfeest.

  3011 GB Rotterdam

  artikel:

  Ben Blue speelt solo en in verschillende bandcombinaties. Van bedrijfsfeest en bruiloft tot kroeg, kermis of popfestival.

   

  Ben begon met gitaarspelen in 1974 en speelde vanaf 1977 in een groot aantal landelijk bekende bands, zoals Highway Chile en Helloïse. In deze tijd bouwde hij een reputatie op als een van de beste gitaristen van Nederland. De nadruk lag op strakke slagpartijen en tot in de puntjes uitgewerkte virtuoze solo's. Hij componeerde en speelde een aantal LP’s en CD’s vol en trad op in alle Nederlandse zalen. Hoogtepunten waren in 1985 de Los Vast Roadshow in een uitverkochte "Kuip” en in 1987 een prestigieus optreden in de Rotterdamse Ahoy’, waaraan verder werd meegewerkt door o.a. Adam Curry en de Star Sisters.In 1991 kwam hij terecht bij de band van Bertus Borgers. Hier werd hem te verstaan gegeven dat zijn minutieus uitgezochte solopartijen niet op prijs werden gesteld en dat er geïmproviseerd diende te worden. Toen-ie dat eenmaal doorhad was het hek ook van de dam en elk optreden was vanaf toen anders.Twee jaar later, in 1993, begon Blue aan de opleiding voor docent popmuziek aan het Rotterdams conservatorium. Hier kreeg hij twee jaar zangles van Peggy Larson en richtte hij met medestudent Anton Arema het duo Big Bucks & Easy Money op. Dit was een belangrijk keerpunt in zijn carrière; voor het eerst ging Ben liedjes spelen, in plaats van de ingewikkelde partijen en riffs die hij tot dan toe gewend was. Weer ging er een nieuwe wereld open omdat hij nu ook zonder band of apparatuur gewoon iets leuks ten gehore kon brengen. Blue begon naast tweede stemmen ook de leadzang van zijn eigen favoriete nummers te zingen.Na een kleine 14 jaar Big Bucks & Easy Money gingen Anton en Ben in 2004 meer en meer projecten en bandjes naast het duo doen. Blue legde zich toe op leadzang en vond manieren om met niets anders dan zijn akoestische gitaar heel veel liedjes in heel veel verschillende stijlen neer te zetten.

   

  In 2008 vroeg rapper Ali B Ben om een live-band voor speciale optredens samen te stellen. Easy Money de Alleskunner nam de toetsen voor zijn rekening, Blue leidde het geheel en speelde uiteraard gitaar en het ritmetandem bestond uit Sjors en Jimmy (echt!). Op deze manier hield Ben voeling met de nieuwe stromingen en ging hij zijn persoonlijke vergrijzing tegen. Twee jaar hiphop was wel weer genoeg voor Anton en Ben en ze hebben zich intussen uit deze band teruggetrokken.De gitaartechniek die hij al vanaf 1974 ontwikkelde, de improvisatiekunst die Bertus Borgers hem bijbracht, de zang die Ben sinds 1993 serieus aangepakt heeft en zijn enorme ervaring als muzikant op de meest uiteenlopende gelegenheden voor een wel zeer gevarieerd publiek komen nu samen in de performance van Ben Blue Solo.Ben Blue is bekend van o.a.: Big Bucks & Easy Money, K'BAM!, Highway Chile, Helloïse, Bertus Borgers & the Groove, Hurricane Bob en 666-The Nightmare en is componist bij The Songbakery en docent bij de SKVR.

  keywords: muzikant, akoestisch, gitarist, zanger

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Double Request

  Double Request

  Professioneel zang/piano duo met breed repertoire. Prachtige live achtergrondmuziek en dansbare muziek. Perfect voor bruiloft, receptie, diner en feest!

  Hoge Rijndijk 90A
  2313 KL Leiden

  0653286383
  artikel:

  Double Request is een professioneel zang/piano duo, met een gevarieerd repertoire van easy listening, pop en dansbare nummers. Daardoor is dit muzikale duo breed inzetbaar op uw  bruiloft; tijdens ceremonie, receptie, diner of feest. Zangeres Renee Koper en pianiste Christa Schuil zijn beiden afgestudeerd aan het conservatorium. Zij weten altijd de juiste sfeer neer te zetten met de prachtigste muziek, uiteraard op een volume dat is aangepast aan de gelegenheid en uw wensen!

  Neem eens een kijkje op onze website www.double-request.nl, en mail of bel ons voor meer informatie en boekingen.

  keywords: duo, pianist, zangeres, achtergrondmuziek, feestmuziek, receptie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Javi Escalera Music

  Javi Escalera Music

  Een origineel cadeau voor Uw toekomstige bruid of bruidegom; live muziek tijdens de huwelijkse plechtigheid. Voor Kerk, Stadhuis of andere officiële Huwelijks locatie. Javi zingt tijdens uw huwelijks-ceremonie 3 tot 5 liedjes voor u. Doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar, is de muziek live & puur. Hij beheerst alle passende stijlen in het Engels-, Spaans- en Nederlandstalig.Javi is ook te boeken voor live muziek tijdens uw receptie, buffet of dinner. Als Spaanse zanger/Gitarist zingt hij voor u de meest bekende Spaanstalige internationale hits, o.a. van de Gipsy Kings, Juanes en Julio Iglesias. Voor de luchtigheid combineert hij dit met Nederlands- en Engelstalige repertoire.Interactie met uw gasten vormt hierbij een essentieel onderdeel.Tevens is deze show goed in te passen voor huis- en tuinfeesten.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar zijn website.Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

  Postbus 9492
  3007 AL Rotterdam

  0624-637551
  0624-637551

  artikel:

  Een origineel cadeau voor Uw toekomstige bruid of bruidegom; live muziek tijdens de huwelijkse plechtigheid. Voor Kerk, Stadhuis of andere officiële Huwelijks locatie.Javi zingt tijdens uw huwelijks-ceremonie 3 tot 5 liedjes voor u. Doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar, is de muziek live & puur.Hij beheerst alle passende stijlen in het Engels-, Spaans- en Nederlandstalig.Javi is ook te boeken voor live muziek tijdens uw receptie, buffet of dinner. Als Spaanse zanger/Gitarist zingt hij voor u de meest bekende Spaanstalige internationale hits, o.a. van de Gipsy Kings, Juanes en Julio Iglesias. Voor de luchtigheid combineert hij dit met Nederlands- en Engelstalige repertoire.Interactie met uw gasten vormt hierbij een essentieel onderdeel.Tevens is deze show goed in te passen voor huis- en tuinfeesten.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar zijn website.Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

  keywords: Ceremonie zanger muzikant gitarist

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Debora Hulskamp

  Debora is een met een 'Best Talented Songwriter' Award bekroonde zangeres met een heldere soulvolle stem en eigen unieke vertolking van de prachtigste pop, Jazz, R&B, Easy Listening en Love-songs.

  Bilderdijkplein 23
  2274 LW Voorburg

  070-8872594
  06-50651250

  artikel:

  Zang & Piano

  Sfeervolle ambiance bij recepties en diners

  Zangeres Debora begeleidt zichzelf, in elegante avondjurk, op de piano of vleugel. Een zeer romantische stemming. Debora is een met een 'Best Talented Songwriter' Award bekroonde zangeres met een heldere soulvolle stem en eigen unieke vertolking van de prachtigste pop, Jazz, R&B, Easy Listening en Love-songs. Heeft u een diner of borrel, maar u wenst toch ook wat ‘live’ muziek tijdens uw gelegenheid?

  Debora heeft al menig diner, receptie, bedrijfsborrel op haar elegante wijze van sfeer verhogende muziek verzorgd met haar prachtige zang en piano-spel.

  Zang & Gitaar

  Bezetting: 2 personen, zang & akoestische gitaar

  Geen piano maar liever gitaar met zang van Debora. Of bijvoorbeeld: uw trouwceremonie is in een duinpan of op het strand en er is geen stroom voor elektrische piano. Dan bestaat de mogelijkheid om Debora te boeken met begeleiding van gitarist Hans.

  Sfeervolle ambiance tijdens uw verjaardagsborrel, receptie, diner

  Akoestische muziek op gepast volumeniveau gebracht. Een zeer gezellige doch sfeervolle stemming. Eventueel geschikt als u het graag ‘klein’ wilt houden tijdens uw borrel.

  keywords: bruiloft muziek, zangeres

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Big Salsa Band

  3068 PH Rotterdam

  010-4216742
  artikel:

  keywords: salsaband

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Pianist Rob Franken

  Sfeervolle pianomuziek tijdens uw diner, receptie, bruiloft enz... door allround vakman pianist Rob Franken.

  Odinholm 44
  3124 SC Schiedam

  010-4349626
  06-25423720

  artikel:

  Pianist inhuren! Allround vakman Rob Franken verzorgd voor u op sfeervolle wijze de pianomuziek tijdens uw diner, receptie, bruiloft of ander evenement.

  keywords: Pianist, bruiloft muziek, achtergrondmuziek, sfeermuziek, pianomuziek, allround muziek, jazz pianist.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruiloft Discoshow

  De enige show in NL met aantoonbare ervaring op honderden feest.

  Weg en Bos 90
  2661 GX Bergschenhoek

  010-5221855
  artikel:

  Dé Bruiloft DJ Show inhuren die precies jullie muziek draait? Een bruiloft DJ met een sterk team van collega’s ter ondersteuning? Een complete show met uitstekend geluid en een prachtige lichtshow? Dé Bruiloft Discoshow maakt van jullie trouwfeest een topfeest! Stop dus met verder zoeken want bij ons boeken jullie de beste bruiloft DJ voor jullie trouwfeest.

  keywords: bruiloft dj, dj bruiloft, dj rotterdam, bruiloft dj rotterdam

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Activiteiten gestaakt

  06-00000000
  06-00000000

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Accordeonist Violist bij uw Bruiloft

  Accordeonist Violist bij uw Bruiloft

  Accordeonist-Zanger èn Violist-Pianist Henk George Lippens, verzorgt zowel Solo als met z'n Duo/Trio I PAZZI Sfeervolle Muziek en AchtergrondMuziek bij uw trouwdag, ceremonie, receptie, diner of feest. Muziek van Klasse en een zeer goede Sfeer !

  2333 AA Leiden

  071-5221503
  06-26174057

  artikel:

  Evenement, personeelsfeest, bruiloft|trouwen|huwelijk, verjaardag, congres, feest,diner, receptie, bedrijfsfeest, film, festival en theater?

  ACCORDEONIST - VIOLIST èn Zanger - PIANIST Henk George Lippens, zorgt zowel Solo, als met z’n Duo/Trio I PAZZI voor vrolijke  Feestelijke muziek en Achtergrondmuziek  bij iedere gelegenheid. Van sfeervol en ingetogen tot bruisend en feestelijk !  

  Frankrijk | Franse Muziek     Italië  | Italiaanse Muziek    Zigeuner & Klezmer Muziek  

  Henk Lippens spreekt vloeiend Frans en Italiaans, speelt muzikaal in op de sfeer ter plekke en heeft een groot improvisatievermogen. Performance, interactief, in het Frans of het Italiaans op verzoek. Tevens Franse Chansons en Italiaanse Liederen op verzoek.                           

  Italiaanse Muziek, Italiaans lied,Franse Musette, Frans Chanson, Tango,Hot-Club, Spaans, Zigeuner en Klezmer wordtvirtuoos en met passie ten gehore gebracht.Levenslied en Zeemanslied op verzoek.I PAZZI maakt gebruik van onder andere accordeon - viool - gitaaren maakt iedere gelegenheid & elk evenementtot een sfeervol en feestelijk gebeuren!

  Muziek-optredens door Nederland, België, Italië en Frankrijk met name,voor onder andere de toonaangevende bedrijven, theaters/musea/exposities/

  beurzen,ziekenhuizen/instellingen, opleidingen, themabijeenkomsten, bekende persoonlijkheden, tv/media en particulieren.

  Sfeermuziek van Topniveau voor een betaalbare prijs.Zie de uitgebreide Referenties op z'n website: PazziMusic.nl !    

  keywords: accordeonist, accordeon, viool, violist, feestmuziek, receptie, diner, trouwen, trouwdag, bruiloft, huwelijk, huwelijksdag, feest, muziek, achtergrondmuziek, sfeervolle muziek, accordeonmuziek, gitaar, gitarist, contrabas, bruiloftmuziek, huwelijkmuziek, receptie, ceremonie, huwelijks aanzoek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Arne van der Zande drive-in show

  Arne van der Zande drive-in show

  Ik verzorg al ruim 30 jaar op professionele wijze muziek op huwelijksfeesten.

  Binnensingel 33
  3134 NA VLAARDINGEN

  0102470086
  06-54943743

  artikel:

  Bij mijn drive-in show is alles in één hand, die van Arne van der Zande: boekingen, opbouwen, draaien en afbreken. Hierdoor krijgt elke klant gegarandeerd persoonlijke aandacht. Dus kan aan alle wensen van de klant voor een geweldig feest worden voldaan. Dat mijn klanten die persoonlijke aandacht en aanpak waarderen, is te lezen op mijn website (www.avdz.nl). Onder het kopje 'complimenten' staan reacties van mijn klanten. 

  Ik hanteer voor een geweldig huwelijksfeest een vaste lage prijs van €550 inclusief alles.Overigens kan ik muziek verzorgen voor elke gelegenheid, bovendien kan ik elk evenement presenteren.

  keywords: persoonlijke aandacht voor een geweldig huwelijksfeest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bruiloft dj disco show

  Bruiloft dj disco show

  Prachtige bruiloft shows en gespecialiseerde bruiloft dj's, goed en betaalbaar!

  3066 XB Rotterdam

  artikel:

  Speciaal samengestelde bruiloft disco shows met chique verlichte dj ombouw en ervaren bruiloft dj welke bij jullie persoonlijke muziekwensen aansluit.

  keywords: dj,bruiloft,huwelijk,trouwfeest,muziek,disco,show,entertainment,

  Profiel Bezoek website

  Bruiloft Muziek, bands en dj

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Zuid-Holland:

  Aarlanderveen (0)
  Abbenbroek (0)
  Achthuizen (0)
  Alblasserdam (0)
  Albrandswaard (0)
  Ameide (0)
  Ammerstol (0)
  Arkel (0)
  Barendrecht (0)
  Benthuizen (0)
  Bergambacht (0)
  Bergschenhoek (1)
  Berkenwoude (0)
  Bernisse (0)
  Binnenmaas (0)
  Bleiswijk (0)
  Bleskensgraaf (0)
  Bodegraven (0)
  Boskoop (0)
  Botlek (0)
  Brandwijk (0)
  Brielle (0)
  Cromstrijen (0)
  Dalem (0)
  Delfgauw (0)
  Delft (0)
  Dirksland (0)
  Dordrecht (0)
  Driebruggen (0)
  Europoort (0)
  Geervliet (0)
  Gelderswoude (0)
  Giessenburg (0)
  Giessenlanden (0)
  Goedereede (0)
  Gorinchem (0)
  Gouda (0)
  Gouderak (0)
  Goudriaan (0)
  Goudswaard (0)
  Graafstroom (0)
  Groot-Ammers (0)
  Haastrecht (0)
  Hardinxveld-Giessendam (0)
  Heenvliet (0)
  Heerjansdam (0)
  Heinenoord (0)
  Hekelingen (0)
  Hellevoetsluis (0)
  Hendrik-Ido-Ambacht (0)
  Herkingen (0)
  Hillegom (0)
  Honselersdijk (0)
  Hoogblokland (0)
  Hoogmade (0)
  Hoogvliet (0)
  Hoornaar (0)
  Kaag (0)
  Katwijk (0)
  Kedichem (0)
  Kinderdijk (0)
  Klaaswaal (0)
  Korendijk (0)
  Kwintsheul (0)
  Langerak (0)
  Lansingerland (1)
  Leerbroek (0)
  Leerdam (0)
  Leiden (3)
  Leiderdorp (0)
  Leidschendam (0)
  Leidschendam-Voorburg (1)
  Leimuiden (0)
  Lekkerkerk (0)
  Lexmond (0)
  Liesveld (0)
  Lisse (1)
  Maasdam (0)
  Maasdijk (0)
  Maasland (0)
  Maassluis (0)
  Maasvlakte (0)
  Meerkerk (0)
  Melissant (0)
  Middelharnis (0)
  Midden-Delfland (0)
  Mijnsheerenland (0)
  Moerkapelle (0)
  Molenaarsgraaf (0)
  Monster (0)
  Mookhoek (0)
  Moordrecht (0)
  Naaldwijk (0)
  Nederlek (0)
  Nieuw-Beijerland (0)
  Nieuw-Lekkerland (0)
  Nieuwe-Tonge (0)
  Nieuwerbrug (0)
  Nieuwkoop (2)
  Nieuwland (0)
  Nieuwpoort (0)
  Nieuwveen (0)
  Noordeloos (0)
  Noorden (1)
  Noordwijk (0)
  Noordwijkerhout (0)
  Nootdorp (2)
  Numansdorp (0)
  Oegstgeest (0)
  Ooltgensplaat (0)
  Oosterwijk (0)
  Oostflakkee (0)
  Oostvoorne (0)
  Ottoland (0)
  Oud-Ade (0)
  Oud-Alblas (0)
  Oud-Beijerland (0)
  Ouddorp (0)
  Oude-Tonge (0)
  Oudenhoorn (0)
  Ouderkerk (0)
  Papendrecht (0)
  Pernis (0)
  Piershil (0)
  Pijnacker (0)
  Pijnacker-Nootdorp (2)
  Poeldijk (0)
  Poortugaal (0)
  Puttershoek (0)
  Reeuwijk (0)
  Rhoon (0)
  Ridderkerk (0)
  Rijnsaterwoude (0)
  Rijnsburg (0)
  Rijnwoude (0)
  Rijpwetering (1)
  Rijswijk (1)
  Rockanje (0)
  Roelofarendsveen (0)
  Rotterdam (5)
  Rozenburg (0)
  Sassenheim (0)
  Schelluinen (0)
  Schiedam (1)
  Schipluiden (0)
  Schoonhoven (0)
  Schoonrewoerd (0)
  Simonshaven (0)
  Sliedrecht (0)
  Sommelsdijk (0)
  Spijkenisse (1)
  Stellendam (0)
  Stolwijk (0)
  Streefkerk (0)
  Strijen (0)
  Strijensas (0)
  Teylingen (0)
  Tinte (0)
  Vierpolders (0)
  Vlaardingen (1)
  Vlist (0)
  Vondelingenplaat (0)
  Voorburg (1)
  Voorhout (0)
  Voorschoten (0)
  Vrouwenakker (0)
  Waal (0)
  Waarder (0)
  Waddinxveen (0)
  Warmond (0)
  Wassenaar (0)
  Wateringen (0)
  Westland (0)
  Westmaas (0)
  Westvoorne (0)
  Wijngaarden (0)
  Woubrugge (0)
  Zederik (0)
  Zevenhoven (0)
  Zevenhuizen (0)
  Zoetermeer (0)
  Zoeterwoude (0)
  Zuid-Beijerland (0)
  Zuidland (0)
  Zuidplas (0)
  Zwammerdam (0)
  Zwartewaal (0)
  Zwijndrecht (0)

  Trouwen in Zuid-Holland

  Gaat u trouwen in Zuid-Holland ? Bekijk alle trouwbedrijven in Zuid-Holland

  Bruiloft Muziek Videos

  Slechtste bruiloft dj ooit

  Top 10 Moderne Bruiloft Liedjes - Weddingtunes.nl

  Lisa Lumen - All of me (John Legend cover) // bruiloft, ceremonie muziek


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)