• Trouwen
 • Catering:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Catering ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Catering. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Catering op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Il mio Gusto

  Tijdens de voorbereidingen van uw feest nemen wij u graag wat uit handen, zodat u ook echt kunt genieten van het feest. Catering Il mio Gusto denkt graag met u mee over een invulling van het culinaire gedeelte, geheel afgestemd naar uw wensen.

  Jadelaan 18
  2132 XW Hoofddorp

  0653779242
  0653779242

  artikel:

  Particulieren

  Naast de zakelijke markt, is Il mio Gusto ook een gewaardeerde partner voor particuliere initiatieven. Al jaren  verzorgen wij de catering voor feesten, bruiloften, familiedagen, doopfeesten, communies, koffietafels en nog meer. Onze catering staat altijd in het teken van drie pijlers: kwaliteit, duurzame en verse producten, verrassende samenstelling en mooie presentatie.

  Voor elke doelgroep, op elke locatie. Bent u op zoek naar een cateraar die uw belangrijke dag of avond culinair invult?

  Wij adviseren en inspireren u graag!

  Wij brengen sfeer en prikkelen de zintuigen met nieuwe ideeën en onverwachte combinaties. Uw gasten zullen onder de indruk zijn! Catering kan op een aantal manieren door ons verzorgd worden. We bereiden heerlijk eten en bezorgen deze op de gewenste locatie. Met of zonder servies, aankleding, inrichting en decoratie, het is volledig aan u!  Natuurlijk nemen wij desgewenst alle culinaire zorg uit handen en verzorgen niet alléén het eten. Onze bedienend personeel zorgt voor het tijdige en feilloze serveren en debrasseren. U hoeft nergens naar om te kijken. We zetten klaar, voeren uit en ruimen op... Heerlijk toch?

  Wij verzorgen catering voor onder andere: 

  Huwelijksfeesten

  Communiefeesten

  Doopfeesten

  Familiedagen

  Feestavonden

  Sportieve activiteiten

  Diverse soorten workshops

  Verjaardag en jubilea

   

  CATERING VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN

  De catering tijdens zakelijke evenementen en bijeenkomsten is ons op het lijf geschreven. Vanzelfsprekend moet het culinaire aanbod van topkwaliteit zijn, maar daarnaast dient de catering ook naadloos aan te sluiten bij de planning en entourage van uw evenement. Gastronomische hoogstandjes, op het juiste moment smaakvol en stijlvol gepresenteerd. Een enthousiast team van medewerkers, die allen passie hebben voor de culinaire wereld.  Wij werken volgens de erkende HACCP-norm zodat u altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste hygiëne. Wij zorgen voor heerlijkheden met de juiste uitstraling en correcte service passend bij het doel en doelgroep van het evenement.

  Wij verzorgen catering voor onder andere: 

  Bedrijfsfeesten Bedrijfsopeningen en jubilea Vergaderingen en presentaties

   

  Themafeesten Congressen Beurzen Teambuildingdagen

   

  Trainingen & workshops Relatiedagen

   

   

  In Business ...

    Bovenal is het bij zakelijke evenementen en bijeenkomsten van belang wat en met welk doel er gecommuniceerd gaat worden. Een evenement is een middel van marketing en PR, dat wordt ingezet om te profileren, te belonen, te presenteren of te werven. De profit- en non-profit markt stelt hoge eisen aan een evenement of bijeenkomst. En terecht: bij goedkeuring wordt men geprezen, bij misprijzen wordt men verguisd…     Il mio Gusto weet hoe belangrijk ervaring en aanzien zijn! De pionier in ons zorgt voor het temperament en de verassende indruk. Welke mix met business u ook zoekt, raak met Gusto d’Italia de kern waar het om moet draaien! Voor onze relaties verzorgden wij onder andere:Bedrijfsfeesten,

  Jubilea, congressen, vergaderingen

   

  Seminars, trainingen en workshops, teambuilding.

   

   

   

   

  keywords: catering, buffet, Italiaans, receptie, luxe diner, walking diner, live cooking, duurzaam, eerlijk en heerlijk, puur

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Slump Catering & Events

  Zorgeloos genieten van jullie huwelijksdag? Daar zeggen wij ‘ja’ tegen! Wij helpen je graag met het organiseren van jullie onvergetelijke dag!   Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

  Het Rister 11
  8314 RD Bant

  0527-274327
  artikel:

  Zorgeloos genieten van jullie huwelijksdag? Daar zeggen wij ‘ja’ tegen! Wij helpen je graag met het organiseren van jullie onvergetelijke dag!

   

  Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

  In een oriënterend gesprek spreken wij alle wensen en ideeën door, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze mogelijkheden. In onze offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij jullie eigen planning voor de rest van de dag.

  Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal eeuwige trouw te beloven. Hoe persoonlijk willen jullie het hebben… Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een prachtige trouwlocatie geheel in jullie smaak. Wij laten tijdens een kennismakend gesprek graag voorbeelden zien van welke mogelijkheden er zijn. Zo krijgen jullie een beter beeld bij het plaatje.

  De dag zelf kunnen wij compleet voor jullie verzorgen. De daggasten ontvangen wij graag met een lekkere lunch voorafgaand aan de ceremonie. Na de ceremonie snijden jullie de bruidstaart aan en serveren wij met plezier de champagnetoost uit. Tijdens het borrelmoment lopen wij rond met hapjes en drankjes en dekken onze gastvrouwen de tafels voor het diner alvast voor jullie en jullie gasten in. Het diner kunnen we op diverse manieren aankleden. Willen jullie interactie? Dan is een chefs table, barbecue of warm- en koud buffet een aanrader. Liever lang tafelen? Een gangendiner is hiervoor een uitstekende optie.

  De avondgasten kunnen wij ontvangen met koffie, thee of gelijk een borrel. Wanneer de meeste gasten binnen zijn, begint het avondfeest en kunnen de voetjes van de vloer! Wij lopen rond met hapjes en drankjes en aan het eind van de avond presenteren we een borrelbuffet voor de lekkere trek.

  Zorgeloos genieten van jullie dag. Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: ‘Deze dag was echt onvergetelijk’.

  Jullie bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!

  keywords: evenementen,catering,materialen, bruiloft, organiseren,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Oester Traiteur Olivier le Breton

  Oester Traiteur Olivier le Breton

  Als wandelende Oesterman zorg ik, behalve voor vers geopende oesters, voor sfeervol entertainment op uw feest, receptie, bruiloft, gala, opening, evenement of party.  Met kennis en passie open ik verse oesters, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

  Burg.Buijsenstraat 13
  4835 BA Breda

  076-8795149
  06-52306789

  artikel:

  Ik verras uw gasten met de mooiste, meest verse en lekkerste oesters uit Bretagne, Normandie, Languedoc-Roussillon, maar ook uit Ierland en Zeeland.

  Ik geef informatie en zet gesprekken in gang, die onvergetelijke indrukken achter kunnen laten.

  Klassiek gastvrije catering in een modern jasje.

  keywords: oesterman,, oesters openen, bruiloft, trouwfeest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Catering de Korenbloem

  De Korenbloem is een kleinschalig cateringbedrijf gevestigd in Zwolle en werkt met biologische producten.

  Tiendschuurstraat 80
  8043 XS Zwolle

  06-42658400

  artikel:

  De Korenbloem is een kleinschalig cateringbedrijf gevestigd in Zwolle en werkt met biologische producten, die zo mogelijk uit de regio komen. Ook fair-trade producten zijn goed. Het seizoen en de groenten en vruchten die daarbij horen, vormen de basis voor de samenstelling van de menu’s en gerechten. Vegetarische gerechten zijn de specialiteit van de Korenbloem. Indien gewenst bereidt de Korenbloem ook gerechten met vlees en vis, uiteraard van goede biologische kwaliteit.

  Bij de Korenbloem kunt u terecht voor lunches, buffetten, dinertjes, hapjes, taarten, high-tea. De Korenbloem kan ook bij u thuis of op een locatie elders komen koken. Of organiseer een kookworkshop samen met de Korenbloem!

  De Korenbloem levert maatwerk! Iedere opdracht wordt in overleg met u samengesteld. Kijk bij de Menukaart voor mogelijkheden en suggesties.

  Catering de Korenbloem bereidt graag vegetarische gerechten. Wil je zelf ook vaker vegetarisch eten, maar weet je niet precies hoe? Dan is er nu de Vegachecklist, die je kan helpen bij het samenstellen van een lekkere en goede maaltijd. Kijk op www.vegachecklist.nl hoe het werkt!

  keywords: catering, zwolle

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Mondo Mediterraneo

  Mondo Mediterraneo

  Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Wij kunnen de complete catering van je trouwfeest verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden gasten. Veel trendy bedrijven maken al gebruik van onze caterings: o.a. Viktor & Rolf, Nike, Tommy Hilfiger. Ook internationaal hebben we de nodige ervaring met de catering van evenementen. Kijk maar op onze website: mondomediterraneo.com Je kan onze gerechten ook uitproberen in onze traiteur-vestigingen op de Haarlemmerstraat 68 en de Czaar Peterstraat 174 in Amsterdam.

  Czaar Peterstraat 178
  1018PX Amsterdam

  020-4212025
  0611882070

  artikel:

  Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Wij kunnen de complete catering van je trouwfeest verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden gasten. Veel trendy bedrijven maken al gebruik van onze caterings: o.a. Viktor & Rolf, Nike, Tommy Hilfiger. Ook internationaal hebben we de nodige ervaring met de catering van evenementen. Kijk maar op onze website: mondomediterraneo.com

  Je kan onze gerechten ook uitproberen in onze traiteur-vestigingen op de Haarlemmerstraat 68 en de Czaar Peterstraat 174 in Amsterdam.

  keywords: Catering, italiaans, diner, biologisch, vegetarisch, veganistisch, abbruzzo, trouwfeest, event, feest, feesttent, kinderen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Oesterkoning

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Livegekookt Catering

  Livegekookt Catering, is Livecooking catering op trendy steigerhouten kookbuffetten. Beleef de persoonlijke service van Livegekookt!

  Zomerstraat 5
  3247 CJ Dirksland

  0621-232046
  06-21232046

  artikel: Livegekookt catering is meer dan catering! 

  Livegekookt catering is het beste van 2 werelden; een buffet én diner in één!

  Tevens is Livegekookt al 15 jaar dé specialist in trouwen op locatie - waarin juist de sfeer, beleving net zo belangrijk zijn als het heerlijke eten en goede bediening.

   

  Decoratie, meubels, statafels en onze kookbuffetten zijn de sfeermakers die deze beleving sterker maken.

  Trouwen doe je met.. Livegekookt catering!

  keywords: Catering, bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Catering Videos

  Caulils Delicatessen en Catering te Amsterdam

  Catering in Zwijndrecht, Dordrecht, Rotterdam en Ridderkerk

  Event Catering by Out at Home | Amsterdam Netherlands


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)