• Trouwen
 • Catering:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Catering ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Catering. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Catering op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel De Hotdogkoning van Parkstad

  De Hotdogkoning van Parkstad

  Eens iets anders op uw feest of evenement. Onze grotere HotdogTuktuk is zeer geschikt voor feesten en evenementen, waar snel grotere groepen mensen bediend moeten worden. Capaciteit van deze Hotdogwagen is ongeveer 150 broodjes p/uur. Heerlijke hotdogs & braadworsten van (oost)duitse kwaliteit. Eigen import.Ook halal hotdogs!

  Da Costastraat 13
  6416 VP Heerlen

  06-28557749

  artikel:

  Onze "Funfoodmobielen" in verhuur

   

  Klein TukTuk voor de verhuur. Geschikt voor Hotdogs & Braadworsten.

   

  Wij hebben verkoopmobielen voor binnen & buiten. De grote Hotdog Tuktuk wordt vooral ingezet bij bedrijfsfeesten, Oktoberfeesten, buurt & wijkfeesten, Opendagen . U wilt dat uw klanten nog lang spreken over uw feest, dan zit u bij de Hotdogkoning van Parkstad goed. Op deze HotdogTuktuk kunnen Hotdogs & Braadworsten/ curryworsten gemaakt worden, voor grote groepen en piekmomenten. Kijk op de Tuktuk pagina voor verhuurprijzen

   

   

  De originele Hotdogfiets "American Style" gaat door bijna iedere deur. Deze wordt vooral ingezet bij gelegenheden die binnenshuis zijn, zoals o.a.; verzorgingstehuizen., binnenevenementen, opendagen grote bedrijven...Kijk op de Hotdogfiets pagina voor verhuurprijzen

  keywords: TukTuk, TucTuc, foodtruck

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Posh High Tea

  Posh High Tea

  Heerlijke en creatieve zelfgemaakte cupcakes en taarten, geserveerd op Fine Bone China met zilveren bestek; dat onderscheidt ons van anderen en geeft het speciale tintje dat u zoekt.

  Jan van Eyckstraat 59
  1318GC Almere

  0642766805
  0642766805

  artikel:

  Posh Tea Time is een familiebedrijf opgericht uit passie. Wij zijn gespecialiseerd in Bruidstaarten, andere taarten en Zoete Buffets. Voor speciale gelegenheden bieden wij High Tea catering op locatie aan, wijnproeverijen en verhuren wij onze Vintage porselein en serviesgoed.

  Heerlijke en creatieve zelfgemaakte cupcakes en taarten, geserveerd op Fine Bone China met zilveren bestek; dat onderscheidt ons van anderen en geeft het speciale tintje dat u zoekt.

   

  keywords: High Tea, Catering

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Mondo Mediterraneo

  Mondo Mediterraneo

  Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Wij kunnen de complete catering van je trouwfeest verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden gasten. Veel trendy bedrijven maken al gebruik van onze caterings: o.a. Viktor & Rolf, Nike, Tommy Hilfiger. Ook internationaal hebben we de nodige ervaring met de catering van evenementen. Kijk maar op onze website: mondomediterraneo.com Je kan onze gerechten ook uitproberen in onze traiteur-vestigingen op de Haarlemmerstraat 68 en de Czaar Peterstraat 174 in Amsterdam.

  Czaar Peterstraat 178
  1018PX Amsterdam

  020-4212025
  0611882070

  artikel:

  Mondo Mediterraneo is al sinds 1995 in Amsterdam gevestigd. Wij kunnen de complete catering van je trouwfeest verzorgen: van een klein intiem feestje tot een groot evenement voor honderden gasten. Veel trendy bedrijven maken al gebruik van onze caterings: o.a. Viktor & Rolf, Nike, Tommy Hilfiger. Ook internationaal hebben we de nodige ervaring met de catering van evenementen. Kijk maar op onze website: mondomediterraneo.com

  Je kan onze gerechten ook uitproberen in onze traiteur-vestigingen op de Haarlemmerstraat 68 en de Czaar Peterstraat 174 in Amsterdam.

  keywords: Catering, italiaans, diner, biologisch, vegetarisch, veganistisch, abbruzzo, trouwfeest, event, feest, feesttent, kinderen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Makan Indonesia

  Makan Indonesia verzorgt Indische catering op locatie. Ook beschikken wij over een aantal toplocaties om uw feest te verzorgen.

  5066 BV Moergestel

  013-5134070
  artikel:

  Makan Indonesia catering & events is een volwaardige partner op alle gebieden van (Indische) partycatering. Of het nu gaat om een culinaire levering, een partij op één van onze locaties of complete verzorging op een door de gast gekozen locatie. Flexibel en betrokken, afgestemd op het verwachtingspatroon en budget.

  keywords: catering, indisch, locatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Eten van een lekkere Tafel

  Catering met "Oogstrelende lekkernijen met een eerlijke smaaksensatie"

  Reutsedijk 8
  5264PC Vught

  06-30680021

  artikel:

   

  Heb je een feest of een borrel maar heb je geen tijd of inspiratie? Wil je voor je gasten een originele en verrassende lunch of picknick op een bijzondere locatie? Een tafel vol met zoete lekkernijen voor een huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid. Niks is onmogelijk. En dat zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan. Eten van een Lekkere Tafel maakt alles zelf. Met kwaliteitsingrediënten. Een lust voor het oog en een prikkeling van je smaak. Aankleding van de Lekkere Tafel met stijlvol servies en mooie bloemen is ook een belangrijk deel van mijn concept. Ik zorg overal voor, zodat jij zelf lekker kunt genieten van je gasten.ProeflokaalBen je op zoek naar een inspirerende ruimte waar je met klanten/vrienden (h)eerlijk kunt eten en drinken? Dan is het proeflokaal van Eten van een Lekkere Tafel echt een leuke aanwinst voor de omgeving Den Bosch. De keukentafels bieden plaats aan groepen van 8 tot 20 personen. Bewerken Algemene gegevens

   

  keywords: high tea, zoete verwentafel, borrel, lunch, picknick

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Il mio Gusto

  Tijdens de voorbereidingen van uw feest nemen wij u graag wat uit handen, zodat u ook echt kunt genieten van het feest. Catering Il mio Gusto denkt graag met u mee over een invulling van het culinaire gedeelte, geheel afgestemd naar uw wensen.

  Jadelaan 18
  2132 XW Hoofddorp

  0653779242
  0653779242

  artikel:

  Particulieren

  Naast de zakelijke markt, is Il mio Gusto ook een gewaardeerde partner voor particuliere initiatieven. Al jaren  verzorgen wij de catering voor feesten, bruiloften, familiedagen, doopfeesten, communies, koffietafels en nog meer. Onze catering staat altijd in het teken van drie pijlers: kwaliteit, duurzame en verse producten, verrassende samenstelling en mooie presentatie.

  Voor elke doelgroep, op elke locatie. Bent u op zoek naar een cateraar die uw belangrijke dag of avond culinair invult?

  Wij adviseren en inspireren u graag!

  Wij brengen sfeer en prikkelen de zintuigen met nieuwe ideeën en onverwachte combinaties. Uw gasten zullen onder de indruk zijn! Catering kan op een aantal manieren door ons verzorgd worden. We bereiden heerlijk eten en bezorgen deze op de gewenste locatie. Met of zonder servies, aankleding, inrichting en decoratie, het is volledig aan u!  Natuurlijk nemen wij desgewenst alle culinaire zorg uit handen en verzorgen niet alléén het eten. Onze bedienend personeel zorgt voor het tijdige en feilloze serveren en debrasseren. U hoeft nergens naar om te kijken. We zetten klaar, voeren uit en ruimen op... Heerlijk toch?

  Wij verzorgen catering voor onder andere: 

  Huwelijksfeesten

  Communiefeesten

  Doopfeesten

  Familiedagen

  Feestavonden

  Sportieve activiteiten

  Diverse soorten workshops

  Verjaardag en jubilea

   

  CATERING VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN

  De catering tijdens zakelijke evenementen en bijeenkomsten is ons op het lijf geschreven. Vanzelfsprekend moet het culinaire aanbod van topkwaliteit zijn, maar daarnaast dient de catering ook naadloos aan te sluiten bij de planning en entourage van uw evenement. Gastronomische hoogstandjes, op het juiste moment smaakvol en stijlvol gepresenteerd. Een enthousiast team van medewerkers, die allen passie hebben voor de culinaire wereld.  Wij werken volgens de erkende HACCP-norm zodat u altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste hygiëne. Wij zorgen voor heerlijkheden met de juiste uitstraling en correcte service passend bij het doel en doelgroep van het evenement.

  Wij verzorgen catering voor onder andere: 

  Bedrijfsfeesten Bedrijfsopeningen en jubilea Vergaderingen en presentaties

   

  Themafeesten Congressen Beurzen Teambuildingdagen

   

  Trainingen & workshops Relatiedagen

   

   

  In Business ...

    Bovenal is het bij zakelijke evenementen en bijeenkomsten van belang wat en met welk doel er gecommuniceerd gaat worden. Een evenement is een middel van marketing en PR, dat wordt ingezet om te profileren, te belonen, te presenteren of te werven. De profit- en non-profit markt stelt hoge eisen aan een evenement of bijeenkomst. En terecht: bij goedkeuring wordt men geprezen, bij misprijzen wordt men verguisd…     Il mio Gusto weet hoe belangrijk ervaring en aanzien zijn! De pionier in ons zorgt voor het temperament en de verassende indruk. Welke mix met business u ook zoekt, raak met Gusto d’Italia de kern waar het om moet draaien! Voor onze relaties verzorgden wij onder andere:Bedrijfsfeesten,

  Jubilea, congressen, vergaderingen

   

  Seminars, trainingen en workshops, teambuilding.

   

   

   

   

  keywords: catering, buffet, Italiaans, receptie, luxe diner, walking diner, live cooking, duurzaam, eerlijk en heerlijk, puur

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Ontbijtservice BRUNCHCLUB

  Ontbijtservice BRUNCHCLUB

  Ontbijt op bed, Huwelijksontbijt, Champagne ontbijt. Wij verzorgen ook een Engelse High Tea of Champagne brunch, Tapasbuffet van A tot Z. Op aanvraag kunnen wij biologisch en halal producten leveren. Geef het bruidspaar een ontbijt of Champagnebrunch in de vorm van een cadeaubon!

  Admiralengracht 199 hs
  1057 EV Amsterdam

  020-6156244
  06-54901874

  artikel:

  BRUNCHCLUB verzorgt een heerlijk Champagne ontbijt op bed na de huwelijksdag!

  Cadeaubonnen zijn bij BRUNCHCLUB in alle prijsklassen verkrijgbaar.

  Ook voor een uitgebreide Champagnebrunch of Tafeltje-dekje service.

  Op aanvraag ook biologisch en Halal producten.

   

  keywords: ontbijtservice, champagneontbijt, ontbijt op bed, high tea

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Wijncultuur

  Wijncultuur

  Importeur en groothandel van champagne, wijnen, cognac. Voor bruidsparen 15% korting op de champagne van Jose Marc.

  Uranuslaan 10
  5632 AJ Eindhoven

  06-53794231
  06-53794231

  artikel:

  Sinds 2001 exclusief importeur van heel lekkere champagne van Jose Marc, diverse rode wijn en witte wijn en Francois Voyer cognac. Voor de betere restaurants, BtB en consument die van kwaliteit houden. Wijncultuur hanteert scherpe prijzen voor de zakelijke klant en heeft een speciale korting op champagne voor bruidsparen. Wijncultuur deelt graag haar kennis over wijn en cognac door o.a. proeverijen en het Professional Thuiswijnproefpakket Wine-Workshop. 

  Het motto van Wijncultuur is: met haar producten is het goed leven en zakendoen!

   

  keywords: Champagne, wijn, trouwkado, witte wijn, rode wijn

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Catering Videos

  Party Catering Rotterdam

  Event Catering by Out at Home | Amsterdam Netherlands

  Caulils Delicatessen en Catering te Amsterdam


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)