Bruidsboek.nl, Bruidsfotograaf Gouda, voor pure, lichte en journalistieke bruidsreportages • Trouwen
 • map div

  U bent hier: Home » Fotograaf » Bruidsboek.nl

   

  Bruidsboek.nl


  2801 KB Gouda

  06-48720274
    06-48720274

  Fotograaf
  bruidsfotograaf, bruidsreportage, fotograaf, fotoreportage, huwelijksreportage, Gouda, Zuid-Holland, hippe bruidsfotografie, bruidsalbum
  Bruidsfotograaf Gouda, voor pure, lichte en journalistieke bruidsreportages

  Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het plannen van de grote dag is begonnen! Maar hoe gaat het ‘inhuren’ van Bruidsboek.nl precies in zijn werk?

  Allereerst ontvangen jullie een passende offerte. Bruidsboek.nl berekent de prijs op basis van uurtarief en elk aantal uur is mogelijk. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.

  Verder zijn jullie van harte welkom om (na afspraak) eens langs te komen om kennis te maken en om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van jullie wensen en ideeën maken we een plan, kiezen we fotolocaties en bepalen we de gewenste stijl en sfeer van de foto’s. Wanneer jullie hierna besluiten de bruidsreportage door Bruidsboek.nl te laten verzorgen, ontvangen jullie een opdrachtbevestiging.

  Hoe de dag zelf eruit ziet is natuurlijk helemaal aan jullie!

  Wanneer jullie ervoor kiezen om een bruidsreportage te laten maken, bespreken we samen de mooiste locatie(s). De reportage is ontspannen en spontaan! Je kunt gewoon lekker jezelf zijn, een goede klik met de fotograaf is daarbij heel belangrijk! Bij de reportage wordt er gezocht naar variatie, zodat jullie uiteindelijk veel verschillende foto’s krijgen. Een vaste tijdsduur van een reportage is er niet, dit is geheel afhankelijk van hoeveel tijd jullie dagindeling hiervoor toelaat. Gemiddeld duurt een reportage zo’n 1,5 a 2 uur (afhankelijk van het aantal locaties en reistijd).

  De rest van de fotoreportage gebeurt gedurende de rest van de dag. Alle belangrijke momenten worden vastgelegd. Hierbij kijkt Bruidsboek.nl verder dan alleen het bruidspaar, ook familie, vrienden en andere gebeurtenissen zijn een essentieel onderdeel van een goede bruidsreportage. Er wordt zo onopvallend mogelijk gefotografeerd, zodat iedereen puur en zoals zij zijn op de foto komen. Alleen op deze manier kan ik een echt ‘verhaal’ vertellen met de reportage. Jullie verhaal! Bruidsboek.nl staat voor journalistieke reportages en er wordt dan ook  weinig tot niets in elkaar gesleuteld. Geen settings, geen momenten die 4 keer overgedaan moeten worden, maar gewoon, zoals het gaat. Waarschijnlijk hebben jullie na 10 minuten al niet eens meer door dat er een fotograaf rond loopt! :)

   

  Wil je eens zien hoe journalistiek Bruidsboek.nl fotografeert? Bekijk dan eens een hele bruidsreportage op de blog op www.bruidsboek.nl/blog !

  Na ongeveer 3 a 4 weken ontvangen jullie de foto’s op een hippe houten USB stick. De beelden zijn bewerkt, in hoge resolutie, zonder logo’s en vrij af te drukken. Zo kun je al snel na de bruiloft de foto’s delen met familie en vrienden.

  Wanneer jullie ook een digitaal bruidsalbum kiezen, hebben jullie de mogelijkheid zelf een kleine selectie met favoriete foto’s te maken, welke sowieso in het album verwerkt worden. Hierna ontwerpt Bruidsboek.nl jullie layout en kunnen jullie aan de hand van een proefdruk het album controleren voordat deze afgedrukt wordt.Uiteraard hebben jullie zelf invloed op de manier waarop de foto’s bewerkt en verwerkt worden in jullie album. 

  Enthousiast geworden?? Neem contact met me op, ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te kijken wat ik kan betekenen voor jullie!

  www.bruidsboek.nl  Bezoek website

  tags: Fotograaf Gouda, Fotograaf Zuid-Holland, Trouwfotograaf Gouda, Trouwfotograaf Zuid-Holland, Bruidsfotograaf Gouda, Bruidsfotograaf Zuid-Holland, Bruidsfotografie Gouda, Bruidsfotografie Zuid-Holland

  fotograaf Videos

  Fotograaf Natalie - Trouwen

  Cyrille Maratray, Bruiloft fotograaf.

  Trouwen in Huissen of omgeving? Uw cameraman of fotograaf vindt u bij Spot On Media.


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)