Cfoto, De persoon achter Cfoto is Caroline Elenbaas. Caroline is een creatieve fotograaf. Ze maakt frisse, spontane foto's met emotie en humor. Werkzaam in de regio West Brabant en Zuid Holland. Neem een kijkje op haar inspirerende site!   • Trouwen
 • map div

  U bent hier: Home » Fotograaf » Cfoto

   

  Cfoto

  Groeneweg 4
  4794 RP Heijningen

    06-38933715

  Fotograaf
  Cfoto, bruidsfotograaf, fotograaf, trouwen, bruiloft, West Brabant, Zuid Holland, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Zevenbergen,
  De persoon achter Cfoto is Caroline Elenbaas. Caroline is een creatieve fotograaf. Ze maakt frisse, spontane foto's met emotie en humor. Werkzaam in de regio West Brabant en Zuid Holland. Neem een kijkje op haar inspirerende site!  

  Jullie bruiloft wordt een hele speciale dag, “de mooiste dag van jullie leven”. Dan wil je dat deze dag natuurlijk ingevuld wordt naar jullie eigen wensen. Belangrijk is dat alle bijzondere momenten goed vastgelegd worden. Daarmee kan ik jullie prima van dienst zijn.

  Jullie huwelijk wil ik heel graag voor jullie vastleggen op een natuurlijke manier. Ik breng alle spannende, emotionele en grappige momenten perfect in beeld. Ik zorg voor een prachtige herinnering van deze dag. Bij dit alles zorg ik ervoor dat ik onopvallend te werk ga. Ik pas me altijd aan jullie aan, en probeer de foto’s te maken die bij jullie als bruidspaar passen.

  Je ontvangt alle digitaal professioneel nabewerkte bestanden in jpeg formaat in hoge resolutie. (dit zijn er heel veel).

  Je ontvangt alle foto’s in kleur, daarnaast een selectie in zwartwit en sepia.

  Indien gewenst maak ik een prachtig album voor jullie.

  Als je het leuk vindt kun je binnen enkele dagen een voorproefje op mijn blog zien.

  Na enkele weken is er een prachtige slideshow met muziek van een selectie van minimaal 125 foto’s zichtbaar op internet, afgeschermd met een login en wachtwoord (gedurende twee maanden).  Jullie kunnen deze doorsturen naar familie en vrienden, zij kunnen hier eventueel bestellingen plaatsen.

  Ik heb vele andere aanvullende opties, ik kan bedankkaartjes verzorgen, ouderalbums maken, een gastenboek of receptieboek maken. Daarnaast bied ik de mogelijkheid een tweede fotograaf mee te nemen. Je snapt het al, iedere bruiloft is maatwerk. Daarom nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken en leuke ideeën op te doen.

     Bezoek website

  tags: Fotograaf Moerdijk, Fotograaf Noord-Brabant, Trouwfotograaf Moerdijk, Trouwfotograaf Noord-Brabant, Bruidsfotograaf Moerdijk, Bruidsfotograaf Noord-Brabant, Bruidsfotografie Moerdijk, Bruidsfotografie Noord-Brabant

  fotograaf Videos

  Fotograaf huwelijk Amsterdam

  Bruidsreportage Mirjam Verschoor Fotografie

  Fotograaf Zuid Holland and Foto Studio -Trouwen in Nederland


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)