VakFotografie Wim Stad, Vakfotografie Wim stad verzorgt huwelijksfotografie door geheel Nedrland en Buitenland. Officiële Keurmerk Trouwen. • Trouwen
 • map div

  U bent hier: Home » Fotograaf » VakFotografie Wim Stad

   

  VakFotografie Wim Stad

  lommerbaan 191
  2728 JD Zoetermeer

  079-3164506
    06-55897135

  Fotograaf
  Vakfotograaf, Bruidsfotograaf, Fotoreportages, Huwelijksreportages, Zoetermeer, Zuid-Holland, Keurmerk Trouwen, Digitale afwerking, Ambachtelijke inplak-albums, Bijzondere Ambachtelijke bewerkingen.
  Vakfotografie Wim stad verzorgt huwelijksfotografie door geheel Nedrland en Buitenland. Officiële Keurmerk Trouwen.

  Vakfotografie Wim Stad heeft het officiële Nederlandse Keurmerk TROUWEN van de NTBO.

  Tel: 079-3164506 // 06-55897135. www.vakfotografiewimstad.nl / info@vakfotografiewimstad.nl

  Wilma en Wim Stad zijn vakfotografen “pur Sang” en zijn al vele jaren gevestigd in Zoetermeer. De combinatie professionele fotografie en ambachtelijke schilderkunst hebben Wim en Wilma Stad op bijzondere wijze samengevoegd en deze unieke combinatie is de basis van jarenlange succesvolle huwelijksfotografie.De huwelijksfotografie wordt door Wilma en Wim Stad samen verzorgt; twee vakfotografen op jullie trouwdag is uniek en geeft veel extra creatieve en technische mogelijkheden. Wim en Wilma Stad houden er niet van om per uur te werken; zij gaan voor jullie verhaal.

  De huwelijksreportage wordt op professionele wijze verzorgd en er wordt niet op een uurtje meer of minder gekeken. Niet alleen de fotografie moet perfekt zijn; Wim en Wilma hanteren de filosofie, dat zij er mede voor moeten zorgen dat het bruidspaar een fantastische dag beleefd. Doordat wij niet per uur werken, maar gaan voor het verhaal geeft dat veel rust en een extra positieve beleving van de trouwdag.Deze formule, die Vakfotografie Wim Stad al jaren toepast garandeert een mooi professioneel resultaat.

  Vakfotografie Wim stad verzorgt huwelijksfotografie door geheel Nederland en zijn ook regelmatig in het buitenland actief. Zij hebben door de jaren heen al honderden huwelijksreportages mogen verzorgen. In 2010 hebben zij de vakprijs Bruidsfoto Award mogen ontvangen. Tijdens het gesprek in de showroom wordt op heldere wijze uitgelegd wat alle mogelijkheden zijn. De huwelijksreportage wordt contractueel vastgelegd, met alle details van de huwelijksdag, zodat er geen misverstanden achteraf kunnen ontstaan.Onze bruidsparen kunnen rekenen op bijzondere gratis extra’s zoals: Gratis minialbum, Gratis fototegel, gratis uitleen mooie Bruidsboog en (indien toepasbaar) loslaten van 7(!) sierlijke witte bruidsduiven na de ceremonie.De professionele, betrouwbare werkwijze en de passie voor de huwelijks- en portretfotografie heeft er voor gezorgd dat Vakfotografie Wim Stad een begrip in de huwelijksbranche is geworden.

     Bezoek website

  tags: Fotograaf Zoetermeer, Fotograaf Zuid-Holland, Trouwfotograaf Zoetermeer, Trouwfotograaf Zuid-Holland, Bruidsfotograaf Zoetermeer, Bruidsfotograaf Zuid-Holland, Bruidsfotografie Zoetermeer, Bruidsfotografie Zuid-Holland

  fotograaf Videos

  Huwelijk fotograaf

  Fotograaf Natalie - Trouwen

  Bruidsreportage Mirjam Verschoor Fotografie


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)