• Trouwen
 • En zo rij ik op vrijdagavond 10 mei vol adrenaline en nog zandknarsend naar huis, ik zet de radio lekker hard want ik zit nog vol energie na deze gave dag!
  Een dag met een fantastisch bruidspaar en daggasten, een geweldige ceremonie, een gave lokatie en een uitmuntende sfeer.

   

  Trouwen op het strand bij Beachclub Danz

   

  Ik startte deze dag in Spijkenisse bij Manon die zich samen met haar dochtertje Zoë gereed maakte voor hun grote dag. Toen Donny zijn 2 bruiden had opgehaald zijn we op ons gemak naar Beachclub Danz in Hoek van Holland gereden. Zandstorm getrotseerd…… want Donny & Manon en hun daggasten zijn gewoon op het strand van Hoek van Holland getrouwd! De akte en het boeket waaide dan wel van tafel, maar ach dat was eigenlijk wel een komisch momentje. Na de fantastische trouwceremonie is in Danz zelf de bruidstaart aangesneden en was het daarna tijd voor een toost met champagne. Het waaide echte te hard voor een fotoreportage op het strand, dus ik ben met het bruidspaar de duinen in gelopen om daar in de luwte van de duinen te fotograferen.

  Na de overheerlijke bbq en een gezellig samenzijn kon kort daarna het feest losbarsten. De dj draaide diverse soorten muziek, er was enorm veel sfeerverlichting en heel veel gezellige mensen. Alle ingredienten voor een geslaagt feest waren aanwezig. En een half uurtje na binnenkomst van de avondgasten ging het dan ook snel helemaal los in beachclub Danz!!! En daar krijgt toch iedereen een kick van! Tijdens het feest hield ik wel de zonsondergang in de gaten en toen deze bijna op zijn mooist was heb ik het bruidspaar mee naar buiten genomen om nog een paar coole avondshots te maken en daarna weer volop in het feestgedruis te storten met mijn camera.
  Meer werk van Corrine Ponsen kunt u zien op corrinep.nl en op bruids-fotograaf.eu

   


  Pages

  Categorieen

  Blog Tags


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)