• Trouwen
 • Trouwambtenaar:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar een Trouwambtenaar ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Trouwambtenaar. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Trouwambtenaar buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Hetty Wennekendonk, trouwambtenaar

  Hetty Wennekendonk, trouwambtenaar

  Neem je eigen trouwambtenaar mee en kies voor persoonlijk, warm en interactief met humor. Voor trouwen in binnen- en buitenland.

  Klompstraat 14
  7311 CP Apeldoorn

  06-50873059

  artikel:

  Neem je eigen trouwambtenaar mee!

  Waarom wachten op de gemeentelijke babs die je vaak wel kunt kiezen van een foto en verhaaltje, maar die je meestal pas 2-3 weken voor je huwelijksdag spreekt.

  Neem je eigen trouwambtenaar mee en maak een weloverwogen keuze voor iemand die bij jullie past.

  Een zelfstandige babs is zelf ook verbonden aan een gemeente en kan bij bijna iedere gemeente voor één dag worden benoemd. En je kunt een freelance babs natuurlijk ook inhuren voor een ceremonie in het buitenland of voor een herbevestiging, een renewal of the vows.

  Er zijn veel mogelijkheden, neem een kijkje op mijn site voor meer informatie.

  keywords: trouwambtenaar, babs, buitenland, huwelijk, trouwlocatie, trouwen, ceremonie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel trouwambtenaar jasperien

  trouwambtenaar jasperien

  Een unieke, warme en feestelijke trouwceremonie brengen die staat voor wie en wat jullie zijn is mijn passie; klein of groot, in binnen-of buitenland, in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans of Duits.

  4543CL Zaamslag

  06- 22552777

  artikel:

  Ik ben beedigd trouwambtenaar en zelfstandig ceremoniespreker.

  Met vakmanschap en passie verwoord ik jullie verhaal tot een intieme eigentijdse trouwceremonie op lokatie. De mogelijkheden zijn daarbij bijna onbeperkt. Ik spreek vloeiend Engels, Spaans, Frans en Duits. Ook kan ik trouwcoach zijn voor iemand die jullie trouwceremonie gaat leiden en ervoor zorgen dat hij/zij jullie een onvergetelijk moment bezorgt tijdens jullie huwelijksvoltrekking.

   

   

  keywords: trouwambtenaar en ceremoniespreker op locatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouw met liefde

  Trouw met liefde

  Zelfstandig trouwambtenaar in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland,Overijssel, Flevoland, De Kop van Noord-Holland en Alkmaar.

  Skoallânswei 52
  9035 BT Dronrijp

  06-44002685

  artikel:

  Het Duitse woord ‘Hochzeit’ drukt beter uit dat het om een hoogtepunt gaat, dan ons woord ‘bruiloft’. Omdat kerkelijke huwelijken steeds minder voorkomen, worden aan het burgerlijk huwelijk steeds hogere eisen gesteld. Voor de meeste bruidsparen is dit dan ook de eigenlijke plechtigheid, en dus het hoogtepunt van de dag. Je wilt dan ook dat dit moment in de puntjes wordt voorbereid, door zelf te kiezen hoe, waar, wanneer en bovenal wie jullie mag trouwen. Een zelfstandig trouwambtenaar maakt het mogelijk. Trouw met liefde; jullie liefde, jullie dag, jullie trouwambtenaar!

  keywords: trouwambtenaar, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, De kop van Noord-Holland, Alkmaar

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Gerard Bol SpraakMaker

  Gerard Bol SpraakMaker

  Jullie hoeven maar twee keer 'ja' te zeggen... tegen elkaar en mogelijk mij   Jullie staan op het punt om met elkaar te trouwen. Dat brengt veel geregel met zich mee. Gelukkig kan een ceremoniemeester veel werk uit jullie handen nemen. Maar voor één van de mooiste momenten van het leven moeten jullie zelf een beslissing nemen. Wie wordt jullie trouwambtenaar die dag?  

  Zeewinde 25
  2224 GL Katwijk

  071-4032443
  06-36316703

  artikel:

  ‘Ik wist niet dat je ook zo kon lachen bij een huwelijkssluiting’, is een reactie die ik geregeld na afloop krijg van aanwezigen en bruidsparen. Het is mijn betrokkenheid waarmee de ernst en humor een juiste plek krijgt in dit voor jullie unieke uur. Ik ben er voor jullie, als jullie dat willen! Daarbij denk ik graag met jullie mee om het huwelijk op een zeer persoonlijke manier te voltrekken. Het is jullie dag van je leven en op mijn eigen wijze kan ik daar een mooie bijdrage aan leveren. 

  Met ingang van 2012 heb ik het basisonderwijs verlaten om mijn passie voor het spreken in het openbaar in de breedste zin des woords in te gaan vullen. Als directeur was ik werkzaam op basisscholen in Zoetermeer, Den Haag, Katwijk en Bloemendaal. Van die passie maakt deze schitterende baan als trouwambtenaar een belangrijk deel uit. Ik ben ook B.A.B.S. van de gemeente Teylingen en Katwijk. Zo mocht ik ook in het kader van ‘Vier de liefde 12-12-12’ het huwelijk van Maurice en Denise in de provincie Flevoland op de Bataviawerf sluiten, zie onderstaande weddingfilm van ‘I am 5’. 

  Ik kom vooraf bij jullie langs en neem alle tijd voor het gesprek. Ik wil zo veel mogelijk horen om te benutten in mijn toespraak. Het samenzijn moet alle aanwezigen een goed inzicht geven in jullie leven als bruidspaar en jullie persoonlijke wensen voor de ceremonie. Uniek en op maat gaat het zo worden. Zo is er bij mij altijd aandacht voor de aanwezige kinderen, maar ook voor hen die er helaas niet bij kunnen zijn en door jullie zo gemist worden.   Het werk als trouwambtenaar is voor mij heel bijzonder en dierbaar. Huwelijken sluiten is in mijn ogen net als topsport. Je moet op het juiste moment pieken, want je kunt het maar één keer doen.

  Daarbij staan jullie als bruidspaar centraal, maar mijn interactie met de andere aanwezigen zal groot zijn en zeker anders dan bij anderen. In elke huwelijksceremonie kunnen er altijd onverwachte momenten optreden, zeker door de interactie met de aanwezigen. Met mijn improvisatievermogen en creativiteit kan ik snel inspelen op wat er gebeurt, maar jullie moeten toch beiden zelf ‘ja’ zeggen. En je hoeft maar twee keer ‘ja’ te zeggen… tegen elkaar en tegen mij als trouwambtenaar. Met het uitspreken van dat hele simpele en korte woordje ligt er voor jullie daarna de schone taak om dat te delen wat het kostbaarste is in een mensenleven… ‘tijd voor elkaar’. Ik ben er klaar voor, jullie ook?

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer weten, kijk dan maar verder op mijn website www.gerardbol.nl

   

   

   

  keywords: trouwambtenaar, SpraakMaker, bruiloft, huwelijk, trouwen, maatwerk, B.A.B.S., kinderen, improvisatie, stem, anders dan anderen, Nederland, buitenland, betrokken, Katwijk, Teylingen, hernieuwen trouwbelofte, humor, passie, gesproken woord, uniek, meedenken, blogs, attentie. huwelijksceremonie, geregistreerd partnerschap

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Leonard Bouwhuis | Trouwambtenaar XL

  Leonard Bouwhuis | Trouwambtenaar XL

  Mjn naam is Leonard Bouwhuis. Als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS) van de gemeente Heerenveen, bereid ik huwelijken voor en voltrek deze. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken en ga uitgebreid met jullie in gesprek over jullie wensen.  Ik begeleid jullie en maak op persoonlijke en creatieve wijze iets bijzonders van  jullie huwelijksvoltrekking.

  8521 PK Heerenveen

  06-42592685

  artikel:

  Als trouwambtenaar verzorg ik de aftrap, het begin van een verhaal dat het bruidspaar samen gaat beleven.

  keywords: Gedicht tot slot, Babsie, eXtra Leuk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel uwceremoniecentraal.nl

  uwceremoniecentraal.nl

  Wilt u ook dat uw ceremonie persoonlijk, stijlvol, verzorgd en uniek is? Dan bent u bij uwceremoniecentraal.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om uw huwelijk of u organiseert een galadiner, u wilt onvergetelijke momenten creëren waar u met een goed gevoel aan terug denkt. Ik sta graag voor u klaar om uw ceremonie vorm te geven op de manier zoals u deze in gedachten heeft. Daarbij laat ik me niet leiden door tijd. Ik neem graag de tijd die u wilt besteden aan uw bijzondere moment. Geeft u elkaar binnenkort het ja-woord dan sta ik als zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand tot uw beschikking. Organiseert u een galadiner dan kan ik u als etiquette-deskundige begeleiden en helpen om hier een onvergetelijke avond te beleven waar oog voor detail centraal staat. Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken aanpak. Het draait om u!

  Verheesstraat 11
  5641TN Eindhoven

  06-53293996
  06-53293996

  artikel:

  Sinds lange tijd mag ik bruidsparen begeleiden in de voorbereidingen van hun grote dag. Als Ceremoniemeester heb ik vele huwelijken in goede banen mogen leiden.

  Sinds kort mag ik als Zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand de Ceremonie leiden. Het is bijzonder dankbaar om mee te werken aan die momenten die jaren bij blijven.

  Meer dan trouwen alleen

  Naast de plezierige en feestelijke evenementen in het leven spreek ik ook bij herdenkingsdiensten en uitvaarten. Wanneer de laatste eer wordt bewezen en afscheid wordt genomen van dierbaren dan is het fijn en dankbaar om het leven van de dierbare te verwoorden. Niet in een standaard verhaaltje maar in een persoonlijke levensschets.

  Het leven staat bol van mooie en emotionele momenten. Momenten die het verdienen op een goede manier vorm te geven en een onuitwisbare positieve indruk achter te laten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

  keywords: trouwambtenaar, trouwen, huwelijk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Henriëtte van den Berk, jullie eigen trouwambtenaar

  Henriëtte van den Berk, jullie eigen trouwambtenaar

  Jullie gaan trouwen, wat een geweldig vooruitzicht.  Als je gaat nadenken over jullie huwelijksceremonie komt vanzelf ook de trouwambtenaar in beeld. En dat zou ik heel graag willen zijn. Hoe ik te werk ga? Kijk daarvoor op mijn website. Daar vind je ook recensies van bruidsparen waarvan ik de huwelijksceremonie heb verzorgd. Dus, meer info: www.hvandenberk.nl 

  Schootsedijk 10a
  5491TD Sint-Oedenrode

  0413-490667
  06-51328900

  artikel:

  Mijn naam is Henriëtte van den Berk - Van de Laar en sinds 2012 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Sint-Oedenrode en sluit ik met heel veel plezier huwelijken. Vanaf april 2014 ben ik ook beschikbaar als zelfstandig trouwambtenaar in gemeenten buiten Sint-Oedenrode.

  Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan de belangrijkste dag van twee mensen die van elkaar houden en ook 'wettelijk' voor elkaar kiezen. 

  Iedere keer wanneer twee mensen hun liefde voor elkaar uitspreken, is dat een unieke gebeurtenis. Heel eventjes mag ik dan, als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, mijn steentje bijdrage om er een onvergetelijke dag van te maken.

  Hoe ik te werk ga?

  Eerst maken jullie een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek. Als jullie besluiten dat je de ceremonie door mij wil laten verzorgen maken we een ruim voor de geplande huwelijkdag een afspraak om jullie wensen t.a.v. een persoonlijke toespraak te bespreken. Ik zal een aantal vragen stellen om jullie een beetje beter te leren kennen. Ik beschouw het als een voorrecht om in vertrouwen jullie levensverhaal te mogen horen en zal dat in herkenbare taal verwoorden tijdens de huwelijksvoltrekking. Daarbij is natuurlijk ruimte voor een lach én emotie. Het moet een ceremonie worden die bij jullie past!

  Meer informatie?

  Kijk dan op mijn website: www.hvandenberk.nl

  Daar vind je resencies, maar ook meer persoonlijke informatie, hoe ik te werk ga en wat de kosten zijn.

  keywords: trouwambtenaar, trouwceremonie, huwelijksinzegening, ambtenaar voor huwelijksvoltrekking, babs, trouwen, bruiloft, huwelijk.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwambtenaar op locatie

  Trouwambtenaar op locatie

  Trouwambtenaar op locatie: enthousiast, persoonlijk en stijlvol. Geef je ja-woord op jullie favoriete locatie in een speciale en persoonlijke ceremonie in het bijzijn van jullie dierbare familie en vrienden.

  Molenstraat 1
  4053 HD IJzendoorn

  06-42915069

  artikel:

  Gefeliciteerd: jullie gaan trouwen!

   

  Als stralend bruidspaar willen jullie een speciale en persoonlijke trouwceremonie op de perfecte locatie. Iedereen kijkt al uit naar het moment dat jullie je ja-woord aan elkaar gaan geven.

  Tegenwoordig mag je (bijna) overal je 'eigen' trouwambtenaar meenemen. Iemand die de tijd neemt en aanvoelt hoe jullie de ceremonie willen invullen.

  Een 'formele' huwelijksvoltrekking kan altijd een mooie en persoonlijke trouwceremonie worden! 

  Willen jullie meedenken over de invulling van jullie huwelijksceremonie? Denken jullie aan een bijzondere locatie in Nederland of daarbuiten? Wil je trouwen op een feestdag of midden in de nacht? Er is veel mogelijk...

  Kijk voor meer informatie op mijn website of neem direct contact met mij op. Ik verheug me erop!

  keywords: trouwambtenaar, ceremonieel huwelijk, ceremonieel trouwen, trouwen in het buitenland, trouwen op locatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Trouwambtenaar Videos

  Een Bijzondere Huwelijkssluiting van trouwambtenaar Marielle Jongmans

  Trouwambtenaar op locatie

  Trouwambtenaar: ja-woord


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)