• Trouwen
 • Trouwambtenaar:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar een Trouwambtenaar ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Trouwambtenaar. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Trouwambtenaar buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Jullie Huwelijksambtenaar

  Jullie Huwelijksambtenaar

  Trouwen op Texel is een belevenis! Vol plezier en vrolijkheid je ja-woord geven met je voetjes in het zand of de stoeltjes in de zee. Je trouwt niet om Liefde te vinden maar om Geluk te delen.

  Graaf Florislaan 37
  1405 BS Bussum Bussum

  0651494738

  artikel:

  Trouwen op Texel, jullie huwelijksceremonie die heel persoonlijk wordt vol enthousiasme, vrolijkheid en diepgang. Trouwen doe je niet zo vaak in een mensenleven, laat dan alles helemaal naar wens zijn.

   

  Juist ook de huwelijksvoltrekking vraagt om een echte “trouwmevrouw” die professionaliteit uitstraalt bij het officiële gedeelte, jullie verhaal herkenbaar weet te vertellen en er samen met jullie een unieke gebeurtenis van weet te maken.

  Het maakt niet uit of jullie binnen- of buiten trouwen, op een wettelijke trouwlocatie of juist niet; Jullie Huwelijksambtenaar maakt alles mogelijk, zeker op Texel. 

  Samen zorgen we voor een trouwdag met een fantastische herinnering! Door creativiteit met woorden zorg ik ervoor dat de juiste verbinding wordt gemaakt, in een liefdevol samenspel..Voor nog meer mooie momenten en een goede weergave van mijn werkwijze bekijk dan eerst mijn website www.julliehuwelijksambtenaar.nl en neem vooral contact met mij op als jullie meer willen weten over trouwen op Texel

   

   

   

   

   

  keywords: Trouwen op Texel, Trouwambtenaar Texel, Trouwen op het strand

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwbelofte

  Trouwbelofte

  Trouwbelofte zorgt ervoor dat op jullie dag de huwelijksceremonie op een unieke en persoonlijke wijze wordt verwoord.

  1321 LA 06-54266655

  artikel:

  Trouwbelofte: wettig huwelijk, persoonlijke speech, ceremoniële verbintenis en herbelofte. Het is vaak het mooiste moment! Twee mensen die hun onvoorwaardelijje Liefde uitspreken of uit laten spreken. Met een stijlvol, feestelijk en een op maat geschreven persoonlijk woord waarin jullie centraal staan wordt de ceremonie professioneel vorm gegeven. Trouwen is investeren in de toekomst!

  keywords: trouwambtenaar, flevoland, ceremonie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Henriëtte van den Berk, jullie eigen trouwambtenaar

  Henriëtte van den Berk, jullie eigen trouwambtenaar

  Jullie gaan trouwen, wat een geweldig vooruitzicht.  Als je gaat nadenken over jullie huwelijksceremonie komt vanzelf ook de trouwambtenaar in beeld. En dat zou ik heel graag willen zijn. Hoe ik te werk ga? Kijk daarvoor op mijn website. Daar vind je ook recensies van bruidsparen waarvan ik de huwelijksceremonie heb verzorgd. Dus, meer info: www.hvandenberk.nl 

  Schootsedijk 10a
  5491TD Sint-Oedenrode

  0413-490667
  06-51328900

  artikel:

  Mijn naam is Henriëtte van den Berk - Van de Laar en sinds 2012 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Sint-Oedenrode en sluit ik met heel veel plezier huwelijken. Vanaf april 2014 ben ik ook beschikbaar als zelfstandig trouwambtenaar in gemeenten buiten Sint-Oedenrode.

  Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan de belangrijkste dag van twee mensen die van elkaar houden en ook 'wettelijk' voor elkaar kiezen. 

  Iedere keer wanneer twee mensen hun liefde voor elkaar uitspreken, is dat een unieke gebeurtenis. Heel eventjes mag ik dan, als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, mijn steentje bijdrage om er een onvergetelijke dag van te maken.

  Hoe ik te werk ga?

  Eerst maken jullie een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek. Als jullie besluiten dat je de ceremonie door mij wil laten verzorgen maken we een ruim voor de geplande huwelijkdag een afspraak om jullie wensen t.a.v. een persoonlijke toespraak te bespreken. Ik zal een aantal vragen stellen om jullie een beetje beter te leren kennen. Ik beschouw het als een voorrecht om in vertrouwen jullie levensverhaal te mogen horen en zal dat in herkenbare taal verwoorden tijdens de huwelijksvoltrekking. Daarbij is natuurlijk ruimte voor een lach én emotie. Het moet een ceremonie worden die bij jullie past!

  Meer informatie?

  Kijk dan op mijn website: www.hvandenberk.nl

  Daar vind je resencies, maar ook meer persoonlijke informatie, hoe ik te werk ga en wat de kosten zijn.

  keywords: trouwambtenaar, trouwceremonie, huwelijksinzegening, ambtenaar voor huwelijksvoltrekking, babs, trouwen, bruiloft, huwelijk.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Hetty Wennekendonk, trouwambtenaar

  Hetty Wennekendonk, trouwambtenaar

  Neem je eigen trouwambtenaar mee en kies voor persoonlijk, warm en interactief met humor. Voor trouwen in binnen- en buitenland.

  Klompstraat 14
  7311 CP Apeldoorn

  06-50873059

  artikel:

  Neem je eigen trouwambtenaar mee!

  Waarom wachten op de gemeentelijke babs die je vaak wel kunt kiezen van een foto en verhaaltje, maar die je meestal pas 2-3 weken voor je huwelijksdag spreekt.

  Neem je eigen trouwambtenaar mee en maak een weloverwogen keuze voor iemand die bij jullie past.

  Een zelfstandige babs is zelf ook verbonden aan een gemeente en kan bij bijna iedere gemeente voor één dag worden benoemd. En je kunt een freelance babs natuurlijk ook inhuren voor een ceremonie in het buitenland of voor een herbevestiging, een renewal of the vows.

  Er zijn veel mogelijkheden, neem een kijkje op mijn site voor meer informatie.

  keywords: trouwambtenaar, babs, buitenland, huwelijk, trouwlocatie, trouwen, ceremonie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Muzikaal trouwen

  Muzikaal trouwen

  Veelzijdig zangeres en beedigd trouwambtenaar Martine Straesser maakt een prachtige persoonlijke trouwceremonie waarin de speech wordt afgewisseld met muziek. Deze muziek wordt live begeleid en op een verrassende wijze verwerkt in het verhaal van het bruidspaar.

  Oudshoornseweg
  2401 LC Alphen aan den Rijn

  31622237481
  31622237481

  artikel:

  Muzikaal Trouwen biedt een bijzondere combinatie. Een ervaren trouwambtenaar die een persoonlijke speech maakt en dat op een verassende wijze combineert met prachtige zang. Martine`s stijl van speechen is ongedwongen met veel ruimte voor humor. De keuze aan muziek is breed en loopt van opera tot pop. De mooiste momenten ontstaan wanneer het verhaal dat zij over het bruidspaar vertel doorloopt in het liedje dat zij zingt. Tijdens de voorgesprekken ontstaat al snel een hechte band waardoor haar zang direct raakt.  Omdat ze ook de tekst schrijft kan ze de muziek op precies de juiste momenten plaatsen. Want vaak zegt  muziek nog meer dan woorden.    

  keywords: trouwambtenaar, muziek , ceremonie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwambtenaar op locatie

  Trouwambtenaar op locatie

  Trouwambtenaar op locatie: enthousiast, persoonlijk en stijlvol. Geef je ja-woord op jullie favoriete locatie in een speciale en persoonlijke ceremonie in het bijzijn van jullie dierbare familie en vrienden.

  Molenstraat 1
  4053 HD IJzendoorn

  06-42915069

  artikel:

  Gefeliciteerd: jullie gaan trouwen!

   

  Als stralend bruidspaar willen jullie een speciale en persoonlijke trouwceremonie op de perfecte locatie. Iedereen kijkt al uit naar het moment dat jullie je ja-woord aan elkaar gaan geven.

  Tegenwoordig mag je (bijna) overal je 'eigen' trouwambtenaar meenemen. Iemand die de tijd neemt en aanvoelt hoe jullie de ceremonie willen invullen.

  Een 'formele' huwelijksvoltrekking kan altijd een mooie en persoonlijke trouwceremonie worden! 

  Willen jullie meedenken over de invulling van jullie huwelijksceremonie? Denken jullie aan een bijzondere locatie in Nederland of daarbuiten? Wil je trouwen op een feestdag of midden in de nacht? Er is veel mogelijk...

  Kijk voor meer informatie op mijn website of neem direct contact met mij op. Ik verheug me erop!

  keywords: trouwambtenaar, ceremonieel huwelijk, ceremonieel trouwen, trouwen in het buitenland, trouwen op locatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Met liefde trouwen

  Met liefde trouwen

  Elk bruidspaar is uniek. Elk verhaal is bijzonder. Het is geweldig om als trouwambtenaar jullie verhaal te mogen vertellen. Het bruidspaar staat centraal in de ceremonie.  Maar ook familiebanden en vriendschappen verdienen aandacht. Een persoonlijk verhaal vol liefde in een ontspannen sfeer, het ene moment kippenvel en een traan, het andere moment vrolijk, een lach, herkenning. 

  Herenweg 206
  3645 DV Vinkeveen

  06-24609717

  artikel:

  Of je nu droomt van een grootse bruiloft met veel familie en vrienden, of van een klein intiem huwelijksfeest, het moment waarop je daadwerkelijk ‘JA’ tegen elkaar zegt moet onvergetelijk zijn.

  Dit is het moment waar het omdraait op een trouwdag. Het moet jullie moment zijn.

  Het is dan juist heel belangrijk om het jawoord uit te spreken bij een trouwambtenaar die jullie aanvoelt, jullie ‘taal’ spreekt en jullie verhaal vertelt.

  Mijn naam is Larissa Riksen. Ik ben beëdigd trouwambtenaar en ik zal jullie met liefde trouwen. Het wordt geen standaard ceremonie. Ik neem de tijd voor elk bruidspaar. Samen maken we een ceremonie met aandacht voor eigen inbreng en rituelen.

  keywords: trouwambtenaar, ceremoniespreker

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwambtenaar Joyce Renting

  Trouwambtenaar Joyce Renting

  Ongedwongen, jong en fris! 

  Oranjestraat 23
  5473 EV Heeswijk-Dinther

  06-28117521

  artikel:

  Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

  Als trouwambtenaar is het mijn doel om jullie de meest peroonlijke ceremonie te geven. Op maat gemaakt voor jullie samen! Aan de hand van een kennismakingsgesprek kan ik jullie uitleggen hoe ik te werk ga en op welke manier ik samen met jullie ervoor zorg dat de ceremonie onvergetelijk gaat worden.

  keywords: Trouwambtenaar, Ambtenaar van de burgerlijke stand, ceremonie spreker, ceremonie, BABS, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Trouwambtenaar Videos

  Jelle Kuiper - Cabaretier - Trouwambtenaar - Leuktrouwen

  Trouwambtenaar op locatie

  Een Bijzondere Huwelijkssluiting van trouwambtenaar Marielle Jongmans


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)