• Trouwen
 • Trouwambtenaar:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar een Trouwambtenaar ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Trouwambtenaar. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Trouwambtenaar buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel trouwambtenaar jasperien

  trouwambtenaar jasperien

  Een unieke, warme en feestelijke trouwceremonie brengen die staat voor wie en wat jullie zijn is mijn passie; klein of groot, in binnen-of buitenland, in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans of Duits.

  4543CL Zaamslag

  06- 22552777

  artikel:

  Ik ben beedigd trouwambtenaar en zelfstandig ceremoniespreker.

  Met vakmanschap en passie verwoord ik jullie verhaal tot een intieme eigentijdse trouwceremonie op lokatie. De mogelijkheden zijn daarbij bijna onbeperkt. Ik spreek vloeiend Engels, Spaans, Frans en Duits. Ook kan ik trouwcoach zijn voor iemand die jullie trouwceremonie gaat leiden en ervoor zorgen dat hij/zij jullie een onvergetelijk moment bezorgt tijdens jullie huwelijksvoltrekking.

   

   

  keywords: trouwambtenaar en ceremoniespreker op locatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Hetty Wennekendonk, trouwambtenaar

  Hetty Wennekendonk, trouwambtenaar

  Neem je eigen trouwambtenaar mee en kies voor persoonlijk, warm en interactief met humor. Voor trouwen in binnen- en buitenland.

  Klompstraat 14
  7311 CP Apeldoorn

  06-50873059

  artikel:

  Neem je eigen trouwambtenaar mee!

  Waarom wachten op de gemeentelijke babs die je vaak wel kunt kiezen van een foto en verhaaltje, maar die je meestal pas 2-3 weken voor je huwelijksdag spreekt.

  Neem je eigen trouwambtenaar mee en maak een weloverwogen keuze voor iemand die bij jullie past.

  Een zelfstandige babs is zelf ook verbonden aan een gemeente en kan bij bijna iedere gemeente voor één dag worden benoemd. En je kunt een freelance babs natuurlijk ook inhuren voor een ceremonie in het buitenland of voor een herbevestiging, een renewal of the vows.

  Er zijn veel mogelijkheden, neem een kijkje op mijn site voor meer informatie.

  keywords: trouwambtenaar, babs, buitenland, huwelijk, trouwlocatie, trouwen, ceremonie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwen bij Margot

  Trouwen bij Margot

  Willen jullie met mij trouwen? Ik ben beedigd trouwambtenaar, BABS, ceremoniespreker op de locatie waar jullie mij mee naar toe nemen. ik trouw jullie zoals jullie dat willen en waar jullie dat willen.      

  oranjestraat 45
  6812CL Arnhem

  0636351754

  artikel:

  Ook het officiele gedeelte van jullie dag kunnen jullie bepalen wat jullie willen en waar jullie dat willen.

  Mag ik jullie het JA-woord vragen? Dan maak ik van dit belangrijkste onderdeel van jullie dag en onvergetelijk moment.

  Samen met jullie geef ik invulling aan de ceremonie ik luister naar jullie wensen en liefdesverhaal en met deze informatie maak ik een persoonlijke speech.

   

  Of heeft jullie huwelijk een jubileum beriekt? En willen jullie elkaar nog eens de liefde verklaren? Dan is een herbevestiging van jullie eerdere huwelijk een heel romantisch idee. Ook hierbij kan ik jullie ceremonie opmaat maken en krijgen jullie een huwelijks certificaat.

   

   

  keywords: Trouwambtenaar, BABS, Ceremoniespreker

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Jullie Moment wedding and planning

  Jullie Moment wedding and planning

  Jullie Dag is Jullie Moment.

  Hoofdweg 240
  9621 AR Slochteren

  0598-453342
  06-51481528

  artikel:

  Jullie Moment is dé partner voor het voltrekken en plannen van jullie huwelijk op een wijze die bij jullie past, sfeervol, stijlvol, interactief, met humor, met een lach en een traan.

  Met andere woorden, gewoon een ceremonie en huwelijksdag zoals jullie zelf graag wensen.

   

  keywords: trouwambtenaar, huwelijk, weddingplanner

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwambtenaar Joyce Renting

  Trouwambtenaar Joyce Renting

  Ongedwongen, jong en fris! 

  Oranjestraat 23
  5473 EV Heeswijk-Dinther

  06-28117521

  artikel:

  Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

  Als trouwambtenaar is het mijn doel om jullie de meest peroonlijke ceremonie te geven. Op maat gemaakt voor jullie samen! Aan de hand van een kennismakingsgesprek kan ik jullie uitleggen hoe ik te werk ga en op welke manier ik samen met jullie ervoor zorg dat de ceremonie onvergetelijk gaat worden.

  keywords: Trouwambtenaar, Ambtenaar van de burgerlijke stand, ceremonie spreker, ceremonie, BABS, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand

  Profiel Bezoek website

  foto profiel uwceremoniecentraal.nl

  uwceremoniecentraal.nl

  Wilt u ook dat uw ceremonie persoonlijk, stijlvol, verzorgd en uniek is? Dan bent u bij uwceremoniecentraal.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om uw huwelijk of u organiseert een galadiner, u wilt onvergetelijke momenten creëren waar u met een goed gevoel aan terug denkt. Ik sta graag voor u klaar om uw ceremonie vorm te geven op de manier zoals u deze in gedachten heeft. Daarbij laat ik me niet leiden door tijd. Ik neem graag de tijd die u wilt besteden aan uw bijzondere moment. Geeft u elkaar binnenkort het ja-woord dan sta ik als zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand tot uw beschikking. Organiseert u een galadiner dan kan ik u als etiquette-deskundige begeleiden en helpen om hier een onvergetelijke avond te beleven waar oog voor detail centraal staat. Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken aanpak. Het draait om u!

  Verheesstraat 11
  5641TN Eindhoven

  06-53293996
  06-53293996

  artikel:

  Sinds lange tijd mag ik bruidsparen begeleiden in de voorbereidingen van hun grote dag. Als Ceremoniemeester heb ik vele huwelijken in goede banen mogen leiden.

  Sinds kort mag ik als Zelfstandig Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand de Ceremonie leiden. Het is bijzonder dankbaar om mee te werken aan die momenten die jaren bij blijven.

  Meer dan trouwen alleen

  Naast de plezierige en feestelijke evenementen in het leven spreek ik ook bij herdenkingsdiensten en uitvaarten. Wanneer de laatste eer wordt bewezen en afscheid wordt genomen van dierbaren dan is het fijn en dankbaar om het leven van de dierbare te verwoorden. Niet in een standaard verhaaltje maar in een persoonlijke levensschets.

  Het leven staat bol van mooie en emotionele momenten. Momenten die het verdienen op een goede manier vorm te geven en een onuitwisbare positieve indruk achter te laten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

  keywords: trouwambtenaar, trouwen, huwelijk

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Trouwambtenaar Babbelaere

  Trouwambtenaar Babbelaere

  Sluiten van een huwelijk, geregisteerd partnerschap, ceremonie of een herbevestiging in Nederland of in het buitenland.

  Broekstraat 40-A
  6675 BG Valburg

  0488-431616
  06-46613422

  artikel:

  Jullie kiezen voor een toekomst samen. Dat is iedere keer weer heel bijzonder. Als huwelijksambtenaar draag ik graag een steentje bij aan een mooie start van jullie huwelijksdag. Jullie stijl staat voorop, ik zorg voor humor en een plezierige sfeer. Leuk jullie te mogen begroeten als Babbelaere, wonend in de Betuwe maar van origine een Zeeuwse met een babbeltje!

  keywords: trouwambtenaar, babbelaere, ceremonie, huwelijk, geregistreerd partnerschap

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Henriëtte van den Berk, jullie eigen trouwambtenaar

  Henriëtte van den Berk, jullie eigen trouwambtenaar

  Jullie gaan trouwen, wat een geweldig vooruitzicht.  Als je gaat nadenken over jullie huwelijksceremonie komt vanzelf ook de trouwambtenaar in beeld. En dat zou ik heel graag willen zijn. Hoe ik te werk ga? Kijk daarvoor op mijn website. Daar vind je ook recensies van bruidsparen waarvan ik de huwelijksceremonie heb verzorgd. Dus, meer info: www.hvandenberk.nl 

  Schootsedijk 10a
  5491TD Sint-Oedenrode

  0413-490667
  06-51328900

  artikel:

  Mijn naam is Henriëtte van den Berk - Van de Laar en sinds 2012 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Sint-Oedenrode en sluit ik met heel veel plezier huwelijken. Vanaf april 2014 ben ik ook beschikbaar als zelfstandig trouwambtenaar in gemeenten buiten Sint-Oedenrode.

  Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan de belangrijkste dag van twee mensen die van elkaar houden en ook 'wettelijk' voor elkaar kiezen. 

  Iedere keer wanneer twee mensen hun liefde voor elkaar uitspreken, is dat een unieke gebeurtenis. Heel eventjes mag ik dan, als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, mijn steentje bijdrage om er een onvergetelijke dag van te maken.

  Hoe ik te werk ga?

  Eerst maken jullie een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek. Als jullie besluiten dat je de ceremonie door mij wil laten verzorgen maken we een ruim voor de geplande huwelijkdag een afspraak om jullie wensen t.a.v. een persoonlijke toespraak te bespreken. Ik zal een aantal vragen stellen om jullie een beetje beter te leren kennen. Ik beschouw het als een voorrecht om in vertrouwen jullie levensverhaal te mogen horen en zal dat in herkenbare taal verwoorden tijdens de huwelijksvoltrekking. Daarbij is natuurlijk ruimte voor een lach én emotie. Het moet een ceremonie worden die bij jullie past!

  Meer informatie?

  Kijk dan op mijn website: www.hvandenberk.nl

  Daar vind je resencies, maar ook meer persoonlijke informatie, hoe ik te werk ga en wat de kosten zijn.

  keywords: trouwambtenaar, trouwceremonie, huwelijksinzegening, ambtenaar voor huwelijksvoltrekking, babs, trouwen, bruiloft, huwelijk.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Trouwambtenaar Videos

  Trouwambtenaar: ja-woord

  Een Bijzondere Huwelijkssluiting van trouwambtenaar Marielle Jongmans

  Trouwambtenaar op locatie


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)