• Trouwen
 • Trouwlocaties:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Trouwlocaties ? Op Weddingpages verzamelden de beste trouwlocatie voor uw huwelijksdag! Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Trouwlocaties op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Kasteel Dussen

  Dit 13e eeuws kasteel met haar unieke sfeer dé plek om te trouwen. Officiële trouwlocatie met mogelijkheid voor diner en feest.

  Binnen 1
  4271 BV Dussen

  0416-394244
  artikel:

  Trouwen in een romantisch kasteel!Dat biedt Kasteel Dussen jullie. Als officiële trouwlocatie kun je hier terecht voor de huwelijksceremonie. Voor en na de plechtigheid is er voldoende gelegenheid voor felicitaties, eventueel onder het genot van een glas champagne en bruidstaart. Uiteraard is het ook mogelijk een feestlijke lunch, een uitgebreide koffietafel, de receptie en een swingend huwelijksfeest te organiseren. Kasteel Dussen heeft hiervoor verschillende passende ruimten.

  Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten, op onze binnenplaats te trouwen. Graag bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden met jullie.

  De culinaire invulling bij Kasteel Dussen wordt verzorgd door Taste and more...(zie catering). Zij zorgen met gevoel voor smaak en detail voor een onvergetelijke dag!

  keywords: trouwlocatie, kasteel, feest, receptie, diner,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Van Rijswijk Verhuur

  Van Rijswijk Verhuur

  Van Rijswijk Verhuur heeft voor iedere gelegenheid een passende tent! Ons assortiment tenten bestaat uit partytenten, vouwtenten, pagodetenten en alu-frame tenten. Doordat wij van al deze tenten een grote variatie aan afmetingen hebben, zijn wij zeer felxibel. 

  Spieringen 49
  4261 XG Wijk en Aalburg

  06-52105060
  06-52105060

  artikel:

  Wij bieden ook de mogelijkheid om van alle luxe tenten (pagode- en alu-frame tenten) een 3d aanzicht te maken, zodat u als klant een goed beeld krijgt van de aangeboden tent(en). Alle tenten worden door ons opgebouwd en afgebroken. Door goed onderhoud en grondige schoonmaak bieden wij altijd een net en representatief onderkomen.

  Naast diverse tenten hebben wij ook een groot assortiment heaters. Met behulp van deze heaters is het mogelijk om heel het jaar door een warm klimaat in de tenten te creëren.

  Voor meer informatie kunt u kijken op onze website

  keywords: tent, pagodetent, feesttent, aluhal, tentvloer

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Van der Valk Hotel Goes

  Van der Valk Hotel Goes

  Laat uw wensen in vervulling gaan, alles mogelijk! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken.

  Anthony Fokkerstraat 100
  4462 ET Goes

  0031-113315800
  0031-113315830

  artikel:

  Laat uw wensen in vervulling gaan, alles mogelijk! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken. Voor zowel een groot feest of juist een intieme viering van uw huwelijksdag is onze locatie uitermate geschikt.

  Onder het genot van een broodje verzamelen voordat u naar de kerk of het stadhuis gaat? Onze bar, brasserie en terras hebben al vele gezelschappen mogen ontvangen.

  Wij verrassen uw gasten graag op culinair gebied met een goed georganiseerd buffet of uitgeserveerd diner. Net dat beetje extra? Laat ons een heerlijk bijpassend wijn- en/of bierarrangement voor u samenstellen, zorgvuldig geselecteerd en uiteraard afgestemd op uw menu.

  Tijdens de receptie ontvangen wij uw gasten in een van onze gezellige feestzalen onder het genot van een drankje en een hapje, een lekker stuk gebak of bijvoorbeeld een spectaculaire bruidstaart. Pakt u het graag groots aan? Uiteraard kunnen we de avond uitbreiden met een gezellige feestavond, wellicht onder begeleiding van feestelijke muziek in de vorm van een band of DJ.

  De dag romantisch afsluiten? Wat dacht u van een overnachting in onze bruidssuite! Tevens hebben wij de beschikking over een schitterende trouwauto, die u op de mooiste dag van u leven kan ophalen en naar het hotel brengen.

  Iedere bruiloft is uniek, daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Met veel plezier maken wij voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Uiteraard is er ook gelegenheid om een kijkje te nemen in onze feestzalen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen om, onder het genot van een drankje, de perfecte invulling van deze bijzondere dag te bespreken.

  keywords: Sfeervol, luxe, romantisch

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Muziekcentrum de Toonzaal

  Muziekcentrum de Toonzaal

  Muziekcentrum De Toonzaal is een intieme historische concertzaal in het hart van 's-Hertogenbosch, die als Huiis van de Stad ook wordt verhuurd voor bruiloftceremonies en recepties.

  Prins Bernhardstraat 4-6
  5211 HE 's-Hertogenbosch

  073-6122123
  06-25179107

  artikel:

  Muziekcentrum De Toonzaal is gevestigd in het centrum van 's-Hertogenbosch en kan door zakelijke en particuliere klanten worden gehuurd. De inspirerende concertzaal wordt regelmatig gebruikt voor informatieve en culturele bijeenkomsten, het sluiten van een huwelijk of het geven van een privéconcert. De Toonzaal beschikt over alle kennis en faciliteiten om in uw wensen en behoeften te voorzien.

  Verhuurmogelijkheden Vrijwel voor elke evenement of bijeenkomst biedt Muziekcentrum De Toonzaal een passende locatie.

  Voorbeelden van verhuringen zijn:- Zakelijke bijeenkomst (o.a. vergadering, congres, seminar, conferentie)- Privé concert- Huwelijk (officieel 'Huis van de Stad')- Workshop- Presentatie- Seminar of symposium

  Wij bieden de volgende ruimten:- Zaal- Foyer- Vergaderruimte

  Neem contact op voor de mogelijkheden.

  FaciliteitenMuziekcentrum De Toonzaal is de locatie voor een sfeervolle bijeenkomst: een monument met een unieke, intieme concertzaal en gezellige ontvangstfoyer in hartje ’s-Hertogenbosch. De voormalige synagoge biedt behalve een bijzondere sfeer ook een perfecte akoestiek. Alle benodigde audiovisuele communicatiemiddelen en horecafaciliteiten zijn aanwezig. Muziekcentrum De Toonzaal biedt professioneel personeel en is uitgerust met tal van technische middelen zoals licht en geluid, inrichting, enz. Klik hier voor meer informatie over de zalen of technische faciliteiten.

  Wij bieden onder andere de volgende faciliteiten en ondersteuning:- Technische ondersteuning band op gebied van licht en geluid- Verzorging van de catering voor al uw evenementen- Inrichting van de ruimtes naar uw wensen- Selecteren en boeken van een passende artiest voor uw evenement- Promotie van muzikale evenementen via eigen media- Vrije toegang tot het World Wide Web via gratis Wifi

  Informatie & aanvragenHeeft u interesse om een van onze accomodaties te huren, neem dan per e-mail contact op met [email protected] Wij brengen graag voor u de mogelijkheden in kaart en stellen vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor ui samen.

  keywords: sfeer, intiem, ceremonie, huwelijk, bruiloft, echt

  Profiel Bezoek website

  foto profiel De Vreemde Vogel

  De Vreemde Vogel

    De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.  

  Van Baerlestraat 252
  3132 EK Vlaardingen

  010-3415025
  artikel:

   

  De Vreemde Vogel biedt een Buitenhotel, Tuincafé en zaalverhuur tot 120 personen. Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

  De voormalige boerderij, het tuinhuis met veranda en het terras zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden en het hele jaar geopend. Of combineer je bezoek tot een geheel verzorgd weekend: de activiteiten, catering en bijzondere overnachtingen worden voor je geregeld. De Vreemde Vogel helpt graag bij het samenstellen van arrangementen. Of het nu een tapas-buffet met ondergaande zon is of een stamppotbuffet met de ijsmuts nog op.

   

  Bekijk onze arrangementen op de website www.devreemdevogel.nl als voorbeeld of bespreek met ons de mogelijkheden.

   

   

   

  keywords: feestzaal, trouwlocatie, zaalhuur

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Partycentrum Parola

  Partycentrum Parola

  Parola is een veelzijdig partycentrum, waar elke week veel gebeurd.Ons partycentrum is een gezellige locatie waar vele soorten feesten gegeven kunnen worden.

  Langeraarseweg 37
  2461 CE Langeraar

  0172-653856
  06-55900733

  artikel:
  • Welkom bij zalencentrum – partycentrum PAROLA in Langeraar

  Parola is een veelzijdig partycentrum, waar elke week veel gebeurd.Ons partycentrum is een gezellige locatie waar vele soorten feesten gegeven kunnen worden.

  Een grote feestzaal waar tot 200 mensen in kunnen, maar ook het Cafe Gedeelte is zeer geschiktvoor kleinere groepen van 40 - 80 personen. Het hangt van uw wensen af!

  Wij zijn zeer flexibel ingesteld en willen al onze gasten het optimaal naar de zin maken.Een leuke, gezellige avond met een lekker hapje, drankje of een compleet buffet?Wij verzorgen het met passie en plezier!

   Maar ook vergaderingen in een van de bovenzalen behoord tot de mogelijkheden.Wekelijks maken ook vele verenigingen gebruik van de diverse zalen.Wilt u met uw vereniging een leuke avond organiseren? Informeer naar de mogelijkheden. Met ons moederbedrijf de Party Regelaar achter ons, is er erg veel mogelijk en beschikkenwij over veel feest ervaring! Wij ontvangen u graag voor een bruiloft, verjaardag, zakelijke bijkomst of zomaar een feestje! Let ook op onze evenementen kalander, waar regelmatig leuke openbaar toegankelijke avonden op staan. Diverse ruimten staan tot uw beschikking om uw bijeenkomst, feestje of etentje te vieren.  Wij verzorgen uw hapje en drankje, maar ook complete buffetten of diners behoren tot de mogelijkheden. Op dit moment kunnen de ruimtes alleen gehuurd of benut worden op afspraak. De Party Regelaar : Ben Fransen en Perry Kasbergen staan graag voor u klaar. Saskia Versluis & Nelly Otto zijn het dagelijkse gezicht van Parola Partycentrum in Langeraar  Wij heten u van harte welkom en zien u graag komen bij ons als gast.Ben Fransen - Saskia Versluis - Perry Kasbergen - Nelly Otto

  keywords: trouwlocatie, feestzaal, diner, trouwfeest, cafe, compleet feest

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee

  Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee

  Trouwen met je voeten in het zand? Het kan bij Meijer aan Zee! Onder een wit houten prieel geven jullie het jawoord op het strand om daarna te borrelen, dineren en feesten in het besloten paviljoen met eigen bar, veranda, terras en prive strand.

  Strandafgang de Favauge, paviljoen 16
  2042 TV Zandvoort

  023-5713310
  02-35713310

  artikel: Welkom bij strandrestaurant en paviljoen Meijer aan Zee

  Strandrestaurant Meijer aan Zee heet u 7 dagen per week van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner, bruiloft, feest of vergadering. Zelfs op de minder warme dagen kunt u bij Meijer aan Zee genieten van heerlijk eten en het prachtige uitzicht. Vanaf de sfeervolle veranda of binnen op de chesterfields bij de openhaard. Bij de eerste zonnestralen is het prettig vertoeven op het charmante terras met comfortabele banken en heerlijke kussens.

  De gerechten op de menukaart van Meijer aan Zee worden regelmatig gewisseld naar gelang de seizoenen. Ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereidt.

  Naast Strandrestaurant Meijer aan Zee beschikken wij ook over Paviljoen Meijer aan Zee.Deze aparte locatie is uitermate geschikt voor uw (besloten) bruiloft, feest, diner, lunch, vergadering of receptie. Paviljoen Meijer aan Zee is compleet ingericht voor groepen, met grote bar, eigen terras, veranda en privéstrand.Hier kunnen wij uw gezelschap voorzien van een gezellige BBQ, uitgebreid diner of heerlijk buffet.Ook beschikken wij over verschillende vergaderfaciliteiten, uiteraard te combineren met een personeelsuitje of spetterend bedrijfsfeest.  Het is mogelijk bij ons op het strand activiteiten en teambuilding uitjes te organiseren, wij werken samen met een evenementen bureau gespecialiseerd in strandactiviteiten.

  Trouwen met je voeten in het zand? Het kan bij Meijer aan Zee!Was het voorheen alleen toegestaan om in het restaurant of paviljoen te trouwen; vanaf 2011 kan dit bij ons ook echt op het strand ! De huwelijksceremonie vindt plaats in een wit houten prieeltje op het voor het paviljoen gelegen privéstrand.  Voor meer informatie zie ook de "Trouwen op het strand" pagina.

  Ook voor een High Tea op het strand kunt u bij ons terecht, wij serveren ca 12 soorten thee uiteraard in combinatie met de heerlijkste zoete en hartige hapjes. Nieuw bij Meijer aan Zee is High Wine, De thee wordt vervangen door 2 glazen wijn naar keuze en hierbij worden verschillende hartige (tapa’s) hapjes geserveerd, een mini kaas/charcuterieplankje en vers gebakken brood met pesto en aioli.

  Uiteraard helpen wij graag om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken en hopen met de informatie op deze website een idee te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Voor een op maat gemaakt offerte kunt u dan ook altijd even contact opnemen met één van onderstaande telefoonnummers of via e-mail.

  keywords: strand, trouwlocatie, receptie, borrel, feest, diner, bbq, zand

  Profiel Bezoek website

  foto profiel LOKAAL 55

  LOKAAL 55

  JA in LOKAAL 55   Lokaal 55 in Sneek is gevestigd in een industrieel pand uit 1931; het interieur is een mix van hedendaags en retro. Je kunt trouwen in een romantisch lokaal aan het water en toosten in de prachtige tuin of aan boord van een Lemster Aak op het Friese water.  Een Grand Café, een top feestlokaal met uitkijk op het water, een prachtige tuin met verschillende terrassen maken de locatie zeer geschikt voor bruiloften en partijen. Dineren is ook een feest: een walking dinner, een heerlijk menu of buffetdiner, een barbecue van onze buitenkeuken; alles lekker vers, veel biologisch en ambachtelijk. Bands en dj kunnen ‘inprikken’ op onze installatie en maken je feest compleet. Volop parkeren is gratis voor onze deur en overnachten kunnen jullie gasten op 300 meter afstand in één van de twee viersterren hotels of jeugdherberg.

  Oude Oppenhuizerweg 49
  8606 JB SNEEK

  0515-415965
  0515-415965

  artikel:

  JA in LOKAAL 55

   

  Lokaal 55 in Sneek is gevestigd in een industrieel pand uit 1931; het interieur is een mix van hedendaags en retro. Je kunt trouwen in een romantisch lokaal aan het water en toosten in de prachtige tuin of aan boord van een Lemster Aak op het Friese water. 

  Een Grand Café, een top feestlokaal met uitkijk op het water, een prachtige tuin met verschillende terrassen maken de locatie zeer geschikt voor bruiloften en partijen. Dineren is ook een feest: een walking dinner, een heerlijk menu of buffetdiner, een barbecue van onze buitenkeuken; alles lekker vers, veel biologisch en ambachtelijk.

  Bands en dj kunnen ‘inprikken’ op onze installatie en maken je feest compleet. Volop parkeren is gratis voor onze deur en overnachten kunnen jullie gasten op 300 meter afstand in één van de twee viersterren hotels of jeugdherberg. Voor een romantische huwelijksnacht kennen we de mooiste bruidssuites in de omgeving.

  keywords: Trouwen aan het water, industrieel gebouw, ambachtelijke keuken, spetterend feest, trouwkapel, trouwlokaal, lokaal, bands, d.j.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwlocaties Videos

  Trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal

  Trouwlocatie Huis Nieuw Rande Diepenveen

  Parkhotel Hugo de Vries Lunteren - Trouwlocatie


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)