• Trouwen
 • Trouwlocaties:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Trouwlocaties ? Hier verzamelden we de beste trouwlocatie voor uw huwelijksdag! Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Trouwlocaties op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Rederij De Nederlanden

  Rederij De Nederlanden

  Zijn jullie op zoek naar dé perfectie locatie voor jullie huwelijk in Amsterdam? Kijk dan eerst eens bij Rederij de Nederlanden. Wij verzorgen graag jullie bruiloft op het water.

  Singel 279
  1012WG Amsterdam

  020-4233006
  artikel:

  Wist je dat onze boten een officiële trouwlocatie in Amsterdam zijn? De ambtenaar komt gewoon aan boord voor de ceremonie. Hiermee kunnen we een traditie in ere herstellen, want het is weer mogelijk het jawoord en de huwelijkskus onder de Magere Brug te geven. Iets dat volgens de traditie een goed voorteken is.

  Jullie kunnen echter veel meer als de huwelijksceremonie aan boord houden. Geef een varende receptie of gebruik onze boten als unieke vorm van transport van huwelijk naar feest. Een diner, of feestavond met live muziek of DJ? We hebben inmiddels een zeer ruime ervaring met trouwfeesten en helpen graag alle wensen te realiseren.

  Voor jullie huwelijk hebben we fraaie salonboten, mooie City Tenders en andere klassieke schepen te huur. Er zijn 8 luxueuze schepen beschikbaar met capaciteit van 2 tot 200 personen. Allen voorzien van een goed voorziene bar, verwarming, toilet en muziekinstallatie.Er is dus altijd een boot die bij het gezelschap past. De bemanning en bediening aan boord doen er alles aan om jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.

  Wij gaan er van uit dat jullie uniek zijn en dus ook een unieke trouwdag willen ervaren. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. Graag verwelkomen wij jullie bij ons op het Rederij kantoor aan het Singel in hartje Amsterdam. Jullie kunnen op afspraak de boten bekijken en de wensen bespreken met een van onze ervaren planners.

  Neem dus snel contact op via 020 42 33 006 of kijk op http://www.denederlanden.com/trouwen-in-amsterdam/

  keywords: trouwen op het water, boot huren, trouwen op een boot, ceremonie, receptie, diner, feestavond

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Hotel Restaurant Crasborn

  Hotel Crasborn ligt in het historische centrum van Thorn "Het witte Stadje" recht tegenover de prachtige Abdijkerk met fundamenten van ca. 970. Het hotel beschikt over 11 comfortabele *** hotelkamers, allen voorzien van prive faciliteiten. Een ruime zaal is aanwezig voor een borrel, diner of feestavond.

  Hoogstraat 6
  6017 AR Thorn

  0475-561281
  artikel:

  keywords: Hotel, feestlocatie, restaurant

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bobs Party & Events

  Bobs Party & Events

  Huwelijksvoltrekking op locatie. Een geslaagde bruiloft, intiem of groot, begint bij een perfecte organisatie en het vinden van de juiste locatie. En daarvoor zijn jullie bij Bobs Party & Events aan het juiste adres!

  Westerwerf 1
  1911 JA Uitgeest

  0251-315150
  artikel:

  Een geslaagde bruiloft, intiem of groot, begint bij een perfecte organisatie en het vinden van de juiste locatie. En daarvoor zijn jullie bij Bobs Party & Events aan het juiste adres!

   

  Samen met het bruidspaar ontwerpen de weddingplanners de perfecte bruiloft; groots en romantisch of juist bescheiden en gezellig. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  De medewerkers van Bobs Party & Events zijn ervaren, zitten boordevol leuke ideeën voor jullie trouwdag en zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie bruiloft precies zo zal verlopen als jullie je hadden voorgesteld. Want je kunt zo’n speciale dag uiteindelijk niet overdoen. Het moet een dag worden om met heel veel plezier aan terug te denken.

  JA! Ik wil......

  Bobs Party & Events is in 2008 officieel benoemd tot trouwlocatie. Bruidsparen kunnen geheel in hun eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt op het afgesproken tijdstip voor het officiële gedeelte (dit kan zelfs tot 20:30 uur!) en daarnaast zijn de mogelijkheden en ideeën eindeloos om van de ceremonie een onvergetelijke happening te maken.

  Bruiloftarrangement

  € 35,00 p.p. (4 uur)

  Receptiearrangement

  € 12,00 p.p. (1½ uur)

  Bruiloft Saladebuffet

  € 12,50 p.p.

  Indisch buffet

  € 19,50 p.p

  Sate buffet

  € 15,00 p.p. 

  Vraag naar onze brochure met de bruiloftsarrangementen of neem contact op met Bobs Weddingplanner op tel: 0251-315150.

  Al onze bruidsparen zijn uiteraard de ster van de dag en krijgen daarom een eigen "gouden ster" aangeboden in onze Wall of Fame.

  Avondbruiloft (4 uur) bijv. 20:30 – 00:30 uur.Om 20:30 uur ontvangst van de gasten met koffie en gebak of een welkomstcocktail. Aansluitend onbeperkt borrelen (exclusief buitenlands gedistilleerd) met bittergarnituren. En als afsluiting koffie met broodjes of een puntzak frites met mayo toe om 00:30 uur.

  Live muziek of een dj-entertainer kunnen wij eventueel verzorgen. Voor nadere informatie en afwijkende arrangementen kunnen jullie overleggen met onze weddingplanners, die ieder bruidspaar graag met raad en daad terzijde staan.

  keywords: Huwelijksvoltrekking, Trouwlocatie, Feestavond, Weddingplanner, Huwelijksfeest, Vrijgezellenfeest, Arrangementen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Crawfurd's Corner Trouwlocatie "Bubbles & Blessings"

  De hele locatie van Crawfurd's Corner is speciaal voor jullie exclusief beschikbaar. Ons Bubbles & Blessings team houdt rekening met jullie persoonlijke wensen en zullen ervoor zorgen dat het  jullie aan niks zal ontbreken.

  Herestraat 50
  9843 AL Grijpskerk

  06-20958906
  06- 20958906

  artikel:

  Ja, ik wil...Wat heerlijk en spannend dat jullie gaan trouwen. Jullie huwelijksdag is één van de mooiste dagen in jullie leven. Crawfurd's Corner is een geregistreerde trouwlocatie van de gemeente Zuidhorn en heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Hier vinden jullie alles op één locatie vanJa,ik wil…de bruidstaart met bubbles, diner/buffet en aansluitend de receptie of feest.

  keywords: Huwelijk, Trouwen, Bruiloft

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Landgoed Groenhoven

  Landgoed Groenhoven

    Ja, graag! Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet.  Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen.

  Dorpsstraat 6
  4207MK Bruchem

  0418 644005
  06 15894185

  artikel:

   

  Ja, graag! Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet.  Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie trouwzaal maar ook buiten in het feeërieke prieel. Rondom de villa ligt een prachtige tuin met hoge bomen die een intieme sfeer oproept. Wij leggen de rode loper uit en 's avonds wordt het landgoed romantisch verlicht met fakkels. De prachtige villa en de tuin scheppen een intieme sfeer. Exclusiviteit en gezelligheid op de mooiste dag van je leven!

   

  Privé.

   

  Jullie hebben de hele dag de beschikking over een suite zodat er de mogelijkheid is je tussentijds even op te frissen en voor te bereiden op het diner of de feestavond. Door de ligging van het landgoed kan jullie feest tot in de kleine uurtjes doorgaan! Landgoed Groenhoven kenmerkt zicht door een ongedwongen stijl, maar met ongekende bijzonderheid en luxe. Jullie bruiloft, jullie landgoed.

   

  De gehele dag is Landgoed Groenhoven jullie locatie. Wij zorgen ervoor dat jullie je dag ongestoord kunnen beleven. Voor ons is aandacht, beleving en privacy een gegeven!

   

   

   

  Culinaire.Het culinaire team onder leiding van souschef Geroy Schotanus en Chefkok Anne Hamelink werkt uitsluitend met dagverse producten die vers betrokken worden bij kleine leveranciers uit de streek. Een groot diner of een ‘walking dinner’, Italiaans getint diner, buffet of BBQ. Wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling.

   

   

   

  Verzorging.

   

   

   

  Op Landgoed Groenhoven wordt alles vanaf het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maakt. De persoonlijke touche en aandacht zijn hierin de sleutel woorden.

   

   

   

  Kinderen.

   

  Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen, mogelijkheden hierin zijn een springkussen een clown of een theater show die op de dag ingestudeerd wordt en op de dag zelf door de kinderen kan worden opgevoerd.  Ook kan er gedacht worden aan het kijken van een filmpje en het doen van diverse handzame spelletjes. We creëren naar behoefte een ruimte waar de kinderen zich thuis voelen, ingericht met zitzakken speelgoed en versnaperingen. In de tuin bevindt zich een speeltuin  en kan er een potje voetbal gespeeld worden op het gazon.

   

   

   

  Mogelijkheden.

   

   

   

  Het is mogelijk de cava voor de toast te Sabreren. Het is een leuk moment en levert ook een mooie foto op. Uiteraard zijn er allerlei andere leuke ideeën om jullie bruiloft nog mooier te maken. Hierbij kun je denken aan het aanvliegen van de ringen door roofvogels het loslaten van duiven en aankomen met een helikopter op één van de weilanden in de buurt van het Landgoed.

   

  keywords: Landgoed, Kasteel, Groenhoven, Villa, Pittoresk, Vergaderen, Seminar, Cursus, Trouwen, Trouw, Trouwlocatie, Meeting, Vergaderzaal, Vergadering, ja-woord, ja, Beurs, High Tea, Resaurant, koken, Chef-kok, kok, keuken, Tapas, Tapaz, Diner, Lunch, a la carte, catering, receptie, faciliteit, beamer, wi-fi, zalen, zaal, wedding, e-wedding, Bruchem, Zaltbommel, Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Landgoed Groenhoven voor uw Restaurant, Geschiedenis, A, la, Carte, Zakenlunches, Diners, Reserveren, Trouwen, Bruiloftsarr, Feesten, Kidsarrangement, Reserveren, Vergaderen, Zakenlunches, Vergaderarr, Trainingen, Reserveren, Evenementen, Workshops, Diners, Proeverijen, Reserveren, Arrangementen, Vergaderarrangement, Bruiloftsarrangement, Familiearrangement, Kidsarrangement, Reserveren, Contact, NAW, Route, Reserveren, Nieuws, Wedding, portal, Meeting, portal, Diner, portal

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Party-cruises

  U wilt zorgeloos varen, U wilt mooie vaarroutes, U wilt gastvrijheid, U wilt lekker eten, U wilt betaalbaar vaararrangement, U wilt een programma op maat. Kortom: U wilt uw eigen partyboot huren en genieten? Dan is party-cruises uw partner!

  ligplaats Zaltbommel en Sleeuwijk
  Hoekeinde 26 06-12525450
  06-51264809

  artikel: Partyboot huren? Party-cruises uw adres voor maatwerk in varende feesten

  Wilt u voor een speciale gelegenheid een partyboot huren? Zoek dan niet verder, maar neem contact op met Party-cruises! Natuurlijk kunt u kiezen uit één van onze all-in cruises. Maar wilt u zelf de gehele regie in handen houden dan maken wij samen met u een programma wat geheel aansluit op uw wensen.

  keywords: partyboot huren, huwelijksbootje, groepsarrangementen, varende feesten

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Trouwlocaties Videos

  Toffe Proposal: Trouwlocatie Strandpaviljoen Zuid in Den Haag

  Nieuwe trouwlocatie Friesland met Olim & van Bommel in Tzummarum - Wedding Wonderland

  Sfeerimpressie Feest-en Trouwlocatie Fort Hedikhuizen


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)