• Trouwen
 • Trouwlocaties:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Trouwlocaties ? Hier verzamelden we de beste trouwlocatie voor uw huwelijksdag! Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Trouwlocaties op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Landgoed Groenhoven

  Landgoed Groenhoven

    Ja, graag! Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet.  Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen.

  Dorpsstraat 6
  4207MK Bruchem

  0418 644005
  06 15894185

  artikel:

   

  Ja, graag! Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet.  Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie trouwzaal maar ook buiten in het feeërieke prieel. Rondom de villa ligt een prachtige tuin met hoge bomen die een intieme sfeer oproept. Wij leggen de rode loper uit en 's avonds wordt het landgoed romantisch verlicht met fakkels. De prachtige villa en de tuin scheppen een intieme sfeer. Exclusiviteit en gezelligheid op de mooiste dag van je leven!

   

  Privé.

   

  Jullie hebben de hele dag de beschikking over een suite zodat er de mogelijkheid is je tussentijds even op te frissen en voor te bereiden op het diner of de feestavond. Door de ligging van het landgoed kan jullie feest tot in de kleine uurtjes doorgaan! Landgoed Groenhoven kenmerkt zicht door een ongedwongen stijl, maar met ongekende bijzonderheid en luxe. Jullie bruiloft, jullie landgoed.

   

  De gehele dag is Landgoed Groenhoven jullie locatie. Wij zorgen ervoor dat jullie je dag ongestoord kunnen beleven. Voor ons is aandacht, beleving en privacy een gegeven!

   

   

   

  Culinaire.Het culinaire team onder leiding van souschef Geroy Schotanus en Chefkok Anne Hamelink werkt uitsluitend met dagverse producten die vers betrokken worden bij kleine leveranciers uit de streek. Een groot diner of een ‘walking dinner’, Italiaans getint diner, buffet of BBQ. Wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling.

   

   

   

  Verzorging.

   

   

   

  Op Landgoed Groenhoven wordt alles vanaf het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maakt. De persoonlijke touche en aandacht zijn hierin de sleutel woorden.

   

   

   

  Kinderen.

   

  Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen, mogelijkheden hierin zijn een springkussen een clown of een theater show die op de dag ingestudeerd wordt en op de dag zelf door de kinderen kan worden opgevoerd.  Ook kan er gedacht worden aan het kijken van een filmpje en het doen van diverse handzame spelletjes. We creëren naar behoefte een ruimte waar de kinderen zich thuis voelen, ingericht met zitzakken speelgoed en versnaperingen. In de tuin bevindt zich een speeltuin  en kan er een potje voetbal gespeeld worden op het gazon.

   

   

   

  Mogelijkheden.

   

   

   

  Het is mogelijk de cava voor de toast te Sabreren. Het is een leuk moment en levert ook een mooie foto op. Uiteraard zijn er allerlei andere leuke ideeën om jullie bruiloft nog mooier te maken. Hierbij kun je denken aan het aanvliegen van de ringen door roofvogels het loslaten van duiven en aankomen met een helikopter op één van de weilanden in de buurt van het Landgoed.

   

  keywords: Landgoed, Kasteel, Groenhoven, Villa, Pittoresk, Vergaderen, Seminar, Cursus, Trouwen, Trouw, Trouwlocatie, Meeting, Vergaderzaal, Vergadering, ja-woord, ja, Beurs, High Tea, Resaurant, koken, Chef-kok, kok, keuken, Tapas, Tapaz, Diner, Lunch, a la carte, catering, receptie, faciliteit, beamer, wi-fi, zalen, zaal, wedding, e-wedding, Bruchem, Zaltbommel, Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Landgoed Groenhoven voor uw Restaurant, Geschiedenis, A, la, Carte, Zakenlunches, Diners, Reserveren, Trouwen, Bruiloftsarr, Feesten, Kidsarrangement, Reserveren, Vergaderen, Zakenlunches, Vergaderarr, Trainingen, Reserveren, Evenementen, Workshops, Diners, Proeverijen, Reserveren, Arrangementen, Vergaderarrangement, Bruiloftsarrangement, Familiearrangement, Kidsarrangement, Reserveren, Contact, NAW, Route, Reserveren, Nieuws, Wedding, portal, Meeting, portal, Diner, portal

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  't Guliks hoes

  Sfeervolle boerenhoeve voor een eigentijds feest

  Ophoven 1
  6133 XP Sittard

  046-4512402
  artikel:

  Een Limburgse caréhoeve waar van uw huwelijk een feest wordt gemaakt.

  Aaangepast aan ieders wensen en budget. Voor een intiem diner of een wervelende party.

  Voor al uw themafeesten, bruiloften, diners, recepties met de muzikale omlijsting naar uw wens.

  We beschikken over een eigen keuken, waar nog eerlijk en ambachtelijk horeca wordt gedreven. Met liefst producten uit eigen regio.

  De hele dag kan in 't Guliks hoes verzorgd worden vanaf de huwelijksvoltrekking tot koffietafel, diner, receptie, borrel en huwelijksfeest.

  We zien het als een uitdaging u een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste dag van uw leven!!

  keywords: diner,bruiloft,huwelijksfeest,receptie,trouwen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Kasteel Montfoort

  Kasteel Montfoort

  Kasteel Montfoort: dé locatie om uw droombruiloft te verwezenlijken. Wij beschikken over meerdere zalen met een eigen uitstraling, maar allen even mooi. Kom zelf eens langs om te zien hoe mooi het hier is in het hart van het pittoreske Montfoort.

  Kasteelplein 1
  3417 JG Montfoort

  0348-472727
  artikel:

  Gelegen in het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht, te midden van de landelijke Lopikerwaard, ligt aan de Hollandse ijssel, het stadje Montfoort.

  Kasteel Montfoort bevindt zich in het hart van het stadje. Kasteel Montfoort beschikt over diverse (vernieuwde) zalen; de sfeervolle Schepen-Spiegelzaal, de authentieke Maarschalkzaal, de prachtige Poorterzaal, trendy Gelagkamer, het knusse Kruittorentje en het intieme Opa’s Honk. De zalen lenen zich uitstekend voor presentaties, vergaderingen, (besloten) diners, bruiloften of overige meetings.

  Uiteraard bent u daarnaast van harte welkom in ons à la carte restaurant. Het terras op het binnenplein van het Kasteel is, met twee oude kastanjebomen, een pracht van een pleisterplaats. Een middeleeuwse omgeving en een trendy sfeer met de meest hoogstaande culinaire verrassingen.

   

  keywords: Kasteel, Montfoort, Bruiloft, Romantisch, Receptie, Diner, Feest, Borrel, Terras

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Restaurant "In de Kerk"

  Restaurant "In de Kerk"

  Vormalig kerkgebouw

  Dorpsplein 4
  45054 AR Zuidzande

  0117 - 452028
  artikel:

  Restaurant in de Kerk te Zuidzande in dit voormalige kerkgebouw in Zuidzande, een klein dorpje in Zeeuws Vlaanderen, worden al jaren geen diensten meer gehouden.

   De kerk is namelijk omgetoverd tot een restaurant met een trendy- klassieke inrichting.

  Onze locatie is geschikt voor zowel officiële huwelijksvoltrekking als receptie, diner en sfeervol avondfeest. Alles kan op onze locatie gevierd worden.

   U kunt de kerk naar persoonlijke wens inrichten, decoreren met bloemen, kiezen voor eigen muziek, gasten onthalen met koffie, bruidstaart en/of bubbels; de mogelijkheden zijn talrijk.

  Kortom alle persoonlijke wensen kunnen vervuld worden zodat u de dag van uw leven heeft.

  keywords: kerk,trouwlocatie,zuidzande,zeeland,uniek,restaurant,feestzaal

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Hotel De Kroon

  Hotel De Kroon

  “De Kroon”, het leukste familie-hotel van Noord-Limburg!   Aan een gezellige pleintje met diverse klassieke stadwoningen en historisch stadshuis ligt het familie-hotel "De Kroon" met de brasserie "AanDeMarkt".

  Markt 11
  6591 BZ Gennep

  0485-511612
  artikel:

  “De Kroon”, het leukste familie-hotel van Noord-Limburg!

   

  Aan een gezellige pleintje met diverse klassieke stadwoningen en historisch stadshuis ligt het familie-hotel "De Kroon" met de brasserie "AanDeMarkt". Het cafe, met glas-in-lood en gebrandschilderde ramen is stijlvol naar de sfeer van de oude kern Gennep. De onlangs gerenoveerde kamers zijn chique romantisch ingericht en voorzien van alle gemakken, inclusief gratis WiFi.

  keywords: romantisch, klassiek, dichtbij trouwlocatie, goedkoop, goede keuken

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  The Coast Beach House

  The Coast Beach House The Coast is te vinden op één van de mooiste stranden van Nederland en biedt u een prachtig panorama-uitzicht over het strand van Kijkduin tot Hoek van Holland. Het Monsterse strand is precies zoals een strand moet zijn. Weids, rustig en ruig. Geen aaneenschakeling van strandtenten, hooguit een enkele club.  

  Molenslag noordzijde
  2681 VP Monster

  0174-280331
  artikel:

  Je gaat trouwen. Eerste vraag: Waar gaan we het vieren? Tip van The Coast: Kom naar de mooiste plek die je voor je bruiloft maar kunt wensen. De romantiek van een dagje strand, de ondergaande zon die in de zee zakt en de glamour van The Coast. Een exclusieve locatie waar je als je wilt zelfs je huwelijk officieel kunt laten voltrekken! 

  Stel gerust maar hoge eisen aan de locatie van De Dag. Dat doen wij ook; ervoor zorgen dat het je op die dag aan niet ontbreekt. In een sfeervolle entourage kun je alles doen wat je wilt. Foto's maken met de spiegeling van de zon op het water. Gasten ontvangen tijdens de receptie, tussendoor een diner en 's avonds een feest om nooit te vergeten! Je hoeft nergens meer aan te denken. Alleen aan je ja-woord dan...

  keywords: Strand, Panorama-uitzicht, Diner, Restaurant

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Verbijsterend La Cuisine Francaise

  Verbijsterend La Cuisine Francaise

  Wij zijn een officiele trouwlocatie van Amsterdam en in onze monumentale stijlkamer kunnen wij 45 gsten ontvangen voor de ceremonie. Daarnaast kunnen wij uw huwelijksdiner of receptie verzorgen in onze stijlkamer.

  Herengracht 314
  1016 CD Amsterdam

  020-6278725
  06-55330449

  artikel:

  Verbijsterend La Cuisine Francaise beschikt over een monumentale grachtenkamer aan de achterkant van het pand. Deze stijlkamer beschikt over hoge plafond, parketvloer en openhaard. Daarnaast zijn er hoge ramen met openslaande deuren. Wij kunnen uw huwelijksceremonie, receptie en privé diner verzorgen. Daarnaast verzorgen wij de catering op locatie.

  keywords: catering, prive diner, trouwlocatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel BlowUpChurch

  BlowUpChurch

  Voor de organisatie van een feestje, festival of trouwpartij bent u allang niet meer gebonden aan een standaard locatie. Met de komst van de opblaasbare kerk is Nederland, dankzij internetondernemer Wessel Bottenberg, een ludieke feestlocatie rijker.  

  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen

  0545-477142
  artikel:
  • Te huur met of zonder entertainment

  Niet alleen de kerk, maar ook Bottenberg zélf is te huur: voor wie dat wenst, maakt Wessel zelf actief deel uit van de festiviteiten die in de kerk georganiseerd kunnen worden. Zo is hij inzetbaar als (fictief) ambtenaar van de burgerlijke stand, als DJ of als ceremoniemeester. Bottenberg: “Enige tijd geleden ben ik begonnen met een bedrijf in de muziekbranche: 247Disco.nl Ik verhuur drive-in shows, allround DJ’s en silent disco’s. En ja, nu dus ook een opblaasbare kerk. Die twee dingen kan je uiteraard prima met elkaar combineren. In mijn branche draait het tenslotte om gezelligheid scheppen en goed met mensen kunnen werken. Weten wat hun wensen zijn en daar op inspelen. Als je dat kan, kan je iedere sfeer creëren die de opdrachtgever wenst.”

  Via de website www.blowupchurch.com is de opblaasbare kerk te bezichtigen.

  keywords: opblaasbare kerk, originele trouwlocatie, trouwen op locatie

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Trouwlocaties Videos

  Nieuwe trouwlocatie Friesland met Olim & van Bommel in Tzummarum - Wedding Wonderland

  Parkhotel Hugo de Vries Lunteren - Trouwlocatie

  Trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)