• Trouwen
 • Trouwringen Zuid-Holland

  April 13th, 2016. Op zoek naar trouwringen in Zuid-Holland ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig juweliers voor een trouwring Zuid-Holland vinden. Bekijk trouwringen en juweliers en kies de mooiste trouwring uit.


  trouwringen, trouwring, juwelier, goedkope betaalbare gouden

  foto profiel
  foto profiel Jochen Thiele Goudsmid

  Jochen Thiele Goudsmid

  Jochen Thiele vervaardigd uw exclusieve trouwringen op ambachtelijke wijze in eigen atelier. Tevens kunt u bij Jochen terecht voor uw trouwsieraden.

  Wijnstraat 136
  3311 BZ Dordrecht

  078-6131913
  artikel:

  Op zoek naar unieke trouwringen? Wilt u uw eigen wensen in uw trouwring verwerkt hebben?

   

  Jochen Thiele ontwerpt en vervaardigt exclusieve trouwringen in eigen atelier. In 18 of 14 karaat, platina of een ander materiaal, al uw wensen kunnen in uw ringen verwerkt worden. Thiele werkt uitsluitend met hoge kwaliteits materialen en edelstenen. Door gebruik te maken van de moderne 3D- en rendering technieken kunt u uw trouwringen vooraf zien.

   

  Tevens heeft Jochen Thiele een exclusieve collectie parelsnoeren en andere mooie trouwsieraden.

   

  Komt u langs of maak een afspraak. Laat u verrassen door alle mogelijkheden.

  keywords: trouwringen, handgemaakt, diamant, eigen ontwerp, goud, platina, palladium,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Uniek Sieraad

  Uniek Sieraad

  Uniek Sieraad verzorgt workshops edelsmeden. In ons atelier kunnen deelnemers zelf onder deskundige begeleiding unieke trouwringen ontwerpen en maken.

  't Kerkestuk 95
  2811 BE Reeuwijk

  0182-392721
  06-19610979

  artikel:

  Geef op persoonlijke wijze vorm aan je relatie en maak samen onder deskundige begeleiding je eigen unieke trouwringen tijdens een workshop in ons atelier.

  Er zijn zeer veel mogelijkheden in ontwerp en materialen. Zo is het ook mogelijk de ringen (gedeeltelijk) te maken van "oud" goud, eventueel in combinatie met zilver, titanium of (wit)goud.

  Uiteraard is het mogelijk één of meer steentjes in de ringen te zetten. Ook kunnen wij het inlaseren van vingerafdrukken aan binnen- of buitenzijde van de ringen verzorgen.

  Tijdens een zgn. "stellendag" komen maximaal 3 paren tegelijk bij ons om hun ringen te maken. Tijdens een privé dag is onze aandacht en het atelier helemaal alleen voor jullie!

  In ons gezellige  atelier heeft iedere deelnemer een eigen werkplek met professioneel gereedschap ter beschikking. Tijdens de workshop is er ruim voldoende en persoonlijke begeleiding door een ervaren meester-goudsmid. Voorkennis, creativiteit of ervaring zijn niet nodig, die hebben wij meer dan genoeg!

  Uiteraard zorgen wij ook voor koffie, thee, fris, en iets lekkers erbij. Tussen de middag staat de lunch klaar.

  Hoewel het maken van je eigen ringen een onbetaalbare ervaring is, zijn onze prijzen niet hoger dan de prijzen van een set ringen uit de winkel. Aan het einde van de dag gaan de deelnemers naar huis met unieke ringen die op professionele wijze gemaakt zijn!

  keywords: edelsmid, trouwringen, workshop, zelf ringen maken, relatieringen, gouden ringen, zilveren ringen, goudsmeden, edelsmeden, workshop ringen maken

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Le Mariage Trouwringen Den Haag

  Kwaliteit en service Dat zijn onze kernwaarden. In onze sfeervolle winkels bieden wij ruim twintig verschillende topmerken trouwringen en verlovingsringen. Daarnaast hebben wij een sfeer gecreëerd waarbij jullie als klant centraal staan. Bekijk wat we te bieden hebben en maak een afspraak in een van onze winkels. De koffie staat klaar!

  OUDE MOLSTRAAT 22
  2513 BB Den Haag

  070-2165000
  070-2165000

  artikel:

  Welke trouwring jullie ook zoeken: robuust of elegant, strak of organisch, modern of juist klassiek, goud, palladium of platina, Le Mariage heeft het in huis!

  keywords: Trouwringen, verlovingsringen, trouwringen Den Haag

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Lapidee

  Lapidee

  Lapidee is gespecialiseerd in handgravures. Handgravures zijn levendiger en dieper dan machinegravures. Voor een ring die u uw hele leven hoopt te dragen, is dit het zeker waard!  

  Beeklaan 33
  2562 AA Den Haag

  070-3455436
  artikel:

  Bijna alles van metaal kan gegraveerd worden.

  Trouwringen bijvoorbeeld, kunnen zoals aan de binnenzijde als aan de buitenzijde gegraveerd worden.

  Maar voor iemand die geen ring wil of kan dragen, kunt u ook denken aan een gegraveerde armband of hanger.

   

  keywords: handgraveren, handgravure, graveren, gravure

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Goud- en Zilverwerk Schoonhoven

    At Brandenburg is een vakkundig edelsmid & docent edelsmeden. Geeft workshops: o.a. "SamenRelatieRingenSmeden".  

  Haven 70A
  2871 CR Schoonhoven

  0182-387957
  artikel:

   

  Workshop “Samen RelatieRingen Smeden"

  Omdat een relatie uniek is en heel persoonlijk, is het fantastisch om deze te bezegelen met bijzondere, zelfgemaakte ringen.

  At Brandenburg stelt zijn ambachtelijke kunde en kennis en zijn atelier graag tot je beschikking om samen met hem de relatie-ringen van je léven te maken. Of je nu wel of nog niet een idee of ontwerp voor je ringen hebt, samen komen jullie tijdens de voorbespreking, al pratend en schetsend tot een bepaalde vorm en keuze van materialen.

  Wit-/ geel-/ roodgoud, zilver, palladium of een ander edelmetaal, al of niet in combinatie met edelstenen, alles is mogelijk.

  Je bepaalt het vanaf het begin zelf.

  Maak er samen iets moois van:

  Jij en je partner gaan van het gekozen edelmetaal de basisvorm van de ringen maken: eerst de vorm zagen en daarna solderen, smeden, vijlen, schuren. Vrijwel alle bewerkingen worden door jullie uitgevoerd, uiteraard onder supervisie en met aanwijzingen van edelsmid At Brandenburg.

  Je werkt met dezelfde materialen, gereedschappen en apparatuur, die At ook zélf in zijn dagelijkse praktijk in zijn atelier gebruikt.

  Na één dag/ dagdeel stappen jij en je partner met een unieke zelfgemaakte ring aan je vinger de deur uit.

  Elke keer dat je naar die ring kijkt, weet je dat je ‘m zélf gemaakt hebt en dat niemand anders op de hele wereld met zo’n zelfde ring rondloopt…  Als dat geen goed gevoel geeft.                                                

                                                                                                    

  keywords: bijzonder, persoonlijk, ringen, trouwringen, edelmetaal, goud, zilver, Schoonhoven

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  TrouwringenVoordeel.nl Rotterdam

  Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België, prijzen die 35% tot zelfs 50% lager zijn dan bij de juwelier. Wij behoren tot één van de grootste aanbieders op het gebied van trouwringen / verlovingsring in Nederland en België.  Wij staan dan ook garant voor een uitmuntende service.

  Leeghwaterstraat 25
  2811 DT Reeuwijk

  085-4017087
  artikel:

  Alle trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken.De goudlegering voldoet aan de strengste eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft.

  Op alle onze trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben jullie levenslang garantie op productie fouten van de ringen.

    Het is dan ook niet zo vreemd dat wij een hoge klantenwaardering hebben. Dit heeft een prachtige score van ver boven het gemiddelde tot gevolg. Daar zijn wij best trots op.

  Maak gerust een vrijblijvende afspraak via onze online agenda of kom langs in een van onze vestigingen.

  keywords: Trouwringen, verlovingsringen, witgouden trouwringen, trouwringen briljanten, geelgouden trouwringen, trouwringen Rotterdam, trouwringen Eindhoven, trouwringen Overijssel, trouwringen goedkoop, juwelier, online juwelier, goedkope trouwringen, trouwringen nederland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Juwelier de Eenhoorn

  Juwelier de Eenhoorn

  Juwelier de EenhoornGespecialiseerd in Trouwringen en Aanzoekringen. Maar ook Handgemaakte Trouwringen uit Eigen Atelier.

  Lopikerstraat 19
  2871 BT Schoonhoven

  0182-326849
  artikel:

  Juwelier de Eenhoorn heeft meer dan 30 jaar ervaring in de Juweliers Branche.

  Wij zijn gespecialiseerd in Trouwringen en Aanzoekringen. Tevens hebben wij onze Trouwringen gepresenteerd in een speciaal ingerichte Trouwringen Showroom, zodat u in alle rust de collectie vrijblijvend kunt bekijken.

  Het aanbod aan Trouwringen is zeer groot en divers, met meer dan 700 verschillende modellen van diverse bekende Merken waaronder; Duo of Love, Honeymoon en Gerstner.Juwelier de Eenhoorn heeft ook diverse modellen Trouwringen uit ‘Eigen Atelier’.

  Onze Trouwringspecialisten zijn u graag van dienst, om u te helpen en te adviseren om de juiste keuze te maken.

  Wij adviseren u om minimaal 9-12 weken voor de Bruiloft uw Trouwringen uit te zoeken, i.v.m het maken en leveren van uw Trouwringen.

  Om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren vragen wij u geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken om de Trouwringen te komen bekijken. U kunt een online afspraak maken op onze website:

  http://juwelierdeeenhoorn.nl/afspraak-maken/

  Of bel ons op 0182-326849

  keywords: trouwringen,verlovingsringen,aanzoekringen,handgemaakte trouwringen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Circles Trouwringen

  Circles Trouwringen

  Circles is een speciaalzaak op het gebied van trouwringen.

  Veerplein 10
  3332BZ Zwijndrecht

  078-6200966
  06-43280940

  artikel:

  Circles is sinds 1996 gevestigd op het Veerplein in Zwijndrecht als speciaalzaak. Wij zijn o.a. bekend geworden door de vingerafdruk in de trouwringen. Wij werken onder andere met het mooiste configuratie programma ter wereld, Acredo. Hiernaast is er nog een keuze uit verschillende collecties in elke prijsklasse. Zoals bijvoorbeeld, Gerstner, Luce di Luna, Vinx Hollands Glorie, Sickinger, EGF etc etc. Circles is aangesloten bij de NTBO en heeft het keurmerk trouwen.Kom eens geheel vrijblijvend langs om in een rustige en sfeervolle ambiance naar alle mogelijkheden op het gebied van trouwringen te kijken. Wij nemen alle tijd voor jullie in aanloop naar die speciale dag.

  Herma en Wilfried de Nobel

  keywords: trouwringen,acredo,speciaalzaak,Zwijndrecht,rotterdam,Gerstner,geelgoud,witgoud,platina,Vinx,Hollands,Glorie,

  Profiel Bezoek website

  Trouwringen, adressen van juweliers

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Zuid-Holland:

  Aarlanderveen (0)
  Abbenbroek (0)
  Achthuizen (0)
  Alblasserdam (0)
  Albrandswaard (0)
  Ameide (0)
  Ammerstol (0)
  Arkel (0)
  Barendrecht (0)
  Benthuizen (0)
  Bergambacht (0)
  Bergschenhoek (0)
  Berkenwoude (0)
  Bernisse (0)
  Binnenmaas (0)
  Bleiswijk (0)
  Bleskensgraaf (0)
  Bodegraven (0)
  Boskoop (0)
  Botlek (0)
  Brandwijk (0)
  Brielle (0)
  Cromstrijen (0)
  Dalem (0)
  Delfgauw (0)
  Delft (0)
  Dirksland (0)
  Dordrecht (1)
  Driebruggen (0)
  Europoort (0)
  Geervliet (0)
  Gelderswoude (0)
  Giessenburg (0)
  Giessenlanden (0)
  Goedereede (0)
  Gorinchem (0)
  Gouda (0)
  Gouderak (0)
  Goudriaan (0)
  Goudswaard (0)
  Graafstroom (0)
  Groot-Ammers (0)
  Haastrecht (0)
  Hardinxveld-Giessendam (0)
  Heenvliet (0)
  Heerjansdam (0)
  Heinenoord (0)
  Hekelingen (0)
  Hellevoetsluis (0)
  Hendrik-Ido-Ambacht (0)
  Herkingen (0)
  Hillegom (0)
  Honselersdijk (0)
  Hoogblokland (0)
  Hoogmade (0)
  Hoogvliet (0)
  Hoornaar (0)
  Kaag (0)
  Katwijk (0)
  Kedichem (0)
  Kinderdijk (0)
  Klaaswaal (0)
  Korendijk (0)
  Kwintsheul (0)
  Langerak (0)
  Lansingerland (0)
  Leerbroek (0)
  Leerdam (0)
  Leiden (0)
  Leiderdorp (0)
  Leidschendam (0)
  Leidschendam-Voorburg (0)
  Leimuiden (0)
  Lekkerkerk (0)
  Lexmond (0)
  Liesveld (0)
  Lisse (0)
  Maasdam (0)
  Maasdijk (0)
  Maasland (0)
  Maassluis (0)
  Maasvlakte (0)
  Meerkerk (0)
  Melissant (0)
  Middelharnis (0)
  Midden-Delfland (0)
  Mijnsheerenland (0)
  Moerkapelle (0)
  Molenaarsgraaf (0)
  Monster (0)
  Mookhoek (0)
  Moordrecht (0)
  Naaldwijk (0)
  Nederlek (0)
  Nieuw-Beijerland (0)
  Nieuw-Lekkerland (0)
  Nieuwe-Tonge (0)
  Nieuwerbrug (0)
  Nieuwkoop (0)
  Nieuwland (0)
  Nieuwpoort (0)
  Nieuwveen (0)
  Noordeloos (0)
  Noorden (0)
  Noordwijk (0)
  Noordwijkerhout (0)
  Nootdorp (0)
  Numansdorp (0)
  Oegstgeest (0)
  Ooltgensplaat (0)
  Oosterwijk (0)
  Oostflakkee (0)
  Oostvoorne (0)
  Ottoland (0)
  Oud-Ade (0)
  Oud-Alblas (0)
  Oud-Beijerland (0)
  Ouddorp (0)
  Oude-Tonge (0)
  Oudenhoorn (0)
  Ouderkerk (0)
  Papendrecht (0)
  Pernis (0)
  Piershil (0)
  Pijnacker (0)
  Pijnacker-Nootdorp (0)
  Poeldijk (0)
  Poortugaal (0)
  Puttershoek (0)
  Reeuwijk (1)
  Rhoon (0)
  Ridderkerk (0)
  Rijnsaterwoude (0)
  Rijnsburg (0)
  Rijnwoude (0)
  Rijpwetering (0)
  Rijswijk (0)
  Rockanje (0)
  Roelofarendsveen (0)
  Rotterdam (0)
  Rozenburg (0)
  Sassenheim (0)
  Schelluinen (0)
  Schiedam (0)
  Schipluiden (0)
  Schoonhoven (2)
  Schoonrewoerd (0)
  Simonshaven (0)
  Sliedrecht (0)
  Sommelsdijk (0)
  Spijkenisse (0)
  Stellendam (0)
  Stolwijk (0)
  Streefkerk (0)
  Strijen (0)
  Strijensas (0)
  Teylingen (0)
  Tinte (0)
  Vierpolders (0)
  Vlaardingen (0)
  Vlist (0)
  Vondelingenplaat (0)
  Voorburg (0)
  Voorhout (0)
  Voorschoten (0)
  Vrouwenakker (0)
  Waal (0)
  Waarder (0)
  Waddinxveen (0)
  Warmond (0)
  Wassenaar (0)
  Wateringen (0)
  Westland (0)
  Westmaas (0)
  Westvoorne (0)
  Wijngaarden (0)
  Woubrugge (0)
  Zederik (0)
  Zevenhoven (0)
  Zevenhuizen (0)
  Zoetermeer (0)
  Zoeterwoude (0)
  Zuid-Beijerland (0)
  Zuidland (0)
  Zuidplas (0)
  Zwammerdam (0)
  Zwartewaal (0)
  Zwijndrecht (1)

  Trouwen in Zuid-Holland

  Gaat u trouwen in Zuid-Holland ? Bekijk alle trouwbedrijven in Zuid-Holland

  Trouwringen Videos

  Persoonlijke trouwringen, maakproces.

  Handgemaakte trouwringen uit zuiver goud (24 karaat)

  Aller Spanninga Trouwringen / Wedding Rings


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)