• Trouwen
 • Boot, varen, rondvaart:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Boot, varen, rondvaart ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Boot, varen, rondvaart. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Boot, varen, rondvaart op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Uw Salonboot

  Bijzondere trouwlocatie, origineel trouwen of trouwen in Utrecht op een boot? Stap dan aan boord van uw huwelijks bootje “La vita é Bella

  Fetha 17
  3633 CT Vreeland

  0294-761983
  06-53835653

  artikel:

  De gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht is sinds kort een nieuwe trouwlocatie op het water rijker: Uw huwelijks bootje “La Vita è Bella”.

  Deze plek is wel heel origineel om te trouwen of om uw partnerschapsregistratie te sluiten! De intimiteit van Uw Salonboot leent zich uitermate goed voor een klein gezelschap van ongeveer 11 personen. Verwacht u meer gasten? Dat kan, zij kunnen de plechtigheid op de kade volgen. Of we zorgen ervoor dat er nog een huwelijks bootje bijkomt! Tijdens de plechtigheid kan de salonboot of aan de aan de kade van het voormalige gemeentehuis van Loenen a/d Vecht, of aan de passantenkade in Vreeland. Maar de huwelijksvoltrekking kan ook al varend plaats vinden. Dat is natuurlijk wel zo origineel! Na het ceremoniele gedeelte heeft u allerlei opties: u kunt tijdens de prachtige vaartocht op de Utrechtse Vecht borrelen of dineren, maar u kunt de vaartocht ook combineren met een diner of feest bij bijvoorbeeld restaurant Tante Koosje of Hotel Restaurant De Nederlanden. Heeft u zelf een idee? Neem dan gerust contact met mij op. Alles is bespreekbaar, het is tenslotte uw trouwdag! (huwelijks bootje of trouwlocatie! ) U bepaalt zelf het tijdstip van de huwelijksceremonie of partnerschapsregistratie. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van de plannen voor de rest van de dag. Trouwen in de avonduren is mogelijk, mits er een ambtenaar van de burgerlijke stand beschikbaar is. De prijs van Uw Huwelijks bootje is op aanvraag.

  keywords: rondvaart,vecht,trouwboot,huwelijksboot,salonboot,varen,trouwlocaties,trouwdag,boothuren,luxe salonboot,rondvaart,boottocht

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rederij Bos

  Rederij Bos, rondvaarten in en rondom Bunschoten - Spakenburg

  Vivaldiweg 21
  3752 HA Bunschoten-Spakenburg

  033-2986046
  06-51015044

  artikel:

  Rederij Bos Rondvaarten

  Rederij Bos, rondvaarten in en rondom Bunschoten - Spakenburg

  Voor rondvaarten, bottertochten en botterverhuur

  Rederij Bos is gespecialiseerd in rondvaarten, dagtochten en avondvaart op het randmeer bij Bunschoten - Spakenburg.

  Via rederij Bos kunt u varen op prachtige schepen, zoals het partyschip de Anne-Elisabeth II, of meevaren op de authentieke botters van Spakenburg.

  Een schip geeft een extra dimensie aan uw evenement. Wat dacht u van een prachtige rondvaart, compleet met catering en uitleg van de schipper, een dagje intensief zeilen met uw collega's, of zelfs in het huwelijk treden op het water?

  Rederij Bos biedt diverse arrangementen voor diverse (feestelijke) gelegenheden. Of u nu samen met uw partner een dagje op het water wilt vertoeven, of met de personeelsvereniging van uw bedrijf een spetterend spektakel wenst. Rederij Bos maakt uw wensen waar.

   

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Alkmaar Cruises Partyschip Amalia

  Partyschip in Alkmaar.

  Postbus 1030
  1810 KA Alkmaar

  072-5159490
  artikel:

  Welkom aan boord bij Partyschip Amalia van Alkmaar Cruises! Wij varen voor u, voor alle feesten en partijen, van 20 tot 80 personen! Dit alles op basis van all inclusive, dat is onbeperkt eten en drinken tegen een vaste prijs die u vooraf betaalt. U weet dus altijd wat u kwijt bent en meer dan de afgesproken prijs kan het nooit kosten. Dat is handig! Geen dure nacalculatie achteraf of een kostenschatting aan de hand van het genuttigde aantal drankjes, nee, u betaalt één prijs en u bent klaar. Dat is prettig feestvieren.

  Partyschip Amalia heeft een ruim open zonnedek en een gesloten verwarmde salon, in totaal voor 80 personen. Voor grote groepen en gezelschappen hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen. Zomer of winter, zon of regen: u kunt altijd bij ons terecht! In de zomer zit u lekker in de buitenlucht op het hoge zonnedek zodat u alles goed kunt zien en kunt genieten van de omgeving. In de winter kunt u goed terecht in de gezellige salon, compleet voorzien van open bar en royaal buffet voor al het lekkere eten.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Classic Boat Tours

  Onze drie schepen, met als thuishaven het Amstel Hotel, zijn klassieke salonboten van een eeuw oud. Ze zijn een jaar of tien geleden volledig in stijl gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. De boten zijn daarmee geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Ofwel, voor genieten op het Amsterdamse water. In stijl. Met klasse.  

  1000 AA Amsterdam

  020-6262466
  artikel:

  Onze drie schepen, met als thuishaven het Amstel Hotel, zijn klassieke salonboten van een eeuw oud. Ze zijn een jaar of tien geleden volledig in stijl gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. De boten zijn daarmee geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Ofwel, voor genieten op het Amsterdamse water. In stijl. Met klasse.  

  Classic Boat Tours is in staat al uw wensen op het gebied van eten en drinken te vervullen. Een sterrenrestaurant kan een diner aan boord van de salonboot verzorgen, maar het staat u ook vrij u van restaurant naar restaurant te laten varen of uw hapjes en drankjes zelf mee te nemen. 

  Het personeel van Classic Boat Tours is zeer ervaren. Het kent de schepen, de stad en de geheimen van de keuken waarvoor u hebt gekozen door en door. Het is van alle markten – en talen – thuis en zal u op uw wenken bedienen.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Paradis Private Boat Tours

  VAREN OP EEN KLASSIEKE SALONBOOT IN AMSTERDAM EN OMGEVING.

  Van Eeghenstraat 29 A hs
  1071 ET Amsterdam

  020-6849338
  020-6842726

  artikel: VAREN OP EEN KLASSIEKE SALONBOOT IN AMSTERDAM EN OMGEVING

  Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in of rond Amsterdam in een salonboot? Een rondvaart over de smalste grachten van de Jordaan met de mooiste salonboot, door het hart van de rosse buurt en langs de moderne architectuur aan het IJ in Amsterdam? Ontspannen genieten van een ontbijt, een hapje en een drankje, of een stijlvol diner aan boord van een salonboot? Private Boat Tours heet u van harte welkom aan boord van onze klassieke salonboten voor een rondvaart.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rederij Cruise With Us

  Rederij Cruise With Us verzorgt exclusieve borrelcruises en dinnercruises door de grachten van Amsterdam en de Nederlandse wateren. Wij onderscheiden ons door onze klassieke luxueuze salonboten, gecombineerd met service en cuisine op het allerhoogste niveau.

  Frederik Hendrikstraat 23-HS
  1052 HJ Amsterdam

  020-7742764
  artikel:

  Salonboten Valentijn, Soeverein en de Prins van Oranje zijn de ideale locaties voor: ontbijt, lunch, high tea, borrel, diner, verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest en vergadering. Rederij Cruise With Us is het perfecte adres voor uw zakelijke of prive rondvaart in stijl door de grachten van Amsterdam. Het is ook mogelijk om de salonboten te huren voor een vaartocht buiten de grachtengordel van Amsterdam, zoals de Amstel, de Zaan en de Vecht. Op onze salonboten verzorgen wij een ontbijtcruise, een lunchcruise of een dinner cruise waaronder een lunch cruise of dinner cruise met de Franse of Indonesische keuken De dinner cruise op salonboot Soeverein en salonboot Prins van Oranje is uitgebreidt met een 6 gangen proeverij menu. 

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Watertaxi

  Yellow Cab Watertaxi’s in Amsterdam.

  Prins Hendrikkade 25
  1012 TM Amsterdam

  020-5356363
  artikel:

  De Yellow Cab Watertaxi’s, met een capaciteit van maximaal 8 personen, bieden een originele manier om in Amsterdam van A naar B te komen. Ook kunt u de Yellow Cabs inzetten voor snel vervoer, een transfer of uw privé rondvaart door de Amsterdamse grachten. De vaarroute is in overleg met de schipper te bepalen, die u hierin graag adviseert. Bovendien zijn de boten standaard voorzien van een minibar en geeft de taximeter u een goed inzicht in de prijs. Theaters, restaurants en kroegen maar ook bioscopen, hotels en zelfs het Stadhuis liggen daardoor letterlijk aan uw voeten.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

  Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

  Rondvaarten op antieke Salonboot uit 1925 in Den Haag / Delft.

  Uilebomen 2
  2511 VM Den Haag

  070-2116105
  artikel:

  Comfortabele en luxe rondvaarten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft: onderscheid door klassieke salonboot uit de dertiger jaren in combinatie met persoonlijke service.

  Iets te vieren, heerlijk met familie of vrienden genieten van een gezellige rondvaart? Een huwelijk, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vergadering of zomaar een gezellig dagje uit?

  Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt u de ideale ambiance voor een sfeervolle rondvaart met tal van mogelijke opties aan boord van het Varend Monument® Oriënt.

  Varen, genieten & beleven

  De sfeervolle Salonboot Oriënt biedt diverse mogelijkheden voor rondvaarten met kleinere groepen en gezelschappen waaronder rondvaarten met Ontbijt, Lunch, High Tea, High Wine, Wijnproeverij, Fingerfood, Tapas tot en met rondvaarten met Diner met Chef. Grotere gezelschappen heten wij graag welkom aan boord van onze andere schepen.

  Met trots mogen wij ons daarom de rondvaartorganisatie van Den Haag met de meeste mogelijkheden noemen!

  Met ingang van april 2014 ook rondvaarten op de unieke trekschuit Hemelgeit: http://www.trekschuitdenhaag.nl 

  keywords: rondvaart, aanzoek, trouwvervoer

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  Trouwvervoer Westland

  BERGERHOF Trouwvervoer

  Trouwvervoer | Limousine verhuur en Exclusieve auto verhuur


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)