• Trouwen
  • Citroen DS, snoek trouwauto huren:

    April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Citroen DS, snoek trouwauto huren ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Citroen DS, snoek trouwauto huren. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


    Alles over Citroen DS, snoek trouwauto huren op Weddingpages.nl !

    foto profiel
    foto profiel

    Dstrouwauto.nl

    Laat je rondrijden op de leren achterbank van de mooiste Franse klassieker: de Citroen DS "snoek".

    2751 DA Moerkapelle

    06-21268227
    artikel:

    De auto is een bordeauxrode Citroen DS 21 Pallas uit 1966.  Los van de incidentele ritjes op een mooie zondag komt de auto niet veel buiten, helaas. De auto verhuren is voor mij dan ook een goede reden om de DS iets vaker uit de stalling te halen en te poetsen!!

    Huren kan alleen met chauffeur, indien gewenst wordt de auto ook voorzien van linten en bloemen. De kosten zijn op aanvraag en een combinatie van een vergoeding voor tijd en verreden kilometers.   

    Kijk voor foto's en meer informatie op www.dstrouwauto.nl  of op https://www.facebook.com/dstrouwauto

     

    keywords: Citroen, DS, snoek, trouwauto, chauffeur

    Profiel Bezoek website

    foto profiel

    Trouwautos alkmaar

    Trouwvervoer Trouwautos-alkmaar-nl Koedijk Alkmaar Noord-Holland

    Saskerstraat 10
    1831 CR Koedijk

    06-21432194

    artikel:

    Voor uw huwelijk/ bruiloft/ opening, film of andere gelegenheid, komen wij graag bij u voor rijden met een nachtblauwe, witte, zwarte Citroen Traction Avant uit 1953. Of een mooie witte "snoek" ook wel la DS genoemd uit 1967. We bespreken graag met u de details om de mooiste dag van uw leven voor wat betreft het trouwvervoer tot een onvergetelijke dag te maken.. Regio: Noord Holland of overleg.. De Traction Avant uit 1953 straalt de romantiek uit van toen...en heeft een royale in/uitstap met veel beenruimte en een royale zit voor het (bruids) paar.. en geeft uw trouwfoto net dat beetje extra... Of wat dacht u van een romantisch witte "snoek" evt in combinatie met de traction.. En- of een oudgrijze Eend, 2CV Deux Chevaux Ribbel eend voor dat lekkere Retro gevoel.. De prijs? Elke bruiloft is uniek daarom komen we graag met u in overleg voor een passend voorstel. De auto's zijn alleen met chauffeur te huur. evt ook voor een enkel uurtje..

    keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Koedijk, Alkmaar, Noord-Holland

    Profiel Bezoek website

    foto profiel

    Trouwen in een DS

    De datum is gekozen, de jurk is klaar, ook zijn pak is uitgezocht, de bloemen zijn besteld en ……..nu nog een mooie auto.   Jullie kunnen natuurlijk kiezen voor een Mercedes, Jaquar of een Amerikaanse slee. Maar waarom niet voor een prachtige Citroën DSpecial uit 1974. De auto die bij haar introductie in 1955 op de Parijse Autosalon een ware aardverschuiving in de autowereld teweegbracht.

    Rozenstraat 15
    2565 SG Den Haag

    070-3453962
    artikel:

    De datum is gekozen, de jurk is klaar, ook zijn pak is uitgezocht, de bloemen zijn besteld en ……..nu nog een mooie auto.

    Jullie kunnen natuurlijk kiezen voor een Mercedes, Jaquar of een Amerikaanse slee. Maar waarom niet voor een prachtige Citroën DSpecial uit 1974.

    De auto die bij haar introductie in 1955 op de Parijse Autosalon een ware aardverschuiving in de autowereld teweegbracht.

    Futuristisch vormgegeven, toepassing van kunststof in dak en dashboard, fenomenaal comfort middels nieuwe hydropneumatische vering, grote binnenruimte, panoramische voorruit, halfautomatische transmissie, het voor het eerst in de autogeschiedenis in serie toegepaste schijfremmen met ongekend remvermogen, stuurbekrachtiging en natuurlijk ….. voorwielaandrijving.

    keywords:

    Profiel Bezoek website

    foto profiel

    Bruidsautos Ton Linders Weert

    Eigenaar Ton Linders is in 1986 begonnen met oude auto's in mooie en originele staat terug te brengen en houden. Een hobby werd een verdienste, en zo is Trouwvervoer Weert ontstaan. Een project waar Ton tot op heden met veel plezier en liefde aan werkt.

    Keulerstraat 24
    6006 NH Weert

    06-49361282

    artikel:

    Daar jullie vlak voor een van de mooiste dagen van jullie leven staan, en om die mooie dag compleet te maken, mag stijlvol vervoer in een prachtige bruidsauto niet ontbreken.

    Op jullie dag staan wij dan ook met al onze kennis voor jullie klaar. De bruidsauto's worden dan ook bestuurd door onze chauffeur, gekleed in een zwart, driedelig pak in stijl.

    Daar wij al veel bruiloften verzorgd hebben, kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Jullie hebben de keuze uit een aantal verschillende auto's, en er kan zelfs tot een dag op voorhand van auto gewisseld worden. Wij verzorgen slechts 1 bruiloft per dag waardoor al onze aandacht uit gaat naar jullie speciale dag.

    keywords:

    Profiel Bezoek website

    foto profiel

    CitroDeLies in een franse klassieke Citroen

    Coppersdelle 2
    1755 RC Petten

    0226-383683
    06-27135129

    artikel:

    keywords:

    Profiel Bezoek website

    foto profiel MartinsTrouwDS

    MartinsTrouwDS

    Verhuur Trouwauto met chauffeur=eigenaar/enthousiaste fan CitroenDS (Snoek). Leuke, zinvolle besteding pensioentijd met mooie auto en voor vervoer bij Trouwen en andere feestigheden tegen schappelijke prijs.  

    Bark 82
    2991JE Barendrecht

    0180-612332
    06-20391623

    artikel:

    Mooie Citroen DS21 Pallas (1967) beschikbaar voor vervoer met chauffeur voor Trouwerij en andere gelegenheden. Chauffeur is zelf eigenaar en wil met zijn hobbyauto leuke dingen doen.

    Ik breng u waar u wilt en u kunt volledig ontspannen in het rode pluche-interieur en genieten van het moment.

    keywords: citroen,ds,huren, barendrecht,trouwauto,martin

    Profiel Bezoek website

    foto profiel

    Het Klassieker Centrum

    Wij verhuren klassieke auto’s zonder chauffeur, en  zijn hiermee uniek in Nederland, voor uw bruiloft of voor als u op een mooie dag gewoon lekker wilt toeren in een bijzondere auto.

    Spoorsingel 23
    2613 BE Delft

    015-2121772
    015-2145745

    artikel: Klassieke auto’s

    Wij verhuren klassieke auto’s zonder chauffeur, en  zijn hiermee uniek in Nederland, voor uw bruiloft of voor als u op een mooie dag gewoon lekker wilt toeren in een bijzondere auto. U huurt bij ons de klassiekers tegen scherpe tarieven inclusief BTW vanaf per uur of per dag (en dat is bij ons 24 uur en 100 kilometer vrij). Uiteraard is verhuur voor een weekend of gehele week ook mogelijk. Graag verwijzen wij u naar ons overzicht, en mail of bel ons gerust of kom eens bij ons langs in Delft om de mogelijkheden te bespreken.Wij kunnen ook uw bedrijfsevenement verzorgen, inhoudende een dagje toeren in onze klassiekers dmv bolletje-pijltje route, opdrachten onderweg, lunch op mooie locatie etc. Kijkt u naar onze rubriek evenementen voor meer informatie.

    Chauffeur

    Sommige van onze klassiekers worden alleen met chauffeur verhuurd. Zie ons overzicht verhuur met chauffeur. Bij de andere klassiekers is huren van één van onze chauffeurs een optie. Hiervoor rekenen wij € 35,- per uur. (Minimaal 3 uur).

     

    keywords:

    Profiel Bezoek website

    foto profiel

    Trouwvervoer Videos

    TROUWVERVOER MIDDEN-NEDERLAND

    Trouwvervoer | Limousine verhuur en Exclusieve auto verhuur

    Trouwvervoer


    Social

    Maandelijkse nieuwsbrief

    Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

    Bruidsmode Pani Moda
    Pani Moda

    Zwijndrecht (ZH)

    Weddingplanner The Wedding Officer
    The Wedding Officer

    Alkmaar (NH)

    Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
    AutoClassic trouwa...

    Hagestein (UT)

    Bruidsboeket PUUR Bloemen
    PUUR Bloemen

    Zwijndrecht (ZH)

    Fotograaf Chantal Tak Fotografie
    Chantal Tak Fotografie

    Alkmaar (NH)

    Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
    Ernst Dirksen Foto...

    Nunspeet (OV)

    Trouwambtenaar Trouw met liefde
    Trouw met liefde

    Dronrijp (FR)

    Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
    Govers Artiesten

    Bergen (NH)

    Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
    van Leeuwen Trouwa...

    Maassluis (ZH)

    Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
    Juli Ontwerpburo

    Gilze (NB)