• Trouwen
 • Koetsen, rijtuigen, paarden:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Koetsen, rijtuigen, paarden ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Koetsen, rijtuigen, paarden. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Koetsen, rijtuigen, paarden op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  De Trouwkoe

  Touwkoe: Wilt u iets speciaals voor uw bruiloft, gala, boerenbruiloft, carnaval, of iets gekkers. bekijk dan de onze site.

  Fokkershoek 6
  5473 VD Heeswijk-Dinther

  0413-293120
  artikel:

  Touwkoe: Wilt u iets speciaals voor uw bruiloft, gala, boerenbruiloft, carnaval, of iets gekkers. bekijk dan de onze site.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Verdoorn Gelegenheidskoetsen

  Wij rijden met mooie paarden en klassieke koetsen geheel in stijl en keurig verzorgd, tot tevredenheid van iedere klant.

  Oost Kinderdijk 323
  2953 CN Alblasserdam

  078-6912759
  06-22520373

  artikel:

  Wij rijden met mooie paarden en klassieke koetsen geheel in stijl en keurig verzorgd, tot tevredenheid van iedere klant.

  Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Trouwrijden in stijl
  • Jubileums
  • Bedrijfsevenementen
  • Kinderfeestjes
  • Rondritten langs de 19 historische molens van Kinderdijk met diverse arrangementen voor o.a. groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familie-uitjes, schoolreisjes etc.
  • Rijtuigrestauratie en ambachtelijke houtbewerking

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stal Heiblumke

  Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

  De Koningstraat 7
  5984 NG Koningslust

  0774651686
  0610670823

  artikel: Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

  In regio 077, Peel en Maas, Venlo, Noord-Limburg of door heel Nederland, België en Duitsland. Neem contact op voor offerte en prijsopgave.De mogelijkheden zijn:

  1. Romeinse Strijdwagen: Volledig nagebouwd en gereconstrueerd uit de Romeinse Oudheid. Kan bespannen worden met 2-span of 4-span Friese Paarden. De strijdwagen wordt gereden met Friese Hengsten, wij kunnen ook een complete show verzorgen met deze strijdwagen welke u geheel terug brengt naar de tijd van de Romeinen. Compleet met Romeinse soldaten en slaaf (figuranten) in authentieke kostuums van de Keizerlijke Garde, of met een Julius Caesar (figurant). De Romeinse Strijdwagen is uitermate geschikt als show op uw evenementen, zowel op buiten terrein als in een stadium hal kan deze show tot uitvoering gebracht worden. Voor meer info en eventueel shows op maat kunt u altijd met ons contact opnemen.

   

  2. Victoria Mylord: Antieke koets met fluwelen bekleding, naar gelang het weer kan de koets open of dicht gereden worden. De Victoria Mylord is volledig gerestaureerd en ten behoeve van de verkeersveiligheid tevens voorzien van schijfremmen. De Victoria Mylord biedt plaats aan bruidspaar met eventueel bruidskinderen, jubilarissen, etc etc. Uitermate geschikt voor trouwerijen, zilveren of gouden bruiloft, jubilarissen, gala´s of andere gelegenheden. De koets kan naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).3. Boerenwagen: Antieke gerestaureerde boerenwagen. Ideaal voor een boerenbruiloft of als volgkoets. Tevens kan deze boerenwagen naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).

  keywords: Koetsenverhuur, Strijdwagenverhuur, Strijdwagenshows, Strijdwagendemo's, Friese Hengsten, Friese Paarden, Friese Parels, Zwarte Paarden, Victoria Mylord, Romeinse Strijdwagen, Boerenwagen, Koetsen, Rijtuigen, Paarden, Limburg

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Manege Groot

  Trouwvervoer Manege Groot Egmond aan den Hoef Alkmaar Noord-Holland

  Heerenweg 154
  1934 PC Egmond aan den Hoef

  072-5061907
  artikel:

  In vele takken van de paardensport is Manege Groot actief : met paardrijlessen in dressuur en springen; voor zowel beginners als gevorderde ruiters en amazones. Maar ook voor buitenritten naar strand en duinen, pensionstalling, en voor carrousel en voltige kan men terecht bij deze unieke manege. Doordat de manege tegen een uitgestrekt duingebied aanligt zijn er vele uitrijmogelijkheden naar duin en strand. Menig ruiter en amazone hebben Manege Groot hiervoor al gevonden en komen regelmatig een buitenrit maken. Daarnaast verhuurt Manege Groot diverse koetsen en rijtuigen voor bruiloften en partijen. Ook voor bedrijven en groepen heeft onze manege allerlei mogelijkheden op het gebied van paardensport. Wij nodigen U daarom uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van Manege Groot !

  Koetsen, rijtuigen en paardentram

  Manege Groot heeft een unieke collectie rijtuigen en trouwkoets. Van luxe Landauer tot gezellige paardentram; we kunnen U altijd iets passends aanbieden.

  Menig bruidspaar heeft al gebruik gemaakt van onze Landauer-koets ; het geeft de 'dag van je leven' net dat extra bijzondere. Alles is tot in de puntjes verzorgd, de koetsiers mennen de koets in orginele kledij en de koets kan verder voorzien worden van mooie bloemstukken, bij slecht weer kan de koets gesloten worden. De twee trouwe Friese paarden dragen ook een schitterend tuig met koperbeslag.

  Voor grotere groepen hebben we de paardentram, hierin kunnen zo'n 25 personen. De paardentram wordt dan ook veel ingezet bij bruiloften, feesten en festivals. 

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Egmond aan den Hoef, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Van Roekel

  Trouwen in stijl? Trouw in een koets!

  Nieuweweg 58a
  6744 PM Ederveen

  06-49400783

  artikel:

  Stalhouderij van Roekel werkt met veel bevlogenheid vanuit de regio Gelderland/Utrecht door het gehele land. Op de mooiste dag van je leven verzorgen wij graag jullie trouwvervoer in stijl. Laat u letterlijk en figuurlijk vervoeren door onze romantische trouwkoetsen en gezellige paardentrams! Kijk verder op deze website voor de vele mogelijkheden.

  Of het nu om het vervoer gaat met de trouwkoets, volgkoets, paardentram, omnibus of oldtimer trouwbus, wij zullen uw vervoer zoveel mogelijk naar uw wensen invullen. Wilt u meer informatie over onze koetsen en de diverse mogelijkheden, neem dan eens contact met ons op. U kunt onze koetsen reserveren voor gebruik door heel Nederland. Onze koetsen zijn ook op afspraak te bezichtigen.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij het Woud Koetsen

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. 

  Woudseweg 8
  5482 ZL Schijndel

  073-5493132
  06-53877594

  artikel:

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.

  Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. Op zo'n dag moet natuurlijk alles 'af' zijn. Met deze reden zorgen wij ervoor dat de koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en zijn onze koetsiers en palfeniers volledig in stijl gekleed.

  Uw gasten kunnen in dezelfde stijl vervoerd worden. Hiervoor zijn speciale volgkoetsen en Jan-Pleziers van 4, 14 en 20 personen beschikbaar, vanzelfsprekend uitgevoerd in bijpassende kleuren.

  Ook een exclusieve manier om in het huwelijk te treden is onze arreslee op wielen.

  keywords: trouwkoets, assepoesterkoets, cinderellakoets, omnibus, fries, mini-assepoesterkoets, prinsessenkoets, witte landauer

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  C J de Boer BV

  Trouwvervoer C J de Boer BV Oosterblokker Hoorn Noord-Holland

  Oosterblokker 37
  1696 BB Oosterblokker

  0229-261901
  06 21968183

  artikel:

  De Boer Rijtuigen en trouwservice; Wij proberen om samen met u van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Al onze rijtuigen en koetsen worden getrokken door zuivere hooggekwalificeerde Friese paarden. Ook het vervoer van meerdere gasten kan door ons geregeld worden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens kijken! Er kan meer dan u denkt.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Oosterblokker, Hoorn, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Wouter Hazeleger

  Stalhouderij en huifkarcentrum Wouter Hazeleger biedt veel: Trouwvervoer met koetsen en paardentrams door het gehele land.Het verhuur van huifkarren met koetsier of zelf mennen is mogelijk, eventueel gecombineerd met een van onze uitgebreide arrangementen.Ook zijn er meerdaagse huifkartochten mogelijk. Tevens worden er clinics aangeboden in het meerspan rijden tot en met een 10span Shire Horses.

  Westenengerkade 62
  6732 GR Otterlo

  0318-591913
  artikel:

  Stalhouderij en huifkarcentrum Wouter Hazeleger biedt veel:

  Trouwvervoer met koetsen en paardentrams door het gehele land.Het verhuur van huifkarren met koetsier of zelf mennen is mogelijk, eventueel gecombineerd met een van onze uitgebreide arrangementen.Ook zijn er meerdaagse huifkartochten mogelijk. Tevens worden er clinics aangeboden in het meerspan rijden tot en met een 10span Shire Horses.

  keywords: trouwkoetsen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  Trouwauto verhuur Bruidsauto Trouwvervoer Oldtimer Zwolle Steenwijk Emmeloord Meppel

  Trouwvervoer Westland

  FeestMee, Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer te Schijndel, Boxtel, Den Bosch


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)