• Trouwen
 • Koetsen, rijtuigen, paarden:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Koetsen, rijtuigen, paarden ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Koetsen, rijtuigen, paarden. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Koetsen, rijtuigen, paarden op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Bloid Trouwkoetsen

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.”

  Zandwerven 31
  1715 KM Spanbroek

  06-51328848

  artikel:

  Monte Visser en Yonna Dobber zijn de drijvende krachten achter Stalhouderij Bloid.

  Zij vormen daadwerkelijk hart, ziel en ruggegraat van het bedrijf

  en staan volledig achter de diensten die zij verlenen.

  Beiden zijn al hun leven lang met paarden bezig en met een groot

  gevoel voor traditie, respect en service bieden zij een exclusieve dienstverlening op het gebied van trouw,- rouw en gelegenheids-aanspanningen.

  In hun vrije tijd houden zij zich bezig met de paardensport over het hele vlak, naast paardrijden zijn ze ook actief in marathons, ringstekerijen, presentatieritten en arren op (natuur)ijs en sneeuw. Zij doen dit met hun eigen Gelderse Zwartblestuigpaarden.

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.” De reacties na de trouwdag zijn vaak overweldigend. “Wat een leuke koetsier! Een vakbekwame man met veel verstand van zaken. En vooral wat een brave paarden.” 

  En met een vanaf-prijs van € 299,-- ligt het in ieders bereik om zich op romantische wijze op de trouwdag te laten rijden.

  Verder zijn wij ook te boeken voor jubilarissen, jarigen, winkelopeningen, bedrijfsuitjes, promotie etc. etc. Ook kunt u ons inschakelen voor (personeels)ringsteekwedstrijden, workshops, arresleden, marktritten of winkelcentra.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij het Woud Koetsen

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. 

  Woudseweg 8
  5482 ZL Schijndel

  073-5493132
  06-53877594

  artikel:

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.

  Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. Op zo'n dag moet natuurlijk alles 'af' zijn. Met deze reden zorgen wij ervoor dat de koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en zijn onze koetsiers en palfeniers volledig in stijl gekleed.

  Uw gasten kunnen in dezelfde stijl vervoerd worden. Hiervoor zijn speciale volgkoetsen en Jan-Pleziers van 4, 14 en 20 personen beschikbaar, vanzelfsprekend uitgevoerd in bijpassende kleuren.

  Ook een exclusieve manier om in het huwelijk te treden is onze arreslee op wielen.

  keywords: trouwkoets, assepoesterkoets, cinderellakoets, omnibus, fries, mini-assepoesterkoets, prinsessenkoets, witte landauer

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  De Trouwkoe

  Touwkoe: Wilt u iets speciaals voor uw bruiloft, gala, boerenbruiloft, carnaval, of iets gekkers. bekijk dan de onze site.

  Fokkershoek 6
  5473 VD Heeswijk-Dinther

  0413-293120
  artikel:

  Touwkoe: Wilt u iets speciaals voor uw bruiloft, gala, boerenbruiloft, carnaval, of iets gekkers. bekijk dan de onze site.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  De Potstal Stoeterij en stalhouderij

  Aan uw trouwdag mag niets ontbreken. Daar hoort een sfeervolle koets bij bespannen met twee prachtige Friesche paarden. Wij kunnen dat voor u verzorgen, zodat u stijlvol in een authentieke koets uw huwelijksdag beleeft. 

  Wapserveenseweg 1
  7986 PJ Wittelte

  0521-598283
  06-53788446

  artikel:

  Trouwen; Aan uw trouwdag mag niets ontbreken. Daar hoort een sfeervolle koets bij bespannen met twee prachtige Friesche paarden. Wij kunnen dat voor u verzorgen, zodat u stijlvol in een authentieke koets uw huwelijksdag beleeft. De Berliner; Deze dag rijdt u in goed verzorgd en onderhouden materieel. U heeft de keuze uit een authentieke originele Berliner of een Landauer. Het is ook mogelijk beide koetsen in te zetten. Een van de twee koetsen is dan de volgkoets. Wij rijden uitsluitend met eigen gefokte Friesche paarden. Deze paarden, met hun zwarte lange manen, vormen een ideaal plaatje voor een schitterende fotoreportage.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Wittelte, Hoogeveen, Drenthe

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  de Westfries Stalhouderij

  Verhuur van trouwkoets met aanspanning.

  westfriesedijk 32
  1731 NX Winkel

  0224-542079
  06-13601381

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Stal Vonk

  Stal Vonk

  EEN RITJE DOOR DE ALBLASSERWAARD IS MEER DAN DE MOEITE WAARD. Voor Trouwerijen, Familie en Bedrijfsuitjes, ook Huifkartochten en Kinderfeestjes mogelijk. Naar uw wens is een arrangement samen te stellen.  Een jubilaris of een jarige verrassen door hem op te halen en met eenrondrit te verrassen behoord tot de mogelijkheden . Dit kan ook met de hele familie of vrienden groep.

  Binnendamseweg 18
  3381GC Giessenburg

  0184-614169
  06-25317601

  artikel:

  EEN RITJE DOOR DE ALBLASSERWAARD IS MEER DAN DE MOEITE WAARD.

  Voor Trouwerijen, Familie en Bedrijfsuitjes, ook Huifkartochten en Kinderfeestjes mogelijk. Naar uw wens is een arrangement samen te stellen.      Een Jubilaris verrassen.

  In het 'Groene Hart' is er ruimte voor natuur, recreatie en ontspanning. Bij Stal Vonk kunt u al deze ingrediënten perfect combineren. Wij zijn een koetsiersbedrijf, dat graag u een aangename dag bezorgt. Of het nu om dé dag van uw leven gaat, een personeelsuitje, kinderfeestje of om een jubileum. Wij staan graag voor u klaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u een rit reserveren van een uur tot een dag en kunnen we ook diverse arrangementen aanbieden. Een paardenrit kan namelijk perfect gecombineerd worden met een rondvaart op De Giessen of met een museum bezoek.

  keywords: Trouwkoetsen, Paardentram, Huifkartochten,Museum,Rondrit.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Goesche Rijtuig en Automobiel Maatschappij

  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteits trouw en V.I.P. vervoer op klassieke wijze in Zeeland maar ook ver daarbuiten. Daarom beschikken wij ook over een uitgebreid wagenpark, of het nu gaat om een trouwauto, trouwkoets danwel volgwagens. Het is bij ons allemaal mogelijk.

  Nieuwe Rijksweg 8
  4472 AB s-Heer-Hendrikskinderen

  06-27425615

  artikel:

  Verschillende koetsen voor uiteenlopende gelegenheden; Voor al uw gelegenheden kunnen wij verschillende ruituigen inzetten. Wij beschikken over een ruime collectie koetsen uit de periodes tussen 1880 en 1910. Zowel gesloten als open koetsen in verschillende modellen. De koetsen zijn geschikt voor enkel of tweespan. De koetsiers zijn gekleed in gepaste kledij en de koetsen zijn uitgevoerd in originele kleurstellingen. Trouwerijen; Voor de mooiste dag van uw leven kunnen wij voor toepasselijk en romantisch vervoer zorgen. Wij halen de bruid en bruidegom op de afgesproken tijd en locatie op. Eventueel kunnen wij ook elders in Nederland of Belgie een rit verzorgen, aangezien wij ook voorzien zijn van eigen vervoer. Wij rijden al jaren ritten voor trouwerijen en kunnen u ook helpen om mooie fotolocaties te vinden in Zeeland.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, , Goes, Zeeland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Koetsencentrale Jacob van den Broek

  Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  Noorddammerweg 39
  1424 NW Uithoorn

  0297-562354
  06-55898221

  artikel: Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  In 1970 verhuisde de stalhouderij naar Uithoorn, op de zelfde plek als waar de paarden tegenwoordig nog onderdak vinden. In 1985 neemt de jongste zoon Jack van den Broek de stalhouderij over en bouwt de stalhouderij verder uit, eerst alleen en later met een aantal vaste medewerkers.De trouwcoupe’s werden roomwit, en de volgkoetsen roomwit met donkerrode panelen en wielen, het kroontje op de deur gaven deze koetsen een koninklijke uitstraling.

  Bij de intrede van het internet, veranderd de naam in Koetsencentrale Jacob van den Broek, en de site www.koetsencentrale.nl. is een feit. In 2004 veranderd de kleur van de volgkoetsen in zwart met rood Zodat de koetsen op de zakelijke markt beter inzetbaar zijn, zoals voor Hotels, bedrijfsfeesten, en rondritten, waarbij deze chique kleuren beter In de markt liggen.

  Mede door de enorme keuze in rijtuigen en koetsen voor diverse doeleinden, en een ervaring van bijna 50 jaar is de koetsencentrale een begrip in geheel Nederland.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  Trouwvervoer Westland

  FeestMee, Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer te Schijndel, Boxtel, Den Bosch

  BERGERHOF Trouwvervoer


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)