• Trouwen
 • Koetsen, rijtuigen, paarden:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Koetsen, rijtuigen, paarden ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Koetsen, rijtuigen, paarden. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Koetsen, rijtuigen, paarden op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Stalhouderij Van Roekel

  Trouwen in stijl? Trouw in een koets!

  Nieuweweg 58a
  6744 PM Ederveen

  06-49400783

  artikel:

  Stalhouderij van Roekel werkt met veel bevlogenheid vanuit de regio Gelderland/Utrecht door het gehele land. Op de mooiste dag van je leven verzorgen wij graag jullie trouwvervoer in stijl. Laat u letterlijk en figuurlijk vervoeren door onze romantische trouwkoetsen en gezellige paardentrams! Kijk verder op deze website voor de vele mogelijkheden.

  Of het nu om het vervoer gaat met de trouwkoets, volgkoets, paardentram, omnibus of oldtimer trouwbus, wij zullen uw vervoer zoveel mogelijk naar uw wensen invullen. Wilt u meer informatie over onze koetsen en de diverse mogelijkheden, neem dan eens contact met ons op. U kunt onze koetsen reserveren voor gebruik door heel Nederland. Onze koetsen zijn ook op afspraak te bezichtigen.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Haflihuif

  Paard en rijtuig passen in elk plaatje. De romantiek van een trouwdag wordt extra benadrukt door karakteristieke trouw- en volgkoetsen, een arrenslee neemt u direct mee naar winterse sferen en een paard met huifkar brengt gezelligheid voor jong en oud. 

  Nulandse Weerscheut 2
  5382 JH Vinkel

  073-5324302
  artikel:

  Stalhouderij Haflihuif; Paard en rijtuig passen in elk plaatje. De romantiek van een trouwdag wordt extra benadrukt door karakteristieke trouw- en volgkoetsen, een arrenslee neemt u direct mee naar winterse sferen en een paard met huifkar brengt gezelligheid voor jong en oud. Stalhouderij Haflihuif beschikt over de rijtuigen en ervaring om aan alle mogelijke wensen tot in detail invulling te geven. Kijk eens rond en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van onder meer koetsen, huifkarren en arrensleeen!

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Vinkel, Den Bosch, Noord-Brabant

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  C J de Boer BV

  Trouwvervoer C J de Boer BV Oosterblokker Hoorn Noord-Holland

  Oosterblokker 37
  1696 BB Oosterblokker

  0229-261901
  06 21968183

  artikel:

  De Boer Rijtuigen en trouwservice; Wij proberen om samen met u van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Al onze rijtuigen en koetsen worden getrokken door zuivere hooggekwalificeerde Friese paarden. Ook het vervoer van meerdere gasten kan door ons geregeld worden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens kijken! Er kan meer dan u denkt.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Oosterblokker, Hoorn, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Ad Baan en Zonen Trouwkoetsen

  Romantiek en nostalgie maken van uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis. Wat is er mooier dan met een koets foto's te maken en als bruidspaar op de bok plaats te nemen, hoog boven de paarden.

  De Baak 28
  3343 LA Hendrik-Ido-Ambacht

  078-6122454
  artikel:

  Romantiek en nostalgie maken van uw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis. Wat is er mooier dan met een koets foto's te maken en als bruidspaar op de bok plaats te nemen, hoog boven de paarden.

  Ook aan uw gezelschap is gedacht. Wij hebben diverse volgkoetsen om ook uw familie, vrienden en andere genodigden in stijl te vervoeren. Onze koetsiers zijn ook in stijl gekleed en kennen het klappen van de zweep.

  Paardentrams hebben we van 20 en 26 personen. De trams hebben een zeer luxueus interieur en zijn tevens rolstoeltoegankelijk.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bijker Trouwvervoer

  De mooiste dag van uw leven verdient onze volledige aandacht.koetserij Bijker heeft oog voor detail en kan u in een schitterende witte trouwcoupe rijden op deze onvergetelijke dag.

  Noordendijk 432
  3319 GM Dordrecht

  078-6163892
  06-54248490

  artikel:

  De mooiste dag van uw leven verdient onze volledige aandacht.koetserij Bijker heeft oog voor detail en kan u in een schitterende witte trouwcoupe rijden op deze onvergetelijke dag.

  Ook is het mogelijk om vervoerd te worden in onze allernieuwste aanwinst. De witte landauer.Maar ook aan uw gasten wordt gedacht, voor hen is er een mooie Jan plezier beschikbaar als volgkoets.Onze koetsen worden voortgetrokken door echte Friese paarden. Is het niet schitterend !!!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bloid Trouwkoetsen

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.”

  Zandwerven 31
  1715 KM Spanbroek

  06-51328848

  artikel:

  Monte Visser en Yonna Dobber zijn de drijvende krachten achter Stalhouderij Bloid.

  Zij vormen daadwerkelijk hart, ziel en ruggegraat van het bedrijf

  en staan volledig achter de diensten die zij verlenen.

  Beiden zijn al hun leven lang met paarden bezig en met een groot

  gevoel voor traditie, respect en service bieden zij een exclusieve dienstverlening op het gebied van trouw,- rouw en gelegenheids-aanspanningen.

  In hun vrije tijd houden zij zich bezig met de paardensport over het hele vlak, naast paardrijden zijn ze ook actief in marathons, ringstekerijen, presentatieritten en arren op (natuur)ijs en sneeuw. Zij doen dit met hun eigen Gelderse Zwartblestuigpaarden.

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.” De reacties na de trouwdag zijn vaak overweldigend. “Wat een leuke koetsier! Een vakbekwame man met veel verstand van zaken. En vooral wat een brave paarden.” 

  En met een vanaf-prijs van € 299,-- ligt het in ieders bereik om zich op romantische wijze op de trouwdag te laten rijden.

  Verder zijn wij ook te boeken voor jubilarissen, jarigen, winkelopeningen, bedrijfsuitjes, promotie etc. etc. Ook kunt u ons inschakelen voor (personeels)ringsteekwedstrijden, workshops, arresleden, marktritten of winkelcentra.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Koetsencentrale Jacob van den Broek

  Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  Noorddammerweg 39
  1424 NW Uithoorn

  0297-562354
  06-55898221

  artikel: Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  In 1970 verhuisde de stalhouderij naar Uithoorn, op de zelfde plek als waar de paarden tegenwoordig nog onderdak vinden. In 1985 neemt de jongste zoon Jack van den Broek de stalhouderij over en bouwt de stalhouderij verder uit, eerst alleen en later met een aantal vaste medewerkers.De trouwcoupe’s werden roomwit, en de volgkoetsen roomwit met donkerrode panelen en wielen, het kroontje op de deur gaven deze koetsen een koninklijke uitstraling.

  Bij de intrede van het internet, veranderd de naam in Koetsencentrale Jacob van den Broek, en de site www.koetsencentrale.nl. is een feit. In 2004 veranderd de kleur van de volgkoetsen in zwart met rood Zodat de koetsen op de zakelijke markt beter inzetbaar zijn, zoals voor Hotels, bedrijfsfeesten, en rondritten, waarbij deze chique kleuren beter In de markt liggen.

  Mede door de enorme keuze in rijtuigen en koetsen voor diverse doeleinden, en een ervaring van bijna 50 jaar is de koetsencentrale een begrip in geheel Nederland.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Karos Koetstaxi

  Ervaar hoe het is om als een vorst vervoerd te worden met uw privé koets. Als enige in Amsterdam bieden wij dagelijks een Koetstaxi dienst waarmee u uw rijtuig in het centrum binnen een half uur tot uw beschikking heeft. Theaters, musea, restaurants, kroegen maar ook bioscopen, hotels en zelfs het stadhuis zijn met onze koetsen bereikbaar. U kunt worden opgehaald en weggebracht op ieder gewenst punt in Amsterdam centrum.  

  Veemarkt 50
  1019 DD Amsterdam

  020-6913478
  artikel:

  Terwijl de historische binnenstad van Amsterdam er sinds de Gouden Eeuw er in zijn volle glorie bijstaat zijn de rijtuigen en paarden lange tijd uit het stadsbeeld verdwenen. Karos Citytours is sinds 1991 echter gespecialiseerd in het vervoeren van klanten per paard & koets door Amsterdam.

  Ontdek de vele verborgen schatten van Amsterdam doormiddel van uiteenlopende rondritten vanaf onze Koninklijke standplaats op de Dam.

  Wilt u zelf uw bestemming kiezen? Dat kan! Karos verzorgt namelijk ook Koetstaxi ritten waarmee u de mogelijkheid hebt om in stijl vervoerd te worden naar elke bezienswaardigheid of afspraak in de stad.

  Tevens is het ook mogelijk om rijtuigen exclusief in te huren voor elk denkbaar evenement. Hiertoe beschikken wij over verschillende rijtuigen die variëren in grootte.

   

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  BERGERHOF Trouwvervoer

  TROUWVERVOER MIDDEN-NEDERLAND

  FeestMee, Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer te Schijndel, Boxtel, Den Bosch


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)