• Trouwen
 • Koetsen, rijtuigen, paarden:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Koetsen, rijtuigen, paarden ? Op Weddingpages verzamelden de beste adressen voor Koetsen, rijtuigen, paarden. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Koetsen, rijtuigen, paarden op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Manege Groot

  Trouwvervoer Manege Groot Egmond aan den Hoef Alkmaar Noord-Holland

  Heerenweg 154
  1934 PC Egmond aan den Hoef

  072-5061907
  artikel:

  In vele takken van de paardensport is Manege Groot actief : met paardrijlessen in dressuur en springen; voor zowel beginners als gevorderde ruiters en amazones. Maar ook voor buitenritten naar strand en duinen, pensionstalling, en voor carrousel en voltige kan men terecht bij deze unieke manege. Doordat de manege tegen een uitgestrekt duingebied aanligt zijn er vele uitrijmogelijkheden naar duin en strand. Menig ruiter en amazone hebben Manege Groot hiervoor al gevonden en komen regelmatig een buitenrit maken. Daarnaast verhuurt Manege Groot diverse koetsen en rijtuigen voor bruiloften en partijen. Ook voor bedrijven en groepen heeft onze manege allerlei mogelijkheden op het gebied van paardensport. Wij nodigen U daarom uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van Manege Groot !

  Koetsen, rijtuigen en paardentram

  Manege Groot heeft een unieke collectie rijtuigen en trouwkoets. Van luxe Landauer tot gezellige paardentram; we kunnen U altijd iets passends aanbieden.

  Menig bruidspaar heeft al gebruik gemaakt van onze Landauer-koets ; het geeft de 'dag van je leven' net dat extra bijzondere. Alles is tot in de puntjes verzorgd, de koetsiers mennen de koets in orginele kledij en de koets kan verder voorzien worden van mooie bloemstukken, bij slecht weer kan de koets gesloten worden. De twee trouwe Friese paarden dragen ook een schitterend tuig met koperbeslag.

  Voor grotere groepen hebben we de paardentram, hierin kunnen zo'n 25 personen. De paardentram wordt dan ook veel ingezet bij bruiloften, feesten en festivals. 

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Egmond aan den Hoef, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Hanemaaijer

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aangespannen rijden. Of het nu gaat om een bruiloft, koetsrit of het organiseren van een leuke paardendag, bij Stalhouderij Hanemaaijer bent u aan het juiste adres.

  Voorweg 172
  2716 NK Zoetermeer

  079-3211380
  artikel:

  Trouwen

  De mooiste en romantische dag voor velen. Wij bieden diverse exclusieve trouw- en volgkoetsen en geheel in stijl en door onze jarenlange ervaring dragen wij bij aan uw mooiste dag. Natuurlijk bent u van harte welkom om de koetsen te komen bekijken en alvast een keer plaats te nemen in onze rijtuigen. Als u na het bekijken van de foto's, de koetsen van dichtbij wilt bekijken, maak dan gerust een afspraak.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  de Westfries Stalhouderij

  Verhuur van trouwkoets met aanspanning.

  westfriesedijk 32
  1731 NX Winkel

  0224-542079
  06-13601381

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwservice Gebr Joosen

  Voor de mooiste dag van uw leven hebben wij verschillende romantische koetsen in onze collectie. U hebt bij ons de keuze tussen verschillende paarden waaronder schitterende witte paarden of zeer mooie Friese paarden.

  Menno van Coehoornstraat 6
  4811 AV Breda

  076-5222500
  06-22873182

  artikel:

  Voor de mooiste dag van uw leven hebben wij verschillende romantische koetsen in onze collectie. U hebt bij ons de keuze tussen verschillende paarden waaronder schitterende witte paarden of zeer mooie Friese paarden.

  Onze koetsiers gaan gekleed in originele rode of donkerblauwe koetsiersjassen naar uw keuze.

  Tevens kunt u bij ons stadsritten maken in de binnenstad van Breda, of in de schitterende bossen en verdere omgeving.

  Graag tonen wij u onze uitgebreide collectie rijtuigen en auto′s. Voor inlichtingen en bezichtiging kunt ucontact met ons opnemen.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Koetsencentrale Jacob van den Broek

  Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  Noorddammerweg 39
  1424 NW Uithoorn

  0297-562354
  06-55898221

  artikel: Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  In 1970 verhuisde de stalhouderij naar Uithoorn, op de zelfde plek als waar de paarden tegenwoordig nog onderdak vinden. In 1985 neemt de jongste zoon Jack van den Broek de stalhouderij over en bouwt de stalhouderij verder uit, eerst alleen en later met een aantal vaste medewerkers.De trouwcoupe’s werden roomwit, en de volgkoetsen roomwit met donkerrode panelen en wielen, het kroontje op de deur gaven deze koetsen een koninklijke uitstraling.

  Bij de intrede van het internet, veranderd de naam in Koetsencentrale Jacob van den Broek, en de site www.koetsencentrale.nl. is een feit. In 2004 veranderd de kleur van de volgkoetsen in zwart met rood Zodat de koetsen op de zakelijke markt beter inzetbaar zijn, zoals voor Hotels, bedrijfsfeesten, en rondritten, waarbij deze chique kleuren beter In de markt liggen.

  Mede door de enorme keuze in rijtuigen en koetsen voor diverse doeleinden, en een ervaring van bijna 50 jaar is de koetsencentrale een begrip in geheel Nederland.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Karos Koetstaxi

  Ervaar hoe het is om als een vorst vervoerd te worden met uw privé koets. Als enige in Amsterdam bieden wij dagelijks een Koetstaxi dienst waarmee u uw rijtuig in het centrum binnen een half uur tot uw beschikking heeft. Theaters, musea, restaurants, kroegen maar ook bioscopen, hotels en zelfs het stadhuis zijn met onze koetsen bereikbaar. U kunt worden opgehaald en weggebracht op ieder gewenst punt in Amsterdam centrum.  

  Veemarkt 50
  1019 DD Amsterdam

  020-6913478
  artikel:

  Terwijl de historische binnenstad van Amsterdam er sinds de Gouden Eeuw er in zijn volle glorie bijstaat zijn de rijtuigen en paarden lange tijd uit het stadsbeeld verdwenen. Karos Citytours is sinds 1991 echter gespecialiseerd in het vervoeren van klanten per paard & koets door Amsterdam.

  Ontdek de vele verborgen schatten van Amsterdam doormiddel van uiteenlopende rondritten vanaf onze Koninklijke standplaats op de Dam.

  Wilt u zelf uw bestemming kiezen? Dat kan! Karos verzorgt namelijk ook Koetstaxi ritten waarmee u de mogelijkheid hebt om in stijl vervoerd te worden naar elke bezienswaardigheid of afspraak in de stad.

  Tevens is het ook mogelijk om rijtuigen exclusief in te huren voor elk denkbaar evenement. Hiertoe beschikken wij over verschillende rijtuigen die variëren in grootte.

   

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij het Woud Koetsen

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. 

  Woudseweg 8
  5482 ZL Schijndel

  073-5493132
  06-53877594

  artikel:

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.

  Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. Op zo'n dag moet natuurlijk alles 'af' zijn. Met deze reden zorgen wij ervoor dat de koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en zijn onze koetsiers en palfeniers volledig in stijl gekleed.

  Uw gasten kunnen in dezelfde stijl vervoerd worden. Hiervoor zijn speciale volgkoetsen en Jan-Pleziers van 4, 14 en 20 personen beschikbaar, vanzelfsprekend uitgevoerd in bijpassende kleuren.

  Ook een exclusieve manier om in het huwelijk te treden is onze arreslee op wielen.

  keywords: trouwkoets, assepoesterkoets, cinderellakoets, omnibus, fries, mini-assepoesterkoets, prinsessenkoets, witte landauer

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stal Heiblumke

  Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

  De Koningstraat 7
  5984 NG Koningslust

  0774651686
  0610670823

  artikel: Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

  In regio 077, Peel en Maas, Venlo, Noord-Limburg of door heel Nederland, België en Duitsland. Neem contact op voor offerte en prijsopgave.De mogelijkheden zijn:

  1. Romeinse Strijdwagen: Volledig nagebouwd en gereconstrueerd uit de Romeinse Oudheid. Kan bespannen worden met 2-span of 4-span Friese Paarden. De strijdwagen wordt gereden met Friese Hengsten, wij kunnen ook een complete show verzorgen met deze strijdwagen welke u geheel terug brengt naar de tijd van de Romeinen. Compleet met Romeinse soldaten en slaaf (figuranten) in authentieke kostuums van de Keizerlijke Garde, of met een Julius Caesar (figurant). De Romeinse Strijdwagen is uitermate geschikt als show op uw evenementen, zowel op buiten terrein als in een stadium hal kan deze show tot uitvoering gebracht worden. Voor meer info en eventueel shows op maat kunt u altijd met ons contact opnemen.

   

  2. Victoria Mylord: Antieke koets met fluwelen bekleding, naar gelang het weer kan de koets open of dicht gereden worden. De Victoria Mylord is volledig gerestaureerd en ten behoeve van de verkeersveiligheid tevens voorzien van schijfremmen. De Victoria Mylord biedt plaats aan bruidspaar met eventueel bruidskinderen, jubilarissen, etc etc. Uitermate geschikt voor trouwerijen, zilveren of gouden bruiloft, jubilarissen, gala´s of andere gelegenheden. De koets kan naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).3. Boerenwagen: Antieke gerestaureerde boerenwagen. Ideaal voor een boerenbruiloft of als volgkoets. Tevens kan deze boerenwagen naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).

  keywords: Koetsenverhuur, Strijdwagenverhuur, Strijdwagenshows, Strijdwagendemo's, Friese Hengsten, Friese Paarden, Friese Parels, Zwarte Paarden, Victoria Mylord, Romeinse Strijdwagen, Boerenwagen, Koetsen, Rijtuigen, Paarden, Limburg

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  Trouwvervoer

  Trouwvervoer Utrecht Amersfoort Tap Trouwvervoer

  JG Trouwservices te Hellevoetsluis Trouwvervoer, vervoer naar Feesten en Galas


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)