• Trouwen
 • Koetsen, rijtuigen, paarden:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Koetsen, rijtuigen, paarden ? Op Weddingpages verzamelden de beste adressen voor Koetsen, rijtuigen, paarden. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Koetsen, rijtuigen, paarden op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  Bloid Trouwkoetsen

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.”

  Zandwerven 31
  1715 KM Spanbroek

  06-51328848

  artikel:

  Monte Visser en Yonna Dobber zijn de drijvende krachten achter Stalhouderij Bloid.

  Zij vormen daadwerkelijk hart, ziel en ruggegraat van het bedrijf

  en staan volledig achter de diensten die zij verlenen.

  Beiden zijn al hun leven lang met paarden bezig en met een groot

  gevoel voor traditie, respect en service bieden zij een exclusieve dienstverlening op het gebied van trouw,- rouw en gelegenheids-aanspanningen.

  In hun vrije tijd houden zij zich bezig met de paardensport over het hele vlak, naast paardrijden zijn ze ook actief in marathons, ringstekerijen, presentatieritten en arren op (natuur)ijs en sneeuw. Zij doen dit met hun eigen Gelderse Zwartblestuigpaarden.

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.” De reacties na de trouwdag zijn vaak overweldigend. “Wat een leuke koetsier! Een vakbekwame man met veel verstand van zaken. En vooral wat een brave paarden.” 

  En met een vanaf-prijs van € 299,-- ligt het in ieders bereik om zich op romantische wijze op de trouwdag te laten rijden.

  Verder zijn wij ook te boeken voor jubilarissen, jarigen, winkelopeningen, bedrijfsuitjes, promotie etc. etc. Ook kunt u ons inschakelen voor (personeels)ringsteekwedstrijden, workshops, arresleden, marktritten of winkelcentra.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Wijnand Hazeleger

  Trouwvervoer Stalhouderij Wijnand Hazeleger Voorthuizen Ede Gelderland

  Kieftveen 37-1
  3781 PP Voorthuizen

  0342-471070
  artikel:

  Trouwen in een koets "trouw romantisch, trouw per koets en/of paardentram". Stijlvol vervoer voor elke gelegenheid... Door geheel Nederland. Wij hebben een groot assortiment aan koetsen. Standaard met 2 Friesche paarden, maar ook de keuze voor 4- of 6 paarden (mogelijk bij alle koetsen). Koetsiers zijn gekleed in blauwe koetsiersjassen met gouden tres en grijze hoge hoed.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Voorthuizen, Ede, Gelderland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij het Woud Koetsen

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. 

  Woudseweg 8
  5482 ZL Schijndel

  073-5493132
  06-53877594

  artikel:

  Trouwen met een koets is trouwen in stijl.

  Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. Op zo'n dag moet natuurlijk alles 'af' zijn. Met deze reden zorgen wij ervoor dat de koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en zijn onze koetsiers en palfeniers volledig in stijl gekleed.

  Uw gasten kunnen in dezelfde stijl vervoerd worden. Hiervoor zijn speciale volgkoetsen en Jan-Pleziers van 4, 14 en 20 personen beschikbaar, vanzelfsprekend uitgevoerd in bijpassende kleuren.

  Ook een exclusieve manier om in het huwelijk te treden is onze arreslee op wielen.

  keywords: trouwkoets, assepoesterkoets, cinderellakoets, omnibus, fries, mini-assepoesterkoets, prinsessenkoets, witte landauer

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Goesche Rijtuig en Automobiel Maatschappij

  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteits trouw en V.I.P. vervoer op klassieke wijze in Zeeland maar ook ver daarbuiten. Daarom beschikken wij ook over een uitgebreid wagenpark, of het nu gaat om een trouwauto, trouwkoets danwel volgwagens. Het is bij ons allemaal mogelijk.

  Nieuwe Rijksweg 8
  4472 AB s-Heer-Hendrikskinderen

  06-27425615

  artikel:

  Verschillende koetsen voor uiteenlopende gelegenheden; Voor al uw gelegenheden kunnen wij verschillende ruituigen inzetten. Wij beschikken over een ruime collectie koetsen uit de periodes tussen 1880 en 1910. Zowel gesloten als open koetsen in verschillende modellen. De koetsen zijn geschikt voor enkel of tweespan. De koetsiers zijn gekleed in gepaste kledij en de koetsen zijn uitgevoerd in originele kleurstellingen. Trouwerijen; Voor de mooiste dag van uw leven kunnen wij voor toepasselijk en romantisch vervoer zorgen. Wij halen de bruid en bruidegom op de afgesproken tijd en locatie op. Eventueel kunnen wij ook elders in Nederland of Belgie een rit verzorgen, aangezien wij ook voorzien zijn van eigen vervoer. Wij rijden al jaren ritten voor trouwerijen en kunnen u ook helpen om mooie fotolocaties te vinden in Zeeland.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, , Goes, Zeeland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Verdoorn Gelegenheidskoetsen

  Wij rijden met mooie paarden en klassieke koetsen geheel in stijl en keurig verzorgd, tot tevredenheid van iedere klant.

  Oost Kinderdijk 323
  2953 CN Alblasserdam

  078-6912759
  06-22520373

  artikel:

  Wij rijden met mooie paarden en klassieke koetsen geheel in stijl en keurig verzorgd, tot tevredenheid van iedere klant.

  Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Trouwrijden in stijl
  • Jubileums
  • Bedrijfsevenementen
  • Kinderfeestjes
  • Rondritten langs de 19 historische molens van Kinderdijk met diverse arrangementen voor o.a. groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familie-uitjes, schoolreisjes etc.
  • Rijtuigrestauratie en ambachtelijke houtbewerking

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bijker Trouwvervoer

  De mooiste dag van uw leven verdient onze volledige aandacht.koetserij Bijker heeft oog voor detail en kan u in een schitterende witte trouwcoupe rijden op deze onvergetelijke dag.

  Noordendijk 432
  3319 GM Dordrecht

  078-6163892
  06-54248490

  artikel:

  De mooiste dag van uw leven verdient onze volledige aandacht.koetserij Bijker heeft oog voor detail en kan u in een schitterende witte trouwcoupe rijden op deze onvergetelijke dag.

  Ook is het mogelijk om vervoerd te worden in onze allernieuwste aanwinst. De witte landauer.Maar ook aan uw gasten wordt gedacht, voor hen is er een mooie Jan plezier beschikbaar als volgkoets.Onze koetsen worden voortgetrokken door echte Friese paarden. Is het niet schitterend !!!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stal Heiblumke

  Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

  De Koningstraat 7
  5984 NG Koningslust

  0774651686
  0610670823

  artikel: Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

  In regio 077, Peel en Maas, Venlo, Noord-Limburg of door heel Nederland, België en Duitsland. Neem contact op voor offerte en prijsopgave.De mogelijkheden zijn:

  1. Romeinse Strijdwagen: Volledig nagebouwd en gereconstrueerd uit de Romeinse Oudheid. Kan bespannen worden met 2-span of 4-span Friese Paarden. De strijdwagen wordt gereden met Friese Hengsten, wij kunnen ook een complete show verzorgen met deze strijdwagen welke u geheel terug brengt naar de tijd van de Romeinen. Compleet met Romeinse soldaten en slaaf (figuranten) in authentieke kostuums van de Keizerlijke Garde, of met een Julius Caesar (figurant). De Romeinse Strijdwagen is uitermate geschikt als show op uw evenementen, zowel op buiten terrein als in een stadium hal kan deze show tot uitvoering gebracht worden. Voor meer info en eventueel shows op maat kunt u altijd met ons contact opnemen.

   

  2. Victoria Mylord: Antieke koets met fluwelen bekleding, naar gelang het weer kan de koets open of dicht gereden worden. De Victoria Mylord is volledig gerestaureerd en ten behoeve van de verkeersveiligheid tevens voorzien van schijfremmen. De Victoria Mylord biedt plaats aan bruidspaar met eventueel bruidskinderen, jubilarissen, etc etc. Uitermate geschikt voor trouwerijen, zilveren of gouden bruiloft, jubilarissen, gala´s of andere gelegenheden. De koets kan naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).3. Boerenwagen: Antieke gerestaureerde boerenwagen. Ideaal voor een boerenbruiloft of als volgkoets. Tevens kan deze boerenwagen naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).

  keywords: Koetsenverhuur, Strijdwagenverhuur, Strijdwagenshows, Strijdwagendemo's, Friese Hengsten, Friese Paarden, Friese Parels, Zwarte Paarden, Victoria Mylord, Romeinse Strijdwagen, Boerenwagen, Koetsen, Rijtuigen, Paarden, Limburg

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  De Potstal Stoeterij en stalhouderij

  Aan uw trouwdag mag niets ontbreken. Daar hoort een sfeervolle koets bij bespannen met twee prachtige Friesche paarden. Wij kunnen dat voor u verzorgen, zodat u stijlvol in een authentieke koets uw huwelijksdag beleeft. 

  Wapserveenseweg 1
  7986 PJ Wittelte

  0521-598283
  06-53788446

  artikel:

  Trouwen; Aan uw trouwdag mag niets ontbreken. Daar hoort een sfeervolle koets bij bespannen met twee prachtige Friesche paarden. Wij kunnen dat voor u verzorgen, zodat u stijlvol in een authentieke koets uw huwelijksdag beleeft. De Berliner; Deze dag rijdt u in goed verzorgd en onderhouden materieel. U heeft de keuze uit een authentieke originele Berliner of een Landauer. Het is ook mogelijk beide koetsen in te zetten. Een van de twee koetsen is dan de volgkoets. Wij rijden uitsluitend met eigen gefokte Friesche paarden. Deze paarden, met hun zwarte lange manen, vormen een ideaal plaatje voor een schitterende fotoreportage.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Wittelte, Hoogeveen, Drenthe

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  Trouwauto verhuur Bruidsauto Trouwvervoer Oldtimer Zwolle Steenwijk Emmeloord Meppel

  Trouwvervoer Westland

  TROUWVERVOER MIDDEN-NEDERLAND


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)