• Trouwen
 • Koetsen, rijtuigen, paarden:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar Koetsen, rijtuigen, paarden ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Koetsen, rijtuigen, paarden. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart. Trouwauto / Trouwvervoer.


  Alles over Koetsen, rijtuigen, paarden op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel

  De Trouwkoe

  Touwkoe: Wilt u iets speciaals voor uw bruiloft, gala, boerenbruiloft, carnaval, of iets gekkers. bekijk dan de onze site.

  Fokkershoek 6
  5473 VD Heeswijk-Dinther

  0413-293120
  artikel:

  Touwkoe: Wilt u iets speciaals voor uw bruiloft, gala, boerenbruiloft, carnaval, of iets gekkers. bekijk dan de onze site.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Koetsencentrale Jacob van den Broek

  Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  Noorddammerweg 39
  1424 NW Uithoorn

  0297-562354
  06-55898221

  artikel: Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  In 1970 verhuisde de stalhouderij naar Uithoorn, op de zelfde plek als waar de paarden tegenwoordig nog onderdak vinden. In 1985 neemt de jongste zoon Jack van den Broek de stalhouderij over en bouwt de stalhouderij verder uit, eerst alleen en later met een aantal vaste medewerkers.De trouwcoupe’s werden roomwit, en de volgkoetsen roomwit met donkerrode panelen en wielen, het kroontje op de deur gaven deze koetsen een koninklijke uitstraling.

  Bij de intrede van het internet, veranderd de naam in Koetsencentrale Jacob van den Broek, en de site www.koetsencentrale.nl. is een feit. In 2004 veranderd de kleur van de volgkoetsen in zwart met rood Zodat de koetsen op de zakelijke markt beter inzetbaar zijn, zoals voor Hotels, bedrijfsfeesten, en rondritten, waarbij deze chique kleuren beter In de markt liggen.

  Mede door de enorme keuze in rijtuigen en koetsen voor diverse doeleinden, en een ervaring van bijna 50 jaar is de koetsencentrale een begrip in geheel Nederland.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Hanemaaijer

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aangespannen rijden. Of het nu gaat om een bruiloft, koetsrit of het organiseren van een leuke paardendag, bij Stalhouderij Hanemaaijer bent u aan het juiste adres.

  Voorweg 172
  2716 NK Zoetermeer

  079-3211380
  artikel:

  Trouwen

  De mooiste en romantische dag voor velen. Wij bieden diverse exclusieve trouw- en volgkoetsen en geheel in stijl en door onze jarenlange ervaring dragen wij bij aan uw mooiste dag. Natuurlijk bent u van harte welkom om de koetsen te komen bekijken en alvast een keer plaats te nemen in onze rijtuigen. Als u na het bekijken van de foto's, de koetsen van dichtbij wilt bekijken, maak dan gerust een afspraak.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Van Roekel

  Trouwen in stijl? Trouw in een koets!

  Nieuweweg 58a
  6744 PM Ederveen

  06-49400783

  artikel:

  Stalhouderij van Roekel werkt met veel bevlogenheid vanuit de regio Gelderland/Utrecht door het gehele land. Op de mooiste dag van je leven verzorgen wij graag jullie trouwvervoer in stijl. Laat u letterlijk en figuurlijk vervoeren door onze romantische trouwkoetsen en gezellige paardentrams! Kijk verder op deze website voor de vele mogelijkheden.

  Of het nu om het vervoer gaat met de trouwkoets, volgkoets, paardentram, omnibus of oldtimer trouwbus, wij zullen uw vervoer zoveel mogelijk naar uw wensen invullen. Wilt u meer informatie over onze koetsen en de diverse mogelijkheden, neem dan eens contact met ons op. U kunt onze koetsen reserveren voor gebruik door heel Nederland. Onze koetsen zijn ook op afspraak te bezichtigen.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Stal Vonk

  Stal Vonk

  EEN RITJE DOOR DE ALBLASSERWAARD IS MEER DAN DE MOEITE WAARD. Voor Trouwerijen, Familie en Bedrijfsuitjes, ook Huifkartochten en Kinderfeestjes mogelijk. Naar uw wens is een arrangement samen te stellen.  Een jubilaris of een jarige verrassen door hem op te halen en met eenrondrit te verrassen behoord tot de mogelijkheden . Dit kan ook met de hele familie of vrienden groep.

  Binnendamseweg 18
  3381GC Giessenburg

  0184-614169
  06-25317601

  artikel:

  EEN RITJE DOOR DE ALBLASSERWAARD IS MEER DAN DE MOEITE WAARD.

  Voor Trouwerijen, Familie en Bedrijfsuitjes, ook Huifkartochten en Kinderfeestjes mogelijk. Naar uw wens is een arrangement samen te stellen.      Een Jubilaris verrassen.

  In het 'Groene Hart' is er ruimte voor natuur, recreatie en ontspanning. Bij Stal Vonk kunt u al deze ingrediënten perfect combineren. Wij zijn een koetsiersbedrijf, dat graag u een aangename dag bezorgt. Of het nu om dé dag van uw leven gaat, een personeelsuitje, kinderfeestje of om een jubileum. Wij staan graag voor u klaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u een rit reserveren van een uur tot een dag en kunnen we ook diverse arrangementen aanbieden. Een paardenrit kan namelijk perfect gecombineerd worden met een rondvaart op De Giessen of met een museum bezoek.

  keywords: Trouwkoetsen, Paardentram, Huifkartochten,Museum,Rondrit.

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bijker Trouwvervoer

  De mooiste dag van uw leven verdient onze volledige aandacht.koetserij Bijker heeft oog voor detail en kan u in een schitterende witte trouwcoupe rijden op deze onvergetelijke dag.

  Noordendijk 432
  3319 GM Dordrecht

  078-6163892
  06-54248490

  artikel:

  De mooiste dag van uw leven verdient onze volledige aandacht.koetserij Bijker heeft oog voor detail en kan u in een schitterende witte trouwcoupe rijden op deze onvergetelijke dag.

  Ook is het mogelijk om vervoerd te worden in onze allernieuwste aanwinst. De witte landauer.Maar ook aan uw gasten wordt gedacht, voor hen is er een mooie Jan plezier beschikbaar als volgkoets.Onze koetsen worden voortgetrokken door echte Friese paarden. Is het niet schitterend !!!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stalhouderij Wijnand Hazeleger

  Trouwvervoer Stalhouderij Wijnand Hazeleger Voorthuizen Ede Gelderland

  Kieftveen 37-1
  3781 PP Voorthuizen

  0342-471070
  artikel:

  Trouwen in een koets "trouw romantisch, trouw per koets en/of paardentram". Stijlvol vervoer voor elke gelegenheid... Door geheel Nederland. Wij hebben een groot assortiment aan koetsen. Standaard met 2 Friesche paarden, maar ook de keuze voor 4- of 6 paarden (mogelijk bij alle koetsen). Koetsiers zijn gekleed in blauwe koetsiersjassen met gouden tres en grijze hoge hoed.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Voorthuizen, Ede, Gelderland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  de Westfries Stalhouderij

  Verhuur van trouwkoets met aanspanning.

  westfriesedijk 32
  1731 NX Winkel

  0224-542079
  06-13601381

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwvervoer Videos

  FeestMee, Gala en Bruiloft Feest, Trouwvervoer te Schijndel, Boxtel, Den Bosch

  JG Trouwservices te Hellevoetsluis Trouwvervoer, vervoer naar Feesten en Galas

  Trouwvervoer


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)