• Trouwen
 • Trouwauto verhuur Noord-Holland

  April 13th, 2016. Op zoek naar trouwauto verhuur Noord-Holland ? Op Weddingpages.nl kunt u snel en eenvoudig adressen voor trouwauto verhuur in Noord-Holland vinden. Bekijk alle trouwautos en kies het voor u meest geschikte trouwvervoer, Jaguar, Bentley, Rolls Royce trouwauto uit.


  Op zoek naar trouwauto verhuur voor uw bruiloft, trouwen, huwelijk ? Wij hebben de beste adressen voor de verhuur van een trouwauto. Chevrolet, Mercedes, BMW, limo, limousine, Hummer, goedkope, moderne, huur, trouwvervoer, excusieve, autoverhuur, oldtimer, autohuur, luxe, prijs, prijzen, bruidsauto.

  foto profiel
  foto profiel AutoClassic trouwauto verhuur

  AutoClassic trouwauto verhuur

  Trouwauto verhuur van Rolls-Royce en Bentley.

  Maatgraaf 7
  4124 BE Hagestein

  0347-376312
  06-23686469

  artikel:

  Wij verhuren klassieke Rolls-Royce en Bentley automobielen als trouwauto, luxe merken bij uitstek, automobielen met stijl en imago.  Wilt u op uw speciale dag uw familie en andere gasten aangenaam verrassen, dan is een trouwauto van AutoClassic absoluut de juiste keus.

  De witte Rolls-Royce Silver Cloud is verreweg één van de meest populaire trouwauto's in Nederland maar voor de bruidsparen die niet in een witte Rolls-Royce willen trouwen maar wel een top klassieker willen, hebben wij een schitterende two-tone grijze Bentley S3 uit 1965 voor u klaar staan.

  Wilt u echter iets buitengewoon aparts en bijzonder, iets wat nog exclusiever en groter is dan een Rolls-Royce, dan hebben wij nog een zeldzame Daimler DS420 state limousine om u op uw mooiste dag te vervoeren. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak om  de trouwauto van uw keuze live te komen bewonderen..........de koffie staat klaar!

  Nu ook bij ons te huur: de peperdure witte Rolls-Royce Silver Seraph, de enige in heel Nederland. Dit is echt een trouwauto van ongekend niveau!

  AutoClassic trouwauto verhuur heeft voor u de grootste topmerken trouwauto's voor de goedkoopste prijs!

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Hagestein, Nieuwegein, Utrecht, Rolls-Royce, Bentley, witte,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  C J de Boer BV

  Trouwvervoer C J de Boer BV Oosterblokker Hoorn Noord-Holland

  Oosterblokker 37
  1696 BB Oosterblokker

  0229-261901
  06 21968183

  artikel:

  De Boer Rijtuigen en trouwservice; Wij proberen om samen met u van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Al onze rijtuigen en koetsen worden getrokken door zuivere hooggekwalificeerde Friese paarden. Ook het vervoer van meerdere gasten kan door ons geregeld worden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens kijken! Er kan meer dan u denkt.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Oosterblokker, Hoorn, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Big Limo Limousines

  Verhuur van Hummer Limousines.

  Schrijnwerkersweg 15
  1786 PC Den Helder

  072-5117777
  artikel: Limousine huren

  U wilt een limousine huren voor een bijzondere gelegenheid? Big Limo Limousines is dé limousinespecialist van Nederland. Een limousine huren om in stijl naar een feest of diner te gaan of om een zakenrelatie te imponeren? Of droomt u van een limousine als trouwauto? Wij bieden u voor elke gelegenheid (bijvoorbeeld een avondje stappen, gala, diner of concert) vervoer in stijl tegen zeer scherpe prijzen.

  Limo huren voor grote gezelschappen

  Bij Big Limo Limousines kunt u ook limousines huren voor grote gezelschappen. Hiervoor kunnen wij meerdere limousines inzetten of u kunt gebruikmaken van één van onze limousine bussen. Deze zeer imposante bussen zijn uitgerust met luxe fauteuils en voorzien van alle denkbare en vele ondenkbare opties. U kunt een limousine bus huren voor 28, 40 of 50 personen.

  Huur een limousine met laagste prijs garantie

  Big Limo maakt voornamelijk gebruik van de laatste modellen Stretch Limousines. Wij streven altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten. De Hummer limousine proberen wij zelfs met de laagste prijs garantie te verhuren!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Glamour Cars

  Loefzij 57
  1276 HJ Huizen

  035-6221000
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Hummer te huur

  Hummer te huur

  Hummertehuur.nl biedt u superieure service en exclusiviteit binnen handbereik tegen een aantrekkelijke prijs.

  Nieuwveens Jaagpad 26
  2441 EJ Nieuwveen

  0172-539779
  artikel:

  Hummertehuur.nl biedt u superieure service en exclusiviteit binnen handbereik tegen een aantrekkelijke prijs.

  Hier vindt u uw Hummer H2 voor uw bruiloft, feest, promotie, taxidienst of andere gelegenheid.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  VIP Limo

  Smederijstraat 17a
  5111 PT Baarle-Nassau

  013-5070988
  06-27036800

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Karos Koetstaxi

  Ervaar hoe het is om als een vorst vervoerd te worden met uw privé koets. Als enige in Amsterdam bieden wij dagelijks een Koetstaxi dienst waarmee u uw rijtuig in het centrum binnen een half uur tot uw beschikking heeft. Theaters, musea, restaurants, kroegen maar ook bioscopen, hotels en zelfs het stadhuis zijn met onze koetsen bereikbaar. U kunt worden opgehaald en weggebracht op ieder gewenst punt in Amsterdam centrum.  

  Veemarkt 50
  1019 DD Amsterdam

  020-6913478
  artikel:

  Terwijl de historische binnenstad van Amsterdam er sinds de Gouden Eeuw er in zijn volle glorie bijstaat zijn de rijtuigen en paarden lange tijd uit het stadsbeeld verdwenen. Karos Citytours is sinds 1991 echter gespecialiseerd in het vervoeren van klanten per paard & koets door Amsterdam.

  Ontdek de vele verborgen schatten van Amsterdam doormiddel van uiteenlopende rondritten vanaf onze Koninklijke standplaats op de Dam.

  Wilt u zelf uw bestemming kiezen? Dat kan! Karos verzorgt namelijk ook Koetstaxi ritten waarmee u de mogelijkheid hebt om in stijl vervoerd te worden naar elke bezienswaardigheid of afspraak in de stad.

  Tevens is het ook mogelijk om rijtuigen exclusief in te huren voor elk denkbaar evenement. Hiertoe beschikken wij over verschillende rijtuigen die variëren in grootte.

   

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Sunset Drive VW Samba bus

  Trouwvervoer Sunset Drive-VW Samba bus Oterleek Alkmaar Noord-Holland

  Dorpsstraat 47a
  1842 GS Oterleek

  072-5714867
  06-51801487

  artikel:

  Sunset Drive is een kombinatie van een schitterende VW Samba spijlbus uit 1966 en een drive-in show met en heel aparte uitstraling die samen, of gescheiden van elkaar uw feest of evenement tot een succes maken.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Oterleek, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Il Piccolo Mondo

  Vennelaan 8
  1947 HL Beverwijk

  0251-215420
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Holland Zeil Charters

  Nijverheidslaan 1d
  1382 LE Weesp

  0294-271561
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Varen in Amsterdam

  Wilt u ook een keer genieten van een mooie rondvaart op de grachten van Amsterdam? Er zijn vele mogelijkheden voor verschillende soorten uitjes.

  1000 AA Amsterdam

  06-41104499

  artikel:

  Wilt u ook een keer genieten van een mooie rondvaart op de grachten van Amsterdam? Er zijn vele mogelijkheden voor verschillende soorten uitjes. Van familie-uitjes tot bedrijfsfeestjes, alles is mogelijk! De grachten van Amsterdam zijn uniek en daarom een geschikte lokatie om uw uitje te organiseren.

  De 17e eeuwse grachtengordel van Amsterdam staat sinds 2010 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In de 17e eeuw werden de grachten gebruikt voor het transport van goederen maar tegenwoordig zijn de rondvaartboten die de dienst uitmaken op deze historische plek.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  andere-weg.nl

  we verhuren diverse trouwauto en bussen met chauffeur.   We kunnen mensen vervoeren op een speciale manier van  2 tot 200 stuks. We hebben een ruime ervaring in het vervoeren van het echtpaar en hun gasten. we hebben daar een groot aantal klassieke auto's en oldtimer bussen tot onze beschikking.

  bijlmerdreef 749
  1103 TA amsterdam

  0647900649
  0647900649

  artikel:

  we verhuren diverse trouwauto en bussen met chauffeur.

   

  We kunnen mensen vervoeren op een speciale manier van  2 tot 200 stuks.

  We hebben een ruime ervaring in het vervoeren van het echtpaar en hun gasten. we hebben daar een groot aantal klassieke auto's en oldtimer bussen tot onze beschikking. Een greep uit onze assortiment is:

  1. Parijse bus
  2. Dubbeldekker bus
  3. Berna bus
  4. London taxi
  5. rolls royce Silver Shadow I 
  6. Rolls Royce Silver Cloud I 
  7. Rolls Royce Silver Cloud III  
  8. Rolls Royce Silver Dawn  
  9. Citroen traction
  10. Citroen eend
  11. Kever
  12. Princess wit
  13. Princess zilver/zwart
  14. London taxi
  15. Daimler
  16. Cadillac Fleetwood  
  17. Lincoln
  18. Hooper
  19. Volvo Amazon
  20. Schoolbus geel 
  21. Schoolbus wit 
  22. Schoolbus klein
  23. Vw bus spijlenbus
  24. Burlingham seagull bus
  25. Guy  tourbus
  26. Greayhound bus

   

   

  Omdat we de auto goed kennen en onderhouden  kunnen we goede adviezen geven over de te kiezen auto Wij staan U dan ook bij om U de informatie te geven  om een goede keuze te maken .

   

  Voorop staat dat  U het een leuk voertuig vind. Ook is het  van belang dat het gewenst aantal te vervoeren mensen in het voertuig passen . Elk vehikel  heeft een ander opstelling en niet elke trouwjurk past in elke auto. We  helpen u bij het  maken van een kloppende dagindeling.

   

  Onze service gaat nog veder . We  kunnen tijdens de rit voor een catering zorgen . Het is mogelijk om direct na het ‘ja –woord’   met  een glas champagne te klinken. Voor alle auto’s  en bussen kunnen we bloemen verzorgen en voor de bussen kunnen ballonnen, slingers en muziek verzorgen al dan niet met microfoon . De  dubbeldekker bus is het zelfs mogelijk om Uw naam (en de te rijden route) op de voor en zijkanten te plaatsen.

   

   

   

   

  Zoekwoorden : dubbeldekker trouwauto trouwvervoer taxi schoolbus limo rolls roys kever london taxi engelsebus routmaster postbus trouwbus trouwbussen engelsetaxi

  keywords: schoolbus, parijse bus , dubbeldekker, engelsebus, trouwbus, oldtimer, rolls roys

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Otte Limousine en Trouwservice

  Ir. Lelyweg 10
  2031 CD Haarlem

  023-5123434
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  TukTuk Company Den Bosch

  Tuk Tuk Company, de grootste en duurzaamste leveranciers van alles wat te maken heeft met Tuk Tuks. Met onze eigen vloot van traditionele Thaise Tuk Tuks verzorgen we clinics waarbij u zelf achter het stuur kruipt en kennis maakt met de bewegingen van de Tuk Tuk.

  Verrijn Stuartweg 22 P
  1112 AX Diemen

  020-6868888
  artikel:

  Tuk Tuk Company, de grootste en duurzaamste leveranciers van alles wat te maken heeft met Tuk Tuks. Met onze eigen vloot van traditionele Thaise Tuk Tuks verzorgen we clinics waarbij u zelf achter het stuur kruipt en kennis maakt met de bewegingen van de Tuk Tuk. De nieuwe zero emission elektrische limo TukTuk biedt plaats aan 6 passagiers en is ideaal voor citytours in Amsterdam, vergaderbreaks om iedereen weer wakker te krijgen of als shuttle service om uw gasten veilig en verantwoord door Amsterdam te vervoeren. Onze speciale promotie en cargo Tuk Tuks zijn ideaal bij een actie, om uw merk op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Onze speciale promotie en cargo TukTuk's ten slot zijn ideaal bij een actie om uw merk op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen.

  • Relatie events
  • Team dagen
  • Personeelsuitjes
  • Citytours
  • Business Breaks
  • Shuttle service
  • Promotie TukTuks
  • Een nooit te vergeten vrijgezellen- of familiedag

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Classic Boat Tours

  Onze drie schepen, met als thuishaven het Amstel Hotel, zijn klassieke salonboten van een eeuw oud. Ze zijn een jaar of tien geleden volledig in stijl gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. De boten zijn daarmee geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Ofwel, voor genieten op het Amsterdamse water. In stijl. Met klasse.  

  1000 AA Amsterdam

  020-6262466
  artikel:

  Onze drie schepen, met als thuishaven het Amstel Hotel, zijn klassieke salonboten van een eeuw oud. Ze zijn een jaar of tien geleden volledig in stijl gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. De boten zijn daarmee geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Ofwel, voor genieten op het Amsterdamse water. In stijl. Met klasse.  

  Classic Boat Tours is in staat al uw wensen op het gebied van eten en drinken te vervullen. Een sterrenrestaurant kan een diner aan boord van de salonboot verzorgen, maar het staat u ook vrij u van restaurant naar restaurant te laten varen of uw hapjes en drankjes zelf mee te nemen. 

  Het personeel van Classic Boat Tours is zeer ervaren. Het kent de schepen, de stad en de geheimen van de keuken waarvoor u hebt gekozen door en door. Het is van alle markten – en talen – thuis en zal u op uw wenken bedienen.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Manege Groot

  Trouwvervoer Manege Groot Egmond aan den Hoef Alkmaar Noord-Holland

  Heerenweg 154
  1934 PC Egmond aan den Hoef

  072-5061907
  artikel:

  In vele takken van de paardensport is Manege Groot actief : met paardrijlessen in dressuur en springen; voor zowel beginners als gevorderde ruiters en amazones. Maar ook voor buitenritten naar strand en duinen, pensionstalling, en voor carrousel en voltige kan men terecht bij deze unieke manege. Doordat de manege tegen een uitgestrekt duingebied aanligt zijn er vele uitrijmogelijkheden naar duin en strand. Menig ruiter en amazone hebben Manege Groot hiervoor al gevonden en komen regelmatig een buitenrit maken. Daarnaast verhuurt Manege Groot diverse koetsen en rijtuigen voor bruiloften en partijen. Ook voor bedrijven en groepen heeft onze manege allerlei mogelijkheden op het gebied van paardensport. Wij nodigen U daarom uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van Manege Groot !

  Koetsen, rijtuigen en paardentram

  Manege Groot heeft een unieke collectie rijtuigen en trouwkoets. Van luxe Landauer tot gezellige paardentram; we kunnen U altijd iets passends aanbieden.

  Menig bruidspaar heeft al gebruik gemaakt van onze Landauer-koets ; het geeft de 'dag van je leven' net dat extra bijzondere. Alles is tot in de puntjes verzorgd, de koetsiers mennen de koets in orginele kledij en de koets kan verder voorzien worden van mooie bloemstukken, bij slecht weer kan de koets gesloten worden. De twee trouwe Friese paarden dragen ook een schitterend tuig met koperbeslag.

  Voor grotere groepen hebben we de paardentram, hierin kunnen zo'n 25 personen. De paardentram wordt dan ook veel ingezet bij bruiloften, feesten en festivals. 

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Egmond aan den Hoef, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Jan de Wit Autocars

  Mollerusweg 1
  2031 BZ Haarlem

  023-5315160
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  HVM vaartochten

  Westzijde 45
  1506 EB Zaandam

  075-6402525
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Romana Citroen Traction Avant

  Trouwvervoer Romana-Citroen Traction Avant Oudorp Alkmaar Noord-Holland

  Prunuslaan 17
  1829 HS Oudorp

  072-5155509
  06-24544808

  artikel:

  Trouwvervoer in Oudorp voor uw bruiloft, huwelijk, trouwen.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Oudorp, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rederij Loosdrecht

  Oud Loosdrechtsedijk 184
  1231 NG Loosdrecht

  06-29608608

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwautos alkmaar

  Trouwvervoer Trouwautos-alkmaar-nl Koedijk Alkmaar Noord-Holland

  Saskerstraat 10
  1831 CR Koedijk

  06-21432194

  artikel:

  Voor uw huwelijk/ bruiloft/ opening, film of andere gelegenheid, komen wij graag bij u voor rijden met een nachtblauwe, witte, zwarte Citroen Traction Avant uit 1953. Of een mooie witte "snoek" ook wel la DS genoemd uit 1967. We bespreken graag met u de details om de mooiste dag van uw leven voor wat betreft het trouwvervoer tot een onvergetelijke dag te maken.. Regio: Noord Holland of overleg.. De Traction Avant uit 1953 straalt de romantiek uit van toen...en heeft een royale in/uitstap met veel beenruimte en een royale zit voor het (bruids) paar.. en geeft uw trouwfoto net dat beetje extra... Of wat dacht u van een romantisch witte "snoek" evt in combinatie met de traction.. En- of een oudgrijze Eend, 2CV Deux Chevaux Ribbel eend voor dat lekkere Retro gevoel.. De prijs? Elke bruiloft is uniek daarom komen we graag met u in overleg voor een passend voorstel. De auto's zijn alleen met chauffeur te huur. evt ook voor een enkel uurtje..

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Koedijk, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel De Drie Dorpen

  De Drie Dorpen

  Onze prachtige witte Rolls Royce met chauffeur zal u in stijl naar alle gewenste locatie's vervoeren op uw trouwdag.

  Cannenbrugerweg 51
  1244 RG Ankeveen

  035-6561187
  artikel:

  keywords: trouwvervoer, Rolls Royce, bruidsauto, witte trouwauto, sjieke auto

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Limo Verhuur Online

  Trouwvervoer Limo-Verhuur-Online-nl Nederhorst den Berg Hilversum Noord-Holland

  Machineweg 20a
  1394 AV Nederhorst den Berg

  0294-481030
  06-45459900

  artikel: Het vervoermiddel voor ecxlusief vervoer. Nu ook voor uw bruiloft, gala, jubileum, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, secretaressedag, rouw, crematie of begrafenis aangelegenheid. Wij beschikken over 2 identieke Limousines van ruim 9 meter lang! Geniet van de vorstelijke ruimte die plaats biedt aan 8 passagiers. Voorzien van lederen bekleding, neon en halogeen sfeerverlichting, sterrenhemel, flatscreen TV, CD en DVD, airco en electrisch privacy-scherm. Uiteraard beschikken al onze Limousines "op aanvraag" over een rijk gevulde bar met de beste Champagne, whisky, cognac, wodka en frisdranken. Kleur wit met zwart getinte ramen. Meerdere en diverse wagens verzorgen het vervoer voor uw bruiloft, vrijgezellenfeest en uitstapjes waar u graag in stijl wil verschijnen. Onze chauffeurs dragen een uniform geheel in de stijl zoals u kan verwachten van een limousine chauffeur. Onze chauffeurs zijn bekend met het rijden in een grote auto speciaal voor het vervoeren van personen en u kunt daarom er vanuit gaan dat de rit met uiterste zorg zal worden gereden. Drinken en eten zijn niet inbegrepen maar kunnen wel besteld worden. Frisdrank, champagne en andere dranken behoren tot de mogelijkheden, net als chips, kaas worst en zoutjes. Voor grote evenementen organiseren wij ook grote aantallen limousines.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Nederhorst den Berg, Hilversum, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  van Delden Limousine Service

  Met een heritage van ruim 125 jaar staat Van Delden corporate limo services synoniem voor zakelijk vervoer op het hoogste niveau. Onze tailormade service, flexibiliteit en A-klasse wagenpark garanderen u de service die u verwacht.

  Berchvliet 13 C-D
  1046 CB Amsterdam

  020-6848408
  artikel: Trouwvervoer 

  Op de dag dat alles perfect moet zijn vertrouw je het vervoer niet toe aan de eerste de beste. Onze business-class service maakt jouw mooiste dag compleet. Van Delden Limousine Service verzorgt met haar unieke wagenpark en gastheren het vervoer van het bruidspaar en/of de gasten. Het enige dat je nog hoeft te doen is optimaal genieten van de dag van je leven!

  Meer dan 125 jaar ervaring

  Trouwvervoer is een specialiteit van Van Delden sinds de uitvinding van het wiel. Wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat op je huwelijksdag, zeker het vervoer, tot in de puntjes geregeld is. Daarom raden wij je aan de auto voor het huwelijk tijdig te reserveren.

   

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  van Dommelen

  Limousineverhuur in Amstelveen.

  Frans Halslaan 25
  1181 TK Amstelveen

  020-6415600
  artikel:

  Laat de stress aan u voorbijgaan. Ervaar het genot van een voortreffelijke limousine en een bekwame chauffeurdie de weg kent en u snel en veilig naar uwbestemming brengt. Stress van hetverkeer wordt rust - de dynamische rustvan Van Dommelen Personal Car Service,uw thuis op de weg.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel eendenverhuurkennemerland.nl

  eendenverhuurkennemerland.nl

  Bij ons kunt u een witte trouweend (2CV) huren, in principe met chauffeur die ook huwelijksfoto's kan maken.

  Eerelmanstraat
  2102AB Heemstede

  0638743047
  0638743047

  artikel:

  Bij Eendenverhuur Kennemerland kunt u terecht voor de huur van een nostalgische 2CV voor een korte periode van een halve dag tot een week.

  Er zijn in principe 2 auto's beschikbaar, de Rode en de Witte. In uitzonderlijke gevallen (bv. een huwelijk met volgauto's) kan ook de Blauwe ingezet worden. Van de tijdelijke bestuurder wordt verwacht dat hij/zij al eens in een eend gereden heeft. Zo niet, dan wordt een half uur uitgetrokken voor een korte kennismaking en testrit. Het rijden in een 2CV blijft een bijzondere ervaring en vraagt wat extra aandacht. Maar eenmaal op de weg is het heerlijk vertoeven in de eend met open dak en klapperende ramen. Ervaar het zelf gedurende bijvoorbeeld een bollenrit in de lente of tijdens het toeren langs de Nederlandse stranden in de zomer. De witte 2CV is ook zeer geschikt als TROUWAUTO en wordt dan (indien gewenst) voorzien van een wit kunstboeket op de motorkap. De minimale leeftijd van de bestuurder is 25 jaar met een jaar bezit van het rijbewijs.

   

  keywords: Witte Trouweend, trouw 2CV, eendenverhuur, 2CV verhuur, trouwfotograaf,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  OAD Touringcarbedrijf Hoofddorp

  Hoofdweg 329
  2131 LL Hoofddorp

  023-5551860
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Classic Canal Charters

  Classic Canal Charters verzorgt rondvaarten met klassieke schepen en salonboten in Amsterdam. U bepaalt welke koers wordt ingezet, waar wordt gestopt en hoe lang de rondvaart duurt.

  Veembroederhof 100
  1019 HC Amsterdam

  020-6247635
  artikel:

  Classic Canal Charters verzorgt rondvaarten met klassieke schepen en salonboten in Amsterdam. U bepaalt welke koers wordt ingezet, waar wordt gestopt en hoe lang de rondvaart duurt.

  Hetzelfde geldt voor de versnaperingen: u bepaalt de fouragering. Wilt u een eenvoudig opgetuigde borrel dan zorgen wij daarvoor, maar ook een complete barbecue of een “Running Dinner” behoren tot de mogelijkheden.

  Een rondvaart met Classic Canal Charters is een stijlvolle, gezellige invulling voor een diner, bedrijfsuitje, rondvaart, nautisch evenement of een bruiloft.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  CitroDeLies in een franse klassieke Citroen

  Coppersdelle 2
  1755 RC Petten

  0226-383683
  06-27135129

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Connexxion Tours

  Waarderweg 50
  2031 BP Haarlem

  023-5155200
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Trouwservice Angelique

  Veel mannen- en vrouwenharten gaan sneller kloppen bij het zien van zo'n auto. Zelf een keer in een Porsche rijden op de mooiste dag van uw leven? Dat kan bij Trouwservice Angelique.

  Palmstraat 99
  1015 HR Amsterdam

  020-6220331
  06-53751426

  artikel:

  Veel mannen- en vrouwenharten gaan sneller kloppen bij het zien van zo'n auto. Zelf een keer in een Porsche rijden op de mooiste dag van uw leven? Dat kan bij Trouwservice Angelique.

  Verhuur van Porsche 911 en Porsche 944.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bloid Trouwkoetsen

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.”

  Zandwerven 31
  1715 KM Spanbroek

  06-51328848

  artikel:

  Monte Visser en Yonna Dobber zijn de drijvende krachten achter Stalhouderij Bloid.

  Zij vormen daadwerkelijk hart, ziel en ruggegraat van het bedrijf

  en staan volledig achter de diensten die zij verlenen.

  Beiden zijn al hun leven lang met paarden bezig en met een groot

  gevoel voor traditie, respect en service bieden zij een exclusieve dienstverlening op het gebied van trouw,- rouw en gelegenheids-aanspanningen.

  In hun vrije tijd houden zij zich bezig met de paardensport over het hele vlak, naast paardrijden zijn ze ook actief in marathons, ringstekerijen, presentatieritten en arren op (natuur)ijs en sneeuw. Zij doen dit met hun eigen Gelderse Zwartblestuigpaarden.

  Bruidsparen die van een perfecte trouwdag willen genieten weten ons reeds decennialang te vinden. Zij weten het, na een kijkje in de stallen, het koetshuis en de persoonlijke kennismaking, zeker: “Hier is onze wens om met paarden en koets te trouwen in goede handen.” De reacties na de trouwdag zijn vaak overweldigend. “Wat een leuke koetsier! Een vakbekwame man met veel verstand van zaken. En vooral wat een brave paarden.” 

  En met een vanaf-prijs van € 299,-- ligt het in ieders bereik om zich op romantische wijze op de trouwdag te laten rijden.

  Verder zijn wij ook te boeken voor jubilarissen, jarigen, winkelopeningen, bedrijfsuitjes, promotie etc. etc. Ook kunt u ons inschakelen voor (personeels)ringsteekwedstrijden, workshops, arresleden, marktritten of winkelcentra.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Texeltours

  Texeltours

  Trouwvervoer TexelTours Oudeschild Den Helder Noord-Holland

  Adres (straatnaam + nummer)
  1234 AA Plaatsnaam

  0222-315555
  06-12345678

  artikel:

  Taxi- en touringcarbedrijf Texeltours is de betrouwbare en flexibele partner voor al uw vervoer op Texel, gespecialiseerd in personenvervoer per taxi, (mini) bus of touringcar. Dit alles met enthousiaste, professionele chauffeurs die garant staan voor goed en veilig vervoer. We staan voor kwaliteit in ons vervoer op Texel en leveren daarbij graag maatwerk. Zo heeft Texeltours ondermeer de beschikking over een rolstoeltouringcar en rolstoeltaxi. Het vervoer van mindervaliden op Texel kunnen we dus probleemloos uitvoeren. Ook zijn alle touringcars voorzien van een lage instap. U wilt het maatwerk op een ander gebied? Texeltours is zo flexibel dat we de mogelijkheid bieden u vanaf uw woonplaats naar het eiland Texel te brengen of juist na de vakantie terug naar huis te rijden.

  keywords: zoekwoord1, zoekwoord2, zoekwoord3

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  On Route

  J C Beetslaan 49
  2131 AH Hoofddorp

  06-54655883

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rederij Vlaun

  De schepen van deze bekende rederij in Amsterdam zijn van alle gemakken voorzien; de boten kunnen open, zodat het op een warme zomerdag heerlijk genieten is. Maar voor de wat frissere dagen is er verwarming aan boord en omdat u toch een aanzienlijke tijd op het water vertoeft, zijn er ook toiletten aanwezig.

  Prinsengracht 31d
  1015 DL Amsterdam

  020-4236365
  artikel: Vaar mee met Rederij Vlaun

  De schepen van deze bekende rederij in Amsterdam zijn van alle gemakken voorzien; de boten kunnen open, zodat het op een warme zomerdag heerlijk genieten is. Maar voor de wat frissere dagen is er verwarming aan boord en omdat u toch een aanzienlijke tijd op het water vertoeft, zijn er ook toiletten aanwezig.

  Ook aan de inwendige mens is gedacht. Tijdens een rondvaart in Amsterdam kunt u uw gasten verwennen met luxe borrelhapjes, een uitgebreide lunch of een heerlijk dinerbuffet.

  De salonboten van Rederij Vlaun lenen zich voor vele gelegenheden:

  • Romantische huwelijkstochten, een intieme of uitgebreide cruise door de historische grachten van Amsterdam.
  • Familie of vrienden te water voor een gezellig onderonsje.
  • In een ontspannen ambiance de bereikte overeenkomst vieren met uw partners met een boottocht in Amsterdam.
  • Candle-light grachten rondvaart met een lekker glas champagne door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam.
  • Met uw buitenlandse relatie de juiste koers kiezen door te varen in Amsterdam
  • Onder het genot van een glas wijn of champagne naar het restaurant van uw keuze varen.
  • Een bedrijfsuitje in Amsterdam
  • Brainstormen op vlak water
  • Boot huren in Amsterdam
  • Een klassieke rondvaart in Amsterdam, over de Amstel of de Vecht

  Gaarne verzorgt onze rederij in Amsterdam geheel naar uw wensen en budget een exclusief varend evenement langs de historische monumenten van onze hoofdstad. Lees er alles over elders op deze website!

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Classic Coach Company

  Classic Coach Company is een verhuurbedrijf van Klassieke Autobussen geschikt voor vele doeleinden. Wij zijn gevestigd in Diemen, maar hebben als werkterrein geheel Nederland en zelfs daar buiten. 

  Albert Loethoelistraat 13
  1111 KS Diemen

  020-6990675
  artikel:

  Classic Coach Company is een verhuurbedrijf van Klassieke Autobussen geschikt voor vele doeleinden. Wij zijn gevestigd in Diemen, maar hebben als werkterrein geheel Nederland en zelfs daar buiten. Gaat u met een groep op stap en wilt u dat doen in een klassieke stijl of met een Amerikaanse sfeer, denk aan Classic Coach Company, wij hebben de bus die bij uw uitstapje past. 

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Happy Days van Marsbergen

  Diverse klassieke auto's die geschikt zijn voor huwelijk of jubileum.

  Vogelkersoord 17
  1112 ED Diemen

  06-53560086

  artikel:

  Diverse klassieke auto's die geschikt zijn voor huwelijk of jubileum.De auto's zijn ook beschikbaar voor diverse televisie, film, promotie of reclame doeleinden. De auto's worden gereden door gekwalificeerde ervaren professionele chauffeurs, uiteraard correct gekleed.De auto's kunnen eventueel ook worden voorzien van bloemdecoratie's in combinatie met uw bruidsboeket.Ook het huren van een luxe auto's met chauffeur als volgauto, voorzien van vergunning personenvervoer dat noodzakelijk is en wettelijk vereist voor overig betaald personenvervoer dat geen bruids rit is mogelijk.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rederij Cruise With Us

  Rederij Cruise With Us verzorgt exclusieve borrelcruises en dinnercruises door de grachten van Amsterdam en de Nederlandse wateren. Wij onderscheiden ons door onze klassieke luxueuze salonboten, gecombineerd met service en cuisine op het allerhoogste niveau.

  Frederik Hendrikstraat 23-HS
  1052 HJ Amsterdam

  020-7742764
  artikel:

  Salonboten Valentijn, Soeverein en de Prins van Oranje zijn de ideale locaties voor: ontbijt, lunch, high tea, borrel, diner, verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest en vergadering. Rederij Cruise With Us is het perfecte adres voor uw zakelijke of prive rondvaart in stijl door de grachten van Amsterdam. Het is ook mogelijk om de salonboten te huren voor een vaartocht buiten de grachtengordel van Amsterdam, zoals de Amstel, de Zaan en de Vecht. Op onze salonboten verzorgen wij een ontbijtcruise, een lunchcruise of een dinner cruise waaronder een lunch cruise of dinner cruise met de Franse of Indonesische keuken De dinner cruise op salonboot Soeverein en salonboot Prins van Oranje is uitgebreidt met een 6 gangen proeverij menu. 

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Yachtcharter Compass Sailing

  Gerstland 15
  1991 CL Velserbroek

  023-5491812
  06-20025256

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Crystal Limousine Service

  Limousine (Hummer) verhuur in Amsterdam.

  Keurenplein 9
  1069 CD Amsterdam

  020-4109090
  06-13829973

  artikel:

  Limousine (Hummer) verhuur in Amsterdam.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Ben Vosse Stalhouderij Manege

  Kinderhuissingel 2d
  2013 AS Haarlem

  023-5312876
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rederij Vonk

  Trouwvervoer Rederij Vonk Nieuwersluis Hilversum Noord-Holland

  Rijksstraatweg 11
  3631 AA Nieuwersluis

  0294-237403
  06-27351035

  artikel: Trouwen aan de Vecht; Al onze rondvaartboten kunnen als echte huwelijksboot dienst doen. De gemeentehuizen van Maarssen, Breukelen en Loenen aan de Vecht waaronder ook het pittoreske Vreeland valt liggen direct aan de oever van de Vecht en zijn daarom gemakkelijk voor ons te bereiken.Meermalen hebben wij een bruidspaar mogen begeleiden op hun spannende tocht, geheel in stijl, naar een van de trouwzalen van een gemeentehuis. Rederij Vonk kan een bijzondere bijdrage leveren aan uw huwelijk of bruiloft, door het verzorgen van de heenvaart of de terugvaart, of ook beide.Gemeentehuis Maarsen; Landgoed Goudestein, een prachtige locatie om te trouwen. Het pad naar de hoofdingang leidt direct naar een opstapplaats aan de Vecht. Dit is een zeer romantisch locatie. In Maarssen trouwen is een bijzondere ervaring.Gemeentehuis Breukelen; Landgoed Boom en Bosch, Eveneens een prachtige locatie voor uw huwelijk. Direct gelegen aan de Vecht. Een fantastische locatie om in het huwelijk te treden. In Breukelen trouwen is overgetelijk.Gemeentehuis Loenen aan de Vecht;In Loenen trouwen? Romantischer kan het bijna niet. Trouwen in het landelijk bekende koepeltje van het gemeentehuis te Loenen aan de Vecht. Een zeer mooie locatie voor uw huwelijk. het koepeltje ligt direct aan de rivier de Vecht. Graag denken wij met u mee om uw trouwerij en huwelijksfeest een fantastische dag te laten zijn, niets is ons te veel en wij vullen uw wensen graag in. Wij varen u graag over de Vecht.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Nieuwersluis, Hilversum, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Blaasvaak trouwvervoer

  Trouwvervoer Blaasvaak trouwvervoer Ankeveen Hilversum Noord-Holland

  Cannenburgerweg 27a
  1244 RG Ankeveen

  035-6564948
  artikel: Rolls Royce, Jaguar, Engelse taxi, Mercedes en een Ferrari (alleen voor promotionele doeleinden). Busvervoer is ook mogelijk.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Ankeveen, Hilversum, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Watertaxi

  Yellow Cab Watertaxi’s in Amsterdam.

  Prins Hendrikkade 25
  1012 TM Amsterdam

  020-5356363
  artikel:

  De Yellow Cab Watertaxi’s, met een capaciteit van maximaal 8 personen, bieden een originele manier om in Amsterdam van A naar B te komen. Ook kunt u de Yellow Cabs inzetten voor snel vervoer, een transfer of uw privé rondvaart door de Amsterdamse grachten. De vaarroute is in overleg met de schipper te bepalen, die u hierin graag adviseert. Bovendien zijn de boten standaard voorzien van een minibar en geeft de taximeter u een goed inzicht in de prijs. Theaters, restaurants en kroegen maar ook bioscopen, hotels en zelfs het Stadhuis liggen daardoor letterlijk aan uw voeten.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Sudvo BV Hummer Verhuur

  De Oeverlanden 277
  1441 RE Purmerend

  06-22805757

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Bella giorno

  Bella giorno

  Bella giorno betekent een mooie dag in het Italiaans,  want daar helpen wij graag aan mee!

  Zuideinde 22a
  1141VJ Monnickendam

  06-20928686
  06-28176893

  artikel:

  Bella giorno is in het bezit van een room witte fiat 500 uit het bouwjaar 1971.

  de fiat is in 2013 gerestaureerd en heeft daarbij een uniek bordeauxrood interieur en zonnedakje voor een romantische look voor de mooiste dag van je leven.

  kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van bella giorno of stuur een email naar [email protected]

  keywords: Klassiek, Italiaans, romantisch, trouwvervoer, uniek

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Totaltrip

  Grundel 20
  1721 GD Broek op Langedijk

  06-41220300

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Valkering Classic Cars

  Trouwvervoer Valkering Classic Cars Waarland Alkmaar Noord-Holland

  kerkstraat 3
  1738 BG Waarland

  0226-353208
  06-51060845

  artikel:

  Trouwvervoer in Waarland voor uw bruiloft, huwelijk, trouwen.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Waarland, Alkmaar, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  de Westfries Stalhouderij

  Verhuur van trouwkoets met aanspanning.

  westfriesedijk 32
  1731 NX Winkel

  0224-542079
  06-13601381

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Holst Nautic botenverhuur

  Trouwvervoer Holst Nautic-botenverhuur Overveen Haarlem Noord-Holland

  Duinlustweg 46
  2051 AB Overveen

  06-53874007

  artikel: Botenverhuur Kagerplassen, Haarlem en Leiden.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Overveen, Haarlem, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Koetsencentrale Jacob van den Broek

  Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  Noorddammerweg 39
  1424 NW Uithoorn

  0297-562354
  06-55898221

  artikel: Toen in 1964 de laatste stalhouderij uit Amsterdam was verdwenen, begonDe heer Jacob van den Broek Sr. zijn eigen stalhouderij onder de rook van Amsterdam, in de toenmalige Bijlmermeer polder, koetsen werden bij stalhouderijen die er mee ophielden opgekocht en grondig gerestaureerd.

  In 1970 verhuisde de stalhouderij naar Uithoorn, op de zelfde plek als waar de paarden tegenwoordig nog onderdak vinden. In 1985 neemt de jongste zoon Jack van den Broek de stalhouderij over en bouwt de stalhouderij verder uit, eerst alleen en later met een aantal vaste medewerkers.De trouwcoupe’s werden roomwit, en de volgkoetsen roomwit met donkerrode panelen en wielen, het kroontje op de deur gaven deze koetsen een koninklijke uitstraling.

  Bij de intrede van het internet, veranderd de naam in Koetsencentrale Jacob van den Broek, en de site www.koetsencentrale.nl. is een feit. In 2004 veranderd de kleur van de volgkoetsen in zwart met rood Zodat de koetsen op de zakelijke markt beter inzetbaar zijn, zoals voor Hotels, bedrijfsfeesten, en rondritten, waarbij deze chique kleuren beter In de markt liggen.

  Mede door de enorme keuze in rijtuigen en koetsen voor diverse doeleinden, en een ervaring van bijna 50 jaar is de koetsencentrale een begrip in geheel Nederland.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Rolls Rent

  Verhuur van Rolls Royce trouwauto's voor trouwen en alle andere gelegenheden.

  M. Krusemanpark 116
  1963 EM Heemskerk

  0251-235588
  06-54963988

  artikel:

  Rolls Rent is geboren uit de passie voor werelds meest prestigieuze automerk, de Rolls Royce. Na aanschaf van een Rolls Royce Silver Shadow I bleek er genoeg animo te zijn om deze te gaan inzetten als trouwauto. Van het één kwam het ander en dit zorgde in 1995 voor de geboorte van Rolls Rent.

  Mocht u interesse hebben in het huren van een Rolls Royce voor de mooiste dag van uw leven dan staan wij altijd voor u klaar, zowel 's avonds als in het weekend. Uw feestdag staat bij ons voorop!

  Onze service kent geen grenzen als het gaat om het tevreden stellen van onze klanten. Indien u na het feest naar uw huis of hotel gereden wilt worden, kunt u ook gebruik maken van onze 'Huwelijkse Nachtservice', welke ook tegen een voordelig tarief berekend zal worden.

  Verhuur van:

  Rolls Royce Silver Cloud III

  Rolls Royce Silver Cloud I

  Rolls Royce Silver Dawn

  Rolls Royce Corniche Cabrio

  Bentley Continental S2

  Rolls Royce Silver Spur Limousine

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Hummer limousine huren

  Hummer limousine huren

  Hummer H2 limousine huren? Keuze uit witten en zwarte uitvoeringen. Hummer H2 limo met vleugeldeuren (Lambo Edition) UNIEK in NL

  Amsterdam

  0172-539779
  artikel:

  keywords: Hummer limo verhuur, Hummer huren, hummer limo amsterdam, hummer lambo edition, hummer limousine huren, hummer limousine

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Bruidsauto Haarlem

  Rijksstraatweg 238
  2022 DJ Haarlem

  023-5492580
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Driving4U

  Limousine huren Amsterdam.

  Monitorstraat 15
  1033 RM Amsterdam

  020-3371795
  artikel: Limousine huren

  Wilt u een keer als een celebrity vervoerd worden, huur dan eens een limousine bij Driving4u. Onze top chauffeurs behandelen u graag als een echte Hollywood ster. In de limousine vindt u een champagne bar waar u gezellig met vrienden of familie een glas champagne kan drinken. De tv/dvd/ stereo maken de feeststemming compleet.De limousine is geschikt voor alle gelegenheden waaronder :Jubilarissen, Vrijgezellenavonden, Gala's, Verjaardag, Concerten, Casinobezoeken of gewoon een gezellig avondje uit.

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Jan Lamme Stalhouderij

  Nieuwe Loosdrechtsedijk 167
  1231 KS Loosdrecht

  035-5823060
  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stal de Vries

  Trouwvervoer Stal de Vries Den Ilp Zaandam Noord-Holland

  Den Ilp 133a
  1127 PM Den Ilp

  020-4825867
  artikel: Trouwen per Koets; Huwelijk in het vooruitzicht? Neem de teugels van deze bijzondere dag zelf in handen. Laat u deze bijzondere dag in uw leven vervoeren in een koets, getrokken door fiere Friezen. Van het huis van de bruidengom naar dat van de bruid, naar het stadhuis, de kerk, receptie……. Voor de familie en getuigen beschikken wij over een aantal verschillende typen volgkoetsen, een Jan Plezier en een echte Paardentram. Het zijn op een enkele uitzondering na allen authentieke rijtuigen. Ook koetsier en palfrenier zijn in originele kledij. Het geheel geeft een bijzondere sfeer aan die heel speciale dag en zorgt voor een zeer bijzondere bruidsreportage.

  keywords: Trouwvervoer, trouwauto, trouwen, huwelijk, bruiloft, Den Ilp, Zaandam, Noord-Holland

  Profiel Bezoek website

  Trouwauto verhuur

  foto profiel

  Of kies een plaatsnaam in Noord-Holland:

  Aalsmeer (0)
  Aalsmeerderbrug (0)
  Aartswoud (0)
  Abbekerk (0)
  Abbenes (0)
  Aerdenhout (0)
  Akersloot (0)
  Alkmaar (4)
  Amstelveen (1)
  Amsterdam (15)
  Amsterdam-Zuidoost (2)
  Andijk (0)
  Ankeveen (2)
  Assendelft (0)
  Avenhorn (0)
  Badhoevedorp (0)
  Barsingerhorn (0)
  Beemster (0)
  Beets (0)
  Beinsdorp (0)
  Bennebroek (0)
  Benningbroek (0)
  Bentveld (0)
  Bergen (1)
  Berkhout (0)
  Beverwijk (1)
  Blaricum (0)
  Bloemendaal (1)
  Blokker (0)
  Boesingheliede (0)
  Bovenkarspel (0)
  Breezand (0)
  Breukeleveen (0)
  Buitenkaag (0)
  Burgerbrug (0)
  Burgerveen (0)
  Bussum (0)
  Callantsoog (0)
  Castricum (0)
  Cruquius (0)
  Diemen (3)
  Dirkshorn (0)
  Drechterland (1)
  Driehuis (0)
  Driehuizen (0)
  Duivendrecht (0)
  Edam (0)
  Edam-Volendam (0)
  Egmond-Binnen (0)
  Enkhuizen (0)
  Graft (0)
  Groet (0)
  Grootebroek (0)
  Grootschermer (0)
  Haarlem (5)
  Haarlemmerliede (0)
  Haarlemmermeer (2)
  Halfweg (0)
  Harenkarspel (1)
  Haringhuizen (0)
  Hauwert (0)
  Heemskerk (1)
  Heemstede (0)
  Heerhugowaard (0)
  Heiloo (0)
  Hem (0)
  Hensbroek (0)
  Hilversum (0)
  Hippolytushoef (0)
  Hobrede (0)
  Hoofddorp (2)
  Hoogkarspel (0)
  Hoogwoud (0)
  Hoorn (0)
  Huisduinen (0)
  Huizen (1)
  IJmuiden (0)
  Ilpendam (0)
  Jisp (0)
  Katwoude (0)
  Koedijk (1)
  Koggenland (0)
  Kolhorn (0)
  Kortenhoef (0)
  Kreileroord (0)
  Krommenie (0)
  Kudelstaart (0)
  Kwadijk (0)
  Lambertschaag (0)
  Landsmeer (1)
  Langedijk (1)
  Laren (0)
  Leimuiderbrug (0)
  Lijnden (0)
  Limmen (0)
  Lisserbroek (0)
  Loosdrecht (2)
  Lutjebroek (0)
  Lutjewinkel (0)
  Marken (0)
  Markenbinnen (0)
  Medemblik (0)
  Middelie (0)
  Middenbeemster (0)
  Middenmeer (0)
  Midwoud (0)
  Monnickendam (1)
  Muiden (0)
  Muiderberg (0)
  Naarden (0)
  Nibbixwoud (0)
  Niedorp (2)
  Noord-Scharwoude (0)
  Noordbeemster (0)
  Noordeinde (0)
  Obdam (0)
  Oost-Graftdijk (0)
  Oosterblokker (1)
  Oosterleek (0)
  Oosthuizen (0)
  Oostknollendam (0)
  Oostwoud (0)
  Oostzaan (0)
  Opmeer (1)
  Opperdoes (0)
  Oterleek (1)
  Oude-Niedorp (0)
  Oudendijk (0)
  Ouder-Amstel (0)
  Oudeschild (1)
  Oudesluis (0)
  Oudkarspel (0)
  Oudorp (1)
  Overveen (1)
  Petten (1)
  Purmer (0)
  Purmerend (1)
  Purmerland (0)
  Rijsenhout (0)
  Santpoort-Noord (0)
  Santpoort-Zuid (0)
  Schagen (0)
  Schagerbrug (0)
  Schardam (0)
  Scharwoude (0)
  Schellinkhout (0)
  Schermer (1)
  Schermerhorn (0)
  Schiphol (0)
  Schiphol-Rijk (0)
  Schoorl (0)
  Sijbekarspel (0)
  Slootdorp (0)
  Spaarndam (0)
  Spaarndam-West (0)
  Spanbroek (1)
  Spierdijk (0)
  Spijkerboor (0)
  Starnmeer (0)
  Stompetoren (0)
  Texel (1)
  Tuitjenhorn (0)
  Twisk (0)
  Uitdam (0)
  Uitgeest (1)
  Uithoorn (1)
  Ursem (0)
  Velsen (1)
  Velsen-Noord (0)
  Velsen-Zuid (0)
  Velserbroek (1)
  Venhuizen (0)
  Vijfhuizen (0)
  Vogelenzang (0)
  Volendam (0)
  Waarland (1)
  Warder (0)
  Warmenhuizen (0)
  Watergang (0)
  Waterland (1)
  Weesp (1)
  Wervershoof (0)
  West-Graftdijk (0)
  Westbeemster (0)
  Westerland (0)
  Westknollendam (0)
  Westwoud (0)
  Westzaan (0)
  Weteringbrug (0)
  Wieringen (0)
  Wieringermeer (0)
  Wieringerwaard (0)
  Wieringerwerf (0)
  Wijdemeren (5)
  Wijdenes (0)
  Wijdewormer (0)
  Winkel (2)
  Wognum (0)
  Wormer (0)
  Wormerland (0)
  Wormerveer (0)
  Zaandam (1)
  Zaandijk (0)
  Zaanstad (1)
  Zandvoort (0)
  Zeevang (0)
  Zijdewind (0)
  Zijpe (1)
  Zuid-Scharwoude (0)
  Zuidermeer (0)
  Zuiderwoude (0)
  Zuidoostbeemster (0)
  Zuidschermer (0)
  Zwaag (0)
  Zwaagdijk (0)
  Zwaanshoek (0)
  Zwanenburg (0)

  Trouwen in Noord-Holland

  Gaat u trouwen in Noord-Holland ? Bekijk alle trouwbedrijven in Noord-Holland

  Trouwauto verhuur Videos

  Vip-limo limousine en trouwauto verhuur

  Oldtimer en Trouwauto verhuur Volkswagen kever cabriolet diamantblauw

  Trouwauto verhuur Royal Voiture


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)