• Trouwen
 • Weddingplanner:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar een Weddingplanner ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Weddingplanner. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Weddingplanner op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Coeur Events & Weddings

  Coeur Events & Weddings

  Trouwen, een mooi moment in jullie leven waar veel bij komt kijken. De periode naar de grote dag kan ontspannen en zorgeloos zijn! Op een doortastende, enthousiaste, maar vooral persoonlijke manier werk ik graag samen met jullie aan de organisatie van jullie bruiloft.

  De Twijnen
  2841 DB Moordrecht

  06-24518140
  06-24518140

  artikel:

  Trouwen, een mooi moment in jullie leven waar veel bij komt kijken. De periode naar de grote dag kan ontspannen en zorgeloos zijn! Op een doortastende, enthousiaste, maar vooral persoonlijke manier werk ik graag samen met jullie aan de organisatie van jullie bruiloft. 

  Mijn naam is Marit de Goeij - van Die en ik ga graag met jullie aan de slag om jullie trouwdag onvergetelijk te maken! Ik kan ingezet worden voor de volledige organisatie en uitvoering van de bruiloft (juist ook op het laatste moment!), enkele delen van de organisatie (weddingplanning) of alleen assistentie op de dag zelf (ceremoniemeesterschap). Originaliteit, persoonlijke aandacht, transparantie en perfectie zijn de kernwoorden die passen bij mijn manier van werken.

  Jullie trouwdag wordt hierdoor een exclusieve dag waar jullie een mooie herinnering aan over houden en waarover de gasten nog lang napraten. Een weddingplanner is er voor ieders budget en zorgt voor gemak en ontspanning. De kosten verschillen per bruiloft en zijn afhankelijk van jullie wensen en de te leveren diensten.

  Op www.coeur-events.nl kunnen jullie alles vinden over de mogelijkheden en kunnen jullie de ervaringen lezen van bruidsparen die Coeur al hebben ingeschakeld.

  Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch via 06 - 24 51 81 40 of per mail marit@coeur-events.nl.

  keywords: weddingplanning, weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft, bruidspaar

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Passion 4 Weddingplanning

  Passion 4 Weddingplanning

  Passion 4 Weddingplanning is een ervaren weddingplanner die professionele ondersteuning biedt bij het uitvoeren van alle huwelijkswensen en is bereikbaar voor elk budget.

  Paradijslaan 25
  4822 PD Breda

  06-11114668
  06-11114668

  artikel:

  Een bruiloft zonder stress?

  Ja, dat kan echt! Met veel passie en gedrevenheid regel ik tot in de puntjes en geheel naar jullie wensen jullie droombruiloft op maat, al dan niet in het buitenland, of enkele aspecten hiervan; alles is bespreekbaar.

  In het organiseren en regelen van een gemiddelde bruiloft zitten al gauw een paar honderd uren! Hebben jullie die tijd niet en geen zin in al dat gestress, maak dan gebruik van mijn uitgebreide ervaring!

  Nieuw is ook het vernieuwen van de trouwgeloften, dat in de VS al ingeburgerd begint te raken. Deze mogelijkheid is ideaal als je jullie huwelijk meer diepgang of een impuls wilt geven, of als je je trouwdag nog eens dunnetjes wilt overdoen. Kijk voor inspiratie eens onder Referenties bij Peter en Carolien!

  Maar dat is toch onbetaalbaar, een weddingplanner inhuren? Niets is minder waar, een weddingplanner is echt voor iedereen bereikbaar. Er wordt een percentage van 15% van het trouwbudget voor de te regelen onderdelen gerekend. Zijn het maar kleine onderdelen, dan wordt een tarief op basis van de te besteden uren afgesproken. Een weddingplanner krijgt vaak kortingen bij leveranciers, die uiteraard aan jullie worden doorberekend. Zo worden, naast de enorme tijdwinst en expertise waar jullie gebruik van kunnen maken, de kosten grotendeels weer terugverdiend.

  Ik doneer jaarlijks een percentage van mijn verdiensten aan KiKa, zodat ik op deze manier nog meer mensen kan helpen!Kies voor zorgeloos trouwen, het vieren van jullie huwelijksjubileum of het vernieuwen van jullie trouwgeloften en maak gauw een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

  Passion 4 Weddingplanning is aangesloten bij het Weddingplannersplatform.

  keywords: weddingplanner, ceremoniemeester, huwelijk organiseren, bruiloft regelen, trouwdag plannen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Fabuloes Weddings

  Fabuloes Weddings

  Terwijl jullie dromen over jullie mooiste dag, maakt Fabuloes Weddings jullie dromen waar! Fabuloes Weddings is gespecialiseerd in 'Trouwen in Limburg' en 'Trouwen in het buitenland'

  Wittesteegstraat 2
  6015 AL Neeritter

  06-50997267

  artikel:

  Fabuloes Weddings helpt jullie bij de organisatie van jullie mooiste dag. Dat kan de totale planning zijn van A tot Z, het inzetten van Fabuloes Weddings als professioneel ceremoniemeester of een enkel adviesgesprek om jullie op weg te helpen bij jullie organisatie.

   

  Fabuloes Weddings is gespecialiseerd in Trouwen in Limburg en wordt dan ook vaak ingezet bij de zoektocht naar dé perfecte locatie. Authentieke hoeves, kleine kasteeltjes of bijzondere tuinen, locaties die je niet via Google vindt, daarvoor moet je bij Fabuloes Weddings zijn.

  Omdat 'Trouwen in Limburg' vaak wordt geassocieerd met het buitenlandgevoel, is die stap snel gemaakt. Fabuloes Weddings heeft ervaring met het organiseren van bruiloften op de Antillen en Griekenland. Maar ook in landen als Spanje, Frankrijk of Italie verzorgt Fabuloes Weddings graag jullie bruiloft!

  keywords: weddingplanner, ceremoniemeester, adviesgesprek, trouwen Limburg, trouwen buitenland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Original Weddings

  Original Weddings

  Original Weddings organiseert en realiseert jullie trouwdag!

  mackenhof 61
  5374DH Schaijk

  31644625722

  artikel:

  Original Weddings is een gemotiveerd organisatiebureau en gespecialiseerd in het organiseren en decoreren van bruiloften. Wij kennen de wedding markt als geen ander. Wij beschikken over een uitgebreide kennis op het gebied van de laatste trends en hebben een netwerk van exclusieve leveranciers.

  Met oog voor detail en bruisende ideeën zorgen wij voor een originele bruiloft.

  keywords: weddingplanner, bruidsboeket, huwelijksdecoratie, trouwen, decoratie, huwelijk,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel zegJa weddingplanner

  zegJa weddingplanner

  Met veel plezier help ik met het organiseren van jullie bruiloft of feest.    

  Seramstraat 11
  8022 NM Zwolle

  06-22458441

  artikel:

  Bruiloftstress?

  Al eens aan een Weddingplanner gedacht?

  Ik wil jullie graag helpen bij het organiseren en plannen van jullie bruiloft of feest.

  Of je een groot feest wil geven, of het klein en intiem wilt houden, alles kan.

  Met mijn enthousiasme en creativiteit help ik jullie graag opweg naar een mooie en liefdevolle dag.

  Zorgeloos genieten van de voorbereidingen en de trouwdag? Wie wil dat nu niet?

  Nieuwsgierig geworden?

  Kijk snel op mijn website, en Zeg Ja tegen zegJa.

  Ik hoop tot snel

  Annelies

   

  keywords: weddingplanner, bruiloft, trouwen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel The Wedding Dream

  The Wedding Dream

  Nathalie Roskam, Personal Weddingplanner. Voor een persoonlijke begeleiding van uw trouwdag.   

  2718 JG Zoetermeer

  06-57088158
  06-57088158

  artikel:

  keywords:

  Profiel Bezoek website

  foto profiel TOPWeddings

  TOPWeddings

  'We make peoples weddingdreams come true'  Ieder bruidspaar verdient de bruiloft van hun dromen. Het is tenslotte één van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen van jullie leven. Ik geloof erin dat dit voor ieder bruidspaar binnen handbereik is.

  Parklaan 19
  3404 WJ IJsselstein

  030-7852373
  06-12314068

  artikel:

  Mijn grootste passie is het organiseren van bruiloften, bruidsparen voorzien van de beste adviezen en het maken van een creatieve uitwerking van jullie wensen. Door mijn uitgebreide kennis van de markt, zeer groot leveranciersnetwerk en aanbod van verschillende diensten voor elk budget, help ik bruidsparen om hun droombruiloft te verwezenlijken.

   

  Geen stress!

  De organisatie van een bruiloft kost veel tijd en energie, maar zorgt ook voor veel stress. Welke leveranciers moet je kiezen, hoe maak je een goede planning, hoe onderhandel je de beste prijs, gaan jullie niet over je budget heen. Wellicht hebben jullie specifieke wensen, weet je niet hoe jullie je droombruiloft kunnen realiseren of hebben jullie zelf te weinig tijd om jullie bruiloft te plannen…

  Perfect georganiseerde dag

  TOPWeddings kan jullie helpen om van jullie mooiste dag een perfect georganiseerde dag te maken die jullie wensen tot in de puntjes vervuld. Willen jullie alleen creatieve en inspirerende ideeën, een professional die met jullie meekijkt en advies geeft, een deel of de gehele organisatie voor haar rekening neemt, of een ceremoniemeester die alleen op de dag zelf aanwezig is?

  TOPWeddings:

  • geeft handige tips en deskundig advies
  • vertaalt jullie wensen in een creatief en uniek concept
  • denkt met jullie mee en is jullie steun en toeverlaat
  • staat voor jullie klaar wanneer jullie vragen hebben
  • beschikt over een groot netwerk van leveranciers
  • hanteert een persoonlijke benadering
  • maakt heldere afspraken, geen verrassingen achteraf
  • neemt indien gewenst de gehele organisatie uit handen
  • heeft oog voor detail, dat maakt het verschil
  • ontzorgt jullie voor, tijdens en na de trouwdag
  • zorgt dat jullie mooiste dag binnen het gestelde budget valt
  • biedt verschillende diensten voor ieder budget
  • laat jullie droombruiloft werkelijkheid worden

   

  Kortom, TOPWeddings heeft alles in huis om van jullie trouwdag een onbezorgde en vooral onvergetelijke TOPdag te maken.

  Laten we kennis maken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een persoonlijke afspraak: 06-12314068 / astrid@topwedding.nl

  keywords: Weddingplanner, ceremoniemeester, trouwadvies, online weddingplanner, styling

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Weddingplanner Videos

  WEDDINGPLANNER | 2014 | AFLEVERING 2 | 19 OKTOBER 2014

  The Weddingplanner, Celestial Weddings

  DIY Wedding Planner | Belinda Selene Ep. 7


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)