• Trouwen
 • Weddingplanner:

  April 13th, 2016. Bent u op zoek naar een Weddingplanner ? Hier verzamelden we de beste adressen voor Weddingplanner. Voor meer resultaten kiest u een provincie op de kaart.


  Alles over Weddingplanner op Weddingpages.nl !

  foto profiel
  foto profiel Passion 4 Weddingplanning

  Passion 4 Weddingplanning

  Passion 4 Weddingplanning is een ervaren weddingplanner die professionele ondersteuning biedt bij het uitvoeren van alle huwelijkswensen en is bereikbaar voor elk budget.

  Paradijslaan 25
  4822 PD Breda

  06-11114668
  06-11114668

  artikel:

  Een bruiloft zonder stress?

  Ja, dat kan echt! Met veel passie en gedrevenheid regel ik tot in de puntjes en geheel naar jullie wensen jullie droombruiloft op maat, al dan niet in het buitenland, of enkele aspecten hiervan; alles is bespreekbaar.

  In het organiseren en regelen van een gemiddelde bruiloft zitten al gauw een paar honderd uren! Hebben jullie die tijd niet en geen zin in al dat gestress, maak dan gebruik van mijn uitgebreide ervaring!

  Nieuw is ook het vernieuwen van de trouwgeloften, dat in de VS al ingeburgerd begint te raken. Deze mogelijkheid is ideaal als je jullie huwelijk meer diepgang of een impuls wilt geven, of als je je trouwdag nog eens dunnetjes wilt overdoen. Kijk voor inspiratie eens onder Referenties bij Peter en Carolien!

  Maar dat is toch onbetaalbaar, een weddingplanner inhuren? Niets is minder waar, een weddingplanner is echt voor iedereen bereikbaar. Er wordt een percentage van 15% van het trouwbudget voor de te regelen onderdelen gerekend. Zijn het maar kleine onderdelen, dan wordt een tarief op basis van de te besteden uren afgesproken. Een weddingplanner krijgt vaak kortingen bij leveranciers, die uiteraard aan jullie worden doorberekend. Zo worden, naast de enorme tijdwinst en expertise waar jullie gebruik van kunnen maken, de kosten grotendeels weer terugverdiend.

  Ik doneer jaarlijks een percentage van mijn verdiensten aan KiKa, zodat ik op deze manier nog meer mensen kan helpen!Kies voor zorgeloos trouwen, het vieren van jullie huwelijksjubileum of het vernieuwen van jullie trouwgeloften en maak gauw een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek!

  Passion 4 Weddingplanning is aangesloten bij het Weddingplannersplatform.

  keywords: weddingplanner, ceremoniemeester, huwelijk organiseren, bruiloft regelen, trouwdag plannen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Gestrikt!

  Gestrikt!

  Gestrikt! verzorgt de volledige of gedeeltelijke organisatie en coördinatie, tot de uiteindelijke uitvoering van jullie huwelijk. Alles natuurlijk naar jullie wensen en budget, waarbij de nadruk ligt op voorpret maar geen stress.

  4197 HC Buurmalsen

  06-22252829

  artikel:

  Gestrikt! assisteert met de volledige planning en uitvoering van alle onderdelen van de huwelijksdag. Van het kiezen van locaties en muziek, via de invulling van de ceremonie, budgetbewaking, tot het opstellen en perfect uitvoeren van het draaiboek. De kennis, ervaring en het netwerk van Gestrikt! bespaart bruidsparen veel tijd in de voorbereiding en staat garant voor een stijlvolle en onbezorgde bruiloft.Op de dag zelf is de weddingplanner aanwezig als ceremoniemeester en zorgt zij ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat het bruidspaar en alle gasten heerlijk van elkaar en de bruiloft kunnen genieten.Ook na de bruiloft houdt de dienstverlening van Gestrikt! niet op. Terwijl het bruidspaar heerlijk aan het nagenieten is, handelt Gestrikt! de laatste zaken af.

  keywords: weddingplanner

  Profiel Bezoek website

  foto profiel DELCARTE weddingplanning en styling

  DELCARTE weddingplanning en styling

  Jouw bruiloft is jouw moment om te stralen. Een bruiloft die net even ander is! Hip, stoer of très romantique… Delcarte is hier om jouw te helpen inspireren. Van een bijzondere locatie in Nederland tot iedere andere plek op de wereld, creëert Delcarte, hippe en unieke bruiloften, georganiseerd en gestyled tot in perfectie. 

  Parkweg 30c
  2271 AK Voorburg

  070-2116589
  06-20514040

  artikel:

  Het moet de bruiloft uit jullie dromen worden. Jouw bruiloft is jouw moment om te stralen! De weddingplanner van Delcarte weet dat een bruiloft organiseren veel tijd kost. Hoe fijn is het, dat jullie stressvrij kunnen genieten van de organisatie van jullie bruiloft! Delcarte stelt voor jullie het ideale team van leveranciers samen en geeft jullie deskundig advies, tips & tricks tijdens de organisatie, om jullie droombruiloft te realiseren. Jullie kunnen van alle leuke aspecten genieten tijdens de organisatie. 

   

  Delcarte is gespecialiseerd in bruiloften die nét even anders dan anders zijn! Hip, stoer of très romantique… De weddingplanner van Delcarte inspireert je graag. 

  keywords: weddingplanner, voorburg, den haag, rotterdam, delft, weddingstyling, ceremoniemeester, leiden, italie, trouwen, bruiloft, decoratie, Italië

  Profiel Bezoek website

  foto profiel WIT Love Weddings

  WIT Love Weddings

  Onvergetelijk, volmaakt, succesvol! Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden. Jessica van de Vooren, gediplomeerd weddingplanner, is gespecialiseerd in de totale verzorging van (exclusieve) bruiloften.

  Appelhaven 6e
  1621 BB Hoorn

  0229-725790
  06-44355545

  artikel:

  Onvergetelijk, volmaakt, succesvol! Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden. Jessica van de Vooren, gediplomeerd weddingplanner, is gespecialiseerd in de totale verzorging van (exclusieve) bruiloften.

   

  Elk bruidspaar is uniek. Een intieme bruiloft, een romantisch jawoord op het strand of een groots huwelijk met een spetterende feestavond? Bij WIT Love Weddings zijn de mogelijkheden eindeloos! WIT Love Weddings bezorgt jullie en jullie gasten een onvergetelijke dag en zet dromen om in werkelijkheid….

  keywords: weddingplanner, ceremoniemeester, bruiloft, trouwen, organiseren, plannen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel zegJa weddingplanner

  zegJa weddingplanner

  Met veel plezier help ik met het organiseren van jullie bruiloft of feest.    

  Seramstraat 11
  8022 NM Zwolle

  06-22458441

  artikel:

  Bruiloftstress?

  Al eens aan een Weddingplanner gedacht?

  Ik wil jullie graag helpen bij het organiseren en plannen van jullie bruiloft of feest.

  Of je een groot feest wil geven, of het klein en intiem wilt houden, alles kan.

  Met mijn enthousiasme en creativiteit help ik jullie graag opweg naar een mooie en liefdevolle dag.

  Zorgeloos genieten van de voorbereidingen en de trouwdag? Wie wil dat nu niet?

  Nieuwsgierig geworden?

  Kijk snel op mijn website, en Zeg Ja tegen zegJa.

  Ik hoop tot snel

  Annelies

   

  keywords: weddingplanner, bruiloft, trouwen

  Profiel Bezoek website

  foto profiel Weddingplanner Zeeland Connected for life

  Weddingplanner Zeeland Connected for life

  Ik plan, organiseer, onderhandel en begeleid jullie naar de mooiste dag van jullie leven. Voor advies, kwaliteit, werk op maat neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek.

  Gervinsland 2
  4337 CA Middelburg

  06-48318095

  artikel:

  Als Weddingplanner kan ik jullie begeleiden bij het plannen van jullie bruiloft.

  Ik vind het belangrijk dat jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd word en dat jullie daarop terug kunnen kijken met een warm en voldaan gevoel, maar wat ik ook belangrijk vind is dat ik de stress weg haal en jullie voorbereidingen uit handen neem om jullie alleen maar te laten genieten.

  Jullie bruiloft wil je natuurlijk niet zomaar uit handen geven aan een vreemde en daar ik ben me ook zeker van bewust.

  Vandaar dat er ook altijd een kennismakingsgesprek zal plaats vinden om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen en of die bekende "klik" er is.

   

  Ik plan, adviseer, organiseer en onderhandel uit naam van jullie als bruidspaar en jullie houden altijd zelf de regie.

   

  - Kennismakingsgesprek (gratis)

  - Organisatie van A tot Z

  - Ceremoniemeester

  - Jubileum

  - Vrijgezellenfeest

   

  Voor ieder budget word er een pakket op maat gemaakt.

   

  Weddingplanner Zeeland Connected for life

  keywords: Weddingplanner, Ceremoniemeester,Zeeland

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Stralend Middelpunt

  Stralend Middelpunt organiseert unieke en onvergetelijke festiviteiten waarbij klanten en hun gasten zorgeloos kunnen genieten.

  De Moeraseik 15
  7325 HM Apeldoorn

  06-31954279

  artikel: Welkom bij Stralend Middelpunt!   Heb je een bruiloft te plannen of wil je een ander feest organiseren, maar* zie je op tegen de voorbereidingen?* kom je niet op leuke ideeën?* wil je de functie van ceremoniemeester niet bij een familielid of vriend neerleggen, omdat deze ook volledig moet kunnen genieten?Dan wordt het tijd Stralend Middelpunt in te schakelen!Als je een bruiloft te plannen hebt, een huwelijksaanzoek wil doen, een kraamfeest, babyshower, vrijgezellenfeest of jubileumfeest wil geven, dan kun je vaak wel wat hulp en creativiteit gebruiken.Het organiseren van een bruiloft of ander evenement kost veel tijd en energie.Tegenwoordig leggen mensen de voorbereidingen steeds vaker in handen van een professional. Zo kunnen ze zich zo zorgeloos mogelijk richten op die bijzondere, feestelijke gelegenheid.Bij Stralend Middelpunt draait het om jou. Marian Krook-Lievestro van Stralend Middelpunt is ceremoniemeester, weddingplanner, aanzoekplanner en eventplanner. Ze plant, organiseert en coördineert festiviteiten, waarbij één of meerdere personen het stralend middelpunt is/zijn. Op een persoonlijke en professionele manier brengt ze al je wensen en ideeën tot werkelijkheid.Stralend Middelpunt is thuis op de Veluwe, in Gelderland en Overijssel en met name de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Ook elders in Nederland en in het buitenland weet zij de juiste leveranciers te vinden en is Marian de juiste persoon om de gehele of gedeeltelijke organisatie aan uit handen te geven.

  keywords: ceremoniemeester, aanzoekplanner, eventplanner, weddingplanner

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Senna regelt het Weddingplanner

  Senna regelt het wedding planner sinds 2011, met passie, zorg en liefde voor het vak. De perfecte dag, perfecte locatie en de perfecte bruiloft.

  Burgemeester Fabiuspark 97
  3721CL Bilthoven

  06-52332229

  artikel:

  Senna regelt het gediplomeerd wedding planner, sinds 2011 organiseert en coördineert Senna unieke en stijlvolle bruiloften door heel Nederland.  Als wedding planner is het mijn taak om jullie zoveel mogelijk te ontlasten zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van alle voorbereidingen op weg naar en tijdens een van de mooiste dagen. Een dag waarin jullie de liefde vieren, een dag vol geluksmomenten, een dag waarin jullie dromen uitkomen, een dag om altijd te herinneren met een glimlach op het gezicht. Senna regelt het, tot in de puntjes, met liefde, zorg en passie!

  keywords: weddingplanner, weddingplanners, trouwjurken jaren 60, ceremoniemeester, gastenboek bruiloft creatief, trouwen op Texel,

  Profiel Bezoek website

  foto profiel

  Artikelen in de categorie :

  High Tea & bruiloft workshops

  Op zondag 9 november 2014 & 25 januari 2015 van 12.00 tot 17.00 uur organiseren Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners, een sprankelende High-tea met diverse workshops op het gebied van trouwen voor bruidsparen én hun ceremoniemeesters.

  Initiatiefnemers Kasteel Heeswijk en Wedding Wishes weddingplanners hebben vooral nagedacht over hoe ze toegevoegde waarde kunnen creëren voor bruidsparen maar vooral ook, niet onbelangrijk, voor hun ceremoniemeesters!

  Lees meer


  Weddingplanner Videos

  WEDDINGPLANNER | 2014 | AFLEVERING 2 | 19 OKTOBER 2014

  Trouwvideo Kim en Gerwin - Winnie Weddings - Weddingplanner

  The Weddingplanner, Celestial Weddings


  Social

  Maandelijkse nieuwsbrief

  Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trouwnieuwtjes!

  Bruidsmode Pani Moda
  Pani Moda

  Zwijndrecht (ZH)

  Weddingplanner The Wedding Officer
  The Wedding Officer

  Alkmaar (NH)

  Trouwvervoer AutoClassic trouwauto verhuur
  AutoClassic trouwa...

  Hagestein (UT)

  Bruidsboeket PUUR Bloemen
  PUUR Bloemen

  Zwijndrecht (ZH)

  Fotograaf Chantal Tak Fotografie
  Chantal Tak Fotografie

  Alkmaar (NH)

  Fotograaf Ernst Dirksen Fotografie Nunspeet
  Ernst Dirksen Foto...

  Nunspeet (OV)

  Trouwambtenaar Trouw met liefde
  Trouw met liefde

  Dronrijp (FR)

  Bruiloft Entertainment Govers Artiesten
  Govers Artiesten

  Bergen (NH)

  Trouwvervoer van Leeuwen Trouwauto Verhuur
  van Leeuwen Trouwa...

  Maassluis (ZH)

  Trouwkaarten Juli Ontwerpburo
  Juli Ontwerpburo

  Gilze (NB)